Οι απαντήσεις του Καπουτζίδη για τα θέματα με Γερασιμίδου, Μουτσινά & Μητσοτάκη

 

 

Γιώργος Καπουτζίδης: Η απάντηση για το «ναυάγιο» στη συνεργασία με την Ελένη Γερασιμίδου, ο Νίκος Μουτσινάς και οι δηλώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων στην κοινωνία μας - Tο… on air ξεμάτιασμα από τη μαμά του Γρηγόρη 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Ταλαντούχος, πολυσχιδής και ακτιβιστής. Μερικά μόνο από τα στοιχεία που χαρακτηρίζουν τον Γιώργο Καπουτζίδη, ο οποίος βρέθηκε καλεσμένος στην παρέα του #The2nightShow.  

Πρώτα από όλα αναφέρθηκε στη νέα του σειρά με τίτλο «Σέρρες» και αποκάλυψε την πηγή της έμπνευσής της.

«Είναι πολύ όμορφο να ειπωθεί αυτή η ιστορία σε μία πόλη της περιφέρειας. Ξεκίνησα να τη γράφω κιόλας εκεί με αφορμή ένα ατύχημα που είχε ο μπαμπάς μου το καλοκαίρι και έσπασε το χέρι μου.  Είναι η σύνδεσή μου με τους γονείς μου, με την πόλη μου. Από ένα σπάσιμο ξεκίνησε όλη αυτή η ιστορία» είπε.

Ο ηθοποιός και σεναριογράφος μετρά πολλές και μεγάλες επιτυχίες σε θέατρο και τηλεόραση.  Ειδικά με την επιτυχία του «Παρά Πέντε» απέκτησε και το λεγόμενο άγχος της επιτυχίας, να μπορέσει δηλαδή στην επόμενη δουλειά του να κερδίσει την ίδια απήχηση.

«Είχα το άγχος της επιτυχίας μετά το “Παρά πέντε” και προσπαθούσα να το αρνηθώ ακόμα και στον εαυτό μου. Σταμάτησα να γράφω και ασχολήθηκα με άλλα πράγματα γιατί φοβόμουν να γράψω και να μην είναι το ίδιο καλό».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ξεκαθάρισε όλο το χρονικό της φημολογούμενης κόντρας του με την Ελένη Γερασιμίδου – Τι συνέβη μεταξύ τους και η ηθοποιός ακύρωσε τη συμμετοχή της στη νέα του σειρά «Σέρρες»;

«Ηταν να είναι μαζί μας στη νέα σειρά, τον έγραφα για την κυρία Γερασιμίδου τον ρόλο. Της είχα στείλει τα επεισόδια και δεν ήξερα πως θα αντιδράσει, γιατί ξέρω ότι είναι εξαιρετικά επιλεκτική και έχει μια ποιότητα που δεν θα έλεγε ναι στο οτιδήποτε. Μου έστειλε ένα φοβερά συγκινητικό μήνυμα. Μου είπε εξ αρχής ότι δεν μπορούσε να ανέβει για τρεις μήνες στις Σέρρες και της είπα πως θα δούμε πως θα το φτιάξουμε γιατί ήταν αρχικά να είναι όλο γυρισμένο στις Σέρρες», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και πρόσθεσε για την απόφαση της Ελένης Γερασιμίδου: «Μετά το αλλάξαμε. Είπα να είναι γυρισμένο στις Σέρρες στα εξωτερικά γυρίσματα ενώ τα σπίτια, οι δύο βασικοί εσωτερικοί χώροι να είναι στην Αθήνα. Οπότε αυτό το τρεις μήνες, έγινε ενάμιση και αυτό το ενάμηση έγινε ένας. Τελικά όμως δεν μπορέσαμε να τα βρούμε ούτε σε αυτό τον έναν μήνα. Ήταν και πολλές οι υποχρεώσεις της», αποκάλυψε ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος στο #The2nightShow.

Ο Γιώργος Καπουτζίδης και οι δηλώσεις για τα δικαιώματα των ομοφυλόφιλων ανθρώπων στην κοινωνία μας

Με αφορμή την πρόσφατη συμμετοχή του σε ομιλία για τον ρατσισμό στην κοινωνία μας, ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για τα ερωτήματα που έθεσε στην κυβέρνηση και τον Πρωθυπουργό, σχετικά για τους λόγους που δεν μπορεί να έχει τα ίδια δικαιώματα με τους υπόλοιπους ανθρώπους, λόγω σεξουαλικών προτιμήσεων.

«Υπάρχουν πάρα πολλοί άνθρωποι που βοηθιούνται από αυτό. Εγώ αυτό το καταλαβαίνω, το βλέπω και το εισπράττω. Δεν νιώθω μόνος σε όλο αυτό. Εμένα αυτό το πράγμα με γεμίζει, μου δίνει χαρά. Ειλικρινά μου δίνει χαρά και νιώθω και την ελευθερία να νιώθω να το κάνω. Δεν έχω κανένα στόχο να ασχοληθώ με την πολιτική. Αυτό εξάλλου δεν είναι θέμα ενός κόμματος», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης.

Και ξεκαθάρισε: «Δεν θέλω να μπω στην πολιτική, δεν με ενδιαφέρει να μπω στην πολιτική και δεν έχω και καμία άλλη φιλοδοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος, το πέτυχα. Το κίνητρό μου είναι απλό και αγνό, δεν έχω τίποτα άλλο πίσω από αυτό», ανέφερε ο Γιώργος Καπουτζίδης καλεσμένος στο The 2night Show.

«Έχουμε πολύ δρόμο ακόμα, υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που βοηθούνται από αυτό. Με γεμίζει αυτό, δεν έχω κανένα στόχο, δεν θέλω να μπω στην πολιτική και δεν έχω καμία άλλη φιλοφοξία. Η φιλοδοξία που είχα ήταν να είμαι ελεύθερος».

Ο Γιώργος Καπουτζίδης ρωτήθηκε και για τις δηλώσεις που έκανε πρόσφατα κατά του Νίκου Μουτσινά σχετικά με την ενότητα της εκπομπής του, όπου σχολιάζει τις εμφανίσεις ανθρώπων που βγαίνουν στην τηλεόραση.

«Δεν μου αρέσει να κοροϊδεύουμε ανθρώπους. Όλοι έχουμε κοροϊδέψει, όλοι μας. Εγώ έτσι το αντιλαμβάνομαι, κάποιος άλλος το αντιλαμβάνεται ως σάτιρα. Αυτός που το βλέπει ως σάτιρα, βλέπει σάτιρα, εγώ δεν το βλέπω έτσι, το βλέπω κοροϊδία. Δεν μου αρέσει αυτό. Μόνο αυτό, τίποτα άλλο», είπε ο Γιώργος Καπουτζίδης για τον Νίκο Μουτσινά.

Και πρόσθεσε: «Δεν ξέρω πως το έχει πάρει όλο αυτό, δεν έχω μιλήσει με κοινούς μας φίλους. Ο καθένας μας θα πάρει τον χρόνο του, εγώ αυτό πιστεύω. Κάποια στιγμή θα έρθει η ώρα που θα μπορέσουμε να συνεννοηθούμε. Τώρα δεν θα μπορέσουμε», είπε για τις σχέσεις του με τον Νίκο Μουτσινά.

Φυσικά, ο οικοδεσπότης ζήτησε από τον Γιώργο Καπουτζίδη πολλάκις να επιχειρήσει να λύσει τις όποιες διαφορές του είτε στον Νίκο Μουτσινά, είτε με την Ελένη Γερασιμίδου, είτε ακόμα και με τον πρωθυπουργό αλλά η απαντήσεις που πήρε ήταν όλες αρνητικές.  Έτσι, ο Γρηγόρης Αρναούτογλου βρήκε τη λύση λίγο πριν από το τέλος της συνέντευξης…

Πήρε λοιπόν τη μητέρα του να τον ξεματιάσει!

Ακολούθησε ένας απολαυστικός διάλογος με την Κική Αρναούτογλου στον αέρα του ANT1:

 

Γιώργος Καπουτζίδης – Παιχνίδι

 

Γιώργος Καπουτζίδης – Σπύρος Ντούγιας

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Δειτε Επισης

Το backstage της φωτογράφισης, Καίτης Γαρμπή - Κωνσταντίνου Χριστοφόρου, για τις εμφανίσεις τους στην Κύπρο
Ο Απόστολος Γκλέτσος χόρεψε ζεϊμπέκικο στο Ηρώδειο - Οι δηλώσεις του Στέφανου Κασσελάκη
Στη Ρουμανία Αντρέας Γεωργίου & Σιμώνη Χριστοδούλου για τα απαιτητικά γυρίσματα της σειράς #Tampou
Η Νατάσσα Μποφίλιου τραγουδά Μίκη Θεοδωράκη στο Ηρώδειο, σε νέες ενορχηστρώσεις Θέμη Καραμουρατίδη
#TemptingFortuneGR: Ξετίναξε ξανά το ταμείο και πήρε λεφτά: «Γιατί τον λες μαλ…;»
#SurvivorGR: Ο Παφίτης Βλαδίμηρος Σιήκκης σόκαρε για τον αδερφό του: «Ήταν κόκαλο πριν τη μεταμόσχευση»
#FarmaGR: Οι farmers γνώρισαν τον επιστάτη τους, Αλέξανδρο Τζόρβα! - Έπαθαν σοκ μόλις τον είδαν!
Ξεσπά η μητέρα του, Μάρκου Σεφερλή: «Ζήλια για το παιδί μου και τίποτα άλλο»
Δυσαρεστημένη η Μαρινέλλα έβγαλε εκτός συναυλίας τον Χρήστο Μάστορα από το Ηρώδειο
#TemptingFortuneGR: Τους «έφαγε» 7.500 ευρώ για τον πιο απίστευτο λόγο! Tον... «σταύρωσαν»!