Ο τροχός... της τύχης στο #SurvivorGR! Αυτή είναι η νέα υποψήφια προς αποχώρηση

 
 
Ο άγριος καυγάς στους «Διάσημους» με Κάτια και Ελευθερία, το τάμα φαγητού,  το παράπονο του Καλίδη και η απορία των «Μαχητών» για την ψηφοφορία  στο #SurvivorGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι ήττες των «Διάσημων», σε συνδυασμό με την πείνα, αλλά και το γεγονός των ψηφοφοριών για τους υποψήφιους προς αποχώρηση έφερε εντάσεις στην παραλία της «κόκκινης» ομάδας.

Μετά τη λήξη του συμβουλίου, οι Διάσημοι επέστρεψαν στην παραλία, με την Ελευθερία Ελευθερίου να …επιτίθεται στην Κάτια Ταραμπάνκο ότι λειτουργεί ατομικά, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει άγριος καβγάς στο Survivor 4.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Κάτια βρίσκεις πράγματα και τρως και δεν τα μοιράζεσαι. Για το ρύζι. Άσε μας σε παρακαλώ. Απειροελάχιστο ο ένας απειροελάχιστο ο άλλος ολόκληρο κασεδάκι. Μας δουλεύετε; Αγάπη μου το ομαδικό ξεκινά από την καλύβα κι όχι από τα αγωνίσματα. Σε έχω δει να σπας μόνη σου καρύδα και να την τρως στην παραλία. Κάποιοι εδώ μέσα δεν λειτουργούν ομαδικά…. Έλα ρε εμείς δεν τρέχουμε; Τρέχω κοπέλα μου ναι. Το ότι δεν έχω φέρει έναν στόχο δεν σημαίνει ότι είμαι άχρηστη. Άχρηστη με είπες. Πήγες και με έδωσες. Έφυγε η Αγγελική που έχει προσφέρει πολλά πράγματα και ξέρεις τι έχει προσφέρει. Μην μου λες ότι λειτουργείς ομαδικά αλλά ατομικά.»

 


Το πρωί οι «Διάσημοι» και κυρίως ο Αλέξης με τον Γιώργο Κοψιδά αποφάσισαν να κάνουν τάμα για το φαγητό στον… μεγάλο Βασιλιά Survivor.

Η πείνα έχει φτάσει σε άλλο επίπεδο κι ο Γιώργος Κοψιδάς με τον Αλέξη Παππά έκαναν τάμα για να έρθει φαγητό στην καλύβα τους. Οι δυο τους ονειρεύονται και προσεύχονται για κινόα, αβοκάντο, μάνγκο, ανανά, παπάγια κ.ά. στον μεγάλο Survivor. Παρακαλούν να εισακουστούν οι προσευχές τους και ξαφνικά ακούνε φωνές να τους απαντούν. Η Κάτια Ταραμπάνκο πλαισιώνει τους δυο τους και γονατίζουν μπροστά στην χάρη του πνεύματος. Ιδιαίτεροι ήχοι βγαίνουν από τα χείλη τους ώστε να συγκινήσουν για λίγη τροφή.


Στην άλλη παραλία οι «Μαχητές» απορούσαν για τα κριτήρια με τα οποία οι αντίπαλοι τους ψηφίσανε τον Κοψιδά.

 

Στεναχωρημένος για το γεγονός ότι βγήκε ξανά στον… τάκο ήταν και ο Γιώργος Καλίδης και κυρίως γιατί τον ψήφισε ο συνάδελφός του Τριαντάφυλλος. Με την Κάτια Ταραμπανκο να κάνει λόγο για κλίκες.

 


Πριν αρχίσει ο δεύτερος αγώνα ασυλίας ο Γιώργος Λιανός ρώτησε και τον Γιώργο Κοψιδά γιατί πιστεύει ότι τον ψήφισαν οι συμπαίκτες του. Ο ηθοποιός, όπως είπε, από τη στεναχώρια του δεν κατάφερε να κοιμηθεί χθες και κάλεσε όποιον θέλει να του εξηγήσει γιατί τον ψήφισε.

 


Το αγώνισμα ήθελε τους παίκτες να σπρώχνουν μια τεράστια ξύλινη ρόδα με προορισμό τους στόχους.

Οι «Διάσημοι» μέχρι το 2-2 έδειξαν ανταγωνιστικοί. Όμως μετά την ισοφάριση από τις Άννα Μαρία Βέλλη και η Ελευθερία Ελευθερίου που κοντραρίστηκαν με την Έλενα Μαριπόζα και τη Σοφία, τους… πήρε από κάτω ο τροχός.

 
 
Το σκορ έγινε εύκολα 9-3 αφού ούτε ο Αλέξης Παπάς με τον Τριατάφυλλο κατάφεραν να νικήσουν τους Ασημακόπουλο και Κόρομι, και απλά η Σοφία έδωσε τέλος στη σεμνή τελετή για το 10-3 βάζοντάς ξανά τους «κόκκινους» στη διαδικασία της ψηφοφορίας για αποχώρηση.
 

 

Η Ανθή Σαλαγκούδη μάζεψε ψήφους επειδή δεν μπορεί να ανταπεξέλθει στα αγωνίσματα ενώ η Κάτια Ταραμπάνκο επειδή κάποιοι παίκτες θεωρούν ότι παρά τις νίκες της, λειτουργεί ατομικά και δήθεν για την ομάδα. Μάλιστα η Ελευθερία Ελευθερίου δεν άφησε να περάσει έτσι η προηγούμενη σύγκρουσή τους και δεν μπορούσε να ξεπεράσει το γεγονός ότι είχε φαγητό κρυφά κι έτρωγε. Ακόμα πιο αιχμηρός ήταν ο Περικλής Κονδυλάτος όπου ανέφερε ότι η Κάτια δημιουργεί έριδες και στρατόπεδα και δεν είναι καθόλου αλληλέγγυα. Κατά την καταμέτρηση των αρνητικών ψήφων η Κάτια δεν μπορούσε να κρύψει την ενόχλησή της... χαμογελώντας.

 
 
Στο συμβούλιο τα… θύματα της διαδικασίας ήταν η Κάτια Ταραμπάνκο (4) και η Ανθή Σαλαγκούδη (6) με την δημοσιογράφο να λαμβάνει δυο ψήφους περισσότερες από το μοντέλο και μαζί με τους Κοψιδά και Καλίδη να βγαίνει υποψήφια προς αποχώρηση.
 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι
To #TvQueen, το νέο λαμπερό reality show του Omega Channel, έρχεται για να αναδείξει την επόμενη star της tv!