H Καινούργιου απαντά στον Παπανώτα μετά την επίθεσή του: «Δημήτρη ντροπή…»

 

 

Ο Δημήτρη Παπανώτα ανέφερε πως «Είναι βλάσφημο να λέμε για τέτοιου είδους προβλήματα και να κλαιγόμαστε δημόσια τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.» «Το να συγκρίνεις αυτό που έκανα εγώ με παιδιά που έχουν καρκίνο αυτό είναι βλάσφημο όχι αυτό που έκανα εγώ…»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια ομολογουμένως ανατρεπτική εμφάνιση έκανε το βράδυ της Πέμπτης η Κατερίνα Καινούργιου στο J2US η οποία εμφανίστηκε πάνω στη σκηνή και τραγούδησε το «Κοκορίκο» 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ταξίδι στο παλιό ελληνικό κινηματογράφο στο #J2US και η αναπάντεχη αποχώρηση! Η επιστροφή της Ζωζώς, το Κοκορίκο της Kαινούργιου σε μια βραδιά γεμάτη κέφι, χορό και τραγούδι στο βιαστικό #J2US

 

H παρουσιάστρια μάλιστα, μετά το τέλος της εμφάνισής της μίλησε στην κριτική επιτροπή και εξήγησε πως η επιλογή του τραγουδιού δεν ήταν τυχαία αφού στο παρελθόν η ίδια είχε δεχθεί πολλές αρνητικές κριτικές για τον τρόπο που μιλάει αλλά και ως παιδάκι είχε γίνει αντικείμενο σχολιασμού.

 

Οι δηλώσεις της αυτές έγιναν αντικείμενο σχολιασμού από τον Δημήτρη Παπανώτα ο οποίος ανέφερε πως «είναι βλάσφημο να λέμε για τέτοιου είδους προβλήματα και να κλαιγόμαστε δημόσια τη στιγμή που υπάρχει κόσμος που αντιμετωπίζει πολύ πιο σοβαρά προβλήματα υγείας.»

Στα λόγια αυτά του δημοσιογράφου θέλησε να απαντήσει η Κατερίνα Καινούργιου μέσα από την εκπομπή της που αφού πρόβαλε τις δηλώσεις του Δημήτρη Παπανώτα απάντησε λέγοντας,

«Με θλίβει απεριόριστα… Μου έχουν έρθει πάρα πολλά αρνητικά μηνύματα από το πρωί για τον Δημήτρη Παπανώτα, μου είπαν ότι τοποθετήθηκε επιεικώς απαράδεκτα. Και μάλιστα, σύγκρινε τη συγκεκριμένη εμφάνιση και έμπλεξε μέσα και παιδάκια με καρκίνο. Είμαστε καλά ή μου κάνετε πλάκα τώρα;

Δεν χρησιμοποίησα ποτέ τη λέξη bullying χθες, ούτε κλαύτηκα. Το να πεις ότι κλαύτηκα και να μπλέξεις μέσα παιδιά που αντιμετωπίζουν σοβαρά προβλήματα υγείας, αυτό είναι βλάσφημο Δημήτρη μου, όχι αυτό που έκανα εγώ χθες που ήταν καθαρά ένα ψυχαγωγικό show. Μην ψάχνετε με το παραμικρό να πείτε κάτι αρνητικό και να το συγκρίνετε με κάτι τόσο σοβαρό.

Ένας άνθρωπος με τόση ευφυΐα και καλό παιδί ο Δημήτρης με ευαισθησίες… Δημήτρη ντροπή! Ντροπή! Θεωρώ ότι είναι ένα φάουλ του όλο αυτό», είπε η Κατερίνα Καινούργιου.

 

 

 

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Tα πήρε στο κρανίο o Αλέξης Παππάς με κυπριακό δημοσίευμα & βγήκε στα κανάλια - Έξαλλος & ο Λάκης Γαβαλάς
Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας