Θετικοί στον κορωνοϊό Δημήτρης Μπέλλος και Μαρία Μπέη

 
 
 
Η ανακοίνωση της Σταματίνας Τσιμτσιλή
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Μια αποκάλυψη για τον Δημήτρη Μπέλλο και τη Μαρία Μπέη θέλησε να κάνει πριν λίγα λεπτά η Σταματίνα Τσιμτσιλή μέσα από την εκπομπή της. 

Συγκεκριμένα η παρουσιάστρια του «Happy Day» αποκάλυψε πως τα δυο παιδιά που εμφανίζονται δυο φορές την εβδομάδα στην εκπομπή στην ενότητα της μαγειρικής βρέθηκαν θετικοί στον κορωνοϊό και για αυτό θα απουσιάζουν μέχρι να καταφέρουν να αναρρώσουν πλήρως. Όπως είπε η παρουσιάστρια στις αρχές της προηγούμενης εβδομάδας τα δυο παιδιά έκαναν το απαραίτητο τεστ και βρέθηκαν αρνητικοί. Ωστόσο προς τα τέλη της προηγούμενης εβδομάδας η Μαρία είχε κάποια ύποπτα συμπτώματα και ενημέρωσε αμέσως την παραγωγή.

Εκείνοι της είπαν πως θα πρέπει να μείνει στο σπίτι της μέχρι να ξανακάνει το τέστ, το οποίο αφού το έκανε βγήκε θετικό όπως και εκείνο του συντρόφου της Δημήτρη.

Αμέσως άρχισε η ιχνηλάτηση και όπως όλα δείχνουν τα δυο παιδιά κόλλησαν σε συνάντηση που είχαν με άνθρωπο που δε σχετίζεται με την εκπομπή.

Μάλιστα η Σταματίνα Τσιμτσιλή ανέφερε πως στη συνέχεια της εκπομπής ο Δημήτρης και η Μαρία θα εμφανιστούν μέσω skype στην εκπομπή προκειμένου να περιγράψουν και οι ίδιοι τι ακριβώς έγινε και πως βιώνουν οι ίδιοι την κατάσταση.

 

 

Τα δυο παιδιά-που είναι ζευγάρι και στη ζωή, όπως είναι γνωστό- βγήκαν μέσω skype στην πρωινή εκπομπή του Alpha και μίλησαν για τη δυσάρεστη εμπειρία τους. Η Μαρία, μάλιστα, είναι εκείνη που περνά πιο δύσκολα σε αυτή τη «μάχη», συγκριτικά με τον Δημήτρη.

«Τώρα το περνάμε σχετικά ελαφριά. Τις προηγούμενες ημέρες, εγώ προσωπικά, δεν ήμουν τόσο καλά. Εμείς δεν είμαστε εδώ και 1 εβδομάδα στην εκπομπή. Την προηγούμενη Τρίτη είχαμε κάνει το rapid test και είχαμε βγει αρνητικοί» δήλωσε η Μαρία και λίγο αργότερα πρόσθεσε: «Για μένα τις πρώτες ημέρες τα συμπτώματα ήταν βαριά. Πονούσε όλο μου το σώμα, πονούσε η μέση μου, είχα και τις δύσκολες ημέρες μου, ήμουν μπουκωμένη, πονούσε η μύτη μου μέσα, και ξυπνούσα με έναν πόνο στον λαιμό και πονούσε το στήθος μου. Δεν είχα γεύση».

«Ακόμα και σήμερα δεν έχω γίνει τόσο καλά. Νιώθω το μπούκωμα. Έχω βαλει πέντε κιλά μέικ απ. Πονάω λίγο. Ειδικά τα μάτια μου, νιώθω ότι τα βλέφαρά μου πέφτουν» συνέχισε η Μαρία, με τον Δημήτρη να συμπληρώνει: «Έχω μπούκωμα, συνάχι κανονικά».

Δες όλη την εξομολόγηση του ζευγαριού στο βίντεο:

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Παπαρίζου και Σερτάμπ θα ανέβουν στη σκηνή της Eurovision
«Αν ήταν η μαμά μου τόσο παντοδύναμη, θα της έλεγα να με έχει εδώ με τόσα άγχη;»
Η ιστορία της Δανάης Μπάρκα για τα κόκκινα αυγά-«Μισά ήταν βρασμένα, μισά όχι»
«Έχω αναθεωρήσει πάρα πολλά εξαιτίας της δύσκολης στιγμής που υπάρχει στη ζωή μου»
Σταματίνα Τσιμτσιλή για την κόρη της: Για τρεις ημέρες δεν θεωρήθηκε οριακά πρόωρη
«Είπα ότι προτιμώ να είμαι ερωτευμένος με τον Ιησού Χριστό και αυτό παρεξηγήθηκε πάρα πολύ»
Ταξίδι στη Σκιάθο για το Ντάνο και τη Δήμητρα Βαμβακούση-Το album της εξόρμησης
Ήβη Αδάμου για Μιχάλη Κουινέλη: «Ήταν η πρώτη φορά που ερωτεύτηκα»
Η σπάνια φωτογραφία της Ελένης Ράντου με την μητέρα της-«Αγκαλίτσα μου»
Το πρώτο μήνυμα Λαζόπουλου μετά τη νοσηλεία-«Θυμάμαι ότι έχουμε ΝΔ και η αντιπολίτευση κοιμάται»