Λύσσαξε με τις γυναίκες η Σοφία Δανέζη στο #BigBrotherGR! Σκοτώθηκε με όλες!

 
 

Μετά την Ραίσα και την Άννα Μαρία ήρθε η σειρά της Ραμόνα και της Χριστίνας για άγριο καυγά στο #BigBrotherGR! 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Στην εκπομπή της Ιωάννας Μαλέσκου βρέθηκε η Βασιλική Χάνου που αποχώρησε τελευταία από το Big Brother.

Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι μίλησε για όλους και για όλα, ενώ δεν δίστασε να αποκαλύψει σε ποιον δεν πρόκειται να πει ούτε καλήμερα!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

«Είναι προφανές ότι δεν θα χαιρετήσω τον Χρήστο. Ούτε ένα γεια. Να σας πω γιατί. Εγώ στον Χρήστο δεν πρόκειται ποτέ ξανά στη ζωή μου να πω “καλημέρα” ούτε "καλησπέρα", γιατί ένα βράδυ που καθόμασταν στην πισίνα και η Αφροδίτη, αυτό το εξαιρετικά ταλαντούχο πλάσμα, μας έκανε και γελούσαμε με την καρδιά μας, τον άκουσα να λέει “τι κάνω εγώ εδώ μέσα; Δε μπορώ να ακούω ούτε το γέλιο της”.

Το γέλιο της Αφροδίτης. Για οποιονδήποτε και να το έλεγε. Γιατί όταν δε μπορείς να ακούσεις τη χαρά του άλλου, κάτι συμβαίνει, κάτι δεν πάει καλά. Μετά από αυτό δήλωσα ότι δε θα του πω ούτε “καλημέρα”. Πήγα και του το είπα αυτό και η πρώτη του αντίδραση ήταν πως δεν το είπε. Θα επικεντρωθώ εκεί. Πως αυτός ο άνθρωπος δε μπορούσε να αντέξει τη χαρά κάποιου ανθρώπου που δεν είχε πειράξει κανέναν ποτέ» ανέφερε η Βασιλική Χάνου.

 

Φανερά ενοχλημένος ο Δημήτρης Κεχαγιάς.

Νέα εβδομάδα στο Big Brother με νέες εντάσεις στο σπίτι του μεγάλου αδερφού.

Λίγες ώρες μετά το τέλος του Live της Παρασκευής, ο Δημήτρης Κεχαγιάς μπήκε με φόρα στο δωμάτιο επικοινωνίας, εκφράζοντας την ενόχλησή του για τον Χρήστο Μακρίδη, αλλά και τους συμπαίκτες του που ψήφισαν την Βασιλική.

Η Βασιλική Χάνου, η οποία ήταν και η παίκτρια που αποχώρησε, δεν κατάφερε να παραμείνει στο σπίτι περισσότερο από μία εβδομάδα, μιας και στο προηγούμενο Live την είδαμε να μπαίνει στο Big Brother.

Ο Δημήτρης Κεχαγιάς ξέσπασε. 

 

Δεν έχουν τέλος οι εντάσεις στο σπίτι του Big Brother. Στο νέο επεισόδιο, η Αφροδίτη με τη Χριστίνα και τη Σοφία, συζήτησαν στο δωμάτιο, μόνο που οι τόνοι στην κουβέντα υψώθηκαν γρήγορα.

Ο λόγος ήταν τα σχόλια που μεταφέρουν η μία για την άλλη και δεν ήταν καθόλου θετικά για εκείνες.

Μάλιστα, όλοι οι παίκτες σχολίασαν το ξέσπασμα συγκίνησης του Χρήστου Μακρίδη στο Live, όταν άκουσε σε τηλεφωνική επικοινωνία το παιδί του.

Για κάποιους η συγκίνηση και τα κλάματα του «Αντιδημάρχου» θεωρήθηκαν υπερβολή. Η Σοφία μάλιστα «λύγισε» με το περιστατικό, ενώ ξέσπασε λίγο αργότερα, όταν οι συμπαίκτριές της θεώρησαν πως έπαζε... θέατρο.

«Φωνάζεις πάρα πολύ τώρα κι εγώ δεν είμαι καλά», είπε ξεσπώντας, θέλοντας να τονίσει πως όντως συγκινήθηκε με το περιστατικό.

 

Έκανε τη γατούλα στον κήπο του σπιτιού.

Με εκπλήξεις, εντάσεις αλλά και ευχάριστες στιγμές, ξεκίνησε η νέα εβδομάδα για το Big Brother. Η Άννα Μαρία, θέλοντας να διασκεδάσει τους συμπαίκτες της, συμμετείχε στη συζήτηση για τα ζώα, ενώ δεν άργησε να μπει στο ρόλο… της γάτας.

Η παίκτρια του Big Brother γονάτισε στον κήπο και άρχισε να νιαουρίζει, κάτι το οποίο κάνει συχνά, μιας και στη ζωή της εκτός ριάλιτι, κρατά παρέα στο ανιψάκι της, διασκεδάζοντας με αυτό τον τρόπο.

 

Η Άννα - Μαρία Ψυχαράκη βρήκε έναν νέο φίλο στο σπίτι

Στο Live της Παρασκευής, ο Νίκος Ζέκος, έκανε την εμφάνισή του στο σπίτι, ως νέος παίκτης του Big Brother. Λίγα εικοσιτετράωρα μετά και ο ίδιος δείχνει αρκετά ικανοποιημένος από τη συμβίωση με τους συμπαίκτες του.

Μάλιστα και εκείνοι δείχνουν να τα βρίσκουν μαζί του, με πρώτη και καλύτερη την Άννα - Μαρία.

Ο Νίκος και η Άννα – Μαρία συνεργάστηκαν για τις ανάγκες του νέου παιχνιδιού, αφού οι παίκτες θα έπρεπε να συνεργαστούν σε δυάδες.

Η παίκτρια του ριάλιτι πάντως εξέφρασε τη συμπάθια προς το πρόσωπό του, μιλώντας στον «μεγάλο αδερφό» για τον Νίκο.

«Είχαμε την απόλυτη συνεργασία με τον Νίκο. Βρήκα έναν άνθρωπο που ταιριάζω», ανέφερε.

 

Δεν ηρεμεί η Σοφία Δανέζη με όσα άκουσε.

Η Σοφία Δανέζη ξέσπασε όταν έφτασαν στα αυτιά της τα σχόλια που έκαναν οι συμπαίκτες της για τη στιγμή που συγκινήθηκε στο Live.

Λίγες ώρες μετά και στον κήπο του σπιτιού ακολούθησε δεύτερο ξέσπασμα. Αφορμή στάθηκε το παιχνίδι που είχε προηγηθεί σε τριάδες, αλλά και τα σχόλια της Ραμόνας που… φούντωσαν τη Σοφία.

«Μου μιλάς άσχημα, υποτιμητικά, επειδή γράφει (η κάμερα) Αν συνεχίσεις με αυτόν τον τρόπο, δεν θα σταματήσω να μιλάω, λυπάμαι», είπε η Σοφία Δανέζη.

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Ζαφείρης Μελάς: «Απρόβλεπτος είναι ο Σταμάτης! Δεν είναι η πρώτη φορά που με φίλησε! Ήταν πάρα πολύ καλό!»
Η Νεκταρία Γιαννουδάκη αποκάλυψε το λόγο που αποχώρησε από τον #Sasmo για τις #Ψυχοκόρες
#Maestro: Απόσπασμα από το πρώτο επεισόδιο του δεύτερου κύκλου – Το spoiler της Στεφανίας Γουλιώτη
#MasterChefGR: Ξεκίνησε το Silver Week με νέες μπριγάδες & νέους αρχηγούς ! Ο νικητής θα λάβει 20.000 ευρώ!
#SurvivorGR:Ο αγώνας για την 2η ασυλία, η δεύτερη υποψήφια, οι... άχρηστες & οι... άμυαλοι