«Δέχτηκα bullying... Η σεξουαλική παρενόχληση και η φραστική επίθεση... »

 
 
 

Για το μπούλινγκ που έχει δεχθεί αλλά και για τη σεξουαλική παρενόχληση που υπάρχει κατά κόρον στον χώρο της μίλησε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου. «Ένας πολύ γνωστός άνθρωπος το έχει σαν επάγγελμα και δεν είναι μόνο ένας, είναι μια ολόκληρη γενιά που λειτουργεί έτσι αστειευόμενοι.»

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News Cypru

Η γνωστή ηθοποιός και παρουσιάστρια βρέθηκε καλεσμένη της Δανάης Μπάρκα στην εκπομπή του Mega «Πάμε Δανάη» και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην αντιμετώπιση που είχε ως μητέρα στη ζωή της και τη δουλειά της.

«Δεν έχασα ρόλο λόγω των κιλών της εγκυμοσύνης αλλά δέχτηκα bullying για πάρα πολλούς λόγους, ακόμα και για το ότι θήλαζα πάρα πολύ καιρό ή ότι θήλαζα, τελεία.

Μου έχουν κάνει την ζωή δύσκολη πολλές φορές. Υπάρχουν πολλά αστεία που κρύβουν από κάτω πράγματα π.χ. δεν είμαι ομοφοβικός αλλά… τι αλλά ή είσαι ή δεν είσαι» είπε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου πριν αναφερθεί στο θέμα της σεξουαλικής παρενόχλησης.

Όπως είπε, η ίδια δεν έχει δεχθεί, όμως μίλησε για έναν πολύ γνωστό άνθρωπο που έχει περίεργη συμπεριφορά. «Ακόμα και στην σεξουαλική παρενόχληση δεν σημαίνει ότι ο άλλος πρέπει να σε αγγίξει, μπορεί να πει κάτι που θα σε φέρει σε δύσκολη θέση. Εγώ απαντώ.

Εμένα δε με έχει στριμώξει κανένας αλλά με έχει φέρει σε δύσκολη θέση αρκετές φορές πολύ γνωστός άνθρωπος, ο οποίος το έχει σαν παράλληλο επάγγελμα αυτό και δεν είναι μόνο ένας, είναι μια ολόκληρη γενιά που λειτουργεί έτσι αστειευόμενοι.

Μπορεί να γίνεται στενό μαρκάρισμα και πόλεμος. Φτάνει με το να καλύπτουμε ανθρώπους που δεν πρέπει γιατί είναι εγκληματικό. Είμαι υπέρ του να ξεμπροστιάζονται άνθρωποι που πρέπει να ξεμπροστιαστούν» ανέφερε η Πηνελόπη Αναστασοπούλου.

Η ηθοποιός αναφέρθηκε και στην εκπομπή της στο Open, που κάνει μαζί με την Κρυσταλλία, τη Σοφία Μουτίδου και τη Σοφία Κουρτίδου: «Μου αρέσει που κάνουμε κοινωνική εκπομπή με πολύ χιούμορ».

Ενώ για τις συμβουλές που δίνονται, τόνισε ότι: «Στη ζωή μου έχω μάθει να μην συμβουλεύω για θέματα που δεν έχω εγώ λύσει. Το κομμάτι το ερωτικό μου είναι λυμένο. Έχω καταλήξει εδώ και χρόνια. Στο κομμάτι των παιδιών επίσης μπορώ να συμβουλέψω. Τα παιδιά μου έχουν αρχίσει να αυτοεξυπηρετούνται».

Σχετικά με την ζωή της πριν παντρευτεί, ανέφερε ότι: «Είμαι καρκίνος και ήμουν πολύ drama queen στα νιάτα μου. Δεν φταίνε οι άλλοι. Φέρνουν στη ζωή μας ανθρώπους που θα μας κάνουν μαθήματα και θα μας βοηθήσουν να μπορούμε να αναγνωρίσουμε το ταίρι μας όταν έρθει. Ταλαιπωρήθηκα αλλά βγήκα από αυτό πιο δυνατή. Η συμβουλή είναι εστιάστε στη ζωή σας σε αυτό που θέλετε».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

Δειτε Επισης

Σημάδια αισιοδοξίας στην προσπάθεια αφύπνισης του Δημήτρη Κόκοτα: «Ανταποκρίνεται ο οργανισμός του»
Παύλος Χαϊκάλης για Μάνο Ιωάννου: «Υπερασπίζεται τον φίλο του και το θεωρώ πάρα πολύ έντιμο»
Φουρέιρα Vs. Αργυρός: Κόντρα του N.1 και Ν.2 της ελληνικής δισκογραφίας για το πρώτο Diamond άλμπουμ!
Κόλαφος o Γιώργος Λιάγκας κατά Κυριάκου Βελόπουλου: «Ξεπέρασες τα εσκαμμένα. Χυδαίες οι αναφορές σου»
Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Άντζελας μετά την αποχώρηση από το #J2US: «Ακόμα πενθώ, δεν πάω πουθενά»
Η ανάρτησή της Κατερίνας Βρανά για τα γενέθλια της: «Η μέρα που σχεδόν πέθανα. 7 χρόνια επιβίωσης»
Απίστευτο! Ο Elon Musk αποθεώνει την Ελένη Τσολάκη: «Πολύ όμορφος τρόπος να ξυπνάς στην Ελλάδα»
H Μαρίνα Σάττι εντυπωσιάζει ξανά την #Eurovision με live διασκευή, παραδοσιακού τραγουδιού της Νάουσας
Σταματίνα Τσιμτσιλή σε Δημήτρη Παπανώτα: «Υπήρξες προσβλητικός απέναντι στη Μπέττυ Μαγγίρα»
Γιώργος Καπουτζίδης: «Δεν θα σπαταλήσω ούτε δευτερόλεπτο να συγχιστώ για κάποιον που δεν με χωνεύει»