«Με χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ, δεν θα έπαιζα με τον Σεφερλή!»

 
 
 

Δείτε όσα είπε για την σχέση του με την Κύπρια τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου και πόσο τον βοήθησε με τον τρόπο της να αλλάξει! Παπακαλιάτης ή Γιώργος Λάνθιμος; Στην εκπομπή της ΕΡΤ1 «Αυτός και ο άλλος», βρέθηκε καλεσμένος χθες βράδυ ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cyprus

Ο ηθοποιός μίιλησε για τις επιλογές του σε ρόλους στον κινηματογράφο αλλά και στο θέατρο μίλησε με αφορμή ερώτηση σχετικά με την ταινία για τον Νίκο Καζαντζάκη. Θα υποδυόταν έναν ρόλο ιστορικού προσώπου ακόμη και αν διαφωνούσε με όσα εκείνος πρέσβευε; Θα επέλεγε να ξανασυνεργαστεί με τον Χριστόφορο Παπακαλιάτη αλλά και να έχει έναν ρόλο σε ταινία του Γιώργου Λάνθιμου; Τι γνώμη έχει για την επιθεώρηση αλλά και τον Μάρκο Σεφερλή;

«Έχω παίξει πολλούς απεχθείς ρόλους και συνήθως είναι και πολύ ωραίοι γιατί έχουν ιδιόρρυθμες συμπεριφορές. Με μεγάλη μου χαρά θα ενσάρκωνα τον Χίτλερ. Τα ακραία πρόσωπα είναι και τα πιο ενδιαφέροντα για να παίξεις. Αν ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης μου προτείνει ένα ρόλο στη σειρά δεν θα το σκεφτώ καθόλου, θα πω κατευθείαν ναι. Είναι ένας άνθρωπος που φροντίζει τις δουλειές του με μοναδικό τρόπο. Οι δουλειές του είναι προσεγμένες όσο ελάχιστες στην τηλεόραση», είπε αρχικά ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος.

Για την επιθεώρηση και τον Μάρκο Σεφερλή, ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος είπε: «Με τεράστια χαρά θα έκανα επιθεώρηση, αν μου έφερναν κείμενα που γουστάρω να τα πω. Είναι τόσο ισχυρή η περσόνα του Σεφερλή που δεν νομίζω ότι χωράει κανένας άλλος δίπλα. Ο Σεφερλής κάνει αυτό που κάνει τόσα χρόνια, το κάνει με εντελώς δικό του τρόπο που είναι σχεδόν one man show, οπότε νομίζω ότι δεν θα παίζαμε μπάλα με τίποτα».

 

Ο ηθοποιός μεταξύ άλλων θα αναφερθεί στις Πανελλήνιες εξετάσεις που δεν «έδωσε» καθώς ένιωθε «πνιγμό» με το σύστημα.

«Δεν έδωσα πανελλήνιες, ένιωθα “πνιγμό” με το σύστημα. Δεν έχω μεταφέρει στα παιδιά μου την απέχθεια για τις πανελλήνιες και το πανεπιστήμιο. Είναι επικίνδυνο να το μεταφέρεις σε ένα παιδί αν δεν έχει άλλες διαδρομές γιατί μπορεί να το αποπροσανατολίσεις τελείως.

Στο γιο μου που είναι μεγάλος του έχω μεταφέρει μια ψυχραιμία σε σχέση με αυτό το θέμα, δηλαδή μην τρελαθούμε κιόλας. Και μη τρελαθούμε κιόλας ότι σώνει και ντε στα 17 σου πρέπει να ξέρεις ποιος θες να γίνεις, λες και ξέρεις ποιος είσαι»

Ο ξεκαρδιστικός τρόπος που μπήκε στο Εθνικό

 

Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε στον Θοδωρή Βαμβακάρη και τον Τάκη Γιαννούτσο για τις αλλαγές που έφερε στη ζωή μας ο κορωνοϊός, αλλά και τις θεωρίες συνωμοσίας που κυκλοφορούν. Ο ίδιος τόνισε παράλληλα πως πρόκειται να κάνει το εμβόλιο για τον κορωνοϊό.

«Έχω μία τύχη να μην έχω social media και έτσι μου σκάνε πολύ φιλτραρισμένα τα πράγματα. Το διασκεδάζω λίγο. Νομίζω ότι αυτή μας η αντίδραση είναι ενιαία και προς όλα τα πράγματα. Δεν εκπλήσσομαι» είπε ο ηθοποιός για τους αρνητές του κορωνοϊού.

Ο Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλος συνέχισε: «Πιστεύω ότι είναι σοβαρό το θέμα του κορωνοϊού. Πολύ σοβαρό το θέμα. Εύχομαι να έρθει το εμβόλιο. Θα το κάνω. Το να αρχίσουμε να αμφιβάλλουμε για όλα και να κατασκευάζουμε θεωρίες συνωμοσίας για όλα είναι πρόβλημα. Έλεγε ένας γιατρός που τον ρώτησαν πολύ σοβαρός για το ποιο θεωρεί πως είναι το μεγαλύτερο επίτευγμα της ιατρικής τα τελευταία χρόνια. Είπε “τα εμβόλια. Αν σας πω στατιστικά πόσες ζωές έχουν σώσει τα εμβόλια και πόσες ζωές έχουν σώσει όλες οι θεραπείες και οι τεράστιες εκρήξεις της ιατρικής μαζί, θα σας φύγει το κεφάλι από τη διαφορά”».

 

Ο Παπασπηλιόπουλος αποκαλύπτει ποια ομάδα υποστηρίζει

 

Δείτε όσα είπε για την σχέση του με την Κύπρια τραγουδίστρια Μαρίζα Ρίζου και πόσο τον βοήθησε με τον τρόπο της να αλλάξει

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Πέθανε σε ηλικία 47 ετών η βραβευμένη με Grammy τραγουδίστρια, Mandisa-Βρέθηκε νεκρή στο σπίτι της
Ο πατέρας του 19χρονου θύματος τοποθετήθηκε για την επιστοφή του Γιάννη Ξανθόπουλου: «Έκανε ό,τι έκανε»
Δημήτρης Κόκοτας: «Από τα μέσα της επόμενης εβδομάδας θα ξεκινήσει η προσπάθεια για αποσωλήνωση του»
H Φαίη Σκορδά αποκάλυψε όλη την δήλωσή του Δημήτρη Παπανώτα χωρίς μοντάζ, που έφερε τη διαγραφή του
Οι αντιδράσεις για διαγραφή Παπανώτα: «Έγινε το αυτονόητο. Δεν χωράνε πλέον σεξιστικά & ρατσιστικά σχόλια»
Η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε πόσους followers έχασε μετά την ανακοίνωση ότι είναι υποψήφια με τη ΝΔ
Θύμα άγριου ξυλοδαρμού η αδελφή της Χριστίνας Μηλιού, από τον σύντροφό της - Η κατάθεση της
Η αντίδραση της Ιωάννας Τούνη για τον έλεγχο παραπλάνησης των «influencers»: «Δεν κατάλαβα, τι ακριβώς;»
Τα αρνητικά σχόλια για τις φωτογραφίες της Χριστίνα Μπόμπα χωρίς ρούχα και η αποστομωτική απάντησή της
Σωτήρης Τσαφούλιας: «Έχω εταιρεία πώλησης πετρελαίου στο ναυτιλιακό κομμάτι»