Καταιγιστικές εξελίξεις στην υπόθεση Λιγνάδη! Καταγγελία και στην Αίγυπτο

 

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση του γνωστού ηθοποιού και σκηνοθέτη, Δημήτρη Λιγνάδη με τα θύματα να βγαίνουν μπροστά, ο ένας μετά τον άλλο και αποκαλύπτουν όσα φαίνεται ότι πέρασαν στα χέρια του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η μαρτυρία ενός Αιγύπτιου άνδρα, ο οποίος ζει χρόνια στην Ελλάδα, ο οποίος φέρεται να λέει πως βιάστηκε από τον σκηνοθέτη και ηθοποιό Δημήτρη Λιγνάδη, σε ηλικία 17 ετών ενώ οι δυο τους βρίσκονταν σε ένα ξενοδοχείο στην Επίδαυρο, βρίσκεται στον φάκελο της υπόθεσης που απασχολεί πολιτική και ΜΜΕ τα τελευταία 24ωρα.

Όπως αναφέρεται, ο σκηνοθέτης ήταν ξαπλωμένος στο κρεβάτι φορώντας μόνο ένα σορτσάκι και το εσώρουχό του. Ο άνδρας αυτός φέρεται να περιγράφει: «Εκείνος ξαφνικά με ακινητοποίησε. Με τα χέρια του κρατούσε δυνατά τα πόδια μου, ήταν χειροδύναμος. Δεν μπορούσα να αντιδράσω, ούτε να αντισταθώ και με κακοποίησε». Επιπρόσθετα σε άλλη σημαντική μαρτυρία μουσικοσυνθέτη, αναφέρεται κατά πληροφορίες πως ο Δημήτρης Λιγνάδης διατηρούσε εξωσχολικές σχέσεις με ανήλικα σε σχολείο όπου δίδασκε.

Ξανά στην Ευελπίδων σήμερα για προθεσμία

Μετά από τέσσερις ημέρες παραμονής του στο κελί του στην ΓΑΔΑ ο κατηγορούμενος σκηνοθέτης, Δημήτρης Λιγνάδης θα μεταβεί σήμερα στα δικαστήρια για ζητήσει τη νέα προθεσμία, όπως δικαιούται από το νόμο, η οποία είτε θα είναι για αύριο Πέμπτη ή ακόμη και για μεθαύριο Παρασκευή.

Και ενώ ο κατηγορούμενος πρώην καλλιτεχνικός διευθυντής του Εθνικού Θεάτρου θα περνά την πόρτα του ανακριτικού γραφείου, στο ίδιο γραφείο θα βρεθούν σήμερα και οι νομικοί παραστάτες ενός ακόμη προσώπου που έχει καταγγέλλει τον σκηνοθέτη ως βιαστή.

Συγκεκριμένα, οι δικηγόροι του Νίκου Σ., ο οποίος με συνέντευξή του στην ιστοσελίδα 2020mag είχε καταγγείλει ότι είχε υποστεί βάναυση σεξουαλική κακοποίηση από σκηνοθέτη – ηθοποιό, θα προσέλθουν σήμερα στην ανακρίτρια για να δηλώσουν τα στοιχεία του εντολέα τους. Σε ανακοίνωση που εξέδωσαν χθες οι δικηγόροι του Νίκου Σ. – Γεωργία Παλαιολόγου και Πατρίκιος Πατρικουνάκος – ανέφεραν ότι έχουν καταθέσει ήδη την καταγγελία του εντολέα τους στο Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) και πως σήμερα θα υποβάλλουν αντίγραφό της και στην ανακρίτρια. Επίσης, θα γνωστοποιήσουν τα πλήρη στοιχεία του Νίκου Σ. και θα δηλώσουν ότι είναι στη διάθεση των αρχών.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»