Ο Πυργίδης ξύπνησε από το λήθαργο του αντιδημάρχου & πέρασε στην αντεπίθεση

 
 
 

Καυγάς Άννας Μαρίας με Ραμόνα και Ραίσα! Η προσπάθεια χειραγώγησης της Δανέζη σε Ζακ και Γρήγορη στο #BigBrotherGR! 'Οσα θα δούμε στην Κύπρο απόψε το βράδυ στο #BigBrotherGR λόγω της χρονοκαθυστέρησης μίας ημέρας με το επεισόδιο στην Ελλάδα. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Η νέα αρχηγία έφερε μεγάλη παρεξήγηση στο σπίτι

Στο νέο επεισόδιο του Big Brother η Σοφία Δανέζη μίλησε ανοιχτά στον Ζακ, εκφράζοντας το παράπονό της. Η νέα εβδομάδα ξεκίνησε με τον Χρήστο Βαρουξή να αναλαμβάνει την αρχηγία του σπιτιού.

 

H ανακοίνωση στους συμπαίκτες του και η "συγγνώμη" στην Άννα Μαρία Ψυχαράκη

Η νέα εβδομάδα βρήκε τον Χρήστο Βαρουξή αρχηγό του σπιτιού με τη Σοφία Δανέζη, να ξεσπά εναντίον του Ζακ ο οποίος δέχτηκε την απόφασή του να μπει υπεύθυνος στην αποθήκη.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: To βίντεο πριν κάποια χρόνια με την Άννα Μαρία να προσπαθεί στην τηλεόραση...

Ο αρχηγός της εβδομάδας κάλεσε τους παίκτες στο σαλόνι του σπιτιού, θέλοντας να κάνει μια ανοιχτή κουβέντα για τον τρόπο με τον οποίο θα συμβιώσουν όλοι μαζί από εδώ και πέρα.

«Προτιμώ να φάω δέκα ψήφους αλλά η μητέρα μου να είναι χαρούμενη με αυτό που είμαι. Θέλω να ζητήσω από την Άννα Μαρία συγγνώμη γιατί όταν είσαι σε άσχημη ψυχολογική κατάσταση... εδώ υπάρχει και το λάθος οτι είμαστε η παρέα του ενός καναπέ και η παρέα του άλλου. Θέλω να σπάσουμε λίγο τα στερεότυπα να είμαστε καλά ο ένας με τον άλλον. Οι χαρακτήρες μας έχουν διαμορφωθεί, ξέρουμε ο καθένας μας ποιος είναι και τι είναι», ανέφερε ο Χρήστος Βαρουξής, μετανιωμένος για τη συμπεριφορά του και για τις κλίκες στο ριάλιτι.

Η Σοφία Δανέζη συμφώνησε με τα λεγόμενά του ωστόσο παραδέχτηκε πως πλέον είναι πολύ αργά για να γίνουν τα δύο στρατόπεδα ένα.

«Χρήστο μου, πολύ ωραία τα λες, αλλά δυστυχώς τα λες πολύ αργά, πάρα πολύ αργά. Έπρεπε να φτάσεις σε αυτό το σημείο»

 

Ο ίδιος μάλιστα αποφάσισε να βάλει τον Ζακ υπεύθυνο στην αποθήκη, μια θέση την οποίο εκείνος απέφευγε εδώ και καιρό να αναλάβει.

Ωστόσο ο Ζακ δέχτηκε την απόφαση του Χρήστου με τη Σοφία να αντιδρά. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την αδικία την οποία αισθάνθηκε απέναντι στον Δημήτρη Κεχαγιά, καθώς την περασμένη εβδομάδα (με αρχηγό τον Κεχαγιά) ο Ζακ αρνήθηκε τη συγκεκριμένη θέση.

Η Σοφία Δανέζη, φανερά προβληματισμένη με τη συμπεριφορά του αποφάσισε να μιλήσει με τον Ζακ, μεταφέροντας μάλιστα το λόγια που ειπώθηκαν από τον ίδιο, λίγες ημέρες πριν τη νέα αρχηγία στο σπίτι του Big Brother.

 

Ένταση Γρηγόρη με Σοφία

 

Ιδιαίτερα φορτισμένος ήταν ο Δημήτρης Πυργίδης με το κλίμα που έχει δημιουργηθεί στο σπίτι του Big Brother και το γεγονός ότι η Άννα Μαρία έχει απομονωθεί και δεν τρώει. Ο ίδιος ανέφερε στον Χρήστο Βαρουξή ότι πρέπει να αλλάξει αυτό το κλίμα και ότι πρέπει να συμβιώσουν όλοι ήρεμα γιατί με αυτόν τον τρόπο δε νιώθει καλά.

Όταν ο Αντιδήμαρχος μπήκε να ρωτήσει τι συνέβη, ο Δημήτρης Πυργίδης μπήκε στο μπάνιο ξεσπώντας σε κλάματα. Στην συζήτηση που εκτυλίχθηκε αργότερα οι δυο τους λογομάχησαν με τον Αντιδήμαρχο να του λέει ότι η Άννα Μαρία έχει κάνει πολλά, την έχει ψηφίσει και δεν θέλει να την προσεγγίσει ξανά.

Ο Δημήτρης Πυργίδης κατέληξε ότι η φωνή της ψυχής του του λέει ότι κάτι πρέπει να γίνει και να αλλάξει η κατάσταση με την Άννα Μαρία. Για να δούμε αν τελικά θα βελτιωθούν οι σχέσεις με την ίδια ή αν η ατμόσφαιρα συνεχίσει να είναι εκρηκτική.

 

Αποφασίζει η Άννα Μαρία αν θα συμμετέχει στην Εβδομαδιαία Αποστολή 

 

Δώρο στον Κεχαγιά από την Άννα Μαρία

 

Καυγάς Άννας Μαρίας με Ραμόνα και Ραίσα

 

Πάρτι στο σπίτι για να μπαλάρει το Χάος ξανά

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

On air σκοτωμός Λιάγκα - Καλύβα για το... περιεχόμενο του Γιώργου Αυτιά & το «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια»
Η Ελένη Τσολάκη για το viral σχόλιο του Elon Musk: «Χαιρετίστε με, κάνω βαλίτσες φεύγω! Aναλάμβανω θέση CEO!»
Το grand finale, τα δώρα του Ρέμου στη Φουρέιρα για τον γιο της και τον Μποτία, και οι λαμπερές παρουσίες
Η μακροσκελής ανάρτηση του Αλέξη Παππά μετά το #SurvivorGR: «Δεν σημαίνει ότι τελείωσαν όλα»
Η μεγάλη αλλαγή που αποφάσισε τελευταία στιγμή, για την εμφάνισή της η Μαρίνα Σάττι στην #Eurovision
#Eurovision 2024: Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΡΤ για την Έλενα Παπαρίζου
#SurvivorGR: Τέλος και ο Γκέντσογλου, χαμός με Σταυρούλα και Γιάννη και τα... πυρά στον Φάνη
Η Άννα Βίσση απαντά για τον Νίκο Καρβέλα και την πρόταση του Acun για το #TheVoiceGR
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»