«Η στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου!»

 

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα έμαθαν το φύλο των μωρών τους με τον τρόπο των social media!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα περιμένουν δίδυμα κοριτσάκια! Τα χαρμόσυνα νέα για το φύλο των μωρών, το ζευγάρι τα έμαθα με τον πιο πρωτότυπο τρόπο.

Το ζεύγος παρέδωσε τον κλειστό φάκελο με το αποτέλεσμα στους φίλους τους κι εκείνοι ετοίμασαν την έκπληξη. Δύο μεγάλα μπαλόνια έκρυβαν μέσα τους εκατοντάδες ροζ χαρτάκια. Η Χριστίνα Μπόμπα έσπασε το πρώτο και ο Σάκης Τανιμανίδης το δεύτερο. Έτσι έμαθαν ότι στην οικογένειά τους θα προστεθούν δύο κοριτσάκι.

Η Χριστίνα Μπόμπα τρισευτυχισμένη έγραψε στο Instagram: «Μάθαμε τα φύλλα των μωρών μας... και είμαστε τρισευτυχισμένοι! 😃

Πριν λίγες μέρες ο γιατρός μας μας έδωσε έναν κλειστό φάκελο που πήγε απευθείας στους αγαπημένους μας φίλους που μας ετοίμασαν αυτήν την υπέροχη έκπληξη στο σπίτι μας (λιγότεροι από 9 😂) ! Ανυπομονούμε για την διπλή ευλογία που έρχεται και θέλαμε αυτήν την οικογενειακή μας στιγμή να τη μοιραστούμε με την ευρύτερη οικογένεια μας... εσάς! ♥️

Πολλά ευχαριστώ στους αγαπημένους μας @kasi.tani @queen.annezia @demiliakv @gkv08 που μας ετοίμασαν την πιο ωραία έκπληξη! #weloveyou»

 

Ενω ο Σάκης Τανιμανίδης έγραψε στο Instagram: «Η στιγμή που μαθαίνουμε ότι θα γίνω Σεΐχης με το χαρέμι μου! ❤️ Όπως βλέπετε κι εσείς η χαρά μας δεν κρύβεται (όχι ότι θα είχε καμία σημασία αν το αποτέλεσμα ήταν διαφορετικό)...και πλέον το μόνο που σκέφτομαι είναι το πότε θα γνωρίσω τα κορίτσια μου! ❤️ Σας ευχαριστούμε όλους για την αγάπη που μας δείχνετε, σας νιώθουμε σαν την μεγάλη μας οικογένεια. #ILoveThemAlready»

 

 

 

Το πρωί της Τρίτης, η Φαίη Σκορδά έκανε on air μία βίντεο κλήση στην Χριστίνα Μπόμπα, εκείνη βγήκε στην εκπομπή έχοντας ένα μεγάλο χαμόγελο και αποκάλυψε το backstage της έκπληξης από τους φίλους τους. 

«Το μάθαμε το Σάββατο, τότε έγινε το πάρτι. Το μάθαμε από τον γιατρό μας μέσα στην εβδομάδα. Μας έδωσε ένα κλειστό φάκελο και τον δώσαμε στα παιδιά των κουμπάρων μας και η αδερφή του Σάκη μας έστειλε τα μπαλόνια. Ακόμα δεν έχουμε βρει τα ονόματα, τα σκεφτόμαστε», ανέφερε η Χριστίνα Μπόμπα. 

Δες το βίντεο:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αυτή είναι η νέα σύντροφος του Άρη Σοϊλέδη μετά τον χωρισμό του από τη Μαρία Αντωνά
Ξανά χωρίς την Μέγκαν ταξιδεύει στο Ηνωμένο Βασίλειο ο πρίγκιπας Χάρι
Το σχόλιο Τσιμτσιλή για τον Μικρούτσικο: «Προφανώς δε μπορούσε να προσαρμοστεί στον δεύτερο ρόλο»
Τζέιμς Καφετζής για Ασημίνα Χατζηανδρέου: Δεν ρουφιανεύεις αυτόν που κλέβει ενώ κλέβεις και εσύ
Δημήτρης Χρυσοχοΐδης: Μετά την πρώτη κρίση πανικού ξεκίνησε ο Γολγοθάς, πήγα σε ψυχολόγο
Δείτε πως είναι σήμερα ο εμβληματικός ηθοποιός που ενσάρκωσε τον «Ιησού από τη Ναζαρέτ»
Η ανάρτηση της Μαρίνας Σάττι για την πρώτη της μέρα στο Μάλμε-Oι φωτογραφίες μέσα από το ξενοδοχείο
Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Τα δημοσιεύματα με έχουν χωρίσει 48 φορές, δεν έχω χωρίσει ποτέ
Το... πολεμικό κλίμα και ο δεύτερος μονομάχος του Survivor
ΒΙΝΤΕΟ: Η Άννα Βίσση τραγουδά σε σούπερ μάρκετ στη Σκύρο