H απίστευτη αποκάλυψη για το γάμο... του Πάνου Καλίδη

 

 

Το πρώτο τηλεφώνημα από τον Πάνο Καλίδη μετά την αποχώρηση του και η απίστευτη αποκάλυψη για τη σχέση τους - Οι πρώτες δηλώσεις μετά την αποχώρηση – Το λάθος και το γράμμα της κόρης του - Η αλήθεια για το πώς αντέδρασε ο Γιώργος Λιβάνης όταν μπήκε ο πρώην της Μαριαλένας στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η Λεάννα Μάρκογλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Το Πρωινό» και μίλησε για την αποχώρηση του Πάνου Καλίδη από το Survivor, αποκάλυψε το πρώτο τηλεφώνημα που της έκανε, ενώ αναφέρθηκε και στην ψυχολογική πίεση που υπέστη εκείνος εντός παιχνιδιού.  

Αρχικά, η Λεάννα Μάρκογλου μίλησε για το τηλεφώνημα που δέχθηκε χθες το βράδυ από τον τραγουδιστή: Νομίζω είναι από την Παρασκευή στο ξενοδοχείο. Χθες το βράδυ με πήρε τηλέφωνο και ξύπνησα τα παιδιά γρήγορα να τον δούνε. Χάρηκα πολύ! Έφαγε, πήρε τα πάνω του. Είναι χαρούμενος που επιστρέφει! Υπήρχαν πολλές εντάσεις και πλέον το παιχνίδι ήταν ψυχοφθόρο. Υπήρχε πολύ ίντριγκα και δεν άντεξε ψυχολογικά. Είναι καλά και νιώθει πολύ καλά με την απόφασή του.

Η γνωστή make up artist αποκάλυψε ότι περίμενε αυτή να είναι η απόφαση του Πάνου Καλίδη, καθώς είχε ζοριστεί πολύ ψυχολογικά: Εγώ περίμενα ημέρες ότι θα το ανακοινώσει γιατί τον έβλεπα. Το συμβάν που ήταν το κερασάκι στην τούρτα ήταν όταν του είπαν να μην παίξει στο αγώνισμα. Μετά ανακοίνωσε την αποχώρησή του. Θεωρώ ότι του επέβαλαν… Το πήρε πολύ προσωπικά και στενοχωρήθηκε πολύ. Εγώ θεωρώ ότι μέσα στο παιχνίδι έχει μαλώσει… Με τον Τζέιμς και με τον Άλεξ, είχε γίνει ένα περιστατικό που δεν το έδειξαν. Βγήκε εκτός εαυτού!

Παράλληλα, η Λεάννα Μάρκογλου ανέφερε ότι με τον Πάνο Καλίδη είναι μαζί 16 χρόνια, ωστόσο δεν έχουν παντρευτεί, ούτε έχουν υπογράψει σύμφωνο συμβίωσης: Είμαστε μαζί 16 χρόνια και δεν έχουμε παντρευτεί. Έχει αναγνωρίσει τα παιδιά. Ήθελε να ωριμάσει λίγο πρώτα. Μετά από τόσα χρόνια και τρία παιδιά, νομίζω ότι δεν θα αλλάξει κάτι. Στην αρχή με ενοχλούσε πολύ. Ειδικά όταν γεννήθηκαν τα παιδιά και έγραφε το δικό μου όνομα αλλά εντάξει

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η Λεάννα Μάρκογλου αποκάλυψε το παρασκήνιο και ποια ακριβώς ήταν η αντίδραση του Γιώργου στην εισβολή του Σάκη Κατσούλη στο Survivor. Η σύζυγος του Πάνου Καλίδη και make up artist και καλή φίλη του τραγουδιστή, ανέφερε χαρακτηριστικά: Με την Μαριαλένα τώρα δεν ισχύει όλο αυτό με τον Σάκη. Η κοπέλα είναι με τον Λιβάνη. Ξέρω ότι είναι μια χαρά τα παιδιά. Όποιος θα ήταν στη θέση του θα σφιγγόταν. Και εγώ άμα έβλεπα την πρώην δεν θα ήμουν ήρεμη. Τώρα είναι καλά ο Γιώργος, τις πρώτες μέρες όχι τόσο

Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο γνωστός τραγουδιστής έκανε τις πρώτες του δηλώσεις στην εκπομπή «Love It» , όπου μίλησε για την ξαφνική αποχώρησή του, αποκάλυψε το γράμμα που του έδωσε η κόρη του πριν αναχωρήσει για τον Άγιο Δομίνικο, ενώ έκανε και αποκαλύψεις για τους συμπαίκτες του.

«Δεν μπορούσα να φέρω πόντους και αυτό με στεναχωρούσε πολύ. Και με την ιδέα ότι με βλέπουν οι δικοί μου στην Αθήνα, ένιωθα περίεργα. Ντρεπόμουν… Φεύγοντας μου έδωσε η μικρή μου ένα γραμματάκι και μου είπε μπαμπά αυτό θα το ανοίξεις στο αεροπλάνο. Στην πίσω πλευρά λέει “άνοιξε το, σ’ αγαπώ πολύ, να ξέρεις ότι θα νικάς πάντα”. Σκεφτόμουν να αποχωρήσω τουλάχιστον δυο εβδομάδες. Με την Ελευθερία το συζητούσα και εκείνη ήταν πολύ πιεσμένη. 

Δεν γνώριζα κανένα από τα παιδιά που μπήκαν. Είχε τύχει όμως να συνεργαστώ με τον Σάκη Κατσούλη, ο στυλίστας μου είχε βρει ενδιαφέροντα ρούχα και είχε πάρει από τον Σάκη για ένα video clip μου. Η Μαριαλένα έχει ένα αγόρι που συνεργαζόταν με τη γυναίκα μου. Ο Ταβλαδάκης δούλευε ως υπεύθυνος σε μαγαζιά εστίασης και με είχε υποδεχτεί. Κάναμε παρέα με τα παιδιά, επειδή ήμασταν κοντά ηλικιακά και είχαμε τις ίδιες απόψεις. Δεν έπαιρνα εγώ τις πρωτοβουλίες να μη παίξω. Δεν ήθελα να παίξω, γιατί θα έχανα και… ποιος τους ακούει.

Λάθος που δεν ψήφιζα το τελευταίο καιρό αθλητικά. Δεν μπορούσα να ψηφίσω κάποιον που είναι καλός αθλητής. Γιατί δεν μπορούσα να φέρω πόντους για την ομάδα μου. Εάν ψήφιζα αγωνιστικά, θα ψήφιζα τον εαυτό μου. 

Είχαμε φάει δύο φορές το ρύζι μαζί με την Κάτια. Ο James είναι ευφυέστατος, δεν τον έχω πιάσει να κρύβεται για να ακούσει τι λέμε. Ο Νίκος επηρεάζεται πολύ. Η Μαριαλένα έχει ξεκαθαρίσει ότι έξω έχει κάτι που την περιμένει και ότι είναι και πολύ καλά. Μου είπε να στείλω χαιρετίσματα στον Γιώργο. Ο Νίκος και η Άννα Μαρία είναι όλη μέρα μαζί, γελάνε, τα βρίσκουν. Μιλάνε για ενδεχόμενη συνεργασία. Δίκιο έχει ο Αλέξης, είμαι παλιά καραβάνα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πάνος Καλίδης.

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!