Επέστρεψαν οι φίλοι του και έδιωξαν το Σήφη στο #GNTMgr! Η πρώτη του ανάρτηση

 

Οι παίκτες που επέστρεψαν και θριάμβευσαν περνώντας την καλύτερη φωτογραφία στο #GNTMgr! Η επική ατάκα της Καγιά! «Ένας θα είναι ο νικητής... αν δεν πέσει το σύστημα»! Μια έκπληξη περίμενε τον Ανδρέα στα 2οα γενέθλια του!

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Οι... καρδιακοί παλμοί ανέβηκαν για τους συμμετέχοντες στο ριάλιτι μοντέλων όταν είδαν στην τηλεόραση του σπιτιού ότι γίνεται κάστινγκ στο πλατό με τους παίκτες που έχουν αποχωρήσει σε προηγούμενες δοκιμασίες. 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: 

 

Ενώ όλοι οι ένοικοι του σπιτιού ήταν χαλαροί και ασχολούνταν με διάφορα για να περάσει η ώρα, είδαν πως η τηλεόραση στο σαλόνι ξαφνικά άναψε και άρχισαν να βλέπουν πλάνα από το πλατό.

Η έκπληξή τους ήταν μεγαλύτερη όταν διαπίστωσαν πως εκεί βρίσκονταν παίκτες που είχαν αποχωρήσει σε προηγούμενες δοκιμασίες.

Ο Ηρακλής, η Ίριδα, ο Εμμάνουελ, η Ρασέλ, ο Παναγιώτης, ο Κωνσταντίνος και πολλοί άλλοι πρώην παίκτες στάθηκαν μπροστά από τη Βίκυ Καγιά, τον Γιώργο Καράβα και τη Ζενεβιέβ Μαζαρί οι οποίοι και τους ανακοίνωσε ότι ο άνθρωπος κλειδί του μεγαλύτερου πρακτορείου μοντέλων στον κόσμο, ο Τζο θα αποφάσιζε ποιοι πρώην παίκτες θα επέστρεφαν στο παιχνίδι για μία δεύτερη ευκαιρία.

 

Ο Τζο θέλησε να δει πιο καλά κάποιους από τους πρώην παίκτες, ανάμεσά τους η Παρασκευή, ο Ηρακλής, η Ξένια, η Ίριδα, ο Εμμάνουελ και η Ειρήνη.

 

Με χιούμορ και τρολ διάθεση αναφέρθηκε η Βίκυ Καγιά στον τελικό του παιχνιδιού και στην διαδικασία ψηφοφορίας!

Η παρουσιάστρια του ριάλιτι μόδας, καλωσόρισε τους παίκτες που ξανά μπήκαν στο σπίτι και μίλησε μαζί τους.

Τους εμψύχωσε λέγοντας ότι τους δόθηκε μια δεύτερη ευκαιρία και πρέπει να την αξιοποιήσουν στο έπακρο.

Η Βίκυ Καγιά δε δίστασε να ρωτήσει έναν - έναν από τους παλιούς παίκτες για το πως νιώθουν για τις νέες αφίξεις στο σπίτι του GNTM.

Όταν αναφέρθηκε στον τελικό που πρόκειται να δούμε σε λίγο καιρό είπε χαρακτηριστικά: «Ένας θα είναι ο νικητής... αν δεν πέσει το σύστημα», προκαλώντας γέλια σε όλους!

 

Με έμπνευση από την Ασία και τους μυθικούς πολεμιστές της, τα επίδοξα top models κλήθηκαν να ποζάρουν στον αέρα και να αναπαραστήσουν -ανά ζευγάρια- μια σκηνή ασιατικής πάλης.

Η στρατηγική της Λία με τα disavantage που εξόργισε τον Έντουαρντ

 

Μια έκπληξη περίμενε τον Ανδρέα.

Συγκεκριμένα, μέσα στο σετ όπου φωτογραφήθηκαν τα παιδιά μπήκε μια τούρτα για τα γενέθλια του νεαρού μοντέλου που έκλεισε τα 20 του χρόνια.

Η Βίκυ Καγιά, η Ζενεβιέβ Μαζαρί, ο Γιώργος Καράβας και οι συμπαίκτες του, άρχισαν να τραγουδούν το “Happy Birthday”.  Ο Ανδρέας συγκινημένος έκανε μια ευχή και έσβησε τα κεράκια που υπήρχαν πάνω στην τούρτα.

«Τους ευχαριστώ πάρα πολύ, μου έφτιαξαν την ημέρα. Πάρα πολύ περίεργο που οι δικοί μου άνθρωποι δεν είναι εδώ, δηλαδή μου λείπουν πάρα πολύ. Αυτό είναι το γεγονός που πιστεύω, νοιώθουμε αδικημένοι για τα παιδιά που ήρθαν. Που τους έχουν δει, έχουν πάρει αυτό το αίσθημα αγάπης. Μανουλίτσα, πατερούλη, αδελφούλα κερνάω μόλις βγω», είπε ο 20χρονος Ανδρέας στην κάμερα.

 

 

Επέστρεψαν με...φόρα στο GNTM. Δείτε ποια μοντέλα πήραν τη καλύτερη φωτογραφία.

 

Έτσι, με ιδιαίτερη δυσκολία, οι 4 κριτές, Βίκυ Καγιά, Άγγελος Μπράτης, Ζενεβιέβ Μαζαρί, Δημήτρης Σκουλός, έπρεπε να αποφασίσουν ποιος ή ποια θα αποχωρήσει από το GNTM. Και αυτός ήταν ο Σήφης Φανταράκης, ο οποίος δεν κατόρθωσε να βγάλει εις πέρας ορθά τη δοκιμασία με αποτέλεσμα να μην εντυπωσιάσει τους κριτές.

 

Όσον αφορά τον αποχαιρετισμό του Σήφη από τους συμπαίκτες του, στο σπίτι του GNTM, αυτός έγινε μέσα σε βαρύ κλίμα με τον νεαρό Κρητικό να χαμογελάει κλείνοντας την πόρτα της εξόδου.

 

Τα πρώτα του λόγια

Ήδη όμως έχει κάνει και την πρώτη του ανάρτηση στα social media.

Πόσταρε μια φωτογραφία του και έγραψε:
«The Beginning Of The End.

Μια ξεχωριστή εμπειρία φτάνει και για μένα στο τέλος της. Δεν μετανιώνω στιγμή με την απόφαση μου να συμμετάσχω, νεες εμπειριες και γνωριμιες αλλά και ομορφες στιγμες. Εμαθα πολλά και θα μαθω ακόμα περισσότερα... Άλλωστε τώρα ξεκινάμε..!!!».

 

Δείτε το trailer

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

Δειτε Επισης

Η πρώτη πρόβα της Μαρίνας Σάττι - Εντυπωσιακή στη σκηνή του Malmö Arena
Γιώργος Λιάγκας Vs. Νίκος Μάνεσης: «Λέει εμένα ηλίθιο, μπορεί και να έχει υψηλό IQ το παιδί… Νίκο τον λένε;»
Silia Kapsis: «Είχα λίγο άγχος. Η σκηνή είναι πάρα πολύ μεγάλη, αισθάνθηκα… μικρή»
Το δριμύ κατηγορώ της Κατερίνας Καινούργιου για Ανδρέα Μικρούτσικο: «Έκλαιγα, δεν πίστευα ότι θα μιλάει έτσι»
Στο νοσοκομείο ο Λάκης Λαζόπουλος μετά από λιποθυμικό επεισόδιο - Χτύπησε στο κεφάλι
Καλομοίρα: «Είχα δύσκολες εγκυμοσύνες, στα δίδυμα ήταν σαν κατάθλιψη. Ο σύζυγός μου είχε τρομάξει»
Σύσσωμη η τηλεόραση καταδικάζει τον Ηλία Ψινάκη για τα πεπραγμένα του σε Κατερίνα Λιόλιου & Μαίρη Συνατσάκη
Μαλού: Tραγουδούσε στη σκηνή του νυχτερινού κέντρου στο Μαρούσι την ώρα της φονικής συμπλοκής - Τι δήλωσε
Για το Μάλμε της Σουηδίας αναχώρησαν η Μαρίνα Σάττι με τους συνεργάτες της
#TvQueen: Ο Τρύφωνος, η Αριστοτέλους, η Νατάσα Ιωάννου & το κυπριακό «πολυεργαλείο, χαμαιλέον & τζόκερ»