Έκλεισε τον λογαριασμό του για λόγους… καθαριότητας και απειλεί με μηνύσεις

 

 

Δικηγόρος Δημήτρη Λιγνάδη: «Δεν έχει λάβει γνώση για όσα στοχοποιείται – Ενεργήσαμε για τις δυσφημιστικές αναρτήσεις»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Το Σάββατο που μας πέρασε γνωστοποιήθηκε η παραίτηση του Δημήτρη Λιγνάδη από τη θέση του Προέδρου του Εθνικού Θεάτρου. Ο γνωστός σκηνοθέτης που φημολούνταν εδώ και μέρες πως επρόκειτο να αποχωρήσει από τη συγκεκριμένη θέση, θεώρησε σωστό πως πρέπει να υποβάλλει την παραίτησή του.   

«Δε θέλω να κάνω καμία δήλωση. Θα απαντήσω εν καιρώ και αν χρειαστεί θα μιλήσουν οι δικηγόροι μου» δήλωσε μάλιστα ο καταξιωμένος ηθοποιός και σκηνοθέτης στην εκπομπή «Ευτυχείτε».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: H επιστολή σπουδαστών του Εθνικού για τον άρτι παραιτηθέντα «Αμλετικό πρίγκιπα», η ανακοίνωση του Εθνικού Θεάτρου και η απάντηση του Δημήτρη Λιγνάδη

Το απόγευμα της Δευτέρας, ο Δημήτρης Λιγνάδης ανακοίνωσε μέσα από τα social media ότι αποφάσισε να κλείσει τον λογαριασμό του στο Facebook.

«Φίλοι μου. Θα κλείσω για ένα διάστημα το account μου. Για λόγους… καθαριότητας. Σας ευχαριστώ για την κατανόηση», έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook.

​Έτοιμος να κινηθεί νομικά σε βάρος όσων  προσπαθήσουν να τον στοχοποιήσουν είναι ο Δημήτρης Λιγνάδης. Ένα 24ωρο μετά την παραίτησή του από το Εθνικό Θέατρο, ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη δηλώνει πως ο εντολέας του θα κάνει μηνύσεις σε όσους τον στοχοποιούν.

Μετά την παραίτησή του, ο Δημήτρης Λιγνάδης μέσω του δικηγόρου του δηλώνει στον Ant1 ότι θα κινηθεί νομικά αν υπάρξει σαφής πρόκληση εις βάρος του. Ήδη ο πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου έχει απευθυνθεί στη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος και έχει καταθέσει μήνυση σε όσους χρήστες έχουν εκφραστεί εναντίον του και το φέρουν ως εμπλεκόμενο σε πράξεις βίας.

 
Ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη, Νίκος Γεωργουλέας μετά και την παραίτηση του εντολέα του από την καλλιτεχνική διεύθυνση του Εθνικού Θεάτρου μίλησε στην εκπομπή «Happy Day» και στον Μιχάλη Πλεμμένο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Ο κ. Λιγνάδης στην επιστολή παραιτήσεως του Σαββάτου ανέφερε πολύ ξεκάθαρα ότι στοχοποιείται με ανώνυμες και μη καταγγελίες για τις οποίες όμως ο ίδιος δεν έχει λάβει ποτέ προσωπική γνώση, δηλαδή είναι φήμες που κυκλοφορούν – διαχέονται στο διαδίκτυο. Προκειμένου, λοιπόν, να μην επιβαρυνθεί ο θεσμός του Εθνικού Θεάτρου, στο οποίο έχει την τιμή να είναι καλλιτεχνικός διευθυντής από το καλοκαίρι του 2019 και επειδή δεν επιθυμεί να κρυφτεί πίσω από κανέναν, όπως ο ίδιος αναφέρει στην επιστολή παραιτήσεώς του επέλεξε αυτό τον τρόπο, ώστε να μπορεί να υπερασπιστεί θεσμικά τον εαυτό του, όταν κληθεί από τις αρχές αν κληθεί από τις αρχές και βεβαίως να προστατεύσει την τιμή και την υπόληψή του από δυσφημιστικές αναρτήσεις διαδόσεις και δημοσιεύματα. Έχουμε λάβει εντολή και έχουμε ενεργήσει για δυσφημιστικές αναρτήσεις, οι οποίες αναφέρονται στον κ. Λιγνάδη, πάντα όχι απλώς φήμες, γενικώς συνδέσεις ανώνυμα σχόλια» ανέφερε αρχικά ο κ. Γεωργουλέας.

Στο διαδίκτυο φέρονται δυο άτομα να έχουν κάνει καταγγελίες για κάποιον γνωστό σκηνοθέτη που μπορεί βέβαια να είναι ο οποιοσδήποτε: Όπως είπατε πολύ σωστά μπορεί να είναι ο οποιοσδήποτε, δεν υπάρχει καμία καταγγελία από τις αρχές, καμία γνωστοποίηση στο δικηγορικό μας γραφείο, στον ίδιο τίποτα. Εξ ου και αδυνατούμε να απαντήσουμε οπουδήποτε, δεν υπάρχει κάτι συγκεκριμένο» απάντησε ο δικηγόρος, σχετικά με τις ανώνυμες καταγγελίες που κυκλοφορούν στο διαδίκτυο.
 
«Εγώ ως δικηγόρος δεν έχω στα χέρια μου κάτι συγκεκριμένο, μια καταγγελία, μια αγωγή ή μήνυση, μια έγκλιση οτιδήποτε, δεν μπορώ να σχολιάσω κάτι παραπάνω» κατέληξε ο δικηγόρος του Δημήτρη Λιγνάδη.
 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Δικηγόρος Μαίρης Χρονοπούλου: «Υπάρχουν πολλά ερωτήματα και σκοτεινά σημεία στην υπόθεση»
Γιώργος Παπαδόπουλος για τη σύζυγό του: «Μου αρέσει που είναι ντροπαλή, είναι σέξι η ντροπαλότητα»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Boom! Δημήτρης Λάλος και Μαριλίτα Λαμπροπούλου είναι ζευγάρι και στη ζωή;
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
«Βόμβα» από στενό φίλο του Harry: «Το παλάτι είπε ψέματα για τον καρκίνο της Kate Middleton»
Ο άγριος τσακωμός Chiara Ferragni και Fedez στο πάρτι γενεθλίων της κόρης τους και η μετακόμιση
H Christina Applegate για τη μάχη της με τη σκλήρυνση κατά πλάκας: «Έχω 30 βλάβες στον εγκέφαλό μου»