«Έχω μηνύματα που παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου»

 

Μετά τις χθεσινές καταγγελίες του γνωστού τραγουδιστή που κατηγορείται για ενδοοικογενειακή βία από την εν διαστάσει σύζυγό του, στις οποίες αναφέρει ότι και εκείνη είχε εκφραστεί με βίαιο και κακοποιητικό τρόπο απέναντί του, η Μαρία Δεληθανάση επέστρεψε σήμερα με νέες δηλώσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συγκεκριμένα, η Μαρία Δεληθανάση μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε.» και τον Γιάννη Πουλόπουλο και διέψευσε όλα όσα ισχυρίζεται ο εν διαστάσει σύζυγός της ενώ επισήμανε πως έχει στοιχεία στα οποία εκείνος παραδέχεται ότι την χτύπησε.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Η αλήθεια φαίνεται από τα στοιχεία που δείχνουν ότι έχω χτυπηθεί. Στα μηνύματα παραδέχεται τον ξυλοδαρμό μου και μάλιστα μου δηλώνει και πόσο πολύ ντρέπεται η μητέρα του για την πράξη του αυτή. Τέλος, δεν έχει αναφερθεί πουθενά στους διαλόγους μας ότι εγώ του επιτέθηκα προφανώς γιατί αυτό δε συνέβη και όχι επειδή το ξέχασε. Εμείς δεν χρειάζεται να ανασύρουμε τίποτα και από πουθενά. Τα στοιχεία που έχουμε στα χέρια μας είναι αδιάσειστα. Λίγη υπομονή για τις επόμενες ημέρες. Ευχαριστώ πολύ όλο τον κόσμο για τα μηνύματα που μου έχει στείλει. Εκείνο που θα με δικαιώσει περισσότερο είναι κι άλλες γυναίκες να σπάσουν τη σιωπή τους και να βγουν από τον κύκλο της βίας»

Κάποιες δηλώσεις που έκανε τέσσερις μήνες πριν ο γνωστός τραγουδιστής που κατηγορείται από την εν διαστάσει σύζυγό του για ενδοοικογενειακή βία προβλήθηκαν το πρωί της Τετάρτης μέσα από την εκπομπή «Eυτυχείτε».

Στις δηλώσεις αυτές, ο γνωστός τραγουδιστής αναφερόταν στον τρόπο με τον οποίο τόσο εκείνος όσο και η Μαρία Δεληθανάση αντιμετωπίζουν τις εντάσεις στο γάμο τους και έκανε λόγο μάλιστα και για το ενδεχόμενο να μεγαλώσουν την οικογένειά τους.

«Εμείς μένουμε πολύ κοντά σε ένα βουνό εδώ. Είμαστε στην άνω πόλη εδώ στη Θεσσαλονίκη οπότε αν συμβεί το οτιδήποτε και κοιτάξει ο ένας περίεργα τον άλλο, κάποιος θα πάει για τρέξιμο και έτσι θα το γλιτώσουμε. Όποιος μπορεί να είναι νευριασμένος ή οτιδήποτε, ο ήρεμος έχει και το παιδί, πάμε βολτίτσες, πάμε οπουδήποτε και είμαστε μια χαρά. Τρελαίνομαι με την κόρη μου, λιώνω με το παιδί μου. Είναι αυτό που σε πιάνει  και είναι πάνω από τον ίδιο σου τον εγωισμό. Είναι αυτό που βλέπεις τον εαυτό σου στο παιδιί σου και ακυρώνεις τον ίδιο σου τον εαυτό. Μακάρι να κάνουμε και δεύτερο παιδί. Αυτά δεν είναι ραντεβού. Ποτέ δεν είσαι έτοιμος για τα μεγάλα γεγονότα της ζωής. Εγώ ήθελα να γίνω μπαμπάς πολλά χρόνια. Έλεγα ότι ήμουν έτοιμος, όταν όμως γίνεσαι μπαμπάς δεν είσαι έτοιμος» δήλωνε χαρακτηριστικά.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»
Μαυρίκιος Μαυρικίου – Ιλάειρα Ζήση: Η στιγμή που βλέπουν στον υπέρηχο το πρόσωπο της κόρης τους