Η πρώτη αποχώρηση είναι γεγονός – Ποιο ζευγάρι αποχαιρέτησε το #J2US;

 

 

 

O Νίκος Κοκλώνης αποχαιρέτησε την Κατερίνα Στικούδη - Ελένη Δήμου, Μαρίνος Κόνσολος  σε καραντίνα - Η Ελένη Χατζίδου επέστρεψε στο #J2US

 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus 

 

Μπορεί στο προηγούμενο live του J2US να μην αποχώρησε κανείς λόγω της ανατροπής που προκάλεσε ο κορονοϊός απόψε, όμως ,η περίοδος χάριτος έλαβε τέλος και ένα ζευγάρι κλήθηκε να αποχωρήσει από το φαντασμαγορικό σόου του Alpha.

 

 

Η βραδιά τα είχε όλα. Τα ζευγάρια χάρισαν απλόχερα απίθανα acts, μοναδικές ερμηνείες και απολαυστικές στιγμές.

Μάρα Μεϊμαρίδη - Stan 
 

 

 

Τζέιμς Καφετζής - Ειρήνη Παπαδοπούλου 

 

 

Δημοσθένη Τζουμάνης - Γιώτα Γρίβα
 

 

 

Ιωάννα Τούνη - Νικηφόρος

 

 

Άννα – Μαρία Ψυχαράκη - Χάρης Βαρθακούρης
 

 

 

Super Κική - Γιώργος Βελισσάρης

 

 

 Πηγή Δεβετζή - Θάνος Πετρέλης
 

 

 

Ελένη Βουλγαράκη - Κωνσταντίνος Παντελίδης
 

 

 

Σάσα Σταμάτη - Θέμης Αδαμαντίδης

 

 

Αλεξάνδρα Παναγιώταρου - Κατερίνα Λιόλιου

 

Μαντώ - Κώστας Φραγκολιάς

 

 

Νίκος Μπάρκουλης - Εβελίνα Νικόλιζα

 

Ξανά στον τόπο του «εγκλήματος» βρέθηκε η Ελένη Χατζίδου αντικαθιστώντας την Κέλλυ Κελεκίδου που δεν μπόρεσε να βρίσκεται στο πόστο της για θέμα υγείας.

Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου για το τρίτο live του show δούλεψε με νέα coach, η οποία τον έστρωσε γρήγορα στη δουλειά για να καταπλήξουν το κοινό.

Δοκιμάστηκαν σε κομμάτι του Πέτρου Ιακωβίδη και φώναξαν «σ΄αγαπάω» με την ελπίδα να κερδίσουν τις εντυπώσεις των κριτών.

 

Βλέποντα την καλή του φίλη στα παλιά της λημέρια ο Νίκος Κοκλώνης δεν κρατήθηκε και της ζήτησε να τραγουδήσει.

«Το αφιερώνεις κάπου;» τον πείραξε η Ελένη Χατζίδου. «Είδατε με έχουν φάει» είπε εκείνος γελώντας.

 

Την τελευταία της εμφάνιση έκανε η Κατερίνα Στικούδη στο J2US και αυτό διότι μέσα στις ερχόμενες ημέρες όλα δείχνουν πως θα καλωσορίσει τον γιο της στον κόσμο.

Στο φινάλε του σόου ο Νίκος Κοκλώνης αποχαιρέτησε με θερμά λόγια την παρουσιάστρια και της ευχήθηκε κάθε καλό και ανώδυνο τοκετό.

«Κατερίνα μου, σίγουρα την επόμενη εβδομάδα δεν θα σε έχουμε μαζί μας. Θέλω να σου ευχηθώ με έναν πόνο. Καληνύχτα αγάπη μου και σε ευχαριστούμε για όλα».

Με ένα μεγάλο «ευχαριστώ» απάντησε η Κατερίνα Στικούδη, που οσονούπω θα κρατήσει τον καρπό του έρωτά της με τον Βαγγέλη Σερίφη, στην αγκαλιά της.

 

Σε ζωντανή σύνδεση στο J2US βγήκε η Ελένη Δήμου που μαζί με τον Μαρίνο Κόνσολο βρίσκονται σε καραντίνα καθώς βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό.

Η αγαπημένη ερμηνεύτρια μίλησε για την ταλαιπωρία που πέρασε ενώ δεν παρέλειψε να ευχαριστήσει τον κόσμο για το«κύμα» αγάπης που δέχτηκε. Αποκάλυψε ακόμη ότι πήρε εξιτήριο και πλέον βρίσκεται στο σπίτι της μέχρι να αναρρώσει πλήρως.

«Είμαι καλύτερα. Ο κορονοϊός μάς έριξε χαστούκια. Θέλω να ευχαριστήσω μέσα από την καρδιά μου τους χιλιάδες φίλους που ανησύχησαν για την υγεία μου. Μου έδωσαν την ευκαιρία να καταλάβω πόσο με αγαπάνε και πόσο ο κόσμος στέκεται δίπλα μου» είπε αρχικά.

«Είμαι καλά, είμαι σπίτι μου» πρόσθεσε.

«Μας λείπεις. Είσαι καλά τώρα; Γρήγορα κοντά μας. Και θα το ξαναπώ, επειδή πολλά γράφτηκαν, πολλά ειπώθηκαν θέλω να ξέρει και όλος ο κόσμος ότι εμείς είμαστε μια οικογένεια και όχι απλώς τηρήθηκαν όλα τα μέτρα αλλά και παραπάνω από αυτά που λένε. Γι’ αυτό ήθελα να σε βγάλω και χαίρομαι που είσαι καλά σήμερα και είσαι μαζί μας έστω και τηλεφωνικά» της είπε ο Νίκος Κοκλώνης.

 

Η Ελένη Βουλγαράκη και ο Κωνσταντίνος Παντελίδης θα διαγωνιστούν με Πάολα, ο Νίκος Μπάρκουλης και η Εβελίνα Νικόλιζα με Ματούλα Ζαμάνη ενώ ο Κώστας Φραγκολιάς και η Μαντώ με Άννα Βίσση και την «Αντίστροφη μέτρηση».

Lady Marmalade θα τραγουδήσουν η Αλεξάνδρα Παναγιώταρου και η Κατερίνα Λιόλιου και Κατερίνα Στανίση η Σάσα Σταμάτη με τον Θέμη Αδαμαντίδη. «Με λες αγάπη» από Στράτο Διονυσίου έλαχε στην Πηγή Δεβετζή και τον Θάνο Πετρέλη ενώ Νίκος Βέρτης στον Τζέιμς Καφετζή και Ειρήνη Παπαδοπούλου.

Όσο για τη Μάρα Μεϊμαρίδη και τον Stan θα ερμηνεύσουν το κομμάτι «είναι το στρώμα μου μονό» της Αλίκης Βουγιουκλάκη. «Κόκκινη γραμμή» έπεσε στον Δημοσθένη Τζουμάνη και τη Γιώτα Γρίβα.

«Ο άντρας που θα παντρευτώ» θα τραγουδήσει η Super Kiki με τον Γιώργο Βελισσάρη ενώ η Άννα-Μαρία Ψυχαράκη και ο Χάρης Βαρθακούρης θα «χτυπήσουν» με Αλέξια.

Η Ιωάννα Τούνη και ο Νικηφόρος θα «μελαγχολήσουν» με Καίτη Γαρμπή και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου δεν θα κάνει τον άγιο στην Ελένη Χατζίδου.

 

Στο άβολο κομμάτι της βραδιάς ο Νίκος Κοκλώνης άρχισε να φωνάζει ένα ένα τα ονόματα των ζευγαριών που συνεχίζουν και την επόμενη εβδομάδα.

Τελευταίοι έμειναν ο Δημοσθένης Τζουμάνης με τη Γιώτα Γρίβα, η Μάρα Μεϊμαρίδη με τον Stan και ο Δημήτρης Αλεξάνδρου με την Ελένη Χατζίδου.

Το ζευγάρι, όμως, που αποχαιρέτησε το λαμπερό σόου ήταν ο Δημοσθένης Τζουμάνης με τη Γιώτα Γρίβα και έτσι δεν θα τους απολαύσουμε να ερμηνεύουν Νατάσα Θεοδωρίδου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

  •  

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι