Αυτά τα ΝΑΙ είπαν οι κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr

 
 
 

Ο Κρητικός που αναστάτωσε τους κριτές, η πρώτη παίκτρια του που πήρε wild card από την Ζενεβιέβ, ο αγρότης από τα Φάρσαλα που δίχασε, εντυπωσίασε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος με τις πόζες του, «οργωσε» με τα τακούνια του το πλατό, η διαγωνιζόμενη που άφησε τον Καράβα με το στόμα ανοικτό και η η Κριτικιά καλλονή από τα Χανιά! Τα αγόρια και τα κορίτσια που εντυπωσίασαν τους κριτές στην πρεμιέρα του #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η Νικολέτα Αλαφούζου είναι 18 χρονών και φοιτήτρια, ωστόσο, δήλωσε συμμετοχή στο GNTM 3 γιατί «δεν έχω ασχοληθεί με το μόντελινγκ ακόμα και πιστεύω ότι είναι μια τεράστια ευκαιρία το GNTM για να πετύχεις σε αυτό το χώρο και να κάνεις ένα δυνατό ξεκίνημα».

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

Η Νικολέτα, λοιπόν, δίχασε τους κριτές. Μπράτης και Σκουλός ψήφισαν “ναι”, ενώ οι δύο κυρίες της επιτροπής, Καγιά και Ζενεβιέβ ψήφισαν “όχι”.

«Γνωρίζω ότι υπάρχει μια κάρτα που αν τη χρησιμοποιήσετε μπορώ να περάσω», είπε η Νικολέτα στους κριτές, με τη Ζενεβιέβ Μαζαρί να πείθετε και να της δίνει τη wild card.

 

Στις οντισιόν του GNTM αποφάσισε να βρεθεί ο Δημήτρης από τα Χανιά ο οποίος δηλώνει γυμναστής. Ο Γιώργος Καράβας εντυπωσιάστηκε στην φωτογράφιση με το ιδιαίτερό του χαμόγελο ενώ το ίδιο συνέβη και με τους τέσσερις κριτές όταν τους ανέφερε ότι έχει κάνει κι Εύζωνας. Ο ίδιος ανέφερε ότι είχε βγει για ποτό και τον εντόπισε ένας scouter για να του πει ότι πρέπει να γίνει μοντέλο.

Στα Χανιά δούλευε ως μηχανικός αυτοκινήτων ώσπου ανέβηκε στην Αθήνα για να κυνηγήσει τα όνειρά μου. Φυσικά ο Δημήτρης με το καλλίγραμμο σώμα του που έκοψε την ανάσα κατάφερε να αποσπάσει τα τέσσερα ναι των κριτών.

 

O τρίτος κύκλος του GNTM είναι πλέον γεγονός και ο επόμενος παίκτης που εμφανίστηκε στις οντισιόν για να εντυπωσιάσει τους τέσσερις κριτές είναι ο Πασχάλης Ηλιάδης. Ο ίδιος δήλωσε ότι πέρα από την μόδα ασχολείται και με τον αγροτικό τομέα κι έχει πολλά στρέμματα από χωράφια στα Φάρσαλα που μένει. Μάλιστα πρόσφερε στους τέσσερις κριτές χαλβά Φαρσάλων ούτως ώστε να τους «γλυκάνει» και να του δώσουν τα πολυπόθητα ναι.

Οι ίδιοι, αφού δοκίμασαν τον χαλβά, έμειναν με το στόμα ανοιχτό με το σώμα του Πασχάλη πέρα από την Βίκυ Καγιά φάνηκε προβληματισμένη με το ύψος του καθώς ήταν 1,79. Τελικά το ίδιο συνέβη και με τον Δημήτρη Σκουλό που τελικά δεν του έδωσε «ναι» αλλά τελικά κατάφερε να περάσει με την βοήθεια των υπόλοιπων κριτών.

 

Η Μαρινέλα Ζίλα από την Αλβανία πήγε στο GNTM 3 με απόλυτο στόχο την είσοδό της στην επόμενη φάση του διαγωνισμού. Αν ισχύει το ότι η… καλή μέρα από το πρωί φαίνεται, αυτό το είδαμε και στην περίπτωση της νεαρής κοπέλας, η οποία “μάγεψε” τον Γιώργο Καράβα πριν η ίδια σταθεί μπροστά στους κριτές. Και αφού “τρέλανε” τον Γιώργο Καράβα, η 19χρονη Μαρινέλα πέρασε με τέσσερα “ναι” στην επόμενη φάση, καθώς εντυπωσίασε και τους κριτές.

Μόλις μπήκε στο δωμάτιο να συναντήσει τον Γιώργο Καράβα, το γνωστό μοντέλο έμεινε με το στόμα ανοικτό. «Σε είδα και άνοιξαν τα μάτια μου. Αυτό που βλέπω, το παρουσιαστικό και η ομορφιά σου, είναι κάτι εντελώς ξένο από εδώ. Θα μπορούσα να σε φανταστώ σε ταινία “Ο Άρχοντας των δαχτυλιδιών”. Δεν καταλαβαίνεις τι κακό έχω πάθει αυτή τη στιγμή. Είναι από τις λίγες φορές που έχω μείνει με το στόμα ανοικτό βλέποντας ένα κορίτσι. Θα χαρώ τρελά να δουλέψω μαζί σου, μπορείς να κάνεις τα πάντα. Ο Θεός σου έχει δώσει όλα τα καλά του κόσμου», της είπε ο Γιώργος Καράβας.

Πανηγυρικά στην επόμενη φάση πέρασε η Μαρινέλα Ζίλα με τέσσερα “ναι”.

 

Το ανανεωμένο GNTM με αγόρια και κορίτσια έκανε πρεμιέρα και το βάπτισμα του πυρός πήρε ο Ανδρέας Αθανασόπουλος. Ο νεαρός όχι μόνο περπάτησε με αέρα μοντέλου στην πασαρέλα αλλά εντύπωση προκάλεσε και κατά την διάρκεια που έκανε πόζες με τους κριτές να αναφέρουν ότι ούτε κορίτσια μέχρι σήμερα δεν είχαν σκεφτεί τέτοιες πόζες.

Παρά το γεγονός ότι ο Δημήτρης Σκουλός του ανέφερε ότι χρειάζεται δουλειά ο σώματότυπός του λόγω του ότι δεν έχει γυμναστεί τόσο, αυτό δεν ήταν εμπόδιο για να κερδίσει ο Ανδρέας τα τέσσερα ναι με τα οποία πέρασε και στην επόμενη φάση.

Οι κριτές τόνισαν ότι το πρόσωπό του έχει μια αθωότητα και φρεσκάδα που θα τον βοηθήσουν και στο επόμενο στάδιο του bootcamp.

 

H Χρύσα Καβράκη , η Κριτικιά καλλονή από τα Χανιά η οποία σπουδάζει στο τμήμα Επικοινωνίας και Μ.Μ.Ε.του Εθνικού Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και στον ελεύθερο χρόνο της κάνει aerial dance ξετρέλανε τους κριτές με τις τέλειες αναλογίες της.

Οι κριτές καλωσόρισαν τους πρώτους παίκτες της οντισιόν και ανακοίνωσαν και τους τόνισαν τα μέτρα ασφαλείας που πρέπει να τηρούνται λόγω κορωνοϊού.

Σε μία τηλεοπτική σεζόν με πολλές ιδιαιτερότητες και με την παγκόσμια κοινότητα να βρίσκεται εν μέσω πρωτόγνωρων συνθηκών, στο GNTM 3 έχουν ληφθεί τα απαραίτητα προληπτικά μέτρα, για την ασφάλεια και την υγεία όλων των εμπλεκομένων στην παραγωγή του διαγωνισμού.

 

Εμφανίστηκε με αυτοπεποίθηση μπροστά στους κριτές του GΝΤΜ και εξέπληξε με την πασαρέλα του...

O Κωνσταντίνος Μελισσάς βρέθηκε στο GNTM παρόλο που έρχεται από ένα διαφορετικό χώρο, αυτόν του θεάτρου. Ο ίδιος μπήκε με αέρα στο πλατό των οντισιόν και έκανε πασαρέλα με τρομερή αυτοπεποίθηση.

Όπως δήλωσε θέλει να ανοίξει η αγορά για τα plus size μοντέλα και να συμβάλλει κι αυτός από την μεριά του αν καταφέρει να προχωρήσει παρακάτω στον διαγωνισμό μόδας. Έχει ασχοληθεί με τον χορό ενώ παλιότερα έκανε και pole dancing.

Στο τέλος χάρισε μία εντυπωσιακή πασαρέλα σε high heels κι εξασφάλισε τα τέσσερα ναι από τους κριτές.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»