#HFarma: Έγινε ο κακός χαμός - Κουτσαβάκης & Αστρινός παραλίγο να παίξουν ξύλο

 

Έκρηξη από Κουτσαβάκη – Παραλίγο να πιαστεί στα χέρια με τον Αστρινό – «Μάγκα, θα παίξουμε ξύλο;» «Για να με προσβάλλει ένας 24χρονος πρέπει να έχει @ρχ#δι@ να»

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Με έναν έντονο καυγά ολοκληρώθηκε το χριστουγεννιάτικο επεισόδιο της «Φάρμας». Οι παίκτες ξεκίνησαν τις προετοιμασίες για τον στολισμό του δέντρου και το εορταστικό τραπέζι, σύντομα όμως το κλίμα άλλαξε.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο ρεμπέτης Κουτσαβάκης εξέφρασε ανοιχτά την ενόχλησή του για τους… διάσημους παίκτες της «Φάρμας» αλλά και τον τρόπο με τον οποίο συμπεριφέρονται στο ριάλιτι. 

Πάνω στην  κουβέντα ο Κουτσαβάκης ζήτησε από τον Γρηγόρη Αναστασιάδη να ακούσει μια φορά τη γνώμη του, μόνο που η φράση του αυτή προκάλεσε ένταση μιας και ο Κουτσαβάκης είναι ο νεότερος ηλικιακά της «Φάρμας».

Ο  Γρηγόρης Αναστασιάδης ξέσπασε κατά του 24χρονου ρεμπέτη σχετικά με τον τρόπου συμπεριφοράς του, ενώ όταν στον καυγά μπήκε και ο Αστρινός, τότε χρειάστηκε η παρέμβαση των συμπαικτών τους, αφού οι δύο άνδρες παραλίγο να πιαστούν στα χέρια.

Οι βαριές κουβέντες και τα μπιπ έπεφταν βροχή στο μοντάζενώ οι δυο παίκτες του ριάλιτι ήρθαν στα χέρια με τους υπόλοιπους να προσπαθούν να τους χωρίσουν και να τους συγκρατήσουν, έπειτα, σε μια απόσταση ασφαλείας. Η Αγγελική Ηλιάδη, η Σάσα Μπάστα καθώς και άλλοι παίκτες, μάλιστα, παρακολουθούσαν άναυδοι το… σκηνικό πολέμου στη Φάρμα.

«Ρε κάνε πέρα» φώναζε από την μία ο Αστρινός για να απαντήσει άμεσα ο Κωνσταντίνος Παπαϊωάννου, «ρε άντε από εδώ! Έβγαλες γλώσσα, παλιοαμόρφωτο πλάσμα! Άντε! Σου έχω δώσει πολύ χρόνο, ρε φίλε! Μην με ακουμπάει κανένας, μην με ακουμπάει κανένας… Άμα είσαι μάγκας και έχεις τέτοιες επιθετικές διαθέσεις, έλα να παίξουμε εδώ ξύλο».

«Όπως με πρόσβαλλε, θα τον προσβάλλω και γω» τόνισε, μέσα σε όλα, ο Κουτσαβάκης στον Μάνο Πανταζή αμέσως μετά τον καβγά. Στην αντίπερα όχθη, ο Αστρινός τόνισε στον Παναγιώτη Ψωμιάδη πως δεν ανέχεται επ’ ουδενί ένα παιδί 24 χρονών να τον προσβάλλει καθώς «έχω ένα όνομα στον τόπο μου και δυο κοπέλια».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

  

Δειτε Επισης

Το backstage της φωτογράφισης, Καίτης Γαρμπή - Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, για τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο
Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»
#SurvivorGR: Ο Παφίτης Βλαδίμηρος Σιήκκης σόκαρε για τον αδερφό του: «Ήταν κόκαλο πριν τη μεταμόσχευση»
#FarmaGR: Οι farmers γνώρισαν τον επιστάτη τους, Αλέξανδρο Τζόρβα! - Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν!
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!