Το εντυπωσιακό πρόγραμμα του Omega την τελευταία εβδομάδα του χρόνου!

 

 

Άννα Βίσση, Νατάσα Θεοδωρίδου, Αντώνης Ρέμος και ο θρίαμβος της Ελένης Φουρέιρα στα #MADVMA2020 ο back to back! Μοναδικά show για κάθε βράδυ την εβδομάδα της Πρωτοχρονιάς! Ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα ετοίμασε το Οmega για τους τηλεθεατές του την τελευταία εβδομάδα του χρόνου!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

 

«#J2US TEΛΙΚΟΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΝΑ ΒΙΣΣΗ» ΣΑΒΒΑΤΟ 26 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:OO

Το τελευταίο επεισόδιο του J2US πλησιάζει και οι εκπλήξεις που ετοιμάζει η παραγωγή δεν έχουν τελειωμό.

Τη μεγαλύτερη έκπληξη θα κάνει η Άννα Βίσση, η οποία θα είναι στο φινάλε του σόου τραγουδώντας αγαπημένα τραγούδια.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου! Η Άννα Βίσση στον τελικό του #J2US Η Άννα Βίσση για πρώτη φορά απέναντι στην Δέσποινα Βανδή στο ίδιο σόου!

 

Mια τηλεοπτική συνάντηση που περιμένει το κοινό σχεδόν μια εικοσαετία όπου υπάρχει η Δέσποινα Βανδή στο μουσικό στερέωμα.

Μέχρι τώρα δεν έγινε ποτέ! O Νίκος Koκλώνης τα κατάφερε!

H απόλυτη ελληνίδα star, στη σκηνή του show, στο μεγάλο τελικό!

 

 
«ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΜΕ ΤΗ ΝΑΤΑΣΑ ΣΤΟ OMEGA» TETAΡΤΗ 30 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 23:3Ο
 
Ένα ξεχωριστό ρεβεγιόν Χριστουγέννων με τη μοναδική Νατάσα Θεοδωρίδου θα απολαύσουμε το βράδυ της Τετάρτη 30 Δεκεμβρίου στις 23:30 στο OMEGA.
 
Αυτά τα ιδιαίτερα για όλους μας Χριστούγεννα η Νατάσα υπόσχεται να τα «ντύσει» με όμορφες μελωδίες στο πνεύμα και τη ζεστασιά των ημερών.
 
Η σπουδαία φωνή του ελληνικού πενταγράμμου θα μας συνεπάρει με τις ερμηνείες της, σε ένα πρόγραμμα- έκπληξη για τους τηλεθεατές του OMEGA.
 
Η Νατάσα Θεοδωρίδου θα ερμηνεύσει μεγάλες επιτυχίες της λαμπρής της πορείας σε μία εορταστική βραδιά γεμάτη μουσική και λαϊκά τραγούδια που έγραψαν τη δική τους ιστορία και αγαπήθηκαν όσο λίγα από το κοινό.
 

 

 
Κοντά της θα είναι οι πολύ καλοί της φίλοι, o Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Πέτρος Ιακωβίδης, ο Stan Αντιπαριώτης, η Γωγώ Τσαμπά και οι αγαπημένοι σε όλους μας Άγγελος και Στέλιος Διονυσίου.
 
«Τα φετινά Χριστούγεννα θα τα περάσουμε μαζί και θα είναι όλα μαγικά» υπόσχεται η Νατάσα Θεοδωρίδου και μας δίνει ραντεβού την παραμονή των Χριστουγέννων στο OMEGA.
 

 

 

«ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΡΕΜΟ ΣΤΟ OMEGA» ΠΕΜΠΤΗ 31 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 20:0Ο

Ο Αντώνης Ρέμος, ο πιο αγαπημένος τραγουδιστής της γενιάς του με τις αξεπέραστες επιτυχίες και η Ρούλα Κορομηλά, η πιο σημαντική παρουσιάστρια όλων της εποχών της ιδιωτικής τηλεόρασης ενώνουν τις δυνάμεις τους και παρουσιάζουν μία … ΟMEGA Πρωτοχρονιά.

Η καλύτερη παρέα για να αποχαιρετήσουμε το 2020 και να υποδεχτούμε το 2021 σε μια βραδιά που γίνεται ακόμα πιο ξεχωριστή, καθώς γεμίζει με μουσική, ελπίδα, αισιοδοξία και μεγάλες εκπλήξεις.

 

 

Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής σε μοναδικές και ανατρεπτικές συναντήσεις με αγαπημένους φίλους χαρίζουν σημαντικές στιγμές και δημιουργούν μια ατμόσφαιρα γιορτής γεμάτη από αγαπημένα διαχρονικά τραγούδια σε ένα τρίωρο show ειδικά για τους τηλεθεατές του MEGA!

Εκτός από μεγάλες ερμηνείες, λοιπόν, θα απολαύσουμε και συνδέσεις – έκπληξη με φίλους του στην Ελλάδας και το εξωτερικού.

Δίνουμε ραντεβού την Παραμονή της Πρωτοχρονιάς και μπαίνουμε στο 2021 με πολλή μουσική, τραγούδι, κέφι και ευχές για μία διαφορετική και πιο ελπιδοφόρα χρονιά.

 

 

«MAD VIDEO MUSIC AWARDS 2020» ΣΑΒΒΑΤΟ 2 ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ ΣΤΙΣ 21:00

 
Ο πιο διαχρονικός μουσικός θεσμός, τα «Mad Video Music Awards 2020» έρχονται την Σάββατο 2 Ιανουαρίου 2020, στις 21:00, αποκλειστικά στο OMEGA.
 
H αγαπημένη μουσική διοργάνωση δίνει ραντεβού με το κοινό, για 17η συνεχόμενη χρονιά, κρατώντας όμως αυτή τη φορά τις αποστάσεις.
 
 
Ένα μοναδικό, εορταστικό τηλεοπτικό show µε τη βράβευση των μεγαλύτερων ονομάτων της εγχώριας µουσικής βιοµηχανίας με εντυπωσιακά acts, συγκινητικές στιγμές, δυνατές εκπλήξεις on stage και αποκλειστικό backstage υλικό. Αυτή είναι η αγαπημένη συνταγή των «Mad Video Music Awards 2020», των μακροβιότερων μουσικών βραβείων, που προσαρμόζονται, εξελίσσονται και πρωτοπορούν, όπως πάντα τα τελευταία χρόνια.
 
Οι φετινές απονομές των βραβείων όμως πρωτοτυπούν, καθώς αποκτούν τηλεοπτικό χαρακτήρα. Aυτή τη χρονιά µένουµε ασφαλείς, μένουμε στο σπίτι και παρακολουθούμε αποκλειστικά στο ΟMEGA τη βράβευση των αγαπηµένων µας καλλιτεχνών.
 
Τα Mad Video Music Awards 2020 θα παρουσιάσουν ένα υψηλών προδιαγραφών αποτέλεσμα και σε επίπεδο παραγωγής αλλά και εικόνας, χρησιμοποιώντας για πρώτη φορά στην ελληνική τηλεόραση τις κινηματογραφικές τύπου κάμερες ARRI ALEXA.
 
Με σειρά εμφάνισης, ο Mad Clip με τη Josephine, η Λένα Ζευγαρά, ο Κωνσταντίνος Αργυρός, η Ελένη Φουρέιρα, ο Toquel, η Τάμτα, ο SNIK, η Έλενα Παπαρίζου με τον Solmeister και τη Marseaux, οι ΜΕΛΙSSES με τη Natasha Kay θα χαρίσουν έντονες μουσικές στιγμές από τη σκηνή των Mad Video Music Awards 2020!
 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Tα πήρε στο κρανίο o Αλέξης Παππάς με κυπριακό δημοσίευμα & βγήκε στα κανάλια - Έξαλλος & ο Λάκης Γαβαλάς
Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας