Ο Σταύρος από την Κύπρο νίκησε και τους σταύρωσε όλους στο #MasterChefGR!

 
 
Ο Σταύρος από την Λάρνακα κέρδισε το Mystery Box και έφαγε ανελέητο βρισίδι από τους συμπαίκτες του για τις επιλογές του στο #MasterChefGR
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News 

Τα κορίστια και τα αγόρια χωρισμένα σε δυο στρατόπεδα
Η πρώτη μέρα στο σπίτι του Masterchef βρήκε τα αγόρια και τα κορίτσια να έχουν τσακωθεί για το ποιοι θα πάρουν τα δωμάτια στο ισόγειο και ποιοι θα πάρουν τα δωμάτια του πρώτου ορόφου.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

Η ημέρα ξεκίνησε με τον Ηλία να ψήνει τοστ και να το πηγαίνει στον Χάρη για να τον ξυπνήσει…

«Έτσι με τάιζε η μανούλα μου! Μαμά μου λείπεις» δήλωσε στην κάμερα ο Χάρης.

Από την άλλη τα κορίτσια μαζεύτηκαν στο μπαλκόνι και σχολίαζαν την Μάρλεν η οποία παραμιλούσε στον ύπνο της και έλεγε συνταγές.

Η ίδια είπε στην κάμερα ότι είδε στον ύπνο της ότι θα είναι στον τελικό μαζί με τον Γιώργο.

Από την άλλη τα αγόρια στην κουζίνα συζητούσαν πως πέρασαν τη νύχτα

 

Με μια αιφνιδιαστική αποχώρηση άρχισε, το βράδυ της Δευτέρας, το επεισόδιο του MasterChef. Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι διαγωνιζόμενοι μπήκαν στην κουζίνα και οι τρεις σεφ ζήτησαν να φορέσουν τις ποδιές τους, η Σεμίνα Κατσίβα δεν ακολούθησε την γνώριμη διαδικασία!

Η νεαρή διαγωνιζόμενη ξεκίνησε να κλαίει, όταν ο Σωτήρης Κοντιζάς της απεύθυνε τον λόγο προκειμένου να εξηγήσει γιατί δεν θέλησε να φορέσει την ποδιά της. “Έχω ένα προσωπικό σοβαρό πρόβλημα και θα πρέπει να αποχωρήσω” σημείωσε λιτά η Σεμίνα με τον σεφ να προσθέτει, με τη σειρά του, πως “λυπάμαι ιδιαίτερα που το ακούω αυτό μιας και είσαι από την ομάδα μου. Ήθελα πολύ να είσαι στην ομάδα μου. Πρέπει να σου ζητήσω το pin και την ποδιά”.

Οι υπόλοιποι παίκτες του MasterChef δεν έκρυψαν, αμέσως, την έκπληξη και την στεναχώρια τους για την απρόσμενη φυγή της Σεμίνας από τον διαγωνισμό.

“Δυστυχώς για κάποιους προσωπικούς λόγους σοβαρούς, οι οποίοι έχουν περισσότερη προτεραιότητα από το MasterChef – που ήταν ένα από τα πιο σημαντικά όνειρα μου – θα πρέπει να αποχωρήσω. Το MasterChef θα είναι εδώ και του χρόνου οπότε ίσως και να ξανασυναντηθούμε” δήλωσε με χαμόγελο προς την κάμερα η νεαρή διαγωνιζόμενη.

‘”Eμείς ήμασταν ενήμεροι ότι υπήρχε κάποιο θέμα, αντιμετώπιζε κάποιο θέμα η Σεμίνα και περιμέναμε να δούμε αν κάτι θα αλλάξει και θα μπορούσε να λάβει μέρος στον διαγωνισμό. Δυστυχώς αυτό δεν έγινε οπότε για αυτό και αποχώρησε” ” ανέφερε ο Σωτήρης Κοντιζά τους υπόλοιπους διαγωνιζόμενους του MasterChef.

 

Αυτή είναι και η παίκτρια που την αντικατέστησε 

 

 Λεωνίδας Κουτσόπουλος δεν δίστασε να αφήσει σπόντα για τον περσινό νικητή του διαγωνισμού!

Έχοντας περάσει δια πυρός και σιδήρου για να μπουν αισίως οι 23 παίκτες στο σπίτι του MasterChef 4, διαγωνίζονται σήμερα στο πρώτο Mystery Box και να ολοκληρώσουν την ημέρα τους με ένα ιδιαίτερο Τεστ Δημιουργικότητας.

Το πρώτο Mystery Box πάντα διεγείρει την ανυπομονησία αλλά και τη φαντασία των διαγωνιζομένων. Με ένα κουτί Ματριόσκα ή κοινώς γνωστή Μπάμπουσκα, οι 23 του διαγωνισμού μαγειρεύουν με δική τους και μόνο ευθύνη επιλογής.

Η επιλογή από τον νικητή του πρώτου Mystery Box του φετινού διαγωνισμού, για το ποιος θα μαγειρέψει ποια από τις 3 εκδοχές ενός παραδοσιακού πιάτου, έρχεται να ξεκαθαρίσει το μαγειρικό τοπίο για τους 3 Μέντορες.

Χωρίς να μασάει τα λόγια του ο νικητής του Mystery Box μοιράζει με ωμή και πολύ ξεκάθαρη αιτιολόγηση στους υπόλοιπους 22 τις εκδοχές της συνταγής.

Τα υλικά του Mystery Box διάλεξε ο νικητής του προηγούμενου Masterchef Μανώλης Σαρρής για τον οποίο ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος άφησε μια αιχμή

«Σα να μην πέρασε μια μέρα, τα ίδια  άθλια πουκάμισα και επίσης να σας ενημερώσω ότι ο Μανώληςπήρε μια εξηνταρού (60.000) και δεν κέρασε μια μπύρα»

 

Τελικά, το καλύτερο πιάτο ήταν αυτό του Σταύρου ο οποίος και έπρεπε να αποφασίσει τι θα μαγείρευαν οι συμπαίκτες του, γιατί όπως του ανακοίνωσαν οι κριτές, το έπαθλό του για τη νίκη του ήταν να μη συμμετάσχει στην επόμενη δοκιμασία.

Τα πράγματα όμως ήρθαν να δυσκολέψουν για το πρώτο Τεστ Δημιουργικότητας.

Η επιλογή από τον νικητή του πρώτου Mystery Box του φετινού διαγωνισμού, για το ποιος θα μαγειρέψει ποια από τις 3 εκδοχές ενός παραδοσιακού πιάτου, ήρθε να ξεκαθαρίσει το μαγειρικό τοπίο για τους 3 Μέντορες.

Δείτε το βίντεο με την ανακοίνωση των κριτών για τον μεγάλο νικητή της πρώτης δοκιμασίας.

 

Τα πλεονεκτήματα του Νικητή Σταύρου και το παστίτσιο σε 3 διαφορετικές εκδοχές

 

Οι επιλογές του Σταύρου έφεραν πολλά μπιμπ από τους συμπαίκτες του

 

Η κρίση των κριτών έφερε γέλια και χαρές αλλά και την αλήθεια 

 

Δείτε τι θα γίνει απόψε

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Χείμαρρος ο Κωνσταντίνος Βασάλος: «Είναι ανήθικο! Τι ανθρωποφαγία είναι αυτή;»
Χρήστος Μάστορας: «Πατούν επί πτωμάτων, παίζοντας το θέατρο του καλού και κακού μπάτσου»
Ο Γιώργος Λιάγκας για Μάρκο Σεφερλή: «Έχει εμμονή, κόμπλεξ & πρόβλημα. Διαχειρίσου το. Δεν είναι φυσιολογικό»
Νέο επεισόδιο Γιώργου Νταλάρα με δημοσιογράφους για την Μαρινέλλα: «Κάτι δεν πάει καλά με τη σκέψη σας»
Χρήστος Μάστορας: «Δεν έχω να πω κάτι. Δεν έχει αξία η άποψη μου. Ας σεβαστούμε την Μαρινέλλα»
#PowerofLoveGR: Νίκος Πελετιέ και Σωτηρία οι δύο μεγάλοι νικητές με 10.000 ευρώ – Το παθιασμένο φιλί
Απασφάλισε ο Μικρούτσικος για την Βατίδου: «Η συνομοταξία του τίποτα» - Η νέα ακόμα χειρότερη απάντηση της
The Social Experiment: Kάτι εντελώς πρωτόγνωρο και διαφορετικό από ό,τι έχουμε δει μέχρι σήμερα
«Παραδοσιακή Βραδιά»: Η Άντρη Καραντώνη υποδέχεται την Χριστιάνα Αριστοτέλους
Διονύσης Σαββόπουλος για Μαρινέλλα: «Το μυαλό μου πηγαίνει στην κοσμοαγάπητη Σαλονικιά που δίνει μάχη της»