«Πάψτε ατάλαντες να το παίζετε βιασμένες... αρχίσατε πόλεμο κατά των ανδρών...»

 

Ο Πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης έσταξε χολή!  'Εξαλλοι Κουδουνάρης, Ρένεση, Τουμασάτου, Μπουρδούμης, Χριστοπούλου, Συνατσάκη, Τσάνταλη, Τριανταφυλλίδου, Βλάχος, Σαμαρά, Τρίγγου...H Παυλίδου στηρίζει Δούκα, 3 χρόνια μετά τη δική της καταγγελία για ξυλοδαρμό!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus  

Με αφορμή τις καταγγελίες της Ζέτας Δούκα για τον λεκτική και σωματική βία που υπέστη από τον Γώργο Κιμούλη, αλλά και της Σοφίας Μπεκατώρου,  η Σοφία Παυλίδου με ένα story της στο instagram, στήριξε με τη σειρά της τη Ζέτα αλλά και όλες τις γυναίκες που βρίσκουν το θάρρος να μιλήσουν.

Να θυμίσουμε ότι το 2018 η Σοφία Παυλίδου είχε καταγγείλει, ότι έπεσε θύμα ξυλοδαρμού από τον ηθοποιό Μάνο Παπαγιάννη, μια υπόθεση που πήρε το δρόμο της δικαιοσύνης. 

Σήμερα η Σοφία στηρίζει τις γυναίκες που μιλάνε δημοσιεύοντας ένα στόρι follower που αναφέρεται στη δική της περίπτωση, λέγοντας: Σημασία έχει πως μίλησε. Όταν η δράση κάποιου προκαλεί μια αντίδραση που μας αφορά, χρειάζεται να μιλάμε για αυτή, χωρίς φόβο. Είμαστε με τη Ζέτα Δούκα και κάθε Σοφία!

 Ο Γιώργος Κιμούλης ανέφερε ότι έγιναν «της μόδας» οι καταγγελίες όπως αυτή που έκανε η Σοφία Μπεκατώρου, κάτι που όπως ήταν επόμενο προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στον καλλιτεχνικό χώρο και όχι μόνο.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 
Ο Στέλιος Κουδουνάρης, ακούγοντας τη συγκεκριμένη φράση και παρακολουθώντας εμβρόντητος όλα όσα συμβαίνουν, ξέσπασε μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram: Όχι δεν είναι γιατί «είναι της μόδας». Είναι γιατί αυτές οι γυναίκες μεγάλωσαν, έγιναν μάνες, έκαναν σπίτια κι δε φοβούνται πια να χάσουν τη δουλειά τους. Δεν φοβούνται ότι θα στιγματιστούν. Το θύμα σήμερα δεν μπαίνει στο περιθώριο. Οι γυναίκες αυτές ήταν έτοιμες να μιλήσουν. Η κοινωνία δεν ήταν έτοιμη να τις ακούσει. Κοιτάξτε τον εαυτό σας στον καθρέφτη και μιλήστε. Γυναίκες και άνδρες. Μπράβο @zetadouka που τράβηξες την κουρτίνα.
 

Θέση μετά τις καταγγελίες συναδέλφων της για βία θέλησε να πάρει η Κλέλια Ρένεση. Η γνωστή ηθοποιός μπορεί γενικότερα να αποφεύγει να μιλάει δημόσια και να δίνει συνεντεύξεις, ωστόσο αυτή τη φορά έλυσε τη σιωπή της και μέσα από μια μακροσκελή ανάρτηση συμβούλευσε τις γυναίκες να αντιστέκονται στη βία και να φεύγουν απ’ όπου κακοποιούνται: Φύγε απ’ όπου νιώθεις ότι κακοποιείσαι. Δίχως δεύτερη σκέψη. Δίχως μεν, αλλά, μήπως, ίσως. Είτε στο σπίτι, είτε στην δουλειά. Χωρίς σπίτι ζεις, χωρίς λεφτά ζεις (θα γίνουν τα θαύματα, μην έχεις καμιά αμφιβολία) χωρίς «όνομα» ζεις, χωρίς αξιοπρέπεια ΔΕΝ ζεις, σέρνεσαι…

Απέναντι σε κάθε βρικόλακα, εσύ γέλα σθεναρά και πες ότι δεν είσαι στο μενού. Δεν έχεις καμιά άλλη αποστολή από το να κρατήσεις ζωντανό το παιδί μέσα σου. Ζωντανό το φως που καίει. ΦΥΓΕ ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ. ΤΩΡΑ.

Και σου υπογράφω πως αυτό που κερδίζεις είναι πολύ μεγαλύτερο απ αυτό που χάνεις. Κρατώ το χέρι των συναδέλφων μου για όλες τις στιγμές που ένιωσαν κομμάτια και στο όνομα τους σου γράφω: ΦΥΓΕ, έγραψε η Κλέλια Ρένεση.

 Έλενα Χριστοπούλου

 Μαίρη Συνατσάκη

 Κατρίνα Τσάνταλη

 Ιωάννα Τριανταφυλλίδου – Πάνος Βλάχος

  

 Ευγενία Σαμαρά

 

  Έλλη Τρίγγου

Μετά την αποκάλυψη της Ζέτας Δούκα σχετικά με τη λεκτική, ψυχολογική και σωματική βία που δέχτηκε από τον Γιώργο Κιμούλη κατά τη διάρκεια της συνεργασίας τους στην παράσταση «Closer» το 2008, δεν έχουν τέλος οι μαρτυρίες από γυναίκες ηθοποιούς που έζησαν πολύ δύσκολες στιγμές στο πλευρό του γνωστού σκηνοθέτη και ηθοποιού. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Κόντρα σε όλες τις συγκλονιστικές καταγγελίες αποφάσισε να πάει ο Πρόεδρος των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρης Μουζακίτης, ο οποίος μέσα από μια ανάρτηση στο προφίλ του στο Facebook έγραψε: «Πάψτε ατάλαντες και ατάλαντοι να το παίζετε βιασμένες. Δηλώστε ότι αρχίσατε πόλεμο κατά του ανδρικού φύλου. Οι λεσβίες θα είναι μαζί!»

Ανάμεσα στους ηθοποιούς που αυτή η ανάρτηση τους έβγαλε από τα ρούχα τους είναι και η Μαριάννα Τουμασάτου. Η ίδια δημοσιεύοντας ένα στόρι στο προφίλ της στο Instagram ξέσπασε μετανιώνοντας για το χρόνο που έχει σπαταλήσει στα εν λόγω βραβεία.

Συγκεκριμένα, έγραψε: Σε μια τελετή των Κορφιάτικων ήμουν για πέντε ώρες. Πού είναι αυτές οι ώρες να τους ζητήσω συγγνώμη;

 Ο Αλέξανδρος Μπουρδούμης στήριξε την Ζέτα Δούκα και την Κατερίνα Γερονικολού, ωστόσο έγινε έξαλλος με τον Πρόεδρο των Κορφιάτικων Βραβείων Δημήτρη Μουζακίτη και την ανάρτηση που έκανε ο ίδιος στο προφίλ του στο Facebook.

Όπως ήταν επόμενο, ο Αλέξανδρος έγινε έξαλλος με αυτή την ανάρτηση και έγραψε στα Instagram Stories του: Καμαρώστε τον Πρόεδρο των περίφημων Κορφιάτικων Βραβείων. Ποτέ ξανά ηθοποιός να μην πατήσει το πόδι του στις βραδιές που διοργανώνει

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega