«Δεν είχα δυνάμεις, δεν είχα άλλο κουράγιο» Η πρώτη συνέντευξη του Ανδρέα!

 

 

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος αποκάλυψε το κόλπο που τους έστησε η παραγωγή του #GNTMgr! Η πρώην σύντροφος του Ηρακλή Τσουζίνοβ, Αγγελική Κάτρη, μιλάει πρώτη φορά για το χωρισμό τους

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Τι και αν πολλοί ήθελαν ως νικητή του GNTM 3 τον Ανδρέα Αθανασόπουλο, το πανέμορφο 20χρονο μοντέλο κατέκτησε την τρίτη θέση. Ο Ανδρέας κατάφερε να φτάσει ως τον μεγάλο τελικό, χωρίς να έχει αποχωρήσει από το σπίτι, όπως η Παρασκευή και ο Ηρακλής. Το πρωί της Παρασκευής, ο τρίτος φιναλίστ του GNTM βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Στη Φωλιά των Κου Κου» και παραχώρησε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Βίκυ Καγιά για Παπαγεωργίου & Χριστοπούλου: «Τι συνέβη στο τέλος;»  Η απάντηση στις φήμες που θέλουν Ζενεβιέβ – Καράβα να αποχωρούν απ’ το #GNTMgr

 

«Η αλήθεια είναι ότι το πάλεψα πάρα πολύ και απλά ένιωσα ότι προς το τέλος μπορεί να μην πήρα αυτό που ήθελα. Στην τελική είπα ότι δεν πειράζει. Συγκινήθηκα απλά δεν ήθελα να το δείξω. Απλά ήταν αυθόρμητο. Έτσι μου βγήκε. Ο κάθε άνθρωπος βιώνει διαφορετικά τον εγκλεισμό, κακά τα ψέμματα είναι ένας εγκλεισμός. Ουσιαστικά δεν είχα άλλο κουράγιο να το διαχειριστώ. Δεν πήρα ποτέ αυτή την ανάσα που χρειαζόμουν και άτυχος, τυχερός έτσι έγιναν τα πράγματα. Δεν είχα άλλες δυνάμεις για το τέλος» αποκάλυψε ο Ανδρέας στην Κατερίνα Καραβάτου και στον Κρατερό Κατσούλη.

Ο Ανδρέας Αθανασόπουλος ανέφερε επίσης για τις επιστροφές των παικτών: «Ουσιαστικά φέτος, επειδή έχουμε τον κορΩνοϊό, μας είχαν πει ότι μάλλον δεν θα γίνουν επιστροφές. Είχε περάσει καιρός και λέγαμε επιτέλους φτάσαμε στην τελική ευθεία. Μας έπαιξαν ένα ωραίο κολπάκι. Δεν ξέρω αν είχα εγώ το μεγαλύτερο θέμα. Εγώ είμαι ένας άνθρωπος που πιστεύω στις δεύτερες ευκαιρίες, και στις τρίτες και στις τέταρτες στη ζωή! Απλά επειδή είναι διαγωνισμός, όταν έχεις μια ομάδα ποδοσφαίρου και οι αγώνες είναι knock out. Όταν φύγεις για μία ημέρα και ξαναγυρίσεις, δεν θα φανεί τόσο ωραία στο Πρωτάθλημα. Και εγώ στη θέση τους το ίδιο θα ήμουν. Είναι ανταγωνιστικό το παιχνίδι. Δεν ήμασταν ρατσιστές απέναντι στις επιστροφές…»

 

Στη «Φωλιά των Κου Κου” και τον Αρτ μίλησε και η Αγγελική Κάτρη, η πρώην σύντροφος του Ηρακλή Τσουζίνοβ, μετά την αποκάλυψη του νικητή του GNTM για το χωρισμό τους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Ο Ηρακλής χώρισε, έσβησε όλες τις φωτογραφίες της και είναι με την Μαρινέλα

 

«Οι συγκυρίες αλλάζουν, οι άνθρωποι αλλάζουν, όπως τα είπα και στα stories μου. Λογικό είναι, αναλόγως με τι άτομα συναναστρέφεσαι, το περιβάλλον αλλάζει, αλλάζουν πολλά γενικά. Δεν υπήρξε ποτέ τσακωμός, ο καθένας πήρε το δρόμο του και κοιτά τα επαγγελματικά του. Εγώ στο χορό, εκείνος στο μόντελινγκ και είμαστε πολύ κομπλέ. Εννοείται ότι τον στήριξα μέχρι τελευταία στιγμή, είπα και στον κόσμο να τον ψηφίσει.

Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε, άνθρωποι είμαστε, περάσαμε πολύ όμορφα μαζί και εννοείται ότι θα τον στηρίξω. Τώρα έχει κλείσει αυτός ο κύκλος και δεν ξέρω αν θα τα ξαναβρούμε. Νιώθω πολύ καλά με τον εαυτό μου», είπε η Αγγελική Κάτρη.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Tα πήρε στο κρανίο o Αλέξης Παππάς με κυπριακό δημοσίευμα & βγήκε στα κανάλια - Έξαλλος & ο Λάκης Γαβαλάς
Ο Κούλλης Νικολάου εξήγησε τι ακριβώς έχει συμβεί με το #Netflix και το #Famagusta στην Κύπρο
#TALKTOME: Η πιο τρομακτική ταινία της δεκαετίας