Tα κλάματα, η αποχώρηση και τα ανακατέματα του James στο #SurvivorGR!

 

Ο Περικλής ψέλνει το ίδιο τροπάρι: «Είναι πολύ βλάκας, αχώνευτος», η Ανθή αντιλαμβάνεται ότι είναι παλτό, στο νοσοκομείο ο Κοψιδάς και ο James το βιολί του... Ανακατεύει,βάζει λόγια και διαστρεβλώνει τις καταστάσεις! Αυτό είναι το #SurvivorGR!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Για ακόμα μία φορά ο Περικλής Κονδυλάτος έριξε τα βέλη του εναντίον του Γιώργου Κοψιδά μιλώντας για τη προχθεσινή ψηφοφορία.  Ο Κοψιδάς ως δημοφιλέστερος παίκτης, έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου. Για ακόμα μία φορά ο Περικλής Κονδυλάτος έριξε τα βέλη του εναντίον του Γιώργου Κοψιδά μιλώντας για τη χθεσινή ψηφοφορία.     
 
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Ο Κοψιδάς ως δημοφιλέστερος παίκτης, έπρεπε να υποδείξει τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση μετά την Ανθή Σαλαγκούδη και την Ασημίνα Ιγγλέζου.

Έτσι, δικαιολογήθηκε ότι είναι η πρώτη φορά που δεν ψηφίζει με κριτήρια αγωνιστικά, υποδεικνύοντας τον Περικλή ως τον τρίτο υποψήφιο προς αποχώρηση, κάτι που όπως είπε ο Κονδυλάτος εξέπληξε ακόμα και τον ίδιο.

Όχι η ψήφος του αλλά ο τρόπος που θα δικαιολογούσε αυτή την ψήφο αφού όπως είπε ο Περικλής, ο ίδιος έφερνε μόνο νίκες στην ομάδα και δεν του είχε μιλήσει ποτέ άσχημα.

Πιο συγκεκριμένα, ο Περικλής Κονδυλάτος σημείωσε χαρακτηριστικά στην κάμερα πως «στο χθεσινό συμβούλιο παρακολουθήσαμε μια παρωδία και όχι κάτι το οποίο μπορεί κανείς να το λάβει στα σοβαρά. Εφόσον οι απόψεις που εκφράστηκαν ήταν ψεύτικες και με πολύ κακή απόδοση».

«Σκεφτόμουν ότι θα έβγαινε η Ανθή μέσω της ψηφοφορίας και έλεγα, εφόσον θα είμαι ο τρίτος, ποια δικαιολογία θα βρει τώρα που έχω προσφέρει τόσες νίκες. Δηλαδή μπορώ να πω ότι ερχόμουν στη δύσκολη θέση του. Ήξερα ότι είναι μονόδρομος να ψηφίσει εμένα και δεν θα υπήρχε καμία άλλη περίπτωση και διέξοδος για αυτόν, αλλά έλεγα πως θα το θέσει τώρα. Ότι έχω κάνει τι; Άσχημα δεν του έχω μιλήσει καθώς δεν μιλάμε και σχεδόν καθόλου. Λέμε καλημέρα και καληνύχτα και, πιστέψτε με, είναι πάρα πολύ να λες αυτά τα δυο πράγματα σε αυτό το άτομο. Θα ήθελα να μην το κάνω καθόλου» πρόσθεσε με σαφήνεια για τον Γιώργο Κοψιδά ο σχεδιαστής κοσμημάτων. «Με εξέπληξε γιατί η πονηριά μπορεί να έχει κάποια όρια, η βλακεία δεν έχει. Από ότι φαίνεται είναι πολύ βλάκας! Θέλω πιο έξυπνους αντιπάλους, δεν μπορώ τόση βλακεία. Ειλικρινά κουράζομαι με την προβλεψιμότητα του».

Φυσικά ακολούθησε κουβέντα του με την καλή του φίλη Ανθή Σαλαγκούδη με την οποία συζήτησαν το ίδιο θέμα.

Στους Μπλε επικρατεί ίδια παράνοια. Αντί να ζητήσουν συγγνώμη για την αλαζονική συμπεριφορά τους και όλα όσα προκαλούν... επιμένουν! Ο δε Νίκος εξακολουθεί να διαστρεβλώνει όλα όσα έγιναν και να μην δέχεται την συγνώμη του Κώστα αντί να ζητήσει ο ίδιος συγνώμη για τη συμπεριφορά του.

Άλλη μία μεγάλη και έντονη μάχη δόθηκε στον στίβο μάχης που τα είχε όλα!

Οι δύο ομάδες, οι οποίες έχουν διασταυρώσει τα ξίφη τους πολύ έντονα τις τελευταίες ημέρες, έδωσαν τη μάχη τους στον αγωνιστικό χώρο ο οποίος ήταν ιδιαίτερα απαιτητικός.

Έπρεπε να κολυμπήσουν, να περάσουν εμπόδια και φυσικά να πετύχουν τους τελικούς στόχους που ήταν πραγματικά πολύ δύσκολη διαδικασία.

Όμως, ο αγώνας εξελίχθηκε σε ντέρμπι καθώς παρά το πρώτο σερί νικών της Κόκκινης ομάδας, οι Μπλε απέδειξαν ότι είναι άξιοι αντίπαλοι.

Φυσικά η ένταση στον πάγκο και η αγωνία έδιναν και έπαιρναν με τις δύο ομάδες να κάνουν ό,τι μπορούν για να κερδίσουν.

Εκεί Κώστας και Μαριάνθη απέναντι σε Μαριαλένα και Τζειμς φάνηκαν ένα κλικ πιο αδύναμοι ή καλύτερα πιο άστοχοι με το έπαθλο επικοινωνίας να κρίνεται πάλι στο νήμα και τους Μπλε για ακόμα μια φορά να χορεύουν στο τέλος για το 10-9.

Όμως, η ένταση του αγώνα αλλά και οι δυνάμεις που έπρεπε να βάλουν όλοι οι παίκτες δεν ήταν εύκολη υπόθεση, ειδικά για τον Γιώργο Κοψιδά ο οποίος ένιωσε αδιαθεσία.

Δεν εγκατέλειψε τον αγώνα όμως μετά το τέλος και την κατάκτηση της νίκης από τους Μπλε, ο Γιώργος Λιανός ανακοίνωσε ότι ο Γιώργος Κοψιδάς χρειάστηκε να πάει στο νοσοκομείο.

Όπως ανακοίνωσε στους παίκτες, έπεσε η πίεσή του πολύ και έτσι έπρεπε να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η Ανθή ενώ στην αρχή κάνει παράπονα γιατί ψηφίζεται, μετά αντιλαμβάνεται επιτέλους, ότι όντως είναι το μεγαλύτερο παλτό της ομάδας και μία από τις αιτίες που χάνουν.

Συζητώντας με την Ασημίνα Ιγγλέζου τις λεπτομέρειες του αγώνα που μόλις είχαν δώσει στον στίβο μάχης και την ήττα των Κόκκινων, η Ανθή δεν έκρυψε ότι νιώθει άσχημα για το γεγονός ότι δεν είχε φέρει πόντους.

Μάλιστα είπε ευθέως ότι νιώθει υπεύθυνη για την ήττα της ομάδας της αλλά και το γεγονός ότι για ακόμα μία φορά δεν θα κατάφερναν οι Κόκκινοι να γευτούν το έπαθλο που στη συγκεκριμένη περίπτωση ήταν έπαθλο επικοινωνίας αλλά και φαγητού.

Η αλήθεια είναι ότι κατά τη διάρκεια του αγώνα, η Ανθή ένιωθε αδύναμη και μάλιστα καθυστερούσε να διανύσει τον στίβο μάχης του αγώνα με αποτέλεσμα όταν έφτανε στους στόχους να έχει χάσει πολύτιμο χρόνο.

«Αισθάνομαι το μεγαλύτερο παλτό» είπε η Ανθή στην Ασημίνα η οποία επίσης με τη σειρά της είπε ότι δεν της άρεσε καθόλου που δεν είχε καταφέρει να φέρει πόντους στην ομάδα της.

Μεγάλη συγκίνηση στο έπαθλο επικοινωνίας

Ένα φίδι κοιμάται μαζί με τους Κόκκινους! Και όχι δεν εννοούμε ούτε τον Περικλή ούτε την Ασημίνα ούτε την Ανθή!

Άνω κάτω θέλει να κάνει ο James την Κόκκινη ομάδα!  Ο Τζειμς πως πάντα με το γνωστό αλαζονικό του ύφος και υπεροψία 1000 καρδιναλίων, φρόντισε να... ανάψει φωτιές στην αντίπαλη ομάδα πριν ο Γιώργος Λιανός ανακοινώσει τον παίκτη ή παίκτρια που θα αποχωρούσε.

Ποιους αποφάσισε το κοινό να στηρίξει με την ψήφο του και για ποιον ή για ποια τελειώνει η περιπέτεια του Survivor;

Έτσι, στο συμβούλιο του νησιού και στο τελευταίο μέρος του επεισοδίου, η αγωνία κορυφώθηκε όταν ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ, Γιώργος Λιανός κλήθηκε να ανακοινώσει ποιος ή ποια θα έπρεπε να εγκαταλείψει τον εξωτικό Άγιο Δομίνικο και να επιστρέψει άμεσα στην Αθήνα!

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Μαριάντα Πιερίδη: «Μου αρέσει που προκαλώ ενδιαφέρον και με φωτογραφίζουν με τον σύντροφό μου»
#SATTIsfaction: Το πρώτο βίντεο από τις πρόβες της Μαρίνας Σάττι με το δυναμικό χορευτικό για την #Eurovision
#MasterchefGR: Πυρ και μανία έγινε ο Ηλίας με τα νεύρα του Γιάννη για τα... τσίλερ στη νέα ομαδική!
#SurvivorGR: Συμπληρώθηκε, το κουαρτέτο των υποψηφιοτήτων - Στον τάκο και η «βασίλισσα» των Μπλε
#Μονομάχος: Ο Νίκος Κωστόπουλος έκανε ένα φανταστικό παιχνίδι και κέρδισε 20.193 ευρώ!
Τραϊάνα Ανανία: «Δεν ξαναέκανα θέατρο από τότε, τραυματίστηκα πάρα πολύ από τον Γιώργο Κιμούλη»
Ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης ανακοίνωσε την πρεμιέρα του δεύτερου κύκλου του #Maestro
Aμήχανoς o Χάρης Γρηγορόπουλος για την απομάκρυνση Πολυδερόπουλου – Κατσαφάδου: «Υπάρχουν φαγωμάρες»
Ελεωνόρα Ζουγανέλη: «Πολλοί σύντροφοί μου δεν μπόρεσαν να με διαχειριστούν, γι’ αυτό και δεν μείναμε μαζί»
«Μπράβοι & πρωτοπαλίκαρα» του πατέρα Αντώνιου επιτέθηκαν σε δημοσιογράφο: «Με απείλησαν»