«Δεν ήθελα να ακούω για τα περιστατικά κακοποίησης, τότε άρχισα να χάνω τα κιλά»

 

 

H Ηλιάνα Παπαγεωργίου αποκαλύπτει αν φλέρταρε με την ανορεξία ενώ μιλάει και για τη σχέση της με τον Snik.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Στον Γιάννη Πουλόπουλο και το περιοδικό «ΟΚ!» μίλησε η Ηλιάνα Παπαγεωργίου με αφορμή το ανανεωμένο «Style me up» που πλέον παρουσιάζει τα μεσημέρια στον Alpha.

«Πέρσι στο «Pop Up» ήξερα ότι δεν θα περιμένουν με δάφνες. Υπήρξαν στιγμές που αγχώθηκα, που προβληματίστηκα. Αλλά αν πέρασα δύσκολα ήταν για άλλους λόγους, που δεν έχουν να κάνουν ούτε με την εκπομπή ούτε με την προσωπική μου ζωή. Ήταν μια δύσκολη χρονιά για εμένα η περσινή, αλλά αυτό έχει να κάνει με κάτι που δεν θα έλεγα δημόσια» αποκαλύπτει ενώ μιλάει και για τη σχέση της με τον Snik.

Όπως λέει, έχει αγωνία για τα νούμερα τηλεθέασης διότι «αυτά είναι που μας συντηρούν και αυτά καθορίζουν την πορεία της δουλειάς μας. Αυτό βεβαίως δεν σημαίνει ότι ξυπνάω και κοιμάμαι και σκέφτομαι την τηλεθέαση. Εμένα αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κάνω τη δουλειά μου καλά, ώστε να είναι ευχαριστημένο τόσο το κανάλι όσο κι εγώ».

Όλα αυτά τα ρεπορτάζ που βασίζονται σε όσα λέει το φιλικό ή το στενό περιβάλλον στη δική μου περίπτωση δεν ισχύουν. Δεν έχω πολλούς φίλους, ούτε στενό περιβάλλον. Έχω δύο καλούς φίλους, που σίγουρα δεν μιλάνε, ούτε δίνουν πληροφορίες σε δημοσιογράφους. Κάποια στιγμή λοιπόν ήταν λογικό να αναρωτηθώ ποιοι είναι επιτέλους αυτοί οι φίλοι που ξέρουν ανά πάσα στιγμή τι γίνεται στην προσωπική μου ζωή. Διότι οι φίλοι μου αποκλείεται να διέψευδαν ή να επιβεβαίωναν μια φήμη.  Στενοχωρήθηκα γιατί ήρθαν σε δύσκολη θέση οι δικοί μου άνθρωποι. Όπως σου είπα, είναι μετρημένοι και επιλεγμένοι οι άνθρωποι με τους οποίους μοιράζομαι τα προσωπικά μου. Ούτε η μητέρα μου θα έλεγε κάτι ούτε οι στενοί μου φίλοι, που είναι δύο.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: «Δεν είναι περίπλοκο. Είμαστε πολύ αγαπημένοι. Θα γίνει πολύ καλός μπαμπάς» Η Ηλιάνα Παπαγεωργίου σπάει λίγο την μέση και απαντά στο αν είναι ξανά ζευγάρι με τον Snik!

 

Τελικά, τι συμβαίνει με εσένα και τον Snik;

Με τον Δημήτρη (σ.σ. όπως είναι το πραγματικό του όνομα) είμαστε πολύ αγαπημένοι. Αυτό συμβαίνει. Είμαστε δύο άνθρωποι που αγαπάμε και σεβόμαστε πολύ ο ένας τον άλλο. Ό,τι κι αν συμβαίνει μεταξύ μας…

Είστε μαζί ή όχι;

Επόμενη ερώτηση.

Γιατί δεν θέλεις να δώσεις μια ξεκάθαρη απάντηση; Μήπως είναι «complicated», όπως γράφουν κάποιοι στο Facebook;

Δεν είναι καθόλου complicated. Είμαστε δύο άνθρωποι πολύ αγαπημένοι. Αυτή είναι η αλήθεια.

Πάντως, ο Snik σε live του στο Instagram μίλησε με πολύ θερμά λόγια για εσένα, αναφέροντας: «Θέλω έναν μικρό Snik και η Ηλιάνα είναι κατάλληλη μαμά. Οπότε ναι, θα έκανα παιδί μαζί της».

Δεν λέει ψέματα. Θα γινόμουν πολύ καλή μαμά.

Εσύ θα έλεγες το ίδιο για τον Snik;

Είναι ένα πολύ γλυκό παιδί και θα μπορούσε να γίνει πολύ καλός μπαμπάς.

Συζητήσατε ποτέ το ενδεχόμενο γάμου;

Νομίζω ότι ήρθε η ώρα να αλλάξουμε θέμα. (Γελάει.) Επειδή με ξέρεις, γνωρίζεις ότι πάντα ήμουν φειδωλή σε ό,τι αφορά την προσωπική μου ζωή. Ούτε αμέτρητα stories ανέβαζα με τον σύντροφό μου ούτε τις εκατοντάδες φωτογραφίες. Φυσικά, αν με συλλάβουν κάπου οι παπαράτσι, δεν θα κρυφτώ πίσω από το δάχτυλό μου. Αλλά στην παρούσα φάση δεν έχω να πω κάτι περισσότερο από αυτά που ήδη είπα.

H απώλεια βάρους και το #Metoo

Κατά τη διάρκεια της προηγούμενης χρονιάς έχασες κάποια κιλά και κάποιοι είπαν ότι φλερτάρεις με την ανορεξία.

Είναι πολύ άσχημο να βγαίνουν κάποιοι και να κάνουν διάγνωση βλέποντας κάποιον στην τηλεόραση ή σε μία φωτογραφία. Θα εκμεταλλευτώ την ερώτηση που μου κάνεις για να πω ότι δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας. Δόξα τω Θεώ, είμαι υγιής και σ’ το λέει αυτό κάποια που θα μπορούσες να την πεις και υποχόνδρια γιατί κάνω κάθε τρεις μήνες εξετάσεις. Την περσινή χρονιά κουράστηκα πολύ κι αυτό είχε επίπτωση στα κιλά μου. Κάποιοι όταν δουλεύουν 16 ώρες την ημέρα, όπως εγώ πέρσι, πρήζονται. Εγώ αδυνάτισα, παρόλο που έτρωγα κανονικά. Κι αυτό μπορούν να σ’ το επιβεβαιώσουν όσοι συνεργάστηκαν μαζί μου στον Alpha.

Η Κατερίνα Στικούδη μιλώντας στο ΟΚ! έχει δηλώσει πως όταν εργαζόταν ως μοντέλο, της είχαν πει από ένα πρακτορείο να τρώει μόνο τσίχλες για να χάσει κιλά. Σου έχει συμβεί κάτι αντίστοιχο την περίοδο του μόντελινγκ;

Δεν μου έχει συμβεί. Ήμουν πάντα ένα αδύνατο κορίτσι, αλλά δεν έφαγα ποτέ μόνο τσίχλες. Αντιθέτως, τρώω έξι γεύματα την ημέρα.

Τον τελευταίο χρόνο αρκετές επώνυμες γυναίκες αποφάσισαν να μιλήσουν δημόσια για φαινόμενα σεξουαλικής παρενόχλησης ή εργασιακού εκφοβισμού που έχουν υποστεί. Είχες ανάλογη εμπειρία;

Δεν είχα. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν, όχι μόνο στον χώρο του μόντελινγκ, αλλά παντού.

Δεν σου κρύβω πως όταν ξέσπασε το κίνημα #ΜeΤoo στην Ελλάδα, υπήρχαν μέρες που επέλεγα να μην πηγαίνω καν στα γραφεία της εκπομπής γιατί δεν ήθελα να ακούω για τα περιστατικά βίας, παρενόχλησης ή κακοποίησης. Με πλήγωνε πολύ να ξέρω ότι υπήρχαν άνθρωποι στον περίγυρο αυτών των κοριτσιών που βρήκαν το θάρρος να μιλήσουν δημόσια και δεν τις στήριξαν. Σε εκείνη τη φάση ήταν που άρχισα να χάνω τα κιλά.

Με ενοχλούσε να ξέρω ότι υπήρχαν γυναίκες που κακοποιήθηκαν, που μπορεί να τις έχω συναντήσει και να τις έχω χαιρετήσει κιόλας, χωρίς να έχω αντιληφθεί τον πόνο που έκρυβαν μέσα τους. Και με ενοχλεί ακόμα περισσότερο να ξέρω ότι υπήρχαν συνάδελφοι αυτών των κοριτσιών που όχι μόνο δεν τις βοήθησαν, αλλά τους γύρισαν και την πλάτη.

Έχω μεγαλώσει σε ένα σπίτι με έναν μπαμπά που μου είχε εξηγήσει από νωρίς ότι δεν επιτρέπεται ούτε να φωνάζεις ούτε να επιβάλλεις κάτι στον άλλο με τη βία. Για εμένα είναι αδιανόητο ακόμα και αν υπάρχει μια διαφωνία με έναν συνάδελφο να τη λύσουμε υψώνοντας τον τόνο της φωνής μας. Είναι εξωπραγματικό να υπάρχει οποιουδήποτε είδους κακοποίηση, γι’ αυτό και σου λέω ότι όλη αυτή η ιστορία με πόνεσε πολύ.

Η Ηλιάνα, ο γάμος και ο έρωτας

Η Ηλιάνα περιέγραψε τον εαυτό της ως «φυσιολογικό άνθρωπο» όταν ερωτεύεται, δεν κάνει σκηνές ζηλοτυπίας, δεν ψάχνει το κινητό του συντρόφου της ενώ ούτε μακρινά ταξίδια κάνει για να δει σύντροφό της για λίγες ώρες. «Δυστυχώς η δουλειά μας δεν τα επιτρέπει αυτά» λέει χαρακτηριστικά.

Όμως για εκείνην «και στο Μιλάνο έχουν έρθει για να με βρουν και στην Κωνσταντινούπουλη και σε διάφορα μέρη. Μάλιστα, υπήρχε κάποιος που ήρθε στη Νέα Υόρκη μόνο για ένα 24ωρο για να με δει».  

Ποιο είναι το πιο ρομαντικό πράγμα που έχει κάνει ένας άντρας για εσένα;

Δεν είχε τύχει ποτέ μέχρι τώρα να γιορτάσω τη Γιορτή των Ερωτευμένων γιατί δεν ήμουν εδώ στις 14 Φεβρουαρίου. Ο Δημήτρης το ήξερε αυτό, οπότε την ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου φρόντισε να είναι όλα πολλά. Να είναι πολλά τα λουλούδια, πολλά τα στολίδια, σε βαθμό που κάποιος μπορεί να το θεωρήσει υπερβολικό. Αλλά το έκανε επειδή ήθελε να είναι μια μέρα που θα τη θυμάμαι.

Σου έχουν κάνει ποτέ πρόταση γάμου;

Πρόταση με δαχτυλίδι δεν μου έχει κάνει ποτέ κανείς.

Μήπως επειδή κι εσύ δεν δείχνεις ένα κορίτσι που ονειρεύεται να παντρευτεί;

Η αλήθεια είναι ότι δεν ξυπνάω και ρίχνω ένα νυφικό πάνω μου για να δω αν μου πηγαίνει, ούτε κάνω πρόβες το τούλι στον καθρέφτη μου! (Γελάει.) Ο γάμος πρέπει να γίνει σε timing που να το θέλουν και οι δύο πολύ. Και επειδή κατά τη διάρκεια της καριέρας μου στο μόντελινγκ έχω φορέσει χιλιάδες νυφικά, δεν έχω καμία περιέργεια να με δω ντυμένη νύφη.​

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Halle Berry: «Η εμμηνόπαυση δεν είναι καταστροφή αλλά φυσιολογικός κύκλος της ζωής»
Οι πρώτες δηλώσεις του Χρήστου Χατζηπαναγιώτη μετά το οξύ εγκεφαλικό: «Πλέον βλέπω τη ζωή με άλλα μάτια»
Παπαράτσι «έπιασε στα πράσα» την Jennifer Aniston και την Sandra Bullock να βγαίνουν από πλαστικό χειρούργο
Ο φωτογράφος που γρονθοκοπήθηκε από τον πατέρα της Τaylor Swift, τα βάζει με τους αστυνομικούς
Πίτσα Παπαδοπούλου: «Φώναξε η γειτόνισσα την μαμά μου και της είπε: Το παιδί σας το πάτησε το τραμ!»
Συγκινημένος ο Αντώνης Ρέμος στα θυρανοίξια του ναού που ανήγειρε με τον Κώστα Πηλαδάκη στη Μύκονο
Διασωληνωμένος σε κρίσιμη κατάσταση ο Δημήτρης Κόκοτας μετά το έμφραγμα - Το ιατρικό ανακοινωθέν
Υποψήφιος ξανά στις Ευρωεκλογές o Αλέξη Γεωργούλης - Η ανακοίνωση του
Εσπευσμένα στο νοσοκομείο ο Δημήτρης Κόκοτας - Υπέστη έμφραγμα