Αυτοί κερδίζουν σήμερα (02/03) τη δεύτερη ασυλία στο #SurvivorGR

 

Κρις και Αλέξης τα «μαύρα πρόβατα» των Μπλε τινάζουν το #SurvivorGR στον αέρα! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Αν νομίζατε ότι στο επεισόδιο της Τρίτης (2/3) είδατε πολλά, μόλις δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου θα αναθεωρήσετε.

Τα «μαύρα πρόβατα» της Mπλε ομάδας παίρνουν μία απόφαση «βόμβα» στο σημαντικό αγώνισμα της δεύτερης ασυλίας και μάλλον αυτή θα είναι καθοριστική για το αποτέλεσμα. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή.

Χθες (1/3) είδαμε στο Survivor τον Τζέιμς να γυρίζει τη… μπιφτέκα πολλές φορές. Ενώ είχε πει πως θα ψηφίσει αγωνιστικά, άλλαξε την απόφασή του στο συμβούλιο του νησιού, ενώ άφησε να εννοηθεί πως για τις ήττες της ομάδας του φταίνε οι νέοι παίκτες.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ξέσπασαν στο #SurvivorGR με την Άννα Μαρία Βέλλη! «Είσαι ψεύτρα, κάνεις ριάλιτι» Ο Τριαντάφυλλος ξύπνησε μέσα στη νύχτα για να πάει για την ανάγκη του και οριζοντιώθηκε επικά 

Ο «πρίγκιπας» δέχθηκε «βολές» από παίκτες της ομάδας του αλλά και από της Kόκκινης με αποτέλεσμα να βρίσκεται πλέον σε δύσκολη θέση. Αυτό που -σίγουρα- τον έσωσε γι’ αυτή τη βδομάδα, είναι η κατάκτηση της ατομικής ασυλίας.

Πρώτος υποψήφιος γι’ αυτή τη βδομάδα βγήκε ο Κρις και όπως βλέπουμε στο trailer, θα πάρει την… εκδίκησή του. Υποστηρικτής θα είναι ο φίλος του Αλέξης, που αποφασίζουν να μην αγωνιστούν στο αγώνισμα, κάτι που θα φέρει ποινή στην ομάδα τους. Να θυμίσουμε πως το ίδιο είχε κάνει και η Ανθή Σαλαγκούδη την περασμένη βδομάδα στην Kόκκινη ομάδα, κάτι που ουσιαστικά χάρισε τη νίκη στους Mπλε.

Περιμένουμε να δούμε με μεγάλο ενδιαφέρον τι θα συμβεί σήμερα μετά από αυτή την εξέλιξη. Το σίγουρο είναι πως τα πράγματα στους Mπλε όσο πάνε και χειροτερεύουν, την ώρα που οι Kόκκινοι έχουν δυναμώσει.

Απόψε κερδίζουν ξανά οι Κόκκινοι! Η ομάδα του Γιώργου Κοψιδά είναι χορτάτη και έχει τη ψυχολογία υπέρ της και θα βάψει ένα ακόμα αγώνισμα ασυλίας στα κόκκινα. 

Δείτε το trailer του αποψινού επεισοδίου:

Όπως αποκάλυψε η Κατερίνα Καινούργιου στο «Ευτυχείτε», υποψήφιοι προς αποχώρηση μαζί με τον Chris Σταμούλη θα είναι ο Γιώργος Ταβλαδάκης από την ψηφοφορία και η Χριστίνα Κεφαλά από την ψήφο του James Καφετζή.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»
Έβγαλαν στον τάκο την Ασημίνα στο #SurvivorGr-«Δεν θέλω να νιώθω βαρίδι για την ομάδα»
Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»