Και στην τρίτη οντισιόν τα αγόρια έκλεψαν την παράσταση στο #GNTMgr

 
 

Αυτά είναι τα αγόρια και τα κορίτσια που ξετρέλαναν με την παρουσία τους κοινό και κριτές στο #GNTMgr

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην οντισιόν του GNTM βρέθηκε, το βράδυ της Δευτέρας, ο Παναγιώτης προκειμένου να κερδίσει τις εντυπώσεις των τεσσάρων κριτών και να περάσει στην επόμενη φάση. Με εφόδιο το χαμόγελο και το βλέμμα, το νεαρό μοντέλο κατόρθωσε να κερδίσει αμέσως την εύνοια και τη συμπάθεια της κριτικής επιτροπής.

Μεταξύ άλλων, ωστόσο, η Ζενεβιέβ Μαζαρί δεν μπόρεσε να κρύψει την χαρά της όταν ο νεαρός Παναγιώτης ξεκίνησε να δοκιμάζεται στις πόζες και την κέριδσε!

«Α ο Παναγιώτης!» αναφώνησε η κριτής του GNTM όταν ο διαγωνιζόμενος είπε το όνομα του. «Καλά, εντάξει Παναγιώτη, μπαίνεις σπίτι! Είναι τοπ! Έψαχνα έναν Παναγιώτη, ρε φίλε! Παναγιώτη γεια»!

Όπως ήταν αναμενόμενο, ο νεαρός διαγωνιζόμενος ενθουσιάστηκε μόλις έλαβε τις τέσσερις εγκρίσεις από τους κριτές. «Εγώ τον ήξερα! Παιδί μου, ήθελα έναν Παναγιώτη από την πρώτη μέρα! Όλα τα κόνσεπτ έλεγαν, «εδώ ο Παναγιώτης και η Μαρία», δεν έχω δει έναν Παναγιώτη και να! Ορίστε! Ο πιο ωραίος Παναγιώτης» πρόσθεσε η Ζενεβιέβ ενώ είχε ζητήσει μια… ρόδα από τον Παναγιώτη κατά την έξοδο του»!

Μια στιγμή αυθόρμητου ενθουσιασμού, αν μη τι άλλο, από τη Ζενεβιέβ στο GNTM!

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Την πρώτη του απόπειρα στο χώρο του μόντελινγκ θέλησε να κάνει νεαρός διαγωνιζόμενος του GNTM στο επεισόδιο της Δευτέρας. Έτσι, βρέθηκε απέναντι από τους κριτές με στόχο να κερδίσει τις εντυπώσεις και να περάσει στην επόμενη φάση.

Μια από τις ασχολίες του, ωστόσο, είναι να ψαρεύει με το καϊκι οπότε δε δίστασε να… παρομοιώσει τους τέσσερις κριτές με ψάρια!

Ποια η γνώμη του νεαρού Παναγιώτη, αλήθεια, για την Βίκυ Καγιά, τη Ζενεβιέβ Μαζαρί, τον Άγγελο Μπράτη και τον Δημήτρη Σκουλό;

Με θάρρος, πάντα, λοιπόν, ο διαγωνιζόμενος παραδέχθηκε πως την Βίκυ Καγιά θα την σκεφτόταν ως χταπόδι, λόγω εξυπνάδας, τον Άγγελο Μπράτη ως χρυσόψαρο, λόγω αθωότητας αλλά την Ζενεβιέβ Μαζαρί σαν… καρχαρία!

Όπως ήταν επόμενο, ο Παναγιώτης πρόσφερε αβίαστο γέλιο στο GNTM!

 

Την τύχη του στο φετινό κύκλο του GNTM θέλησε να δοκιμάσει, στο επεισόδιο της Δευτέρας, ο Εμμάνουελ με καταγωγή από την Σιέρα Λεόνε. Ο νεαρός διαγωνιζόμενος κέρδισε αμέσως τη συμπάθεια των κριτών, ωστόσο δεν έκρυψε την αμηχανία που έχει με το σώμα του όταν κλήθηκε να φορέσει μαγιό.

Έτσι, προς βοήθεια του διαγωνιζόμενου, η Βίκυ Καγιά τόλμησε να αφήσει την θέση της και να βρεθεί στο πλάι του προκειμένου να κάνει αντρική πασαρέλα!

Μια κίνηση που αφενός αιφνιδίασε τους υπόλοιπους κριτές, αφετέρου κατόρθωσε να «λύσει» τον Εμμάνουελ και να περάσει στην επόμενη φάση με τέσσερα ναι!

Και οι οντισιόν του GNTM συνεχίζονται…

 

Φτάσαμε στην τρίτη οντισιόν του ριάλιτι μοντέλων για να δούμε κι ένα plus size κορίτσι.

Κι αυτό το κορίτσι είναι η Ξένια και η ομορφιά της είναι πραγματικά εξωπραγματική.

Οι κριτές την πέρασαν με τέσσερα «ναι» ενώ όσο της μιλούσαν, εκείνη συγκινήθηκε κι αποκάλυψε το bullying που είχε βιώσει ως παιδί αφού έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

«Μεγαλώνοντας μου έλεγαν ότι μοιάζω με εξωγήινο. Ότι έχω μικρά μάτια, μικρά χείλη, ότι έχω παραπάνω κιλά.

Όλα αυτά δεν είναι κάτι που τα ξεχνάς γιατί όσα καλά και να σου πούνε το ένα το κακό θα σου μείνει και θα το θυμάσαι για πάντα», είπε μεταξύ άλλων.

 

Μπορεί στα περσινά bootcamps να την είχαν «κόψει» καθώς όπως της είχαν πει, δεν διέτεθε τις τέλειες αναλογίες, ωστόσο φέτος κάτι άλλαξε και είπε να δοκιμάσει και πάλι την τύχη της.

Η Ίριδα είναι 25 χρόνων και έχει ύψος 1,71 μ. Είχε έρθει και στην περσινή σεζόν του GNTM και είχε φτάσει ως το bootcamp.

Φέτος, δηλώνει πιο έτοιμη αφού όπως και οι ίδιοι οι κριτές πρόσεξαν «έχτισε» κορμί!

 

Άνοιξε η τύχη της! Ο λόγος για την πανέμορφη Θεοδώρα.

Η παίκτρια μπήκε με πολύ ωραίο «αέρα» στο πλατό και πριν κάνει την πασαρέλα της, αποκάλυψε με τι ασχολείται!

Ανάμεσα στις δουλειές που καταμέτρησε ήταν και αυτή της τραγουδίστριας. Όπως δήλωσε δεν ασχολείται πλέον με το τραγούδι καθώς δεν μπορούσε να συνδυάσει και πρωινή δουλειά και βραδινή.

Όταν μάλιστα η Βίκυ Καγιά της ζήτησε να τραγουδήσει, της πρότεινε να πάει στο The Voice. Παρόλα αυτά όταν την είδαμε με μαγιό, είδαμε και το εισιτήριο για την επόμενη φάση.

 

Ο Αλέξανδρος είναι character model!

Εμφανίστηκε μπροστά στους κριτές με το ιδιαίτερο το στυλ και τους κατέκτησε ειδικά όταν αποφάσισε να περπατήσεις στην πασαρέλα την οντισιόν με τακούνια και μαγιό!

 

Ο Παναγιώτης αφού έφαγε πόρτα από το Δημήτρη Σκούλο, κατάφερε να περάσει στην επόμενη φάση του παιχνιδιού με την ευκαιρία που του έδωσαν οι υπόλοιποι τρεις κριτές.

Δείτε την οντισιόν του θα τα καταφέρει στo bootcamp;

 

Ο Κωσταντίνος με το αγγελικό πρόσωπο, τα κατάφερε και πήρε τέσσερα ΝΑΙ από τους κριτές!Πολύ νεαρός σε ηλικία, με άγουρο κορμί και με παιδική ομορφιά κατέκτησε τους κριτές!

Ο Κωνσταντίνος Τσεντολίνι είναι 18 ετών και από 6 μηνών είναι μοντέλο! Οι γονείς του τον πήγαιναν σε casting και έκανε διαφημίσεις. Είναι από τη Θεσσαλονίκη και μόλις τελείωσε το Λύκειο! Ο 18χρονος νέος ήρθε στις auditions του GNTM και εξέπληξε τους κριτές, οι οποίοι φυσικά τον πέρασαν στην επόμενη φάση.

Όπως αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος ασχολείται με τον χώρο του modelling και με την μόδα… κυριολεκτικά από την κούνια! Ωστόσο στην εφηβεία πήρε 30 κιλά και σταμάτησε την καριέρα του. Μόλις τα έχασε, άρχισε πάλι να κυνηγά τα όνειρά του! Η Βίκυ Καγιά τρελάθηκε με τα μπουκλωτά μαλλάκια του, καθώς όπως είπε της θυμίζουν τον γιο της, Κάρολο – Ηλία.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
«Special πράγματα»: Το καυτό φιλί στο στόμα Σταμάτη Γονίδη – Ζαφείρη Μελά σαν Madonna - Britney Spears
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»