Πως γνωρίστηκε η Άννα Ελευθερίου, πόσο διέρκησε και γιατί χώρισαν με τον Νίκο;

 

 

Οι αποκαλύψεις για την εξάμηνη ερωτική σχέση που με το συμπαίκτη της στο #BigBrotherGR, Νίκο. Γιατί την κράτησαν μυστική; Ποια θα είναι η αντίδραση του όταν βγει από το παιχνίδι και ανακαλύψει πως είπε τα πάντα για την σχέση τους, στις κάμερες;

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

 

Η Άννα Ελευθερίου, η Κύπρια που κέρδισε στο ριάλιτι αγάπης #PowerofLove και συμμετείχε στο φετινό #BigBrotherGR, μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» για τις αποκαλύψεις της, σχετικά με την εξάμηνη ερωτική σχέση που είχε πριν μπει στο παιχνίδι με το συμπαίκτη της, Νίκο και την κράτησαν μυστική.

Εξηγεί πως γνωρίστηκαν, πόσο διέρκησε το ειδύλλιο, γιατί χώρισαν και αναρωτιέται πως θα είναι η αντίδραση του Νίκου, όταν βγει από το παιχνίδι και ανακαλύψει πως η ίδια, είπε τα πάντα για την σχέση τους, στις κάμερες.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Γνωριζόμασταν με τον Νίκο και είχαμε μια σχέση, έξι μηνών» Η Άννα Ελευθεριού αποκάλυψε πως στο παρελθόν υπήρξε ζευγάρι με συμπαίκτη της στο #BigBrotherGR, Νίκο Τακλή

 

«Όλα τα είπα τι να κάνω; Πέρασα και δύσκολα πέρασα και όμορφα, μπήκα για πάρα πολλούς λόγους και δεν ήταν ένας απ’ αυτούς ο Νίκος όπως πιστεύουν οι περισσότεροι.»

«Εγώ προσπάθησα να έρθω κοντά στην Ευδοκία, μιλούσαμε μαζί. Βλέπαμε ότι κάτι υπάρχει, αλλά δεν θα πω ψέμματα, δεν έβλεπα αυτό που έχει η Ανχελίτα με τον Πάνο, αυτό το πάθος! Τώρα δεν ξέρω αν ήταν στο captains room… σαν συγκάτοικος δεν το είχα δει»

«Με το Νίκο είχα μια όμορφη επικοινωνία που όταν τελείωσε τις υποχρεώσεις του, εγώ είχα έρθει από την Κύπρο και συναντιόμασταν, ήταν αποκλειστική σχέση για εμένα, για εκείνον μάλλον ήταν κάπως διαφορετικά τα πράγματα»

«Για να είμαι ειλικρινής ο κύκλος μου με το Νίκο είχε κλείσει πριν μπω στο σπίτι και ήταν κάτι που δεν θα ήθελα να ξανανοίξει. Βέβαια μέσα στο σπίτι, είχαν έρθει οι αναμνήσεις από το παρελθόν και τα πράγματα που είχαμε ζήσει και είχαμε περάσει μαζί»

«Σεβόμουνα την ανάγκη του Νίκου να μη θέλει να πει τίποτα στο παιχνίδι αλλά έτυχε αυτό την τελευταία εβδομάδα και είχα ενοχληθεί ανθρώπινα»

«Δεν χωρίσαμε λόγω απόστασης με το Νίκο, για αυτόν είχα έρθει από την Κύπρο. Ήτανε κάποια πράγματα που είχα μάθει, που πολλοί άντρες όταν είναι σε μικρή ηλικία μπορεί και να τα κάνουν»

«Δεν ξέρω αν θα πάω στον τελικό, είπα την αλήθεια» «Δεν ξέρω πως θα το πάρει η Ευδοκία εμένα θα με ενοχλούσε αν το μάθαινα εκ των υστέρων»

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας-Υπέστη έμφραγμα
Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
Η επέμβαση αφαίρεσης όγκου της Μαριαγάπης Ξυπόλια: «Αφαίρεσα ένα ολόκληρο κομμάτι απ’ την πλάτη μου»
Η επιζήσασα της τραγωδίας των Τεμπών, Ευδοκία Τσαγκλή: «Είναι επώδυνο, δολοπλόκο & κακό θρίλερ»
Emilia Vodos: «Έχω 68% αναπηρία στο αίμα. Δεν έπαιρνα τα φάρμακα & έφτασα κοντά στο να πεθάνω»
Μαριάνθη Κάσδαγλη: «Μετά το #SurvivorGR έπεσα θύμα χάκερ και έχασα όλα μου τα χρήματα»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
H Δώρα Χρυσικού για τον αφορισμό της από την ταινία του Θόδωρου Αγγελόπουλου: «Ήθελαν να με πνίξουν»
Ηρώ: «Ο γιος μου δέχτηκε επίθεση από συμμορία ανηλίκων και τρόμαξα πολύ»
Ζέτα Μακρυπούλια – Μιχάλης Χατζηγιάννης: H νυχτερινή έξοδος που τους έφερε ξανά κοντά