Το ευχαριστώ για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής!

 
 
 

Victoria Hislop, Σάκης Ρουβάς, Κώστας Μακεδόνας, Μέλισσες, Δήμητρα Γαλάνη, Έλενα Παπαρίζου, Γιάννης Μπέζος, Παναγιώτης Γιαννάκης, Γιώργος Νταλάρας... Το ευχαριστώ για τους ανθρώπους της πρώτης γραμμής!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 
 
Η Σία Κοσιώνη χθες Κυριακή συνάντησε μέσα από την εκπομπή του ΣΚΑΪ «Ένα Μεγάλο Ευχαριστώ» μερικούς από τους πιο διάσημους Έλληνες και διεθνούς φήμης καλλιτέχνες, ηθοποιούς, συνθέτες, τραγουδιστές, αθλητές και μαζί τίμησαν τους ήρωες πίσω από τις μάσκες.
 
 

Ο Σάκης Ρουβάς ξενάγησε τη Σία Κοσιώνη στο μποστάνι του, την κέρασε φράουλες και της τραγούδησε.Όλα όσα είπε ο τραγουδιστής για το πώς βίωσε την καραντίνα και την κατάσταση με τον κορωνοϊό αλλά και τι έχει αλλάξει μέσα του

Ανάμεσα σε αυτούς που συνάντησε η δημοσιογράφος ήταν και ο Σάκης Ρουβάς ο οποίος την υποδέχτηκε στο σπίτι του ενώ την ξενάγησε και στο μποστάνι του.

Ο τραγουδιστής μίλησε για την περίοδο της καραντίνας όπως τη βίωσε ο ίδιος και μεταξύ άλλων είπε: «Συνειδητοποίησα πόσο πολύ έχω παραμελήσει την οικογένειά μου λόγω της δουλειάς μου. Ο ρυθμός της ζωής δεν μας το έχει επιβάλλει η ζωή. Εμείς τον έχουμε επιβάλλει. Αναπτύσσω διαφορετική σχέση με τα παιδιά μου. Μάθαμε να συμβιώνουμε με τα παιδιά μου. Η κρίση μας αποκαλύπτει πράγματα».

Όταν ρωτήθηκε αν φοβήθηκε για την πανδημία και όλα αυτά που άκουγε αρχικά, ο ίδιος τόνισε: «Δεν σοκαρίστηκα. Με ξεβόλεψε πολύ. Και κάποια στιγμή αγχώθηκα ότι δεν είναι διαχειρίσιμο αυτό. Με σόκαρε η απομόνωση μέσα στην οποία βρέθηκε ο κόσμος. Με συγκλόνισε ταυτόχρονα η ενότητα που ήρθε μέσα από αυτό».

Όσο για τους ήρωες της πανδημίας που μας καθοδήγησαν σωστά, ο Σάκης Ρουβάς τόνισε: «Χρειάστηκε μία σωστή καθοδήγηση και είμαστε πολύ τυχεροί που υπήρξε αυτή η καθοδήγηση. Και να αισθάνεσαι ότι αυτός που μου μιλάει ξέρει τι λέει».

Πόσο τον άλλαξε όμως όλη αυτή η κρίση που ζήσαμε; Ο ίδιος είπε: «Συνειδητοποιώ ποια είναι τα πράγματα που έχουν αξία στη ζωή. Να συναισθάνεσαι. Κάθομαι όλη μέρα κάθομαι εδώ μέσα και φροντίζω τις τοματούλες μου».

Στο τέλος ο τραγουδιστής της αφιέρωσε και το νέο του τραγούδι που κυκλοφόρησε μέσα στην καραντίνα με τίτλο «Η θάλασσα μέσα μου».

 

Ο Γιώργος Νταλάρας ήταν από τους πρώτους που είπε μέσω της συγκεκριμένης εκπομπής το δικό του «ευχαριστώ» σε όλους αυτούς τους ανθρώπους. Μεταξύ άλλων είπε:

«Νιώθω βαθιά ευγνωμοσύνη για όλους αυτούς τους ανθρώπους που ρισκάρουν τη ζωή τους για τη δική μας. Σημασία έχει όταν περάσει αυτή η μπόρα να μην τους ξεχάσουμε και να ενισχύσουμε το σύστημα υγείας γιατί η υγεία και η παιδεία είναι αυτονόητα αγαθά και προνόμια που δεν πρέπει να λείπουν από κανέναν».

 

Η Βικτόρια Χίσλοπ που είχε γράψει το βιβλίο "Το Νησί" το οποίο και αποτέλεσε το σενάριο για την ομώνυμη επιτυχημένη και πλέον μιλάει ελληνικά, μίλησε για την πανδημία, συγκρίνοντάς την με όλα όσα είχε διαβάσει και μάθει για τη λέπρα. Μία ασθένεια που ήταν σε πρώτο πλάνο στην ιστορία της σειράς όπως θα θυμάστε.

Μία πολύ ευχάριστη έκπληξη ήταν όταν είδαμε τον Γιάννη Μπέζο να παίζει μπάσκετ με τον θρύλο του αθλήματος, Παναγιώτη Γιαννάκη. Οι δύο άντρες, είπαν με τον δικό τους τρόπο το μεγάλο ευχαριστώ τους σε γιατρούς και νοσηλευτές, συζητώντας με τη Σία Κοσιώνη για την κρίση της πανδημίας.

 

Το ευχαριστώ της Τάμτα
 

 

Το ευχαριστώ του Κώστα Μακεδόνα

 

Οι Μέλισσες ευχαριστούν τους ήρωες

 

Δήμητρα Γαλάνη: Όλοι μαζί το κάναμε

 
 

Τ

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Δειτε Επισης

Ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ & πρόβλημα. Διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό»
#PowerofLoveGR: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές με 10.000 ευρώ – Το παθιασμένο φιλί
Απασφάλισε ο Μικρούτσικος για την Βατίδου: «Η συνομοταξία του τίποτα» - Η νέα ακόμα χειρότερη απάντηση της
The Social Experiment: Kάτι εντελώς πρωτόγνωρο και διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα
«Παραδοσιακή Βραδιά»: Η Άντρη Καραντώνη υποδέχεται την Χριστιάνα Αριστοτέλους
Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»