Οι ασχημάντρες του Hollywood φέρνουν τα λεφτά στα ταμεία

 

Στην πραγματική ζωή υπάρχει ο άγραφος, ερωτικός νόμος που λέει πως ο «αστείος τύπος παίρνει το κορίτσι». Στο Hollywood λένε πως «ο άσχημος φέρνει τα λεφτά στα ταμεία» γιατί αυτός υποδύεται συνήθως τον ήρωα που ο μέσος θεατής μπορεί να ταυτιστεί μαζί του.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Εδώ όμως συμβαίνει το εξής παράδοξο όπου η ζωή και η τέχνη κάπου «μπλέκονται» με πολύ ωραίο τρόπο και ο «άσχημος είναι αυτός που παίρνει και το κορίτσι».

Γιατί, ας είμαστε ειλικρινείς με τους εαυτούς μας, δεν υπάρχει γυναίκα που να μην έχει κάνει ποτέ σχέση με τον τύπο που όταν τον πρωτοείδε είπε «εγώ μαζί του; Oύτε καν!». Και αυτό συμβαίνει γιατί αυτό που οι γυναίκες βρίσκουν γοητευτικό δεν κρύβεται πίσω από τα αδρά χαρακτηριστικά και το αψεγάδιαστο σώμα, αλλά πίσω από τις ατέλειες που αφήνουν το στίγμα τους.

Και αν διαφωνείς με την πρώτη ανάγνωση αυτού του αποφθέγματος, δες παρακάτω δέκα Hollywood stars που δεν είναι ωραίοι με την παραδοσιακή έννοια του όρου. Είναι όμως τόσο όμορφοι μέσα στη διαφορετικότητά τους που στο δικό μας box office κάνουν ρεκόρ.

Benedict Cumberbatch: Φαίνεται τόσο ευφυής και διαβασμένος που θες απλά να τον παρατηρείς να λύνει διαφορικές εξισώσεις πίνοντας το τσάι του. Ακόμα και οι ρόλοι που παίζει είναι έξυπνοι. Είτε είναι ο «Sherlock Holmes» είτε ο «Doctor Strange», εσύ μόνο «να μάθεις» έχεις δίπλα του

 

Joaquin Phoenix: Πιο ταλαντούχος από τον αδικοχαμένο αδερφό του, River και σίγουρα και πιο ασχημούλης. O Tζόκερ της καρδιάς μας είναι ο τύπος του άντρα που σου φαίνεται χαμένος μέσα στη δημιουργικότητά του και εσύ θες να τον πάρεις από το χέρι και να τον βγάλεις έξω από τον λαβύρινθο που μόνος του έκτισε για να πάει και να κλειστεί εκεί μέσα.

 

Javier Bardem: Το κεφάλι του είναι τεράστιο, τα μάτια του πάνε προς τα κάτω αλλά όταν προσκάλεσε την Rebecca Hall και την Scarlett Johansson να τον ακολουθήσουν σε μία νύχτα πάθους στο «Vicky Cristina Barcelona» δεν υπήρχε γυναίκα στην αίθουσα του κινηματογράφου που να μην είπε από μέσα της «καλά χαζές είναι τώρα αυτές που δεν πάνε;». Γιατί είναι τόσο πρωτόγονα αρρενωπός που και να θες να του αντισταθείς δεν μπορείς. Ζωώδης έλξη λέγεται αυτό και αν υπήρχε «ερωτική φυσική» θα ήταν νόμος της.

 

Adam Driver: Το αγόρι που με αυτό το πρόσωπο αν δεν ήταν ηθοποιός θα ήταν ψυχοπαθής δολοφόνος έχει την πιο αισθαντική φωνή ever. Και πολύ ωραία κατάμαυρα μαλλιά και την θλίψη του John Cusack στο βλέμμα του (από «High Fidelity» εποχή) και είναι και ο νέος αγαπημένος πρωταγωνιστής του Jim Jarmusch και είναι και Σκορπιός και είναι και 1,89. Αν ακόμα σου φαίνεται λίγο άσχημος… δεν είσαι φίλος μας, λυπάμαι.

 

Tom Hiddleston: Αν εξαιρέσεις το ειδύλλιο-παρωδία με την Taylor Swift αυτός ο 37χρονος Άγγλος όλα καλά τα έχει κάνει σε καριέρα και προσωπική ζωή. Σαν «Lockie» στις ταινίες με τον «Thor» μας φάνηκε sexy με το μαύρο μαλλί. Επίσης έλεγε έξυπνες κακίες όλη την ώρα, οπότε δεν στεκόσουν στο ότι έχει πολύ μικρά χείλια. Στεκόσουν στο πώς χρησιμοποιούσε αυτά που έχει.

 

Vincent Cassel: Τον έχει παντρευτεί η Monica Bellucci και τώρα τον παντρεύτηκε και η κατά 30 χρόνια νεότερή του καλλονή, Tina Kunakey. Ξέρει να χορεύει capoeira, έχει παίξει στο «Μίσος» και είναι Γάλλος. Τι μας νοιάζει αν η δομή του προσώπου του δεν είναι κατασκευαστικά άρτια. Το ότι τον έχει παντρευτεί η Monica Bellucci το γράψαμε έτσι;

 

Adrien Brody: Η μύτη του δεν είναι αυτό που λέμε «γαλλική» αλλά ο άνθρωπος έχει πάρει Oscar για τον «Πιανίστα», έχει εμφανιστεί στο «Peaky Blinders» και έχει μία αισθαντική νωχελικότητα στις κινήσεις τους που σε κάνει να θες απλά να τον παρατηρείς να περπατάει. Αργά θα το κάνει λογικά, θα έχεις χρόνο να τον χορτάσεις.

 

Russell Brand: Σε μία τόσο πολυσχιδή προσωπικότητα –κωμικός, συγγραφέας, ραδιοφωνικός παραγωγός, ακτιβιστής- δεν μπορείς να σταθείς στα μαλλιά του που φαίνονται μονίμως λαδωμένα και στο αποστεωμένο πρόσωπό του, αλλά στο χιούμορ του που είναι sexy και στον τρόπο που κουνάει τα χέρια του που είναι επίσης sexy και σε ό,τι άλλο κάνει on stage που ναι, θα είναι sexy και αυτό.

 

Cillian Murphy: Ο «Thomas Shelby» σίγουρα δεν είναι άσχημος με αυτά τα τεράστια γαλάζια μάτια και τα σαρκώδη χείλη, αλλά έχει μία τόσο εύθραυστη, σχεδόν «θηλυκή», ομορφιά που ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, αρρενωπά πρότυπα. Γι’ αυτό τον βάλαμε σε αυτήν εδώ τη λίστα. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι είναι και από την Ιρλανδία που αυτό του δίνει ένα ακόμα plus, αλλά το πόσο γοητευτικά «τρελός» μπορεί να γίνει αξίζει ένα άλλο άρθρο από μόνο του για να αναλυθεί.

 

Shia LaBeouf: Aυτός ο Αμερικάνος με τα πεταχτά αυτιά και το πρόβλημα διαχείρισης θυμού μπορεί να σου φανεί αληθινά πανέμορφος αν εστιάσεις στο βαθύ του βλέμμα και παραβλέψεις την αδυναμία του σε κάθε λογής εθισμό και κατάχρηση. Τα προβληματικά αγόρια ποτέ καμία δεν τα απέρριψε με «το καλημέρα» άλλωστε.

 
 
 
 
 
 

Δειτε Επισης

Χρήστος Μάστορας: «Πατούν επί πτωμάτων, παίζοντας το θέατρο του καλού και κακού μπάτσου»
Ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ & πρόβλημα. Διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό»
#PowerofLoveGR: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές με 10.000 ευρώ – Το παθιασμένο φιλί
Απασφάλισε ο Μικρούτσικος για την Βατίδου: «Η συνομοταξία του τίποτα» - Η νέα ακόμα χειρότερη απάντηση της
The Social Experiment: Kάτι εντελώς πρωτόγνωρο και διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα
«Παραδοσιακή Βραδιά»: Η Άντρη Καραντώνη υποδέχεται την Χριστιάνα Αριστοτέλους
Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta