«Μπήκα στο ψυχιατρείο για να πάρω αναβολή από τον στρατό»

 

 

Ο Γιώργος Μαζωνάκης είναι ο σημερινός καλεσμένος του Αντώνη Σρόιτερ στην εκπομπή «Tik Talk». Ο γνωστός τραγουδιστής κατά τη διάρκεια της συνέντευξης αναφέρθηκε, μεταξύ άλλων, στην άσχημη εμπειρία που έχει από τον στρατό ενώ αποκάλυψε ότι μοίραζε αυτόγραφα από παιδί.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το εν λόγω απόσπασμα πρόβαλε η εκπομπή «Happy Day». 

«Με παίρνουν φαντάρο. Παρουσιάζομαι… Τις πρώτες εννέα ημέρες τις περνάω στο 414 στο ψυχιατρείο της Πεντέλης, που καταλαβαίνεις ότι όλοι ήταν στο δικό μου δωμάτιο. Εγώ εκείνη την εποχή τους είχα πει ότι έχω μια μεγάλη αγοραφοβία και αυτό που με τρόμαζε περισσότερο είναι το πώς θα αντιμετώπισα τον εαυτό μου με ξένους ανθρώπους τριγύρω. Αυτό τους εξήγησα εγώ. Εκείνοι με έβαλαν εκεί μήπως και πάρω την αναβολή.

Η ιστορία δεν είχε καλό τέλος, γιατί δεν πήρα την αναβολή και μπήκα στο στρατόπεδο. Μου είπαν ότι είμαι μια χαρά και α μου φύγει η αγοραφοβία. Πέρασα δύσκολα στο στρατό γιατί δεν είχαμε πιρούνια, ήμουν μέσα σε κάγκελα, είχα συγκεκριμένες ώρες επισκεπτηρίου, δεν ήταν η καλύτερη εμπειρία», ανέφερε ο Γιώργος Μαζωνάκης. 

άλληλα ως special guest στη «Best of» live streaming εκπομπή του Λάκη Λαζόπουλου «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται» που θα προβληθεί το Σάββατο 27 Μαρτίου, εμφανίζεται ο γνωστός για το χιούμορ του, Γιώργος Μαζωνάκης και για ακόμη μια φορά καταφέρνει να μας εκπλήξει με τη παρουσία του.

Ο ταλαντούχος καλλιτέχνης που ξεχωρίζει για τις ανατρεπτικές του συνεργασίες, στη μουσική, στο θέατρο, την τηλεόραση μεταμορφώνεται σε «ταξιτζή» για τις ανάγκες του ρόλου του, ως special guest στο Best Of του «Οι Δέκα Μικροί Μήτσοι εμβολιάζονται».

Υπό τη σκηνοθετική ματιά και καθοδήγηση του Λάκη Λαζόπουλου, ο Γιώργος Μαζωνάκης, υποδύεται τον οδηγό ταξί και με την ερμηνεία του αφήνει το υποκριτικό, προσωπικό του στίγμα στους εμβληματικούς «Μήτσους»!

Μάλιστα, ο γνωστός τραγουδιστής δημοσίευσε και ένα σχετικό βίντεο από την ώρα της μεταμόρφωσής του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram καταφέρνοντας να συγκεντρώσει χιλιάδες Likes.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Παπαγεωργίου: «Δεν ξέρουμε αν θα κάνουμε βάφτιση του παιδιού μας με την Δανάη Μιχαλάκη»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Η αντίδραση του συνιδιοκτήτη Κώστα Πηλαδάκη για το εκκλησάκι που θάφτηκε στη βίλα του Αντώνη Ρέμου
Αντίνοος Αλμπάνης: «Έπρεπε να αποφασίσω αν έχει νόημα να το μοιραστώ ή να συνεχίζω να λέω ψέματα»
Rebel Wilson: «Έκανα πρώτη φορά σεξ στα 35 μου, δεν χρειάζεται να βιάζεται κανείς»
Η ανακοίνωση για το μνημόσυνο του Βασίλη Καρρά & η συναυλία αφιέρωμα προς την μνήμη του
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»