Έξαλλη η μητέρα της Μαριαλένας ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της;

Το μήνυμά της Καινούργιου on air στον Λιβάνη: «Φτιάξτε με άλλη! Βρες άλλη τώρα»! Η αλήθεια για Μαριαλένα - Σάκη

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Σάκης Κατσούλης λοιπόν, επειδή τραυματίστηκε ζήτησε από την πρώην αγαπημένη του Μαριαλένα Ρουμελιώτη να κοιμηθούν δίπλα δίπλα…

Ο τραυματισμός του τον αναγκάζει να είναι για μία ολόκληρη εβδομάδα εκτός αγώνων.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Το γεγονός ότι ο Σάκης Κατσούλης, ζήτησε από την πρώην του Μαριαλένα Ρουμελιώτη να ξαπλώσει δίπλα του το βράδυ και να αλλάξει θέση με την Ελευθερία Ελευθερίου, προκειμένου να έχει κάποιον δικό του άνθρωπο το βράδυ αν του συμβεί κάτι, έδωσε πολλή... τροφή για σχολιασμό στα social media και κυρίως στο Twitter!

 

Mήνυμα έσκασε στο κινητό της Φαίης το πρωί της Τρίτης (23-03) από τον Άγιο Δομίνικο και αυτή τη φορά αφορά στην Μαριαλένα.

Αυτό έφερε σωρεία σχολίων με την παρουσιάστρια να δίνει μια πληροφορία στον αέρα της εκπομπής της.

«Παιδιά εμένα μου ήρθε μια πληροφορία, ότι σχετικά με αυτά τα καινούργια συμβάντα που βλέπουμε ότι η Μαριαλένα έρχεται ενδεχομένως πιο κοντά με τον Σάκη, κοιμήθηκαν μαζί, της ζήτησε βοήθεια. Βλέποντας αυτά η μαμά της, ζήτησε να επικοινωνήσει με την κόρη της μέσω της παραγωγής. Θέλει πολύ να μιλήσει με την κόρη της, να της πει δυο πράγματα. Είναι έξαλλη, επιμένει να μιλήσει μαζί της».

«Εγώ έμαθα ότι πριν από δύο εβδομάδες υπήρχε μια συνάντηση μεταξύ Μαριαλένας και Σάκη, την οποία μάλιστα κατέγραψαν οι κάμερες. Η Μαριαλένα ζήτησε από την παραγωγή να μην προβληθεί για πολύ συγκεκριμένους λόγους αυτή η συνάντηση.

Σε αυτή τη συνάντηση ήξερε η Μαριαλένα τι έχει ακουστεί στην Αθήνα για την ίδια, τον Σάκη Κατσούλη και τον Γιώργο Λιβάνη και ξεκαθάρισε στον Σάκη Κατσούλη ότι δεν μπορεί να είναι μαζί, ότι δεν μπορεί να ζευγάρι, ότι μπορούν όμως να είναι δύο καλοί φίλοι και μάλιστα, στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο έδειξε συγκαταβατικός ο Κατσούλης. Προφανώς ακολουθεί κάποια στρατηγική», αναφέρθηκε στο «Πρω1νό»

Αυτό το γεγονός σχολίασε και η Κατερίνα Καινούργιου η οποία είπε: «Καλέ αυτοί τα έχουν και δεν το ξέρουν», ενώ στη συνέχεια δεν δίστασε να πει ότι και ο Σάκης και η Μαριαλένα τρέφουν ο ένας για τον άλλον συναισθήματα!

 

Στην εκπομπή, «Ευτυχείτε» διέψευσαν πλήρως το ρεπορτάζ του «Πρω1νού» και έδωσε όλη την αλήθεια για την σχέση της Μαριαλένας με την πρώην της.... Σάκη.

H Έλενα Πολυκάρπου έδωσε το ρεπορτάζ. Η δημοσιογράφος διάβασε στον αέρα το μήνυμα που έλαβε, το οποίο ξεκαθαρίζει τι συμβαίνει ανάμεσα στους δύο παίκτες.

Η Έλενα Πολυκάρπου διάβασε το μήνυμα: «Υπάρχουν διάφορα spoiler που λένε ότι η Μαριαλένα έμαθε ότι στην Αθήνα την σχολιάζουν για τη σχέση της με τον Σάκη. Αλήθεια, αυτό δεν είναι δυνατόν, εκτός αν την πήραν τηλέφωνο. Η αλήθεια απέχει πολύ από αυτές τις φαντασιώσεις, η Μαριαλένα προφανώς και δεν έμαθε ποτέ όσα σχολιάζονται στην Αθήνα ούτε και η μητέρα της ζήτησε να επικοινωνήσει μαζί της.»!

Και πρόσθεσε: «Ο Γιώργος Λιβάνης ήξερε ότι ο Σάκης Κατσούλης θα πάει στο Survivor και η Μαριαλένα Ρουμελιώτη… Ήξεραν ότι θα παίξει πολύ το reality της πρώην και του πρώην... Όσο για την αντίδραση της Μαριαλένας όταν είχε μπει στο παιχνίδι ο Σάκης, αυτό όντως συνέβη γιατί η Μαριαλένα πίστευε επειδή είχε περάσει ένας μήνας ότι δεν θα έμπαινε. Πιο πολύ πειράχτηκε επειδή μπήκε στο παιχνίδι μαζί με την Χριστίνα, καθώς θεωρούσε ότι είναι η νυν του Σάκη. Έτσι είχε αντιδράσει και είχε πει τον Σάκη «Καραγκιόζη». Αυτό ήταν και λίγο ίντριγκα της παραγωγής».

Η Κατερίνα Καινούργιου μετά το εν λόγω απόσπασμα από το survivor, έστειλε μήνυμα στον Γιώργο Λιβάνη που έχει σχέση με την Μαριαλένα!

Η Κατερίνα Καινούργιου είπε: «Εγώ αν ήμουν στη θέση της Μαριαλένας, που μια χαρά η κοπέλα. Και ο Σάκης καλός παίκτης είναι… Θα του έλεγα ρε συ έχω μια σχέση έξω, δεν θα είναι ωραίο. Να δώσω μια συμβουλή στον φίλο μου τον Γιώργο Λιβάνη… “Φτιάξτα με άλλη! Πραγματικά βρες άλλη τώρα, για το καλό σου Γιώργο μου!! Να σου γνωρίσουμε εμείς μια κοπέλα» συμβούλευσε η Κατερίνα Καινούργιου τον τραγουδιστή και σύντροφο της Μαριαλένας Ρουμελιώτη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν