Ο Γιάννης Μπέζος και ο Βασίλης Μπισμπίκης ξεσπούν για τις υπόθεσεις βίας


Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης καταδίκασε τέτοιου είδους συμπεριφορές και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη. «Το θεωρώ χυδαίο και ένδειξη δειλίας» «Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες όπως κι όλοι μας… Καταδικάζω κάθε μορφή βίας και είμαι πολύ μακριά από αυτό.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus    

Καλεσμένος στο «Πρωινό» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης ο Βασίλης Μπισμπίκης. Ο γνωστός ηθοποιός και πρωταγωνιστής της σειράς «Άγριες Μέλισσες» αναφέρθηκε στο πολύ σοβαρό θέμα των ημερών σχετικά με τις καταγγελίες Ελληνίδων ηθοποιών για βία στο θέατρο. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

«Αυτή είναι η τηλεόραση, αυτό το θέατρο καθρεφτίζουν την πραγματικότητα της κοινωνίας. Εγώ έχω μεγαλώσει με την κυρία Συνοδινού, που ήταν πολύ σκληρή γυναίκα, έχω γνωρίσει σοβαρούς σκηνοθέτες που επίσης ήταν πολύ σκληροί αλλά ποτέ δεν ήταν προσωπικό το θέμα. Έχω συνηθίσει στις σκληράδες από σκηνοθέτες όπως κι όλοι μας…

Καταδικάζω κάθε μορφή βίας και είμαι πολύ μακριά από αυτό. Απλά πρέπει να υπάρξει ένα όριο σε όλα αυτά. Με τρομάζει ότι μπορεί να βγει κάποιος στην τηλεόραση και να μπει κάτι για κάποιον, αυτό είναι ένα είδος αυτοδικίας… Και αν δεν ισχύει τι γίνεται; Φοβάμαι που μπορεί να φτάσει και ότι θα χαθεί το νόημα. Θεωρώ πρέπει κάτι να προβλέψουμε σε αυτή την ιστορία για να μην χαθεί η μπάλα», ανέφερε ο Βασίλης Μπισμπίκης. 

 
Και ο Γιάννης Μπέζος βγήκε πρωί της Πέμπτης στον αέρα της εκπομπής «Πρωινό» και εξέφρασε τη δική του άποψη για όσα έχουν δει το φως της δημοσιότητας τις τελευταίες ώρες, μετά τις καταγγελίες ηθοποιών κατά του Γιώργου Κιμούλη για βία.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Ο γνωστός ηθοποιός και σκηνοθέτης καταδίκασε τέτοιου είδους συμπεριφορές και μίλησε για τη συνεργασία του με τον Γιώργο Κιμούλη.

«Πάντα ακούγονται πράγματα στα 40 χρόνια που είμαι σε αυτή τη δουλειά. Θέλω να πω ότι είμαι πολύ στενοχωρημένος με όλη αυτή την ιστορία…

Δεν αρνούμαι ούτε κρίνω τους ανθρώπους που κατηγορούν γιατί είναι ζοφερά πράγματα αυτά εφόσον συνέβησαν. Γι’ αυτά τα ίδια θα απολογηθούν οι ενδιαφερόμενοι. Αλλά υπάρχει ένα κίνδυνος να υπάρξει μια εικόνα ότι αυτός ο χώρος είναι ένα κολαστήριο που γίνονται μόνο αυτά. Θέλω να πιστεύω ότι αυτά είναι στο χώρο της εξαίρεσης και όχι του κανόνα. Το να εκμεταλλεύεσαι τη θέση σου για να δώσεις δουλειά σε κάποιον που θέλει να βγάλει το μεροκάματό του το θεωρώ χυδαίο και ένδειξη δειλίας. 

Ο Γιώργος έχει μια τεράστια πορεία και πολλές δουλειές. Είναι ένας άνθρωπος που έχει εκρηκτικό χαρακτήρα και δεν το κρύβει ούτε ο ίδιος. Αυτό δεν σημαίνει ότι δικαιολογούνται τέτοιες πράξεις ψυχολογικής, λεκτικής βίας ή περίεργης συμπεριφοράς πάνω στη σκηνή που είναι ακόμα χειρότερο αυτό. Εγώ ελάχιστα που δούλεψα μαζί του δεν είδα κάτι τέτοιο. Εγώ σε δουλειές που συμμετείχα και πριν κάνω δικό μου θίασο, ελάχιστες φορές είδα τέτοιες καταστάσεις.

Δεν δικαιολογείται σε καμία περίπτωση η υβριστική συμπεριφορά ή να προσπαθείς να μειώσεις τον συνάδελφό σου ή να χειροδικήσεις. Το θεωρώ αδιανόητο. Όσοι έχουμε μια πιο ισχυρή θέση θα πρέπει να μας χαρακτηρίζει η συμπεριφορά μας προς τους υφιστάμενους», ανέφερε μεταξύ άλλων ο Γιάννης Μπέζος.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»
Μικρούτσικος, Κορινθίου, Τσάβαλου, Μπάρμπα, Καινούργιου ξεσπούν για την χυδαία επίθεση στην Μελέτη
Κατερίνα Στανίση: «Έφυγα κι από το σπίτι μου & πήγα να μείνω με την μητέρα μου. Είναι δύσκολο, αλλά συνηθίζεται»
Κοραλία Καράντη: «Με φλερτάρουν άντρες στην ηλικία του γιου μου. Το βλέμμα τους είναι απόλυτα διαθέσιμο»
O Αlec Baldwin έσπασε το κινητό παρεμβατικής γυναίκας που τον παρενοχλούσε προκαλώντας τον επίμονα