«Υπήρχε πίεση στη δουλειά και εμείς ήμασταν το ξέσπασμά του… έφυγα στα εννέα»

 

Ο διαγωνιζόμενος του #MasterChefGR που θέλει δική του εκπομπή στην τηλεόραση, από το εστιατόριο του Gordon Ramsay και την τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο στο ριάλιτι και ο παίκτης που ο θάνατος του πατέρα του και η «συγγνώμη» που δεν του ειπώθηκε ποτέ, τον λύγισε.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Ακόμα 8 υποψήφιοι MasterChef της Ελλάδας ρίχτηκαν στη μεγάλη μαγειρική μάχη για μια άσπρη ποδιά! Στόχος ήταν να ακούσουν τρία πολυπόθητα «ναι» από τα χείλη των chef κριτών Σωτήρη Κοντιζά, Πάνου Ιωαννίδη και Λεωνίδα Κουτσόπουλου, τα οποία «εξαργυρώνονται» με την είσοδό τους στο σπίτι του MasterChef 5.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ένας από τους διαγωνιζόμενους που είδαμε στο επεισόδιο, ο Παναγιώτης Τζαμαλής, αποκάλυψε στον Λεωνίδα Κουτσόπουλο πως το όνειρο του είναι να φτάσει στον μεγάλο τελικό, να αποκτήσει αστέρι Μισελέν και να έχει… δική του εκπομπή στην τηλεόραση! Ο κριτής δεν θα μπορούσε να μην τον τρολάρει, με τον 27χρονο επίδοξο μάγειρα να του απαντά στα σοβαρά τι ακριβώς θέλει να κάνει στην μικρή οθόνη.

O Αλέξανδρος Συνοδινός ήρθε στο μαγειρικό ριάλιτι για να αποδείξει ότι έχει τις δυνατότητες για να μπει στο σπίτι του MasterChef! Ο νεαρός μάγειρας έμενε χρόνια στο εξωτερικό, ωστόσο εξαιτίας της πανδημίας αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Αθήνα. Μάλιστα, ο ίδιος δήλωσε πως έχει να μπει σε κουζίνα… από τον Μάρτη του 2020!

Ο Αλέξανδρος αποκάλυψε ότι εργαζόταν σε εστιατόριο του Gordon Ramsey στο Λονδίνο, με τον Λεωνίδα Κουτσόπουλο να του ζητά ιστορίες από την εποχή που δούλευε με τον πασίγνωστο σεφ. Τότε, ο διαγωνιζόμενος αποκάλυψε ότι έφυγε πριν γίνει η τρομοκρατική επίθεση το 2016, η οποία θα μπορούσε να του στοιχίσει τη ζωή…

«Έφυγα λίγο πριν γίνει η τρομοκρατική επίθεση στο Λονδίνο. Το 2016 όταν είχε πέσει το βανάκι. Η τρομοκρατική αυτή ενέργεια έγινε μια εβδομάδα αφού έφυγα και έγινε ακριβώς στην είσοδο του προσωπικού την ώρα που φεύγαμε συνήθως» περιέγραψε ο Αλέξανδρος.

Ο Σαλάμ ή Σαμ όπως τον φωνάζουν οι κοντινοί του άνθρωποι κατάγεται από την Αίγυπτο και ήρθε στο MasterChef με φιλοδοξία να φτάσει όσο πιο μακριά γίνεται. Ο 27χρονος μάγειρας ετοίμασε φρικασέ γιουβαρλάκια και απέσπασε ιδιαίτερα θετικά σχόλια από τους κριτές, οι οποίοι τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Μάλιστα, ο Σαμ συγκίνησε μιλώντας για τις δυσκολίες που πέρασε σε μικρότερη ηλικία, λόγω των ιδιαίτερων σχέσεων που είχε με τον πατέρα του, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν βρίσκεται στη ζωή. 

«Τόσα χρόνια μόνος μου είμαι, σε ό,τι και αν κάνω. Η παιδική ηλικία ήταν δύσκολη. Υπήρχε πίεση στη δουλειά του πατέρα μου, οπότε εμείς ήμασταν το ξέσπασμά του… Οπότε υπήρχε άλλη αντιμετώπιση, κάτι που με έκανε να πω τέρμα η οικογένεια. Όταν έφυγα ήμουν πολύ μικρός, γύρω στα εννέα. Πήγα στον θείο μου…

Δυστυχώς με τον πατέρα μου, επειδή τύχαινε να δουλεύουμε στην ίδια γειτονιά, βλεπόμασταν και δεν μιλούσαμε… Από τη μία με ενοχλεί, και τώρα που έχει φύγει μου λείπει. Ο πατέρας μου έφυγε πριν επτά χρόνια από τη ζωή. Πριν πεθάνει τα βρήκαμε, μου είπε να προσέχω την οικογένεια. Δεν χρειάστηκε να μου ζητήσει συγγώμη, οι γονείς δεν ζητάνε συγγνώμη… Έτσι θεώρησε ότι ήταν σωστό και έτσι έπραξε…» εξομολογήθηκε ο Σαλάμ.

 

Απολογισμός βραδιάς, μία ποδιά και τέσσερα εισιτήρια για το bootcamp! Ο Ιωάννης κέρδισε κατευθείαν τη θέση του στο σπίτι, ενώ οι κριτές έδωσαν από 2 «ναι» στους Αλέξανδρους, τον Παναγιώτη και τον Ισάμ, που ανανεώνουν το ραντεβού τους στην επόμενη φάση του #MasterChefGR! 

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Τα κορίτσια του Scorpios Music Bar, ΠΑΜ! σε κοινή συνέντευξη: «Οι Έλληνες άντρες είναι μαμάκηδες κάργα»
Άννα Βίσση: Το prive party στην Λεμέσο και το ζεϊμπέκικο της Ελισάβετ Κωνσταντινίδου
Σύννεφα στη συνεργασία της Έλενας Παπαρίζου με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη - Ακυρώνουν τις συναυλίες τους;
Η σοκαριστική αποκάλυψη του Γιώργου Λιάγκα για τον θάνατο του πατέρα του: «Tους είπα αφήστε τον να φύγει»
Συγκινεί η Κωνσταντίνα: «Έχουν περάσει πλέον 50 χρόνια, χάθηκαν όλες οι ελπίδες για τον πατέρα μου»
Όλα τα νεότερα για τoν Δημήτρη Κόκοτα: «Οι γιατροί του μίλησαν και ανταποκρίθηκε, αποκτά συνείδηση»
Λάκης Γαβαλάς: «Στη φυλακή είχα μηδέν λίμπιντο, δεν ξέρω αν βάζουν κάτι στο φαγητό. 15 μήνες, τίποτα»
H Διαμαντένια Ελένη Φουρέιρα στην απονομή του album της με τον Αλμπέρτο Μποτία στο πλευρό της
Ηλίας Βρεττός: «Έσκασα με την σπονδυλική στήλη. Αν είχα σκάσει με το κεφάλι στην άσφαλτο δεν θα ήμουν εδώ»
Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Το συγκλονιστικό ξέσπασμα του, οι αντιδράσεις & σειρά δηλώσεων