Ποιος πρώην παίκτης επιστρέφει στο #SurvivorGR και θα γίνει ζευγάρι με Κόκκινη;

 

 

Αυτός αποχωρεί απόψε (17/03)  - Μία επιστροφή - βόμβα αναμένεται να δούμε σε λίγες ημέρες στον Άγιο Δομίνικο - Η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη μιλάει για την αποχώρηση του από το #SurvivorGR -  Σκέψεις αποβολής του Κόρο 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στο επεισόδιο της Τρίτης (16/3) μάθαμε τους παίκτες που βρέθηκαν στον τάκο δίπλα στον Τριαντάφυλλο. Η Μαριάνθη ήταν εκείνη που ψηφίστηκε από τους συμπαίκτες της, ενώ ο Γιώργος Κοψιδάς βγήκε μετά την απόφαση της Νικολέτας, ως κάτοχος της ατομικής ασυλίας. Κάτι που φυσικά είχε ζητήσει ο ίδιος.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο Ντάφυ έχει το κοινό με το μέρος του, ειδικά μετά την επίθεση που δέχεται τις τελευταίες μέρες από τους Κόρο και Ασημακόπουλο. Ο τραγουδιστής μπορεί να μην είναι από τους καλύτερους αγωνιστικά παίκτες, όμως έχει πολλούς fans και κέρδισε ακόμα περισσότερους μετά την απόφαση του Κόρο να μην του δώσει τα ψάρια τα οποία έπιανε.

Η μάχη μετά την ανακοίνωση των υποψηφίων, ήταν ανάμεσα σε Μαριάνθη και Κοψιδά.

Ο Γιώργος Κοψιδάς, θα πέσει στην παγίδα του και τελικά δεν θα έχει τη δυναμική που νομίζει ότι έχει με αποτέλεσμα να είναι αυτός που θα αποχωρήσει απόψε.
 

 

Ένας από τους παίκτες που έχουν ήδη αποχωρήσει θα επιστρέψει στον Άγιο Δομίνικο και μάλιστα θα γίνει και ζευγάρι με μία από τις παίκτριες της Κόκκινης ομάδας.

«Δύο άνθρωποι από την κόκκινη ομάδα έρχονται πάρα πολύ κοντά. Παίκτης παλιός επιστρέφει και ξαναμπαίνει μέσα στο Survivor», είπε αρχικά η Έλενα Πολυκάρπου στο «Ευτυχείτε».

«Και να πω ότι είναι πανέμορφο αυτό το ζευγάρι. Δηλαδή το βλέπεις και χαίρεσαι», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης Γκουντάρας.

Αφού αναφέρθηκαν αυτά στο Ευτυχείτε, πήγαν σε διαφημιστικό διάλειμμα. Και αφού ανέφεραν πως κάποιος επιστρέφει και γίνεται ζευγάρι με παίκτρια που είναι ήδη μέσα - και μάλιστα πρόκειται για «ζευγάρι που χαίρεσαι να το βλέπεις»- δεν αναφέρθηκε μετά κάτι περαιτέρω παρά μόνο ότι επιστρέφει είτε ο Κρις Σταμούλης είτε ο Γιώργος Ταβλαδάκης.

 

Σύζυγος Πάνου Καλλίδη: Πιστεύω ότι τα έπαθλα επικοινωνίας τον έκαναν να μην αντέξει

Η σύζυγος του Πάνου Καλλίδη μιλάει για την αποχώρηση του από το Survivor.

Παραδέχτηκε ότι το περίμενε πως ο Πάνος Καλίδης θα αποχωρούσε ενώ ανέφερε ότι δεν έχει επικοινωνήσει ακόμα μαζί του.

Επίσης, μίλησε και για τον Τριαντάφυλλο.

«Είμαι έξαλλη με αυτό που συμβαίνει με τον Τριαντάφυλλο. Δεν έχει να κάνει με το ποιος είναι, αλλά έχει να κάνει με ανθρωπιά. Έχω στενοχωρηθεί πάρα πολύ».

Δήλωσε περήφανη για τον σύζυγό της και αποκάλυψε ότι όταν τον άκουσε να ανακοινώνει την αποχώρησή του ξέσπασε σε κλάματα, όμως, τα παιδιά τους κάθε μέρα ρωτάνε πότε θα επιστρέψει ο μπαμπάς τους.

 

Ορατό είναι το ενδεχόμενο αποβολής του Κόρο από το διάσημο ριάλιτι επιβίωσης, έπειτα από την παραβίαση ενός σημαντικού όρου.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις που έρχονται από τον Άγιο Δομίνικο, μια και το τελευταίο διάστημα, το κλίμα στην καλύβα των «Κόκκινων» μόνο θετικό δεν μπορεί να χαρακτηριστεί. Ο Τριαντάφυλλος βρίσκεται στο «στόχαστρο» των περισσότερων παικτών και οι εντάσεις είναι… καθημερινές. Μάλιστα… ενορχηστρωτής της επίθεσης θεωρείται ο Κόρο.

Ο νεαρός επιχειρηματίας παρουσιάζει αρχηγικές τάσεις το τελευταίο διάστημα και έχει βγει ανοικτά σε κόντρα με τον Έλληνα τραγουδιστή. Μάλιστα, στο «στόχαστρο» του Κόρο βρίσκεται και ο Αλέξης Παππάς. Αυτό φαίνεται καθαρά στα τελευταία συμβούλια του νησιού, όταν ο Κόρο υποστήριξε πως οι δύο παίκτες έχουν πάει στο Survivor για διακοπές.

Όμως, η μεγάλη έκρηξη του παίκτη των «Κόκκινων» ίσως προκαλέσει ακόμα περισσότερες αναταράξεις, καθώς υπάρχει έντονη σκέψη στην παραγωγή για την αποβολή του. Ο λόγος δεν έχει να κάνει με την στάση του εναντίον των συμπαικτών του ή των παικτών της αντίπαλης ομάδας, αλλά κυρίως διότι ο Κόρο παραβίασε έναν σημαντικό όρο.

Συγκεκριμένα, μόλις η παραγωγή επιλέξει τους «εκλεκτούς» της ετοιμάζονται τα συμβόλαια μεταξύ των δύο πλευρών, καθώς υπάρχουν μερικά ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν. Οι λεγόμενες ρήτρες που μπαίνουν στην συμφωνία των δύο πλευρών. Μία εξ αυτών είναι και η μη αναφορά στα χρηματικά δεδομένα για τους παίκτες, όχι μόνο όταν είναι μέσα στο παιχνίδι, αλλά και για ένα διάστημα μόλις βγαίνουν.

Το τελευταίο διάστημα ο Κόρο έχει καταπατήσει τον συγκεκριμένο όρο που υπάρχει στο συμβόλαιό του, κάνοντας αναφορά στα χρήματα που παίρνει ο Τριαντάφυλλος στο Survivor, αλλά και ο Αλέξης Παππάς.

Αυτός είναι και ο λόγος που η παραγωγή εξετάζει το ενδεχόμενο αποβολής, αν και σύμφωνα με τις πληροφορίες, αυτό το σενάριο δεν έχει πολλές πιθανότητες.

 

Ο Γιώργος Λιανός δήλωσε πως οι παίκτες έχουν νευριάσει με τον Τριαντάφυλλο με κάτι το οποίο δεν έχει καταγραφεί, ενώ αυτός σφυρίζει αδιάφορα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»
#SurvivorGR: Η 17η εβδομάδα ξεκίνησε με μία ακόμα οικειοθελής αποχώρηση - Ο 1ος μονομάχος
Πρώτη πρόβα για την Κύπρο στη σκηνή της #Eurovision 2024 - H Silia Kapsis και τα ημίγυμνα αγόρια της