Το... Κόκκινο τσουνάμι, η κόντρα Περικλή - Τριαντάφυλλου και ο στόχος Ελευθερία!

 

Κατάπιαν αμάσητες τις γυναίκες οι Μπλε! Έπεσαν οι μάσκες... τα ανακατέματα του Παππά & η φαγωμάρα στην «υπερομάδα» του James στο #SurvivorGR

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Αλλάζουν οι ισορροπίες στο Survivor 4, όπως φάνηκε στο επεισόδιο. Δεν ήταν μόνο η ενδυνάμωση της Κοκκινης ομάδας που έφερε και τη δεύτερη συνεχόμενη νίκη τους με το εντυπωσιακό 10-3 κάνοντας μέχρι και τον… Άγιο Δομίνικο να τρίβει τα μάτια του, αλλά και η ψηφοφορία των Μπλε για το ποιοι θα έβγαιναν στη… σέντρα μαζί με την Βαλέρια Χοψονίδου.    
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Χαμός στους Μπλε! Η Ελευθερία Ελευθερία ξεσπά σε λυγμούς για στον Αλέξη Παππά! «Ήταν κάποτε μια αγάπη... θάλασσα πλατιά...» Αυτή παίκτρια φεύγει (03/02)!

Το βράδυ στην παραλία των Μπλε, μετά την πρώτη τους ήττα στο αγώνισμα της ασυλίας και την ψηφοφορία, η ομάδα συγκεντρώθηκε γύρω από τη φωτιά για να συζητήσουν τα όσα έγιναν στο συμβούλιο.

Το πρωί η Βαλέρια Χοψονίδου, που είναι και η πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση από τη Μπλε ομάδα, ξεκαθάρισε οτι δεν πρόκειται να ζητήσει τα ρέστα απ όποιον και αν την ψήφισε και άφησε την τύχη της στην κρίση του κοινού.

Στους Κόκκινους το κλίμα το πρωί ήταν διαφορετικό. Η χαρά έκδηλη από την παρθενική τους νίκη μετά από 8 σερί αποτυχίες. Η συζήτηση εστιάστηκε στην ψηφοφορία και την αδικία στην Βαλέρια, την οποία χαρακτήρισαν ως εύκολο στόχο.

Βέβαια δεν είναι όλα καλώς καμωμένα στους Κόκκινους. Η κόντρα Τριαντάφυλλου και Περικλή Κονδυλάτου συνεχίζεται. Ο τραγουδιστής δεν μπορεί να πιστέψει ότι ο σχεδιαστής κοσμημάτων αποθεώνει τους αντιπάλους αντί για τους συμπαίκτες. Με τον Τριαντάφυλλο συμφωνεί και ο Κώστας Ασημακόπουλος.

Πιο συγκεκριμένα, πριν από το δεύτερο αγώνισμα ασυλίας, ο Τριαντάφυλλος σημείωσε χαρακτηριστικά πως » ο τεράστιος Περικλής Κονδυλάτος, χθες αντί να πει χίλια ευχαριστώ στην ομάδα και πως χαίρεται που είναι σε αυτήν, πήγε στο συμβούλιο και μου μίλαγε για την απέναντι ομάδα! Λες και είναιστην απέναντι ομάδα ή παίρνει ποσοστά! Πραγματικά αυτό δεν το χωράει ο νους μου. Δεν ξέρω τι γίνεται με αυτό τον άνθρωπο, τον τεράστιο Περικλή Κονδυλάτο».

Με τη σειρά του, ο Περικλής Κονδυλάτος ξεσπάθωσε, επίσης, στην κάμερα του ριάλιτι επιβίωσης για τον συμπαίκτη του! «Υπάρχουν άτομα τα οποία θέλουν να φουντώνουν τα αίματα και να ανεβαίνουν οι τόνοι. Όπως είναι ο Τριαντάφυλλος που προκαλεί διαρκώς εντάσεις. Πετάει και τις κοτσάνες του, τις οποίες προσπαθώ να μην απαντήσω και δεν μπορώ να απαντήσω γιατί είναι τόσο χαζά αυτά που λέει που δεν έχω να πω και τίποτα».

«Μαζί με τον Γιώργο Κοψιδά έχουν κάνει ένα δίδυμο που έχουμε να το δούμε από τη σειρά «Ηρακλής». Που είχε έναν βοηθό δίπλα, κοντό και ψιλοχαζό» πρόσθεσε, με νόημα, ο Περικλής Κονδυλάτος.

Τον τρόπο σκέψης της για τη δική της ψήφο εξήγησε η Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου στον Κρις Σταμούλη, ο οποίος όμως δεν έδειξε να συμφωνεί.

Πηγαδάκι Νίκου, Μαριαλένας και Άννας Μαρίας κατά της Ελευθερίας

Στο στίβο μάχης οι Κόκκινοι με την ψυχολογία στα ύψη και εκμεταλλευόμενοι τη… φαγωμάρα στους μπλε μπηκαν δυνατά και με τον Ηλία Μπόγδανο άνοιξαν το σκορ, ενώ ο Κοψιδάς κόντρα στον Αλέξη Παππά διπλασίασε τις νίκες.

Οι Κόκκινοι πήραν προβάδισμα 4 νικών και Τριαντάφυλος απέναντι στο νέο παίκτη των Μπλε, Δημήτρη Μαρκόπουλο, έκανε το 5-0 εν μέσω αποθέωσης.

Το... Κόκκινο τσουνάμι συνέχισε στον ίδιο ρυθμό με τον Περικλή κόντρα στον Πάνο Καλίδη να κάνει το 7-0.

Το μόνο που κατάφεραν οι Μπλε ήτα να μειώσουν σε 10-3 και να πάνε για δεύτερη συνεχόμενη φορά στο συμβούλιο για να ψηφίσουν ακόμα έναν δικό τους συμπαίκτη.

Σε ότι αφορά την ψηφοφορία το δεύτερο άτομο από τους μπλε που βγήκε στον… τάκο ήταν η Ελευθερία Ελευθερίου με 5 ψήφους, ενώ ο Νίκος Μπαρτζής που είχε κερδίσει την ατομική ασυλία επέλεξε ως τρίτο υποψήφιο την Έλενα Μαριπόσα Κρεμλίδου η οποία ξέσπασε σε κλάματα.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»
#Eurovision 2024: Σε αυτή τη θέση θα εμφανιστεί η Κύπρος στον Α’ Ημιτελικό & η Ελλάδα στον Β’ ημιτελικό