Παρέλαση πανέμορφων αγοριών και κοριτσιών στο #GNTMgr! Tα ΝΑΙ των κριτών!

 
 
 

Ο εκατομμυριούχος, ο «κούρος» που εντυπωσίασε την Καγιά, η συγκλονιστική ιστορία του μιγά, η όμορφη Ουκρανή ξέσπασε σε κλάματα, ο Τάκης με την συγκλονιστική ιστορία ζωής «Πήγα να πεθάνω τρεις φορές», η 18χρονη τσιγγάνα έστειλε το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού μέσα από το #GNTMgr, ανατροπή  για το ζευγάρι, πέρασε ο φίλος της, την έκοψαν αλλά ο Σκουλός την έσωσε με wild card, έκοψε την ανάσα με τους κοιλιακούς του ο Κρητικός! Τα αγόρια και τα κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές στην δεύτερη οντισιόν

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Συνεχίζονται οι οντισιόν στο δεύτερο επεισόδιο του GNTM και αγόρια και κορίτσια είναι έτοιμοι να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για να διεκδικήσουν μία θέση στο σπίτι.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

O πρώτος παίκτης που βρέθηκε μπροστά στους κριτές είναι ο Αιμιλιάνο Μάρκου που είναι 20 ετών. Αν και σπουδάζει υποπλοίαρχος, έβαλε πλώρη ολοταχώς να κερδίσει τους κριτές με το γυμνασμένο σώμα που διαθέτει.

Ωστόσο ο Δημήτρης Σκουλός φάνηκε ιδιαίτερα προβληματισμένος με το μήκος των ποδιών του και το γεγονός ότι είναι τόσο γυμνασμένος. Παρόλα αυτά ο Αιμιλιάνο εξασφάλισε τα τέσσερα ναι και θα βρεθεί στα bootcamp. Μάλιστα η Βίκυ Καγιά τον παρομοίασε με κούρο της αρχαίας Ελλάδας.

 

Ο 20χρονος Σήφης είναι από την Κρήτη αλλά σπουδάζει στην Θεσσαλονίκη. Στο GNTM δήλωσε συμμετοχή καθώς το τελευταίο χρόνο εργάζεται ως μοντέλο. Με τους κοιλιακούς του έκοψε την ανάσα των κριτών και του ζήτησαν να αλλάξει μαγιό για να αναδείξει τα δυνατά του σημεία.

Μάλιστα σηκώθηκαν να τον θαυμάσουν αφού του ανέφεραν ότι είναι σαν γλυπτό. Η Βίκυ Καγιά, αν και έψησε λίγο το ψάρι στα χείλη στον νεαρό διαγωνιζόμενο, του είπε χιουμοριστικά ότι δεν σηκώθηκε από την θέση της γιατί από την αρχή είδε αυτό που είδαν οι υπόλοιποι κριτές από κοντά.

Ο Άγγελος Μπράτης ήταν αυτός που έδωσε το τέταρτο ναι στον Σήφη, συμβουλεύοντας τον να προσέχει και στη συνέχεια γιατί υπάρχουν πολύ δυνατές συμμετοχές από αγόρια.

 

Μόλις 20 ετών, ο Ηρακλής με καταγωγή από την Αφρική και τη Ρωσία έχει τη στόφα του μοντέλου, όπως παρατήρησε πριν την audition ο Γιώργος Καράβας.
Τα μάτια, η επιδερμίδα και το περπάτημα του νεαρού άντρα άρεσαν πολύ στους κριτές, όπως και η εμφάνισή του με μαγιό.

Ο 20χρονος μιγάς, μίλησε για την καταγωγή του, αλλά και την παιδική του ηλικία.

Ο Ηρακλής αποκάλυψε το πραγματικό του όνομα, αλλά και το λόγο που οι γονείς του θέλησαν να τον προστατέψουν, δίνοντάς το όνομα Ηρακλής.

Οι κριτές ενθουσιάστηκαν τόσο με την ιστορία του, όσο και με τις αναλογίες του.

Η εμπειρία του εξάλλου στο χώρο του modeling φάνηκε αμέσως, τόσο στον Γιώργο Καράβα, όσο και στους τέσσερις κριτές.

 

Η Στέλλα Πιερίδη ασχολείται από πολύ μικρή με το μόντελινγκ ενώ στο εισαγωγικό βίντεο ανέφερε ότι θα ήθελε και το αγόρι της ο Γιάννης να είχε δηλώσει συμμετοχή στο GNTM. Μάλιστα η επιθυμία της έγινε πράξη και μπήκε μαζί με το αγόρι της στο πλατό χαρίζοντας μία δυναμική πασαρέλα.

Οι κριτές τόνισαν πολύ τα χαρακτηριστικά και των δύο και μάλιστα ο Γιάννης κατάφερε να κλέψει τις εντυπώσεις παρά την απειρία του. Από την άλλη η Στέλλα με το σέξι σώμα της δίχασε τους κριτές και αρχικά δεν πέρασε στην επόμενη φάση. Ωστόσο αργότερα ο Δημήτρης Σκουλός κάλεσε πίσω το ζευγάρι και χρησιμοποίησε την wild card που δικαιούται για να «σώσει» την Στέλλα.

Οι δυο τους πέρασαν μαζί στην επόμενη φάση και, αν τα πάνε καλά, μπορεί και να τους δούμε μαζί μέσα στο σπίτι του GNTM.

 

Η Παρασκευή Κερασιώτη είναι 18 χρονών και ζει στην Πάτρα με την οικογένειά της. Η νεαρή κοπέλα είναι τσιγγάνα και στο GNTM 3 πήγε με στόχο να μπει στο σπίτι του διαγωνισμού, αλλά και να στείλει το δικό της μήνυμα κατά του ρατσισμού.

«Είμαι τσιγγάνα και θα ήθελα να περάσω ένα μήνυμα. Όταν ήμουν πιο μικρή δεχόμουν άσχημες κριτικές λόγω της καταγωγής μου, αλλά μεγαλώνοντας το ξεπέρασα αυτό.

Δεν ντρέπομαι γι’ αυτό που είμαι, αγαπώ πολύ αυτό που είμαι και θέλω να στείλω ένα μήνυμα σε όλες τις γυναίκες και σε όλες τις τσιγγάνες, να αγαπάνε τον εαυτό τους, να αγαπάνε το σώμα τους και να μην ντρέπονται γι’ αυτό που είναι. Κάθε άνθρωπος έχει τη δική του μοναδική ομορφιά και είναι καλό να το δείχνουμε αυτό», είπε συγκινημένη η Παρασκευή.

Η Παρασκευή Κερασιώτη πέρασε στην επόμενη φάση του GNTM με τέσσερα “ναι”.

 

Επόμενος παίκτης που έδωσε το παρών στις οντισιόν του GNTM  είναι ο Τάκης από το Χαϊδάρι, ο οποίος αποκαλεί τον εαυτό του τρελό. Δεν θέλει συγκάτοικους με τουπέ κι είναι γεμάτος τατουάζ. Πήγε στο GNTM για την δημοσιότητα και δηλώνει ότι δεν έχει ιδέα από μόδα.

Με το στυλ του άφησε κυριολεκτικά τους κριτές με το στόμα ανοιχτό και τους είπε στο τέλος κι ένα ποίημα. Ο ίδιος βγήκε δυνατός από την περιπέτεια που είχε μικρότερος λόγω του αλκοολισμού και μάλιστα δήλωσε ότι κινδύνεψε δύο φορές η ζωή του από αυτό. Επίσης είχε ξεγελάσει τον θάνατο σε τροχαίο ατύχημα που είχε στο παρελθόν.

Οι κριτές αποφάσισαν να δώσουν βήμα στο εναλλακτικό και έτσι ο Τάκης κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση.

 

Η Λία είναι από την Ουκρανία, αλλά τα τελευταία δύο χρόνια ζει στον Βόλο. Έφυγε από τη χώρα της λόγω του πολέμου και “λύγισε” μπροστά τους κριτές του GNTM όταν εξιστορούσε τα γεγονότα και τους λόγους που την ανάγκασαν να φύγει.

Στην πρώτη της εμφάνιση μπροστά στους κριτές άφησε πολύ καλές εντυπώσεις, ενώ στη συνέχεια που φόρεσε το μαγιό της σίγουρα “αναστάτωσε” τους άντρες τηλεθεατές με τις καμπύλες της.

«Θέλω να δείξω ότι ένα μοντέλο μπορεί να έχει αρχές και ότι μια όμορφη εικόνα δεν είναι κάτι “άδειο”», είπε μεταξύ άλλων η Λία και εντυπωσίασε τους κριτές με τον χαρακτήρα της.

Η Λία με τέσσερα “ναι” πέρασε στην επόμενη φάση.

 

Ένας νέος με συγκλονιστική ιστορία ζωής στάθηκε μπροστά στους κριτές του GNTM 3.

Μπορεί να πέρασε δύσκολα παιδικά χρόνια, να μεγάλωσε στη φτώχεια, να κοιμόταν σε ένα δωμάτιο με κατσαρίδες και στρώμα που είχε μαζέψει ο ίδιος από τα σκουπίδια, όμως, τα κατάφερε.

Ο λόγος για τον 24χρονο Damian από την Κέρκυρα, ο οποίος στα 20 του έβγαλε το πρώτο του εκατομμύριο, δουλεύοντας σκληρά, με πείσμα και θέληση.

Αυτοδημιούργητος και κούκλος, κατάφερε να ενθουσιάσει τους κριτές.

Όπως είπε ο ίδιος, δεν πήγε στο GNTM 3 για τη φήμη αλλά για να μάθει.

Ο διαγωνιζόμενος κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση, παίρνοντας τρία από τα τέσσερα πολυπόθητα "ναι".

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Ορκίστηκε ο Στέφανος Κασσελάκης ανήμερα των γενεθλίων του στο πλευρό του ο πατέρας & ο σύζυγός του
Η πρώτη συνέντευξη του Αλέξη Γεωργούλη μετά τις καταγγελίες – Τι αποκαλύπτει στη Δανάη Μπάρκα
O Πέτρος Κουσουλός κατά Πισπιρίγκου: «Είναι Μήδεια. Αυτή η γυναίκα είχε χειραγωγήσει τους πάντες»
Ξέσπασε ο Λιάγκας μετά την απόφαση για Πισπιρίγκου: «Είναι ντροπή να λέμε ότι βγάζει η τηλεόραση αποφάσεις»
Ο Δημήτρης Αλεξάνδρου κατέθεσε μήνυση κατά ατόμου για τα σχόλια του revenge porn της Ιωάννας Τούνη
Το viral βίντεο με το σιδέρωμα του Χρήστου Μάστορα: «Όταν σου λέει ότι της αρέσουν οι τακτικοί»
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι τραγούδησε σε live τους στίχους με τις ψηλές νότες του #Zari και έγινε viral
Άγρια επίθεση με μπουνιές από αγνώστους δέχθηκε ο Sin Boy την ώρα που έκανε live σε κομμωτήριο
Ο Νίκος Μουρατίδης κράζει τον... Χριστόφορο Παπακαλιάτη - Η Κλέλια Ανδριολάτου απάντησε επικά
Γιάννης Πλούταρχος: «Όχι και να μου πάρει και το όνομα του καλύτερου παιδιού ο Γρηγόρης Αρναούτογλου»