«Φοβήθηκα ότι δεν θα άντεχε η Αγγελική. Πέρασε δύσκολα έχασε τον αυθορμητισμό της»

 

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ήταν ο καλεσμένος της εκπομπής «Αυτός και ο Άλλος και απάντησε με ειλικρίνεια σε όλες τις ερωτήσεις του Θοδωρή Βαμβακάρη και του Τάκη Γιαννούτσου. Ο γνωστός σεναριογράφος και ηθοποιός, πήρε θέση απέναντι στα πράγματα, μίλησε για το θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης, με αφορμή τις καταγγελίες της Σοφίας Μπεκατώρου, που όμως δεν περιορίζεται στον χώρο του αθλητισμού, αλλά και για τις διακρίσεις σε βάρος της διαφορετικότητας, ενώ δήλωσε  αποφασισμένος να αγωνιστεί για τα δικαιώματα των ΛΟΑΤΚΙ ανθρώπων στην Ελλάδα. «Mε έκανε εσωστρεφή, η σεξουαλικότητά μου,  κλείστηκα. Τη δεκαετία του΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο.» 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

«Κάθε πρωί ξυπνάω και ταΐζω τις γάτες μου στην Αίγινα. Περπατάω στο βουνό και μου αρέσει να μαγειρεύω! είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τη ζωή του μακριά από την Αθήνα.»

«Γράφω μια κωμική σειρά. Και νιώθω ότι έχω εξελιχθεί ως σεναριογράφος. Ωρίμασα και έχω τόλμη. Δεν έχω άγχος να γεμίσω μια σελίδα. Είναι μια ιστορία σχέσεων. Δεν θα παίξουν πρόσωπα που έχουν παίξει και σε άλλες σειρές μου. Θα ήθελα να ασχοληθώ περισσότερο με τη συγγραφή. Θα κάνω εκπομπή στην ΕΡΤ για τους ολυμπιακούς αγώνες αφιερωμένες στους αθλητές που θα προκρίνονται.»

«Tην θαυμάζω απεριόριστα τη Σοφία Μπεκατώρου. Της έστειλα και μήνυμα όταν έμαθα για την εξομολόγησή της. Νομίζω ότι είναι ένα από τα σημαντικότερα πρότυπα που μπορεί να έχει ένα νέο κορίτσι. Νιώθω ότι οι γυναίκες πρέπει να ενωθούν, πρέπει να μιλήσουν, η ισότητα για την οποία μιλάμε είναι μόνο στα χαρτιά, δεν έχει γίνει πραγματικότητα, η ισότητα πρέπει να γίνει στο μυαλό. Πρέπει να μάθει ο άντρας πως να συμπεριφέρεται στη γυναίκα. Πρέπει να μάθει η γυναίκα να είναι ίση, να νιώσει ίση. Δε ζούμε σε μια κοινωνία που το έχει πετύχει αυτό. Δουλευόμαστε μεταξύ μας. Όταν μια γυναίκα αναρωτιέται αν έχει το δικαίωμα να μιλήσει ή φοβάται να μιλήσει ή διστάζει να μιλήσει καταλαβαίνεις ότι δεν νιώθει ίση. Είναι μαζικό, δεν είναι μόνο στο χώρο του αθλητισμού ή του θεάτρου…. Είναι βέβαια και στοιχείο του χαρακτήρα. Μπορεί κάποιος να έχει εξουσία και ποτέ να μη τη χρησιμοποιήσει με τέτοιο τρόπο… Δε μου έχει τύχει ποτέ κάτι, αν μου συνέβαινε θα μίλαγα αλλά δε μπορώ να κατηγορήσω και αυτόν που δε μιλάει» είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, ρωτήθηκε και για το αν στο σχολείο είχε γίνει στόχος αρνητικών σχολίων λέγοντας, «Ήμουν δυνατό παιδί, αν μιλούσε κάποιος θα μιλούσα και εγώ. Βέβαια ήμουν και λίγο απομονωμένος»

«Έχω δεχθεί χυδαία σχόλια στα social media. Αλλά δεν πρέπει να το σκεπτόμαστε αυτό. Αν είσαι καλά με τον εαυτό σου και είσαι ευτυχισμένος δεν χρειάζεται να στεναχωρηθείς για αυτά που σου γράφουν κάτω από μια φωτογραφία. Το κοιτάς μόνο για να δεις πόσο πίσω είναι ένα μέρος της κοινωνίας μας.»

«Αυτό που με έκανε εσωστρεφή, είναι η σεξουαλικότητά μου. Όταν το συνειδητοποίησα κλείστηκα. Δυσκολεύτηκα τότε όταν το κατάλαβα. Τη δεκαετία του΄80 ένας γκέι ήταν ένας άνθρωπος από το περιθώριο. Δεν ήταν αποδεκτός ή ήταν αυτός που έτρωγε σφαλιάρες στις ελληνικές ταινίες και τον κορόιδευαν.»

«Δε θέλω να δίνω συμβουλές γιατί πρέπει για να δώσεις συμβουλή να ξέρεις τον άνθρωπο. Δε θέλω να δίνω συμβουλές αλλά θέλω να βοηθήσω τη ΛΟΑΤΚΙ κοινότητα στην Ελλάδα. Είμαι αποφασισμένος γι΄αυτό!»

Πως ένιωσε όταν μίλησε για πρώτη φορά για την σεξουαλικότητά του: Νιώθω ότι είμαι πάντα ξεκάθαρος με τον κόσμο. Όλοι οι γκέι είναι ανοιχτοί με το περιβάλλον τους. Δεν θέλω να είμαι σε ένα κανάλι που δεν θέλουν ένα γκέι, η σε μια διαφήμιση που δεν θέλουν ένα γκέι. Το μόνο που με απασχολούσε είναι να μην ταλαιπωρηθούν με σούσουρο οι γονείς μου. Όταν κατάλαβα ότι οι γονείς έκαναν πέρα, όσους έκανα σούσουρο  ηρέμησα. Τους αγαπώ πολύ και μου έχουν λείψει.

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε πριν τα γεγονότα με τις καταγγελίες για σεξουαλική παρενόχληση οπότε ο Γιώργος ρωτήθηκε για την Αγγελική Λάμπρη αλλά για άλλα θέματα όπως  την απόφαση να πάει ή όχι στο Survivor: Στην αρχή μου την είδα αρνητικά γιατί φοβήθηκα ότι δεν θα άντεχε. Την Αγγελική την αγαπώ πάρα πολύ. Πέρασε μια δύσκολη περίοδο στη ζωή της και έχασε τον αυθορμητισμό της, την τρέλα της. Είχε κλειστεί πολύ είχε στεναχωρηθεί. Και ήθελα να πάει να το ζήσει. Το έβλεπα όταν ήταν η Αγγελική. Διατηρώ επαφή με όλα τα παιδιά του «Παρά Πέντε». Με την Ελισάβετ είχαν γίνει διάφορα, αλλά αποκαταστάθηκαν. Και με τη Ζέτα έχω επαφή.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Αγγελική Λάμπρη: «Προέβη σε ολοκληρωμένη σεξουαλική πράξη, βλέποντας τον τρόμο στα μάτια μου» «Το θυμάμαι και ταράζομαι. Ήταν μόλις είχα τελειώσει τη δραματική σχολή, το 1998...»

Το πιο ακραίο πράγμα που έκανε μετά από ένα χωρισμό: Μετά από χωρισμό πήγα στο Ελσίνκι με το αυτοκίνητο. Δεν κάνω ακραία πράγματα αλλά δεν έχω μια συνηθισμένη καθημερινότητα.

«Στο Voice ήμουν τόσο λίγο στον αέρα που κατάλαβα ότι ήταν πολύ λίγο αυτό που έκανα. Μάλλον δεν άρεσα σε κανένα. Δεν είπα ποτέ τίποτα. Είπα στον εαυτό μου ότι φίρμα δεν πρόκειται να γίνεις ούτε στο τρέιλερ δε βγαίνεις. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να φανείς χρήσιμος στα παιδιά που διαγωνίζονταν. Στο πρώτο live πήγαν όλα στραβά. Τα διόρθωσα όσο μπορούσα. Στο τέλος μου είπαν ότι έχουμε κάνει λάθος στο αποτέλεσμα. Μετά πήγαν όλα καλά. Ενώ στην αρχή δεν άρεσα, μετά ήρθαν όλοι κοντά μου και με βοήθησαν όλοι να κάνουμε αυτό το βίντεο κλιπ που έκανα.»

 

 ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Η αποκάλυψη του Τάσου Ιορδανίδη μετά την απώλεια 30 κιλών: «Ξαναπήρα τα 10. Ήμουν 125»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς