Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουλίου 2020! Τι προβλέπει το ζώδιό σου;

 

Πώς θα είναι ο Ιούλιος; Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου; Οι μηνιαίες προβλέψεις Ιyολίου 2020 για όλα τα ζώδια, με ανάλυση των πλανητικών όψεων. Μάθετε τώρα πως τα άστρα σας επηρεάζουν αυτόν το μήνα στα αισθηματικά και επαγγελματικά.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

ΚΡΙΟΣ
Με τον κυβερνήτη σου Άρη να παραμένει στο δικό σου ζώδιο όλον το μήνα, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει την τόλμη, την αποφασιστικότητα και τη δυναμική σου. Ωστόσο θα πρέπει να είσαι προσεκτική και να αποφύγεις παρορμητικές και βιαστικές ενέργειες. Στις 12/7 η επαναφορά του Ερμή σε ορθόδρομη πορεία βελτιώνει την επικοινωνία σου κυρίως με τα άτομα του κοντινού σου περιβάλλοντος. Πολλές ευκαιρίες παρουσιάζονται στα εργασιακά καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, γι’ αυτό και θα ήταν φρόνιμο να διατηρείς διαρκώς τις κεραίες σου ανοιχτές. Γύρω στις 5/7 με την τελευταία έκλειψη του καλοκαιριού φαίνεται κατά κάποιο τρόπο να διαταράσσεται η φήμη σου. Προστάτεψέ την έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις. Επίσης αρκετή κούραση και εξάντληση σου δημιουργούν οι πολλές υποχρεώσεις. Φρόντισε να ξεκουράζεσαι και να κάνεις πράγματα που σε ευχαριστούν. Δώσε προτεραιότητα στην αισθησιακή πλευρά της σχέσης με τον ερωτικό σύντροφό σου και μείνε μακριά από εγωισμούς και πείσματα που μπορεί να δημιουργήσουν τριγμούς στη σχέση σας. Εσύ που είσαι μόνη οι περισσότερες πλανητικές όψεις σε κάνουν ευαίσθητη και συναισθηματική. Θέλεις να περάσεις αρκετό χρόνο στο σπίτι και αυτό σε οδηγεί στην αναπόληση του παρελθόντος.

 

ΤΑΥΡΟΣ
Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, φαίνεται να ρίχνει τα επίπεδα ενέργειάς σου και σου δημιουργεί διλήμματα και δεύτερες σκέψεις σε θέματα που αφορούν στα σχέδια και τους στόχους σου. Στις 2/7 ο Κρόνος γυρίζει έστω προσωρινά στο ζώδιο του Αιγόκερου δίνοντάς σου τη δυνατότητα να διαχειριστείς με αποτελεσματικότερο τρόπο θέματα καριέρας και ευθυνών. Η Αφροδίτη σε ορθή πορεία στο ζώδιο των Διδύμων έως τις 12/7 ενισχύει την κατάσταση των οικονομικών σου και σου δίνει τη δυνατότητα να διαπραγματευτείς μια πιθανή αύξηση. Η Σεληνιακή έκλειψη στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 5/7 επηρεάζει και οργανώνει ένα σκηνικό αρκετά απαιτητικό σε σχέση με την προσωπική σου ανάπτυξη, προσφέροντάς σου όμως περισσότερη σοφία και αλλάζοντας τις πεποιθήσεις σου. Ο Άρης κινείται στον πνευματικό 12ο οίκο σου, βάζοντάς σε στη διαδικασία να σκεφτείς τα κατά και τα υπέρ της σχέσης με το σύντροφό σου και φυσικά να αναλογιστείς τι είναι αυτά που δίνεις εσύ. Βάζοντάς σε αυτήν τη διαδικασία δεν είναι κακό να υπάρξουν και στιγμές απομόνωσης, που όμως δεν θα πρέπει να ξεπεράσουν το σημείο της υπερβολής. Εσύ που είσαι μόνη, στόχος σου αυτόν το μήνα είναι να επουλώσεις πληγές του παρελθόντος και όχι να ανοίξεις καινούριες. Αφιέρωσε χρόνο λοιπόν στον εαυτό σου και λίγη πολυτέλεια, όση σου επιτρέπεται φυσικά.

 

ΔΙΔΥΜΟΙ
Σκέψου δύο ή ακόμα και τρεις φορές πριν δεσμευτείς σε οποιαδήποτε επένδυση είτε συναισθηματική, είτε επαγγελματική ακόμα και οικονομική. Θα μπορούσες να λάβεις υπερβολικά βιαστικές αποφάσεις λόγω του ενθουσιώδη χαρακτήρα σου. Με τον Άρη στο ζώδιο του Κριού καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα, το ενδιαφέρον σου εστιάζεται στον τομέα της φιλίας. Απόφυγε προστριβές και πιθανές διαφωνίες μαζί τους. Έχεις την ανάγκη για καινούρια εργασιακά ξεκινήματα που θα σου επιτρέψουν να νιώσεις περισσότερη ανεξαρτησία. Η επαναφορά του κυβερνήτη σου Ερμή σε ορθή πορεία στις 12/7 αποκαθιστά το κομμάτι της επικοινωνίας σου κι έτσι μπορείς να διεκδικήσεις τους στόχους σου με μεγαλύτερη επιτυχία και να διαπραγματευτείς καλύτερους όρους. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα η Αφροδίτη παραμένει στο ζώδιό σου και η γοητεία σου παραμένει ακαταμάχητη. Η Σεληνιακή έκλειψη στις 5/7 φέρνει στην επιφάνεια θαμμένα συναισθήματα κι αυτό μπορεί να είναι ριψοκίνδυνο για τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Προσπάθησε όμως η κάθε σου απόφαση να είναι συνειδητοποιημένη και ώριμη. Εσύ που είσαι μόνη, η αυξημένη διάθεσή σου για πάθος και περιπέτεια μπορεί να σε οδηγήσει σε περιστασιακές καταστάσεις.

 

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η δημόσια εικόνα σου έρχεται στο απόλυτο επίκεντρό σου με τον Άρη στο 10ο ηλιακό οίκο σου. Η επικοινωνία σου αποκαθίσταται με τον Ερμή να επανέρχεται σε ορθή πορεία στο δικό σου ζώδιο από τις 12/7. Πλέον είναι πιο εύκολο να βάλεις τα όριά σου, να θέσεις τους όρους σου και να γίνεσαι αντιληπτή. Η έκλειψη Σελήνης στις 5/7 στο απέναντί σου ζώδιο επηρεάζει σημαντικά τον ψυχισμό σου. Η επιστροφή του Κρόνου στο ζώδιο του Αιγόκερου περνά από μια ακόμα δοκιμασία τις σχέσεις σου σε προσωπικό όσο και επαγγελματικό επίπεδο. Η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στο δικό σου ζώδιο στις 20/7, ευνοεί νέα ξεκινήματα στους περισσότερους τομείς της ζωής σου. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα φαίνεται να είσαι ιδιαίτερα διεκδικητική και δυναμική στον τομέα των εργασιακών σου που χρειάζεται προσοχή, καθώς φέρνει ευκαιρίες αλλά και παγίδες. Για αυτό εμπιστεύσου το ένστικτό σου και ενημερώσου και για την παραμικρή λεπτομέρεια πριν δώσεις τα χέρια σε καινούρια ξεκινήματα. Μήνας αποφάσεων για τη συναισθηματική σου ζωή προβλέπεται ο φετινός Ιούλιος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση δεν αποκλείεται να ορίσεις κάποιες ημερομηνίες, να παρουσιάσεις τον ερωτικό σύντροφό σου σαν τον άνθρωπο της ζωής σου και γενικότερα να κάνεις οτιδήποτε προκειμένου να τον κάνεις να νιώσει ασφαλής. Εσύ που είσαι μόνη, η Σεληνιακή έκλειψη φωτίζει τον τομέα των σχέσεών σου και σε κάνει να νιώθεις έντονα την ανάγκη της συντροφικότητας. Άσε λοιπόν ελεύθερο τον εαυτό σου και κατευθύνσου τυφλά προς τον έρωτα.

 

ΛΕΩΝ
Με τον Άρη καθ’ όλη τη διάρκεια του μήνα στο ζώδιο του Κριού η ανάγκη σου να διευρύνεις τους πνευματικούς σου ορίζοντες μεγαλώνει και σε δραστηριοποιεί, σε κοινωνικοποιεί περισσότερο. Στις 5/7 η ολική Σεληνιακή έκλειψη που πραγματοποιείται στο ζώδιο του Αιγόκερου, εφιστά την προσοχή σου σε θέματα υγείας, εργασίας και υποχρεώσεων εντείνοντας το άγχος τους. Οι ρυθμοί στα εργασιακά συνεχίζουν να είναι έντονοι και απαιτητικοί όμως μπορείς να βρεις τις ισορροπίες σου και να οργανώσεις κατάλληλα τους χρόνους σου. Το κλίμα γύρω σου γίνεται πιο εύθυμο από τη στιγμή που η Αφροδίτη από τις 11/7 , αναπτύσσει ταχύτητα και φωτίζει όχι μόνο τους ουρανούς αλλά και εσένα κάνοντάς σε πιο κοινωνική. Στις 22/7 ο Ήλιος περνά στο δικό σου ζώδιο και φέρνει στην επιφάνεια τις ηγετικές σου δυνατότητες. Τις τελευταίες μέρες του μήνα καλά θα κάνεις να είσαι προσεκτική με τις όποιες οικονομικές δοσοληψίες σου. Τη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου φαίνεται να τη βάζεις σε δεύτερη μοίρα. Κάνε το τουλάχιστον με διακριτικότητα και όχι τόσο επιδεικτικά. Αν και θα ήταν προτιμότερο να του εξηγήσεις. Εσύ που είσαι μόνη, σταμάτα να σκέφτεσαι τόσο έντονα το παρελθόν και ξεκίνα μια καινούρια ζωή.

 

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον Άρη να παραμένει όλο το μήνα στο ζώδιο του Κριού, το ενδιαφέρον σου στρέφεται περισσότερο στον τομέα των οικονομικών σου. Θα υπάρξουν πολλές αντιξοότητες το πρώτο μισό του μήνα που θα σε βάλουν στη διαδικασία αναθεώρησης ή και αλλαγής σκέψης και νοοτροπίας. Η Αφροδίτη στον τομέα της καριέρας σου, σου προσφέρει ευκαιρίες για την επαγγελματική σου αναρρίχηση προς τη επιτυχία. Χρησιμοποίησε με θετικότητα και σύνεση την ενέργεια της Σεληνιακής έκλειψης και απόφυγε τις προκλήσεις στα εργασιακά. Σκοπός είναι να επιδείξεις τις ικανότητές σου χωρίς να δημιουργήσεις αντιπάθειες και ανταγωνισμούς. Σε μια νέα πρόταση από άτομο έμπιστο, δείξε ενδιαφέρον. Για το επόμενο διάστημα θα χρειαστεί να παλέψεις προκειμένου να αποκαταστήσεις και να επαναφέρεις την ισορροπία στη σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου. Εσύ που είσαι μόνη, θέλεις να ζήσεις τον έρωτα έστω κι αν χρειαστεί να κάνεις κάποιες υποχωρήσεις ή και θυσίες. Εμπιστεύεσαι τον εαυτό σου και αυτό το μήνα έχεις την τόλμη.

 

ΖΥΓΟΣ
Ο νέος μήνας ξεκινά με αρκετή νευρικότητα, άγχος και προβληματισμούς. Με το πέρασμα του Άρη στο ζώδιο του Κριού υπάρχει ένα έκρυθμο κλίμα στις σχέσεις σου με τους άλλους, που χρειάζεται υπομονή και ψυχραιμία. Μέσα σε όλο αυτό το κλίμα αναστάτωσης εμπιστεύσου την Αφροδίτη από τους Διδύμους που σε βοηθά στο να βρίσκεις λύσεις αλλά και να χειρίζεσαι με περισσότερη υπομονή τις καταστάσεις. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία από τις 12/7 επαναφέρει τη σαφήνεια και την αντικειμενικότητα ενώ ευνοεί θέματα σπουδών και στόχων. Η ολική έκλειψη Σελήνης στις 5/7 πιθανά να επαναφέρει στην επιφάνεια οικογενειακά προβλήματα ή θέματα, αναστάτωση σε σχέση με ένα ακίνητο. Το κλίμα στα εργασιακά χρειάζεται ιδιαίτερη μεταχείριση καθώς επικρατεί μια ανταγωνιστικότητα και μια γενικότερη ανασφάλεια. Η νέα Σελήνη στις 20/7 φαίνεται να σου παρουσιάζει μια μοναδική ευκαιρία, που αν την αξιοποιήσεις σωστά θα δεις τα όνειρά σου να παίρνουν μορφή και κατεύθυνση. Ο Άρης κινείται στον 7ο οίκο σου και απαιτεί ισορροπία στις σχέσεις σου, κυρίως τις συναισθηματικές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μια σχέση, μην βιαστείς να καταλήξεις σε συμπεράσματα και να πάρεις βεβιασμένες αποφάσεις. Εσύ που είσαι μόνη, είσαι αποφασισμένη και επίσης ξεκάθαρη στο τι χρειάζεσαι στη ζωή σου, για αυτό και σου επιτρέπεται καμιά παρασπονδία ή και αταξία της μιας νύχτας.

 

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Βρίσκεσαι σε μια περίοδο θετικών μεν αλλαγών οι οποίες όμως παίζουν με τα νεύρα σου. Παρόλα αυτά έχει ενδιαφέρον ο νέος μήνας για σένα καθώς κρύβει και τις ευκαιρίες του. Στις 5/7 η ολική Σεληνιακή έκλειψη σου προκαλεί προβλήματα που σχετίζονται κυρίως με την οικογένεια. Προσοχή χρειάζονται οι μετακινήσεις σου καθώς μικροατυχήματα φαίνεται να είναι στο πρόγραμμα. Παρόλο που οι εξελίξεις στα εργασιακά είναι αρκετά ικανοποιητικές κάτι μέσα σου μένει ανικανοποίητο. Ίσως οι προσδοκίες σου είναι πολύ υψηλές είτε κατέβαλλες υπεράνθρωπες προσπάθειες για την επιτυχία η οποία είναι μπροστά σου με τον έναν ή τον άλλον τρόπο. Ο Δίας στον Αιγόκερω αν και ανάδρομος σε κάνει πρόθυμη να παλέψεις κι άλλο, να εμπλουτίσεις γνώσεις και εμπειρίες και να διευρύνεις τους ορίζοντές σου. Ο έρωτας παίζει ένα σημαντικό ρόλο στη ζωή σου και στην καθημερινότητά σου και αυτόν το μήνα ο φτερωτός θεός δεν αποκλείεται να στοχεύσει την καρδιά σου, αν είσαι μόνη. Εσύ που διατηρείς μια μόνιμη σχέση, αποδέξου πως η σχέση με τον ερωτικό σύντροφό σου αλλάζει μορφή και γίνεται λίγο πιο σοβαρή.

 

ΤΟΞΟΤΗΣ
Οι υποχρεώσεις σου συνεχίζουν να τρέχουν από τις αρχές του μήνα και η επανεμφάνιση εκκρεμοτήτων μεγαλώνει το άγχος σου. Μέχρι τις 12/7 θα ήταν φρόνιμο να μην αναλάβεις νέες ευθύνες και να μην προχωρήσεις σε νέες δεσμεύσεις και διαπραγματεύσεις που αφορούν στα οικονομικά. Η Αφροδίτη από το ζώδιο των Διδύμων σε ορθή πορεία βελτιώνει σημαντικά τον τομέα των σχέσεών σου τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο. Η έκλειψη Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου επηρεάζει το πορτοφόλι σου και την ψυχολογία σου. Στιγμές που νιώθεις πως δεν θα καταφέρεις να ανταπεξέλθεις σκέψου πως πάντα η τύχη στον τομέα των οικονομικών τουλάχιστον ήταν πάντα με το μέρος σου. Ο καλύτερος τρόπος αυτόν το μήνα να καταφέρεις να αναρριχηθείς στα επαγγελματικά είναι να συνεργαστείς. Εξέτασε νέους τρόπους προώθησης των στόχων και σχεδίων σου. Το φλερτ είναι κομμάτι της καθημερινότητάς σου και γεμίζει τα κενά της συναισθηματικής μοναξιάς σου. Έχεις τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να απολαύσεις νέες γνωριμίες. Εσύ ωστόσο που βρίσκεσαι σε μια μόνιμη σχέση, σε μικρές διαφωνίες με τον αγαπημένο σου μη δίνεις έκταση. Δείξε κατανόηση και δέξου τις απόψεις του.

 

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού όλο το μήνα και τον 4ο ηλιακό οίκο σου σχετίζεται με οικογενειακά θέματα και αγοροπωλησίες ακινήτων. Ο Ερμής κινείται ανάδρομος έως τις 12/7 για αυτό πρόσεξε τον τρόπο που επικοινωνείς με τους άλλους. Η έκλειψη στο δικό σου ζώδιο στις 5/7, μπορεί να προκαλέσει σοβαρούς τριγμούς στις σχέση σου με τους άλλους είτε πρόκειται για επαγγελματικές είτε προσωπικές σχέσεις σου. Το ευχάριστο είναι πως σε κάθε περίπτωση θα γίνει ένα ξεκαθάρισμα γύρω σου. Ο Κρόνος επιστρέφει ανάδρομος στο ζώδιο σου στις 2/7 όπου και θα παραμείνει όλο το μήνα, κάνοντας σε καχύποπτη με τους άλλους. Η Αφροδίτη από την άλλη σου παρουσιάζει ευκαιρίες και αυξάνει τη δημιουργικότητά σου. Να είσαι ειλικρινής και ανοιχτή απέναντι στον ερωτικό σύντροφο σου και πριν πάρεις σημαντικές αποφάσεις είτε του υποσχεθείς πράγματα φρόντισε να είσαι πρώτα για τον εαυτό σου βέβαιη. Εσύ που είσαι μόνη, η κοινωνικότητά σου ανεβαίνει και σου δίνει τη δυνατότητα να περάσεις όμορφα, να διασκεδάσεις και να φλερτάρεις. Το νέο φεγγάρι του μήνα σου υπόσχεται πολλά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Άρης από το ζώδιο του Κριού όλο το μήνα και τον 3ο ηλιακό οίκο σου εφιστά την προσοχή σου προς την αποφυγή μικρών ατυχημάτων κατά τη διάρκεια μετακινήσεων. Με την έκλειψη της Σελήνης στο ζώδιο του Αιγόκερου τα γεγονότα και οι εξελίξεις θα σε αναγκάσουν να στραφείς περισσότερο στα πρακτικά θέματα που αφορούν στην καθημερινότητά σου με αποτέλεσμα να βάλεις για λίγο την προσωπική σου ζωή στην άκρη. Φρόντισε την υγεία σου και τον εαυτό σου περισσότερο. Μια τάση σου προς μελαγχολία ή απομόνωση αντιμετώπισέ τη με θετικότητα. Η επαναφορά του Ερμή σε ορθή πορεία στις 12/7 φέρνει στο προσκήνιο την ευρηματικότητά σου κι έτσι καταφέρνεις να εντυπωσιάσεις. Απόφυγε την εμπλοκή σου σε παρασκηνιακές καταστάσεις και μη λες πράγματα που μπορεί να σε εκθέσουν για το τίποτα. Μια επιφυλακτικότητα απέναντι στους άλλους αυτή τη φορά θα σου βγει σε καλό. Μετά τις 12/7 τα πράγματα θα είναι πολύ καλύτερα σε επικοινωνιακό επίπεδο για αυτό και μπορείς να κάνεις τις συζητήσεις που θέλεις και πρέπει με τον αγαπημένο σύντροφό σου. Να λύσετε τις όποιες διαφορές σας και να κάνετε όνειρα για το μέλλον. Εσύ που είσαι μόνη, μετά τις 22/7 η είσοδος του Ήλιου στο Λέοντα σε κάνει ακαταμάχητη, ανεβάζει την αυτοπεποίθησή σου και σου δίνει την ευκαιρία να κάνεις καλύτερες επιλογές.

 

ΙΧΘΕΙΣ
Αρκετά ευχάριστος προμηνύεται ο μήνας για εσένα χωρίς αυτό να σημαίνει πως τα πάντα σου έρχονται και εύκολα. Η Σεληνιακή έκλειψη δεν είναι καθόλου επιθετική για εσένα και φέρνει ευκαιρίες σε επαγγελματικά και προσωπικά θέματα. Στις 12/7 που ο Ερμής επιστρέφει σε ορθή πορεία η επικοινωνία βελτιώνεται και οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σου και τα εμπόδια γίνονται παρελθόν. Η επαγγελματική σου ζωή δεν κρύβει ιδιαίτερες εκπλήξεις απλά στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα οι υποχρεώσεις σου αυξάνονται και καλό θα ήταν να προσπαθήσεις να είσαι συνεπής. Μπορείς να βελτιώσεις την υπάρχουσα σχέση σου, να προσθέσεις άρωμα πάθους και ρομαντισμού και κυρίως να του αφιερώσεις χρόνο. Εσύ που είσαι μόνη, η νέα Σελήνη στο ζώδιο του Καρκίνου στις 20/7 σου υπόσχεται πολλά και ευχάριστα. Αυτό τώρα μπορεί να σχετίζεται και με μια σχέση του παρελθόντος που επανέρχεται στη ζωή σου πολλά υποσχόμενη.

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
#SATTIsfaction: Η Μαρίνα Σάττι ξεσήκωσε τους fans της #Eurovision 2024 - Για πρώτη φορά Live το #Zari
Έλλη Κοκκίνου: «Δεν έχω κάνει πλαστικές. Βλέπω πράγματα που με ενοχλούν στο πρόσωπό μου στα 54 μου!»
Έλλη Στάη: «Πέρασαν χρόνια για να ισορροπήσω. Ήμουν πάρα πολύ αγριωπή, σκληρή και αυστηρή»
Παναγιώτα Βλαντή: «Μου έλεγαν: έλα μωρέ, το μουτράκι σου έχεις να δείξεις & με έκαναν να νιώθω άσχημα»
Συγκινημένη η Μιμή Ντενίση για την απώλεια του Γιάννη Φέρτη: «Νόμιζα ότι θα ήμουν πιο ψύχραιμη»