Πιάστηκε με κοκαΐνη και πιστόλι ο Νότης Σφακιανάκης-Οδηγείται ενώπιον Εισαγγελέα

Αστυνομικοί της ομάδας ΔΙΑΣ σταμάτησαν για έλεγχο τον γνωστό τραγουδιστή Νότη Σφακιανάκη κατά τους καθιερωμένους ελέγχους που γίνονται στα μπλόκα για την τήρηση των μέτρων κορωνοϊού.
 
Αστυνομικοί τον σταμάτησαν τον Νότη Σφακιανάκη για έλεγχο και έκαναν έρευνα στο αυτοκίνητό του επί της λεωφόρου Βουλιαγμένης, στο ύψος του Ελληνικού.
 
Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, στο εσωτερικό του οχήματος βρέθηκαν δύο γραμμάρια κοκαΐνης, ένα πιστόλι για το οποίο ο τραγουδιστής δεν είχε άδεια και ένα taser (συσκευή ηλεκτρικής εκκένωσης).
 
Ο τραγουδιστής συνελήφθη και οδηγήθηκε στο Τμήμα Ασφαλείας Ελληνικού-Αργυρούπολης, ενώ αύριο Δευτέρα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Ποινικής Δίωξης.
 
Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες, ο τραγουδιστής Νότης Σφακιανάκης φαινόταν νηφάλιος κατά τον έλεγχο, ενώ ήταν ήπιος και πολύ ευγενικός με τους αστυνομικούς. Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για το νόμο περί ναρκωτικών και όπλων.
 
«Φοβόμουν για τη ζωή μου»
«Φοβόμουν για τη ζωή μου». Αυτό είπε στους αστυνομικούς ο γνωστός τραγουδιστής, Νότης Σφακιανάκης, θέλοντας να δικαιολογήσει την κατοχή όπλου χωρίς τη νόμιμη άδεια. Ο τραγουδιστής ανέφερε ότι είχε λόγους να φοβάται για τη ζωή του και έτσι είχε πάνω του ένα εννιάρι πιστόλι για την αυτοπροστασία του.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες του ethnos.gr, ο Νότης Σφακιανάκης είχε στο παρελθόν νόμιμη άδεια από την ΕΛ.ΑΣ. για κατοχή όπλου. Ωστόσο, η άδεια αυτή δεν ανανεώθηκε. Ο ίδιος, ωστόσο, φαίνεται ότι εξακολουθούσε να οπλοφορεί. Σημειώνεται ότι ο τραγουδιστής υποστήριξε ότι την ώρα του ελέγχου πήγαινε να πάρει την κόρη του από το σταθμό του Μετρό για να γυρίσουν στο σπίτι τους.
 
 «Ουδείς είναι πάνω από το νόμο. Οι Έλληνες αστυνομικοί κάνουν τη δουλειά τους και μάλιστα καθημερινά αποδεικνύουν πόσο καλά την κάνουν. Σύμφωνα με τους συναδέλφους μου που τον συνέλαβαν, ο Νότης Σφακιανάκης ήταν απολύτως συνεργάσιμος και πλέον το λόγο έχει η Δικαιοσύνη», δηλώνει στο ethnos.gr ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής.
 
Σημειώνεται ότι ο Νότης Σφακιανάκης είχε συλληφθεί ξανά στο παρελθόν στην περιοχή του Ελληνικού, όταν ακόμα βρισκόταν εκεί το αεροδρόμιο της Αθήνας. Τότε, είχε αφήσει μέσα στο αυτοκίνητό του ένα αεροβόλο, το οποίο ήταν σε εμφανή θέση. Οι αστυνομικοί το είδαν νομίζοντας αρχικά ότι επρόκειτο για κανονικό όπλο. Όπως διαπιστώθηκε, ωστόσο, ήταν αεροβόλο. Και τότε ο τραγουδιστής ανέφερε ότι κινδύνευε η ζωή του και το είχε για την αυτοπροστασία του.
 
Πηγή: Έθνος

Δειτε Επισης

Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Ο λόγος που η Silia Kapsis ενώ είναι στην Ελλάδα δεν βρέθηκε στο πάρτι της #Eurovision με τη Μαρίνα Σάττι
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Η πρώτη on camera αντίδραση της Ελένης Μενεγάκη μετά το τέλος από το Mega
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της