«Δέχομαι τις καταγγελίες της Ηλιάνας Αραβή και ζητάω δημόσια συγγνώμη»

 

Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, έπειτα από δική του επιθυμία. Μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν, σε ηλικία 17μιση χρονών, ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα. «Ζητώ συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της, ήμουν ερωτευμένος»  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα MEGA» μίλησε ο ηθοποιός, Παύλος Χαϊκάλης, για τις καταγγελίες που έχουν γίνει εις βάρος ηθοποιών για σεξουαλική κακοποίηση.

Σύμφωνα με τον κ. Χαϊκάλη, τέτοιες συμπεριφορές υπήρχαν πάντα στο θέατρο από ονόματα παλαιότερων φουρνιών που έχουμε αγαπήσει, αλλά δεν έχουν γίνει γνωστές.

Πάντα υπήρχε μια καταπίεση και σεξουαλική συμπεριφορά απέναντι στις γυναίκες και όπως πάντα, έτσι και τώρα κυριαρχεί ο φόβος του στιγματισμού, υποστήριξε ο ηθοποιός.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

«Είναι ένα παιχνίδι εξουσίας», είπε χαρακτηριστικά. «Η γυναικά δεν μπορεί να αποτελεί δοχείο ηδονής ούτε είναι οικόπεδο προς καταπάτηση, είναι συνεργάτης, πηγή δημιουργίας, πρέπει να αντιμετωπίζεται με πολύ διαφορετικό τρόπο», πρόσθεσε.

Αποκάλυψε πως τέτοιες συμπεριφορές ήταν γνωστές και κανείς δεν πέφτει από τα σύννεφα ακούγοντας τις καταγγελίες. «Θα πρέπει να υπάρχει το στοιχείο της μετάνοιας και της συγγνώμης», τόνισε ο ηθοποιός.

Ο ίδιος έχει υπάρξει μάρτυρας ανάλογων συμπεριφορών, μην μπορώντας ωστόσο να μιλήσει εξ ονόματος άλλων ανθρώπων, αυτό που επεσήμανε είναι πως από δω και πέρα τα θύματα πρέπει να μιλάνε και να μην φοβούνται.

Aυτές ήταν οι δηλώσεις που έβγαλαν εκτός εαυτού την Κύπρια ηθοποιό Ηλιάνα Αραβή, ξύπνησαν κακές μνήμες και την ανάγκασαν να βγει ζωντανά στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και να καταθέσει την καταγγελία της, χωρίς να κατονομάζει.

«Πρόκειται για ένα πολύ γνωστό ηθοποιό που είναι πολύ αγαπημένος σας» είπε η Σίσσυ Χρηστίδου

«Έγινα έξω φρενών γιατί ο ηθοποιός αυτός έκανε δηλώσεις και υποστήριζε τις γυναίκες που έκαναν τις καταγγελίες» είπε στην εκπομπή η Ηλιάνα

«Μιλάω για γνωστό κωμικό ηθοποιό. Ήταν ευγενικός στην αρχή αλλά μετά έπαθα σοκ. Το είχα πει στους γονείς μου αλλά φοβόμουν να το πω στη σχολή. Μου έκανε μάθημα στη δραματική σχολή. Άρχισε να με φλερτάρει, αλλά ήταν διακριτικός στην αρχή. Με είχε πάει σε μια οντισιόν σε σήριαλ. Δεν με πήραν στη σειρά. Εκείνος συνέχισε να με φλερτάρει. Με πήρε τηλέφωνο ένα πρωί, αυνανιζόταν και ήθελε να συμμετέχω και εγω. Μου είχαν κοπεί τα πόδια. Του είπα ότι δεν θέλω ότι σε βλέπω σαν πατέρα μου. Για μένα ήταν είδωλο. Έπαθα σοκ Μετά από χρόνια έμαθα ότι το έκανε στη σχολή και σε άλλες κοπέλες»

Η Σίσσυ Χρηστίδου μετά το τέλος της μαρτυρίας τόνισε ότι η καταγγελία της Ηλιάνας υπάρχει στο Σωματείο Ηθοποιών επίσημα και την εξετάζει. Το σημαντικό δε είναι ότι τότε η Ηλιάνα ήταν μόνο 17 ετών!

 

«Κορίτσια εγώ μίλησα!!! Η σειρά σας τώρα!!! Έγινε η #αρχη για τον συγκεκριμένο άνθρωπο! Ξέρω ότι είστε πολλές! Βγείτε, μιλήστε γιατί επιτέλους ήρθε η ώρα!!!

Το #ΣΕΗ είναι εξαιρετικά υποστηρικτικό, ο κύριος #Μπιμπιλας και κύριος #Παναγοπουλος ευγενέστατοι και #διπλα μας!!! Δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα! Ας μπουν τα πράγματα στην θέση τους! Αυτό δεν είναι το #θεατρο που ξέρουμε, δεν είναι το θεατρο που επιλέξαμε! Ας το γεμίσουμε #φως γιατί μόνο αυτό του αξίζει!!! #ειμαστεολοιμαζι #eimasteoloimazi #metoo» έγραψε στα social media αμέσως μετά.
 

 

Το Twitter ξεσπάθωσε και εκεί ξεκίνησαν να αποκαλύπτονται ονόματα και καταστάσεις και για την συγκεκριμένη υπόθεση αλλά και για ακόμα μία αυτή της γνωστής ηθοποιού και σεναριογράφου Sky Maddas

Σήμερα το πρωί μετά τις καταγγελίες ο Παύλος Χαϊκάλης βρέθηκε στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου και έδωσε τη δική του εκδοχή για τα θέμα, αναγνωρίζοντας τον εαυτό του μέσα από την καταγγελία της νεαρής Κύπριας ηθοποιού και ζητώντας συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Στο πλατό του «Έλα χαμογέλα» βρέθηκε ο Παύλος Χαϊκάλης, έπειτα από δική του επιθυμία. Μια μέρα νωρίτερα, η ηθοποιός Ηλιάνα Αραβή βγήκε και κατήγγειλε πασίγνωστο ηθοποιό πως την παρενόχλησε σεξουαλικά όταν, σε ηλικία 17μιση χρονών, ήρθε από την Κύπρο να σπουδάσει υποκριτική στην Ελλάδα.

Το απόγευμα της ίδιας μέρας, όπως πρόδωσε η ίδια η παρουσιάστρια, η Σίσσυ Χρηστίδου δέχθηκε ένα προσωπικό τηλεφώνημα στο οποίο ο Παύλος Χαϊκάλης της είπε πως αναγνώρισε πως η ηθοποιός μιλούσε για τον ίδιο και θα ήθελε να βγει να τοποθετηθεί και να μιλήσει για την δική του πλευρά.

«Χθες άκουσα όσα κατήγγειλε η Ηλιάνα, την οποία είχα μαθήτρια και δεν ήθελα να κρυφτώ πίσω από το δάχτυλο μου αλλά ούτε και να ακυρώσω τα λεγόμενα της» τόνισε αρχικά ο Παύλος Χαϊκάλης στην πρωινή εκπομπή του OPEN.

Παράλληλα, ο γνωστός ηθοποιός σημείωσε χαρακτηριστικά πως «αυτά που παραδέχθηκε είναι σωστά και δεν ακυρώνω καθόλου τον λόγο της. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Το ήξερε το ενδιαφέρον μου, το έδειχνα με έναν διακριτικό τρόπο αλλά απέφευγε την προσέγγιση μου. Ήταν πάντοτε κυρία απέναντι μου».

«Είμαι όμως και αρσενικό παλιάς κοπής οπότε, όταν μια γυναίκα μου λέει το όχι, εγώ επιμένω» πρόσθεσε, επίσης, ο αγαπημένος καλλιτέχνης. «Ζητώ δημόσια συγγνώμη από την Ηλιάνα Αραβή, τον πατέρα και τη μητέρα της εάν υπερέβαλα, αλλά ενδιαφερόμουν για αυτή την κοπέλα».

Όσα απάντησε στις κατηγορίες για τη σεξουαλική παρενόχληση: Την Ηλιάνα την είχα μαθήτρια. Την γνώρισα την Ηλιάνα 19 ετών. Έχω ευαισθησία στο θέμα της ηλικίας. Ήμουν ερωτευμένος μαζί της. Την φλέρταρα διακριτικά στην αρχή όπως είπε και η ίδια. Της το εξήγησα ευγενικά. Δεν της είπα θα αποδεχθείς τις ορέξεις μου για να σε στείλω στην οντισιόν. Εκείνη ήταν κυρία. Απέφευγε ευγενικά. Αλλά εγώ δεν τα παρατάω εύκολα. Μιλούσαμε στο τηλέφωνο. Όλο αυτό τον καιρό δεν την είχα προσβάλει ποτέ ως γυναίκα. Φτάνουμε στο περιβόητο τηλεφώνημα. Εκφράστηκα έντονα συναισθηματικά. Όταν μιλάς σε μια γυναίκα και της λες για τον πόθο σου τότε μπορεί να ξέφυγα. Της ζητάω δημόσια συγγνώμη. Και στον πατέρα της και στη μητέρα της. Ίσως ήρθε σε πίεση. Όταν μου είπε σας βλέπω σαν τον μπαμπά μου σταμάτησα. Και μετά στη σχολή λέει ότι την αγνόησα. Να δεχτώ το λάθος στην έκθεση του ερωτισμού μου αλλά δεν θα χρεωθώ την “πτώση του Βυζαντίου” είπε για την συγκεκριμένη καταγγελία ο γνωστός ηθοποιός

«Zητάω δημόσια συγγνώμη αν έχω υπερβεί τα όρια. Να βρούμε τα όρια του φλερτ και της σεξουαλικής παρενόχλησης» κατέληξε.

Λίγο μετά την καταγγελία της Ηλιάνας Αραβανή, κυκλοφόρησε στο twitter μια φωτογραφία που φαινόταν ο Παύλος Χαϊκάλης, να συνομιλεί στο chat με μια κοπέλα και να της στέλνει μηνύματα με σεξουαλικό περιεχόμενο.

Η Σίσσυ Χρηστίδου στο «Ελα Χαμογέλα» ρώτησε τον ηθοποιό αν είναι αληθινή η συνομιλία αυτή ή αν είναι προϊόν φωτομοντάζ! Ο Παύλος Χαϊκάλης τόνισε πως αυτό το προφίλ δεν είναι το δικό του γιατί στο δικό του το όνομά του είναι με ελληνικούς χαρακτήρες.

Ο Παύλος Χαϊκάλης απάντησε: Έχουν πάρει κάποιες φράσεις με ένα προφίλ που δεν είναι δικό μου και έχουν βάλει μόνο τις απαντήσεις. Είναι κολάζ και είναι μόνο οι δικές μου οι φράσεις. Πες ότι είναι δικές μου οι φράσεις άρα υπάρχει ένας διάλογος αλλά οι απαντήσεις δεν υπάρχουν. Γίνονται πολλά. Αν οι φράσεις όπως “κουκλάρα μου” αποτελεί σεξουαλική παρενόχληση τότε είμαστε όλοι ένοχοι, είπε ο Παύλος Χαϊκάλης.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν