«Δε μπορεί ο οποιοσδήποτε να καταρρακώνει και να καταστρέφει προσωπικότητες»

 

Ταραγμένος ο γνωστός τραγουδιστής μετά τις καταγγελίες της Μαρίας Δεληθανάση – Στη Θεσσαλονίκη για να βλέπει την κόρη του - «Ο εντολέας μου με έχει διαβεβαιώσει ότι υπάρχουν κι άλλα στοιχεία»

 
Στην κάμερα της εκπομπής «Ευτυχείτε» και τον δημοσιογράφο Σπύρο Κεραμμύδα μίλησε ο δικηγόρος του γνωστού τραγουδιστή που τις τελευταίες ημέρες κατηγορείται από την εν διαστάσει σύζυγό του Μαρία Δεληθανάση για ενδοοικογενειακή βία.  

Ο Σπύρος Δημητρίου ανέφερε πως όλα έχουν πάρει τη νομική οδό και συγκεντρώνουν όλα τα αποδεικτικά στοιχεία που χρειάζονται. Ακόμη ανέφερε πως ο γνωστός τραγουδιστής είναι ιδιαίτερα ταραγμένος με όλη αυτή την υπόθεση και αυτή την περίοδο βρίσκεται στη Θεσσαλονίκη για να μπορεί να βλέπει και την κόρη του.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Είναι υποθέσεις πάρα πολύ τρυφερές κυρίως όταν υπάρχει ένα παιδί. Είναι υποθέσεις οικογενειακές. Εξετάζουμε τα δεδομένα με προσοχή και προετοιμάζουμε τυχόν επόμενες κινήσεις μας νομικές κατά όποιου έχει πλήξει την τιμή και την αξιοπρέπεια του εντολέα μου αλλά και κάθε άλλου που έχει διαπράξει κάποιο ποινικό αδίκημα. Είναι ζητήματα και αποδεικτικά στοιχεία που εξετάζονται μόνο ενώπιων του δικαστηρίου εκεί προφανώς θα εξετασθούν και τα δικά μας στοιχεία όπως και της άλλης πλευράς. Είναι ζητήματα ειδικών. Εγώ έχω ζητήσει από τον εντολέα μου να μαζέψει όσο το δυνατόν περισσότερα αποδεικτικά στοιχεία και με έχει διαβεβαιώσει ότι τα στοιχεία αυτά υπάρχουν.

Ο εντολέας μου είναι στη Θεσσαλονίκη και όπως προβλέπει ο νόμος έχει σχεδόν ελεύθερη επικοινωνία με το παιδί του και διανυκτέρευση μαζί του. Είναι πολύ ταραγμένος, δε μπορεί να βγαίνει ο οποιοσδήποτε και με μια δήλωσή του να καταρρακώνει και να καταστρέφει προσωπικότητες. Οι συνέπειες είναι πάρα πολύ άσχημες και δεν είναι δεδομένο ότι οι συνέπειες θα είναι αυτές που επιδιώκει ο καταγγέλων. Όσον αφορά το show εξετάζουμε όλα τα δεδομένα και θα προβούμε σε όποια ενέργεια χρειαστεί»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Γιώργος Γιαννόπουλος: Απαλλαγή εισηγείται η εισαγγελέας για τις 4 υποθέσεις βιασμού ανήλικων κοριτσιών
Λίλιαν και Χριστίνα Αρχοντή: «Κακοποιηθήκαμε ψυχικά, σωματικά & σεξουαλικά» - «Μου γράπωσε το στήθος»
Υποψήφιος για 4 βραβεία ο Γιώργος Κιμούλης - Όσα δήλωσε ο διοργανωτής των Θεατρικών Βραβείων Θεσσαλονίκης
Ο Στέφανος Τσιτσιπάς μας ξεναγεί μέσα από βόντεο, στο νεοκλασικό σπίτι που ζει στο Παρίσι
Βαρύ πένθος για την Σοφία Μουτίδου – Πέθανε ο πατέρας της, την ημέρα των εκλογών - To βίντεο με το μήνυμα της
Την Πέμπτη ψηφίζει η Ολομέλεια του ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου για την άρση ασυλίας του Αλέξη Γεωργούλη
Τι οδήγησε τον Νίκο Μουτσινά στο νοσοκομείο – Ποια είναι η κατάσταση της υγείας του
Η δημόσια τοποθέτηση Πάνου Μουζουράκη για την επίθεση σε δημοσιογράφο στο γάμο του
Η Sia αποκάλυψε ότι ανήκει στο φάσμα του αυτισμού: «Είμαι στο φάσμα, και είμαι σε ανάρρωση»
Συγκινεί η μητέρα του Πάνου Ζάρλα για τα τέσσερα χρόνια από τον θάνατό του: «Πόσο μεγάλος πόνος…»