Οριστικά εκτός #J2USgr, η Ολυμπιονίκης Πηγή Δεβετζή; Την έφαγε ο Τρύφωνας

 
 
Οριστικά εκτός #J2USgr φαίνεται πως μένει τελικά η Πηγή Δεβετζή. Η Ολυμπιονίκης επρόκειτο να συμμετέχει στον φετινό κύκλο του μουσικού σόου, ωστόσο λίγο πριν την πρεμιέρα διαγνώστηκε με κορωνοϊό. Η Έφη Σαρρή με τη σειρά της αποκάλυψε το παρασκήνιο
 
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Την Πηγή Δεβετζή αντικατέστησε ο Τρύφωνας Σαμαράς, αρχικά για λίγο και μέχρι εκείνη να ξεπεράσει τον κορωνοϊό. Τελικά η αντικατάσταση φαίνεται να είναι μόνιμη με τον Τρύφωνα Σαμαρά να συμμετέχει και φέτος στο J2US.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πηγή Δεβετζή: «Δεν ξέρω αν θα είμαι στο #J2USgr! Παίρνω τηλέφωνα και δεν τα σηκώνουν»

Σε δηλώσεις της η Πηγή Δεβετζή αποκάλυψε πως δεν ξέρει αν θα λάβει μέρος στο J2US, καθώς παίρνει τηλέφωνο και κανείς δεν το σηκώνει.

Η Έφη Σαρρή με τη σειρά της αποκάλυψε στην κάμερα του «Ευτυχείτε» πως υπήρξε επικοινωνία με την Πηγή Δεβετζή, στην οποία ωστόσο δεν άρεσε το τραγούδι που της πρότειναν.

«Συνεχίζουμε με τον Τρύφωνα κανονικά τις πρόβες» είπε, μεταξύ άλλων, η Έφη Σαρρή.

Από την άλλη ο Χάρης Λεμπιδάκης, τόνισε: «Η Πηγή εγώ νομίζω πως είναι οριστικά εκτός Just the 2 of Us, εκτός και κάνει κάποια στιγμή μια γκεστ εμφάνιση. Η Πηγή διαμαρτύρεται, το λέει δημόσια και πρέπει να δούμε τι θέση θα πάρει και η εταιρεία παραγωγής και ο ίδιος ο Νίκος Κοκλώνης».

Στην «Φωλιά των ΚουΚου» βρέθηκε καλεσμένος το πρωί της Πέμπτης ο Νίκος Κοκλώνης. Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι το «Just the 2 of us» θα επιστρέψει κανονικά αυτό το Σάββατο στις οθόνες μας, ενώ ξεκαθάρισε τι συμβαίνει με την Πηγή Δεβετζή.

«Εγώ δεν απαντάω στην Πηγή; Εγώ της απαντάω! Την ρώτησα “Πηγή μου θα έρθεις το Σάββατο;”, μου λέει “τι τραγούδι θα πω” και της απαντάω ότι το τραγούδι το έχουμε κάνει ήδη ανάθεση λόγω της καθυστέρησης που είχαμε με τα κρούσματα. Ο Γιώργος Θεοφάνους έχει επιλέξει ένα συγκεκριμένο τραγούδι για τον Τρύφωνα Σαμαρά και την Έφη Σαρρή, οπότε αν έρθει θα πρέπει να πει αυτό το τραγούδι. Μου λέει “δεν θα πω αυτό το τραγούδι, θα πω Πρωτοψάλτη” και της απαντάω “Πρωτοψάλτη δεν προλαβαίνεις να πεις.

Μια μέρα είμαι στο σπίτι στον καναπέ μου και με παίρνει τηλέφωνο ο Τρύφωνας και με ρωτάει τι τραγούδι θα πει στο επόμενο επεισόδιο. Εγώ, αν έκανα ανάθεση στο τραγούδι, θα ήθελα να πει το “Είμαι πολύ ωραίος…”. Βάζω την Πηγή μέσα στη γραμμή και λέω “ο κορωνοϊός έφερε τον Τρύφωνα στο J2US, o κορονοϊός θα τον βγάλει”. Την επόμενη εβδομάδα θα είσαι εσύ μαζί μας καλώς ήρθες στο show! Με ρωτάει, λοιπόν, ποιο τραγούδι θα πει, της λέω Άννα Βίσση και μου απαντάει ότι αυτό το τραγούδι δεν ταιριάζει στη φωνή της. Οπότε καταλαβαίνετε. Τις επόμενες εβδομάδες θα δούμε την Πηγή»

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Η αφιέρωση του Γιάννη Πάριου στη Μαρινέλλα: «Στη μάνα όλων μας,... γιατί έτσι την λέμε εμείς, μάνα»
Ο Τάκης Ζαχαράτος γονατίζει και φιλά την σκηνή στο Ηρώδειο που κατέρρευσε η Μαρινέλλα
Χρήστος Mάστορας: «Η Μαρινέλλα είναι μια γυναικεία επανάσταση από μόνη της! Σε αγαπάμε & σε περιμένουμε!»
Aύριο το Βραβείο Κινηματογράφου στο Βατικανό για τον μικρό Ανδρέα Χριστοδούλου και το #Famagusta
Κατερίνα Λιόλιου: «Με ενοχλούν τα σχόλια στα social media. Κάνω ψυχανάλυση από 17 ετών»
Καταβεβλημένος on camera o Χρήστος Μάστορας: «Οι προσευχές μας είναι με την Μαρινέλλα» - Κατάρες στα social
Ο Κωνσταντίνος Αργυρός στο κατάμεστο Royal Albert Hall – Η αφιέρωση και το μήνυμα στην Μαρινέλλα
Tα πήρε στο κρανίο o Αλέξης Παππάς με κυπριακό δημοσίευμα & βγήκε στα κανάλια - Έξαλλος & ο Λάκης Γαβαλάς
Το μήνυμα της Άννας Βίσση για την Μαρινέλλα: «Ξεχώρισε, μεσουράνησε, άντεξε, θριάμβευσε και ακόμα μπορεί!»
Δημιουργούν πορνό με διάσημες Ελληνίδες μέσω ΑΙ - Ανθή Βούλγαρη: «Είμαι και εγώ σε αυτά τα πρόσωπα»