#HFarma: O κούκλος επιστάτης Βασίλης Φιλίππου, τρέλανε το #Twitter στην πρεμιέρα

 

Το βράδυ της Παρασκευής (12/3) η Φάρμα άνοιξε τις πόρτες της για τους τηλεθεατές, με τους 14 παίκτες να βρίσκονται ήδη μέσα στο νέο τους καθημερινό πρόγραμμα -Το δύσκολο αγώνισμα και ο πρώτος αρχηγός - Η πρώτη ασυλία -  Η αποστολή Πρώτος μονομάχος - Οι δύο υπηρέτες και ο ο πρώτος μονομάχος - Φαρμακερές ατάκες on camera!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο Στράτος Τζώρτζογλου κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις από το πρώτο κιόλας πεντάλεπτο.

Ο αγαπημένος ηθοποιός, παρουσίασε τον εαυτό του και κατάφερε να μας κάνει να ξεκαρδιστούμε στα γέλια.

Πιο συγκεκριμένα λοιπόν, ο Στράτος Τζώρτζογλου αφού έκανε μια αναφορά στην σύζυγό του, Σοφία Μαριόλα και στα φαγητά της που θα της λείψουν, αποκάλυψε ότι από τότε που την παντρεύτηκε έχει πάρει κιλά και πέταξε την πιο επική ατάκα!

«Ήρθα στη Φάρμα γιατί θέλω να ξέρω τι θα γίνει, θα με γουστάρει στο τέλος η χωριάτισσα;».

Ποιος ξεχνάει την επική ατάκα που του είχε πει κάποτε σε επιτυχημένη τηλεοπτική σειρά η Τζένη Μπότση; Μα φυσικά κανείς!

Οι παίκτες βρήκαν τα δύσκολα από την αρχή καθώς έπρεπε να φτάσουν στο σημείο περπατώντας.

 

Όταν έφτασαν στη Φάρμα, τους περίμενε ο Σάκης Τανιμανίδης και ήταν ήδη... κατάκοποι από το περπάτημα.

«Θα είμαι ειλικρινής μαζί μας, τις ανέσεις και τις πολυτέλειες θα πρέπει να τις ξεχάσετε. Δεν θα έχετε ηλεκτρικό ρεύμα, δεν υπάρχει άφθονο τρεχούμενο νερό. Θα πρέπει να κοπιάσετε, να καλλιεργήσετε τη γη, να φροντίσετε τα ζώα και να βελτιώσετε τη φάρμα σε κάθε της επίπεδο», τους είπε μεταξύ άλλων ο παρουσιαστής.

Ο Σάκης Τανιμανίδης δεν θα μπορούσε να αφήσει ασχολίαστη αυτή τη συνάντηση. Μία από τις παίκτριες είναι η Ειρήνη Κολιδά.

Να θυμίσουμε πως η Ειρήνη Κολιδά συμμετείχε στο πρώτο Survivor, όταν αυτό το παρουσίαζε ο Σάκης Τανιμανίδης.

Ο παρουσιαστής, έκανε μια αναδρομή στο παρελθόν και είπε, μεταξύ άλλων, στην Ειρήνη Κολιδά:

«Νιώθω κι ένα deja vu ότι κάτι έχω ξαναζήσει Ειρήνη. Περίμενες να έρθω στη Φάρμα για να έρθεις και πάλι ως παίκτρια;».

Η γυμνάστρια με τη σειρά της δεν παρέλειψε να του πει πως στη μνήμη της είναι αποτυπωμένη η φωνή του.

Αφού γνώρισαν λίγο καλύτερα το μέρος και μπήκαν στο κλίμα, ο Σάκης Τανιμανίδης, πήγε στη Φάρμα και τους ενημέρωσε για κάποια πράγματα.

Ο παρουσιαστής, τους έβαλε κατευθείαν στα βαθιά αφού τους ανακοίνωσε πως θα έπρεπε να ψηφίσουν για τον πρώτο αρχηγό, ο οποίος θα κέρδιζε και την ασυλία και μάλιστα σε μία ανοιχτή ψηφοφορία.

«Η διαδικασία είναι πολύ απλή. Είστε όλοι υποψήφιοι και οι ψηφοφορία θα γίνει ανοιχτά εδώ μπροστά. Θα λέει ο καθένας ποιον θέλει για αρχηγό», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τότε, οι παίκτες παραδέχτηκαν πως μπήκαν από την αρχή στα δύσκολα, όμως, δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι άλλο εκτός από το να ψηφίσουν.

Αναδείχτηκαν δύο υποφήφιοι για αρχηγοί, οι οποίοι θα έπρεπε μετά να μονομαχήσουν για να αναδειχτεί ο ένας.

Πριν ο παρουσιαστής τους ανακοινώσει πως θα υπάρχει κι άλλος υποψήφιος αρχηγός και δεν είναι εκείνος, εκείνος πήρε το λόγο θέλοντας να ανακοινώσει στους συμπαίκτες πως έχει σκοπό κάτι να παραχώρησει.

Τότε, ο Σάκης Τανιμανίδης «στράβωσε» και δεν δίστασε να πει μπροστά σε όλους:

«Μισό λεπτό. Για να σε προσφάσω. Για να παραχωρήσεις κάτι σε κάποιον θα πρέπει να είναι δικό σου. Και αυτή τη στιγμή το σπίτι δεν είναι δικό σου. Κωνσταντίνε δεν είσαι ακόμα αρχηγός, είσαι ο πρώτος υποψήφιος για αρχηγός», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Οι άνδρες της Φάρμας, είχαν κάτω από τις καρέκλες τους κάποια κρυμμένα χαρτιά και σε ένα από αυτό αναγραφόταν το όνομα του δεύτερου υποψήφιου αρχηγού.

Έτσι λοιπόν, ο δεύτερος παίκτης που διεκδίκησε την αρχηγία ήταν ο Βασίλης Θεοδωρόπουλος.

Οι δύο παίκτες έπρεπε να αγωνιστούν για να διεκδικήσουν τον τίτλο του αρχηγού και φυσικά την πρώτη ασυλία!

Όλοι τους, όσο παρακολουθούσαν τον αγώνα, έμειναν άφωνοι, ενώ τους ακούσαμε να λένε χαρακτηριστικά πως «αν είναι αυτός ο πρώτος αγώνας, οι υπόλοιποι πώς θα είναι;».

Μετά την ψηφοφορία αναδείχτηκε ο Κωνσταντίνος Μακρής - Ντούπης ως πρώτος υποψήφιος για την αρχηγία. Ο δεύτερος υποψήφιος για την αρχηγεία ήταν ο Βασίλης και οι δύο παίκτες έπρεπε να μονομαχήσουν.
 

 

Η Σοφία Παυλίδου είναι μία από τις παίκτριες του νέου ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Η ηθοποιός αποφάσισε να αφήσει για κάποιο χρονικό διάστημα τον πολιτισμό και να επιστρέψει στη φύση.

Στο εισαγωγικό της βίντεο μάλιστα, έκανε και μια αναφορά στο παρελθόν και στον Χρήστο Φερεντίνο.

«Όταν γνώρισα τον άνθρωπο που παντρεύτηκα, απέκτησα χωριό, το χωριό του και τότε ήρθα πρόσωπο με πρόσωπο με τον σκορπιό! Γνώρισα τους καρκαλέτσους που είναι ένα είδος ακρίδας… Είδα τα προβατάκια από κοντά… Μου έγινε ξεκάθαρο ότι το πρόβατο είναι ένα άλλο ζώο από την κατσίκα. Η εικόνα του να μαζεύω ακαθαρσίες δεν με τρομάζει καθώς έχω μεγαλώσει δύο παιδιά και έχω αλλάξει πολλές πάνες και έχω επίσης μεγαλώσει τρία σκυλιά που επίσης μάζευα αρκετές ακαθαρσίες. Φαντάζομαι ότι η ποσότητα δεν θα κάνει κάποια διαφορά», είπε η Σοφία Παυλίδου.

Η Μαρία Τοτόμη, κατάφερε να αφήσει τον Σάκη Τανιμανίδη με το στόμα ανοιχτό.

Ο Σάκης Τανιμανίδης της ζήτησε να ψηφίσει ποιον ήθελε για αρχηγό.

«Συνεχίζουμε στην επόμενη φίλη μου, τη Μαρία, αλλά έχουμε πολλές Μαρίες», είπε ο Σάκης Τανιμανίδης με την παίκτρια να αναφέρει ότι έχει κι αυτή παρατσούκλι.

Τότε, ο παρουσιαστής την ρώτησε ποιο είναι και εκείνη απάντησε «Πετράκης» και τον άφησε άφωνο.

Σε αυτό το σημείο, αξίζει να σημειωθεί πως η Μαρία είναι μια γυναίκα δυναμική, ανεξάρτητη και μαχήτρια. Οι φίλοι της την χαρακτηρίζουν αντράκι και την αποκαλούν «Πετράκη”. Ο γιος της είναι αυτός που την έπεισε να δηλώσει συμμετοχή στη Φάρμα, γιατί θεωρεί ότι η μητέρα του είναι η ιδανική παίκτρια.

Το είδαμε κι αυτό ακόμα δεν ξεκίνησε το ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Οι παίκτες έχουν κάποιες αρμοδιότητες και ο Σάκης Τανιμανίδης τους το υπενθύμισε όταν διαπίστωσε πως είχε χαθεί ο σκύλος.

Ο Μιχάλης Ιατρόπουλος παραδέχτηκε ότι δεν κοιμήθηκε όλο το βράδυ καθώς έχασε τον σκύλο, ενώ ο Στράτος Τζώρτζογλου θέλησε κι αυτός να μοιραστεί την ευθύνη λέγοντας πως κι εκείνος είχε μερίδιο και ευθύνη που χάθηκε ο σκύλος.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, τους είπε πως μπορεί τώρα να έχασαν τον σκύλο όμως θα πρέπει να έχουν στο μυαλό τους ότι σε λίγο καιρό θα έχουν ακόμα περισσότερα ζώα που θα πρέπει να φροντίζουν.

Αφού ο Κωνσταντίνος Μακρής - Ντούπης αναδείχτηκε αρχηγός και κέρδισε την ασυλία, ο παρουσιαστής έπρεπε να τους ενημερώσει για κάποια πράγματα.

Έτσι λοιπόν, τους είπε πως κάθε βδομάδα θα υπάρχουν δύο υπηρέτες οι οποίοι θα έχουν πάρα πολλές αρμοδιότητες.

Αυτή η είδηση φυσικά δεν άρεσε στους παίκτες, καθώς αυτοί οι δύο «υπηρέτες» όχι μόνο θα κάνουν παραπάνω δουλειές αλλά θα κοιμούνται και εκτός σπιτιού.

Αμέσως μετά, θα έπρεπε να παίξουν ένα κουίζ ερωτήσεων και ο νικητής θα απαλλαγόταν από τη διαδικασία να βγει υπηρέτης γι΄αυτή την εβδομάδα.

Αυτοί που εξαιρέθηκαν από τη διαδικασία ήταν ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Μαρία Θωμά.

Η Μαρία Θωμά είναι γεννημένη στην Αθήνα και έχει καταγωγή από τον Βόλο. Έχει τελειώσει το Ιόνιο Πανεπιστήμιο, το τμήμα Ιστορίας. Έχει ολοκληρώσει την σχολή της Μιμής Ντενίση και μιλάει Αγγλικά, Γερμανικά και Ισπανικά. Μεγάλη της αγάπη είναι ο χορός και τα τελευταία 3 χρόνια ασχολείται με το καλλιτεχνικό πατινάζ.

Οι γονείς της ζουν στον Βόλο, ο πατέρας της δουλεύει χρόνια στον φωτισμό, δίπλα σε μεγάλα ονόματα του καλλιτεχνικού στερεώματος ενώ η μητέρα της στο παρελθόν έκανε φωνητικά σε τραγουδιστές. Έχει μια αδερφή η οποία ζει μόνιμα στην Γερμανία και ασχολείται ως διακοσμήτρια.

Έχει παίξει σε διάφορους ρόλους στην τηλεόραση αλλά έχει γίνει γνωστή από αλλού καθώς είναι χρόνια μέλος του συγκροτήματος XANAZOO.

Με τις αγροτικές εργασίες δεν έχει καμία επαφή ωστόσο δεν υπάρχει κάτι που να την τρομάζει. Πιστεύει ότι θα την δυσκολέψει η έλλειψη ζεστού νερού αλλά και του ρεύματος. Λατρεύει τη μαγειρική και θεωρεί ότι αυτό θα το εκτιμήσουν και οι συμπαίκτες της.

Ο Σάκης Τανιμανίδης «έβαλε φωτιά» στους παίκτες από την πρεμιέρα κιόλας!

Τους είπε πως κάθε βδομάδα θα υπάρχουν δύο υπηρέτες που θα κάνουν πιο πολλές δουλειές και δεν θα κοιμούνται στο σπίτι και μεταξύ άλλων θα φροντίζουν και τον αρχηγό, αφήνοντάς τους άφωνους.

Μετά από ένα παιχνίδι κουίζ, ο Μιχάλης Ιατρόπουλος και η Μαρία Θωμά, πήραν ασυλία από αυτή τη διαδικασία.

Έτσι λοιπόν, ο αρχηγός Κωνσταντίνος Μακρής - Ντούπης, έπρεπε να επιλέξει τους δύο παίκτες που θα έπαιρναν αυτόν τον άχαρο ρόλο.

Η πρώτη γυναίκα που επέλεξε για υπηρέτρια ήταν η Σοφία Παυλίδου ενώ ο πρώτος άνδρας ήταν ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος έγινε έξαλλος και ακούστηκαν φαρμακερές ατάκες.

«Τα κριτήρια τα αρχηγικά ήταν τελείως λάθος. Το σκεπτικό ότι βγάζω αυτούς που με ψήφισαν δεν μ΄αρέσει, εγώ δεν θα το έκανα. Δεν ευσταθεί αυτό που λες. Αν είσαι αρχηγός πρέπει να είσαι απόλυτα διάφανος», είπε μεταξύ άλλων, με έντονο ύφος ο Θανάσης Πάτρας.

«Τα κριτήρια είναι ανθρώπινα, αν δεν μπορείτε να τα καταλάβετε, να τα βάλουμε κάτω», είπε ο αρχηγός με τη σειρά του.

Τότε, συνεχίστηκε ένας έντονος διάλογος.

Οι παίκτες μπήκαν στη Φάρμα, όμως, δεν θα μπορούσαν να μην έχουν τον επιστάτη τους.

Αυτός δεν ήταν άλλος από τον κούκλο Βασίλη Φιλίππου ο οποίος εισέβαλε στη Φάρμα με το τρακτέρ του.

Πέρα από τον οικοδεσπότη της Φάρμας λοιπόν, Σάκη Τανιμανίδη και τους 14 υποψήφιους αγρότες που θα δοκιμάσουν τις αντοχές τους σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εργασίες, σημαντικό ρόλο για την εξέλιξη του παιχνιδιού έχει και ο επιστάτης.

 

Αφού γνωρίστηκε με τους παίκτες, τους ενημέρωσε για κάποια πράγματα και κάποιους κανόνες που έπρεπε να γνωρίζουν.

Ο Βασίλης Φιλίππου λοιπόν τους ενημέρωσε πως η πρώτη τους αποστολή ήταν να φτιάξουν ένα...κοτέτσι.

Αν κατάφεραν να φέρουν εις πέρας τη δοκιμασία θα κέρδισαν ένα έπαθλο και αυτό ήταν οι πρώτες τους κότες.

 

Μία πολύ κρίσιμη απόφαση έπρεπε να πάρει ο αρχηγός στο πρώτο επεισόδιο του ριάλιτι του ΑΝΤ1.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ενημέρωσε τους παίκτες πως ένας από τους δύο υπηρέτες θα οριζόντα και ως πρώτος μονομάχος, υποψήφιος δηλαδή για αποχώρηση.

Ο παρουσιαστής, απευθυνόμενος στον αρχηγό, Κωνσταντίνο Μακρή - Ντούπη, του ανακοίνωσε πως ήταν εκείνος που θα έπρεπε να πάρει αυτή την απόφαση και να ορίσει τον πρώτο μονομάχο.

«Είναι ξεκάθαρα και αυτό απόφαση του αρχηγού. Αρχηγέ, Ντούπη, θα πρέπει να σκεφτείς και να μου πεις ποιος από τους δύο υπηρέτες θα είναι ο πρώτος μονομάχος», είπε μεταξύ άλλων ο Σάκης Τανιμανίδης.

Τότε εκείνος, πήρε τη μαύρη πέτρα από τον Σάκη Τανιμανίδη και μετά από σκέψη πήρε την κρίσιμη απόφαση και έδωσε την πέτρα, ενώ γνώριζε φυσικά πως σε όποιον κι αν την έδινε δεν θα του άρεσε.

Πρώτος μονομάχος είναι ο Θανάσης Πάτρας.

Oι φίλοι του twitter, είδαν το βράδυ της Παρασκευής τη Φάρμα και μπορεί να σχολίασαν τον παρουσιαστή Σάκη Τανιμανίδη, του παίκτες και την … αεροσυνοδό και το πλάνο της όταν έκανε μπάνιο αλλά όταν εμφανίστηκε ο Βασίλης Φιλίππου ο επιστάτης το twitter, ξεσπάθωσε!

Ο γοητευτικός Βασίλη Φιλίππου γεννήθηκε στο Κλοκοτό Τρικάλων Θεσσαλίας. Είναι το μεγαλύτερο από τα τρία παιδιά μιας αγροτικής οικογένειας.  Είναι εργένης και πιστεύει πολύ στους ανθρώπους, την οικογένεια και τον Θεό.

Εργάζεται από 12 ετών στα χωράφια και οι κύριες καλλιέργειες με τις οποίες ασχολείται είναι το βαμβάκι, το σιτάρι και το καλαμπόκι.

Ο Βασίλης Φιλίππου, ο οποίος, αν και είναι αγρότης, στην πραγματικότητα, διαθέτει μια μικρή τηλεοπτική εμπειρία, αφού στο παρελθόν είχε κάνει ένα πέρασμα από άλλο πρόγραμμα της μικρής οθόνης. Συγκεκριμένα, τον Μάρτιο του 2019, ακριβώς πριν από δύο χρόνια δηλαδή, είχε λάβει μέρος στο «Deal» του Alpha με τον Χρήστο Φερεντίνο.

Μάλιστα, είχε φύγει τότε από το τηλεπαιχνίδι με γεμάτες τις τσέπες, κερδίζοντας 11.000 ευρώ έπειτα από συμφωνία του με τον τραπεζίτη. Στη «Φάρμα», τώρα, ως επιστάτης αναμένεται να τραβήξει την προσοχή, ενδεχομένως και πολλά γυναικεία βλέμματα.

Δες τα καλύτερα tweets

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»
Οι πρώτες φωτογραφίες της Μαρίνας Σάττι από τις «Ικέτιδες» - Η κατάμεστη πρεμιέρα στους Δελφούς
#TemptingFortune: Ο Γιάννης Τσιμιτσέλης στο πρώτο τρέιλερ του νέου reality
Ο Φάνης Μουρατίδης παρουσιαστής στην επιστροφή του #MoneyDrop στους τηλεοπτικούς μας δέκτες
Η πρώτη ανάρτηση και το δημόσιο «ευχαριστώ» των Maneskin μετά τη μεγάλη συναυλία τους στο ΟΑΚΑ
Νίκος Οικονομόπουλος: «Αν πούμε: Πατρίδα-Θρησκεία-Οικογένεια, θα μας θεωρήσουν χουντικούς»
#FindMeFalling: O Njoy στην πρώτη κυπριακή ταινία του Netflix!