Η 22χρονη σύντροφος του Διονύση μιλάει πρώτη φορά για τη σχέση τους

 
 

«Τον ερωτεύτηκα πριν καν με φιλήσει» Το νέο μαγαζί του Διονύση! Η παίκτρια του #MasterChefGR που προσέλαβε

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ίδιος έχει αποχωρήσει εδώ και καιρό και έχει φτιάξει το δικό του μαγαζί. Μάλιστα, σύμφωνα με την εκπομπή Happy Day ο Διονύσης ανάμεσα στο προσωπικό που πήρε, προσέλαβε και μία πρώην συμπαίκτριά του από ο MasterChef.

Η εκπομπή Happy Day έδειξε φωτογραφίες από το νέο μαγαζί του Διονύση που το έχει επιμεληθεί ο ίδιος και όπως θα δείτε η κάθε γωνιά είναι άκρως εντυπωσιακή μιας και ο πρώην παίκτης έχει ο ίδιος ζωγραφίσει τους τοίχους του μαγαζιού του.

Όσο για το ποια παίκτρια πήρε στο μαγαζί του; Τη Μάρλεν Γρυντάκη, την οποία συμπαθεί…

 

Η πρώην σύντροφος του Διονύση Πρώιου, η 22χρονη Εμμανουέλα, μίλησε στην κάμερα του Happy Day και τον Μιχάλη Πλεμμένο. Η Βραζιλιάνα αναφέρθηκε στη σχέση της με τον 55χρονο διαγωνιζόμενο του MasterChef, αποκαλύπτοντας το παρασκήνιο της γνωριμίας τους.

«Γνωριστήκαμε πριν τέσσερα χρόνια στη Βραζιλία. Είχε έρθει να ανοίξει ένα bar-restaurant. Δεν τον γνώριζα και πήγα να ζητήσω δουλειά. Μου είπε πως όταν με είδε με ερωτεύτηκε με την πρώτη ματιά. Μου έλεγε ότι του αρέσω πολύ. Εγώ του έλεγα “δε ξέρω είσαι το αφεντικό μου, είναι περίεργο, μην το κάνεις αυτό”.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:  Η τραγική ιστορία της 22χρονης συντρόφου του Διονύση από το #MasterChefGR «Τον γνώρισα στα 18 μου στη Βραζιλία, ήταν το αφεντικό μου, έτσι γνωριστήκαμε...»

Toν ερωτεύτηκα πριν ακόμη τον φιλήσω. Επειδή μιλούσαμε κάθε μέρα είχαμε πολλά κοινά. Είχε χάσει τον γιο του και εγώ είχα χάσει τον πρώην σύντροφό μου που ήμασταν πολλά χρόνια φίλοι. Ήμασταν και οι δύο λυπημένοι και μετά από αυτό γίναμε ζευγάρι.

Συγκατοικήσαμε στη Βραζιλία και όταν έπρεπε να έρθει στην Ελλάδα και εγώ να μείνω στη Βραζιλία μου είπε ότι ήθελε να έρθω στην Ελλάδα και είπα “γιατί όχι;” Ήμουν χαρούμενη και όταν μου είπε τον λόγο χάρηκα περισσότερο.

Μου είπε ότι πήγε στο MasterChef γιατί ήταν σαν σημάδι από τον γιο του. Διότι ο γιος του πάντα ήθελε να πάει στο MasterChef.

Έχουμε χωρίσει πριν το MasterChef, αλλά μιλούσαμε ακόμη. Αγαπιόμαστε πολύ. Έχουμε διαφορετική σχέση πλέον, έχουμε ζήσει μαζί πολλά χρόνια, αγαπιόμαστε και θέλουμε να είμαστε κοντά. Για μένα είναι η οικογένειά μου εδώ και δε μπορώ να φανταστώ τον εαυτό μου μακριά του» τόνισε, μεταξύ άλλων, η Εμμανουέλα.

 
 
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Διαδικτυακή μαγειρική «εκπομπή» της Νατάσσας Θεοδωρίδου με τη μητέρα της
Διέρρευσαν πλάνα από την πρόβα της Lady Gaga στον Σηκουάνα για τους Ολυμπιακους Αγώνες
#HelloWorld: Αυτό είναι το τραγούδι των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με την Gwen Stefani!
Το κείμενο που έγραψε η Τζένη Καρέζη πριν πεθάνει: «Θα αγωνιστώ για τη ζωή μου»
H σπαρακτική ανάρτηση της Έλενας Παπαρίζου για τον θάνατο του αγαπημένου της συνεργάτη
Όλη η αλήθεια για την κατάσταση της υγείας του Δημήτρη Κόκοτα: «Ο χρόνος θα δείξει»
Αλέξανδρος Λογοθέτης: «Μεγάλωσα στην ουσία χωρίς πατέρα, ο Ηλίας δεν ήταν εκεί»
Η ανάρτηση της πρώην συζύγου της Ντέμης Γεωργίου και η απουσία της από την κηδεία της
Κώστας Μπερικόπουλος: «Παρενόχλησε την αδελφή μου ο παπάς στην κηδεία του πατέρα μας»
To μήνυμα της Celine Dion πριν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων: «Eίμαι τόσο ευτυχισμένη που επέστρεψα!»