Η Reebok λανσάρει το [Ree]cycled Classic Leather Legacy!

       

Η Reebok λανσάρει για δεύτερη φορά την καμπάνια «Write Your Legacy», προς τιμήν της [Ree] Cycled Classic Leather Legacy και Legacy 83 collection.  

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

Η καμπάνια δημιουργήθηκε από τους τρεις ‘Classics Collaborators’ από όλο τον κόσμο: Kickback (Βόρεια Αμερική), RAAH (Ευρώπη) και Youngmin Kang (Νότια Κορέα) – οι οποίοι χρησιμοποιούν το τεράστιο ταλέντο τους αλλά και τις μοναδικές δημιουργίες τους για να ανοίξουν το δρόμο για ένα καλύτερο μέλλον για τις κοινότητες που εκπροσωπούν. Ενώ τα μέσα με τα οποία τις επηρεάζουν ποικίλλουν, η κληρονομιά τους παραμένει η ίδια: μπορεί να μην μπορείτε να αλλάξετε τo παρελθόν, αλλά σίγουρα μπορείτε να δημιουργήσετε το μέλλον.

Η Reebok και οι «Classic Collaborators» αναγνωρίζουν ότι το «πώς» αλλά και το «τι» δημιουργούμε τώρα, επηρεάζει σημαντικά το μέλλον μας. Ως εκ τούτου, η εκστρατεία γιορτάζει τη νέα collection [Ree] Cycled Classic Leather Legacy παράλληλα με το Legacy 83. Οι δύο collection παράχθηκαν από τουλάχιστον 30% υλικά [Ree] Cyled, ενώ τα παπούτσια κατασκευάστηκαν με γνώμονα ένα βιώσιμο μέλλον. Τα παπούτσια σχεδιάστηκαν επίσης, για να γιορτάσουν την κοινότητα: τα διαφορετικά υπόβαθρα, τις σπουδαίες προσωπικότητες αλλά και τις προοπτικές που διαμορφώνουν όλη την κληρονομιά μας.

Η σημασία της κοινότητας αλλά και η ικανότητα της να δημιουργεί θετική αλλαγή σε όσους έρχονται, είναι αυτό που κάθε ένας από τους «Classic Collaborators» πρεσβεύει και γιορτάζει. Βρείτε το Reebok Legacy σε όλα τα καταστήματα Famous Sports, στο e-shop www.famousports.com, όπως και σε επιλεγμένους μεταπωλητές σε όλη την Κύπρο.

 

Δειτε Επισης

Η Κim Kardashian αποκάλυψε τον λόγο που η μυθική Anna Wintour δεν θέλει να την βλέπει μπροστά της
Ο Κυριάκος Μητσοτάκης κάνει unboxing παπούτσια ΝΔ: «Θα τα δει ο Άδωνις και θα λυσσάξει! Τα λιγουρεύεστε;»
Ο George Russell με Tommy Hilfiger στο Grand Prix: Imola, στην Ιταλία
#Cannes Film Festival 2024: Οι λαμπερές εμφανίσεις της απαστράπτουσας Χριστιάνας Αριστοτέλους!
#Cannes Film Festival 2024: Η εντυπωσιακή εμφάνιση της Κλέλιας Ανδριολάτου στο κόκκινο χαλί
#Cannes Film Festival 2024: Οι εντυπωσιακές εμφανίσεις στο κόκκινο χαλί της La Croisette
Κομψή Κληρονομιά - Εκδήλωση: Φύση - Μόδα - Μουσική
H Calvin Klein παρουσιάζει τη συλλογή Monochromatic Summer
Οι αστέρες της K-Pop, Stray Kids, η ηθοποιός Madelyn Cline μαζί με τον Tom και Dee Hilfiger στο #MetGala 2024
Στέλιος Κουδουνάρης για Silia Kapsis: «Θέλαμε να είναι κοριτσίστικο το ντύσιμο»