«Ερείπιο» ο Νότης Σφακιανάκης μετά την αυτοχειρία του συνεργάτη του

 

 

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του, βυθισμένος στη σκέψη του, προσπαθεί να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

  

Η είδηση ότι ο 59χρονος, πρώην μετρ του Νότη Σφακιανάκη επέλεξε να γράψει με τραγικό τρόπο το φινάλε της ζωής του, μέσα στο σπίτι του στο Ηράκλειο Κρήτης σόκαρε όχι μόνο όσους ήξεραν τον άνθρωπο που για χρόνια ήταν στο πλευρό του δημοφιλούς τραγουδιστή αλλά και τον καλλιτεχνικό κόσμο. 

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της «Espresso», ο Νότης Σφακιανάκης προσπαθεί ακόμη να συνειδητοποιήσει τι έχει συμβεί. Μετά τους θανάτους του λατρεμένου του αδερφού Γιώργου αλλά και του ηχολήπτη του, δέχτηκε και τρίτο χτύπημα της μοίρας με τον πρώην μετρ και πολύ στενού του συνεργάτη Σήφη Δαμανάκη.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Έδωσε τέλος στη ζωή του o μετρ του Σφακιανάκη: Η σπαρακτική ανάρτηση Μουκίδη

 

Όπως μετέφερε στην εφημερίδα άνθρωπος από το περιβάλλον του τραγουδιστή, ο Νότης Σφακιανάκης δεν μπορεί να πιστέψει τον τραγικό χαμό του ανθρώπου που για πολλά χρόνια ήταν στο πλευρό του. Σύμφωνα με την ίδια πηγή στην «Espresso», ο καλλιτέχνης είναι ερείπιο, όπως ήταν όταν έφυγε από κοντά του το 2004 ο αδερφός του Γιώργος ύστερα από τρίμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Ο Νότης Σφακιανάκης είναι σκιά του εαυτού του, βυθισμένος στη σκέψη του, δεν σηκώνει ούτε καν το τηλέφωνο, προσπαθώντας να διαχειριστεί την απώλεια και να αντιληφθεί τους λόγους που οδήγησαν τον Δαμανάκη να βάλει τέλος στη ζωή του.

Ο Γιώργος Μουκίδης που ήταν φίλος με τον εκλιπόντα, μίλησε στο «Πρωινό» για τη σχέση τους και τόνισε πόσο περήφανος ήταν ο 59χρονος.

Είπε χαρακτηριστικά: «Είναι φίλος μου. Είχε αρκετά οικονομικά προβλήματα και όλη η κατάσταση αυτή που γίνεται τώρα, μην τα λέμε πάλι. Ένας άνθρωπος που έχει οικονομικό πρόβλημα ζορίζεται περισσότερο. Συν τον άγχος. Δεν είχε οικογένεια, ήταν μόνος του. Νομίζω έχει έναν αδερφό. Δεν ήξερα κανέναν δικό του ποτέ. Ήταν φίλοι με τον Νότη πολλά χρόνια. Μετά κάτι συνέβη μεταξύ τους. Είχαν τσακωθεί.

Ο Σήφης ήταν πάρα πολύ περήφανος, δεν μιλούσε. Θα έπρεπε να έχεις καθημερινή επαφή μαζί του για να καταλάβεις ότι δεν έχει να φάει ή να μείνει κάπου. Όταν γράφω ότι φταίμε όλοι, πραγματικά το λέω. Φταίμε γιατί απορροφημένοι από την καθημερινότητά μας δε φροντίσαμε να έχουμε στενή επαφή με έναν άνθρωπο ο οποίος κινδύνευε. Εμείς φταίμε, γιατί υποτίθεται πως είμαστε φίλοι του και δεν κάναμε κάτι συλλογικά για να τον στηρίξουμε και αυτό δε συνέβη».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Αλέξης Γεωργούλης: «Δεν τρόμαξα, πανικοβλήθηκα κι ένιωσα ότι δεν μπορούσα να αντιδράσω πουθενά»
Πάνος Μουζουράκης: «Το παιδί μου έχει ξυπνήσει μια νέα ευτυχία.  Την κάναμε κιόλας τη βάφτιση!»
Θεοφανία Παπαθωμά: «Προσπαθούν κάθε μέρα να σε σκοτώσουν με χημικά. Δεν είναι αφρικανική σκόνη!»
Bαρύ πένθος για τη Βίκυ Καγιά - Πέθανε ο πατέρας της - Το μήνυμα και η φωτογραφία στα social media
Ελεονώρα Μελέτη: «Ως παρουσιάστρια καθημερινής εκπομπής, βγάζω περισσότερα χρήματα από ό,τι ένας ευρωβουλευτής»
H Βέφα Αλεξιάδου απαντά στο: «Έχει περάσει τα 80α! Δεν έχει να προσφέρει κάτι. Ένας κουρασμένος άνθρωπος»
H Άλκηστις Πρωτοψάλτη ήρθε αντιμέτωπη με καρχαρία στον Ινδικό Ωκεανό - Όσα είπε on camera
Αθηναΐς Νέγκα: «Αισθάνομαι μονίμως ανεπιθύμητη, κανείς δε θέλει να είναι μαζί μου. Με χαρακτήριζαν μάγισσα»
Ραγίζει καρδιές ο Γιώργος Γιαννιάς για την απώλεια των γονιών του: «Νιώθω μισός»
Κώστας Αποστολάκης: «Αισθάνθηκα ότι αδίκησα την κόρη μου σε πράγματα άυλα, μη φθαρτά, ψυχολογικά»