H Κατερίνα Δαλάκα επέστρεψε στην Ελλάδα

 

"Ήταν πολύ καλά τα χρήματα και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι"

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: Όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News

Η Κατερίνα Δαλάκα, η μεγάλη νικήτρια του Survivor Ελλάδα Τουρκία, επέστρεψε στην Ελλάδα. Ο Μιχάλης Πλεμμένος, με την κάμερα του Happy Day, την συνάντησε στο αεροδρόμιο και αυτές είναι οι πρώτες της δηλώσεις.

 

«Είναι θέμα προσπάθειας και κόπου, είναι όλα στο χέρι μας νομίζω. Χαίρομαι που τα κατάφερα και θέλω να το αφιερώσω σε όλους αυτούς τους ανθρώπους που ήταν δίπλα μου όλον αυτόν τον καιρό και τους αγαπώ πάρα πολύ» ήταν οι πρώτες της δηλώσεις. 

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ: 

Φυσικά ρωτήθηκε και για τα χρήματα που πήρε από το Survivor με την ίδια να δηλώνει:

«Οι καιροί είναι πάρα πολύ δύσκολοι, οπότε είναι μια μεγάλη ευκαιρία σε τέτοια ηλικία να έχει κάποιος ένα τέτοιο χρηματικό ποσό. Νομίζω ότι θα κάνω πάρα πολύ άνετα την προετοιμασία μου, χωρίς να έχω το οποιοδήποτε άγχος. Θα βοηθήσω την οικογένειά μου και ανθρώπους που έχουν ανάγκη και από εκεί και πέρα, μακάρι να έρθουν όλα καλά και να κάνω και κάποια επένδυση. Θα δείξει…

 

Όλοι λένε ότι θέλουν. Φυσικά και είχα μια πάρα πολύ καλή πρόταση, αλλά αν δεν εξακριβώσει κάποιος το ποσό δεν μπορεί να λέει ό,τι θέλει. Ήταν πολύ καλά και δόξα τω Θεώ έχω βγει πάρα πολύ κερδισμένη από αυτό το παιχνίδι».

 

Όσον αφορά τη σχέση της με τον Ατακάν είπε: «Όταν κάποιος θέλει να βγάλει κάτι συγκεκριμένο, θα προωθήσει το κάτι συγκεκριμένο. Φυσικά και υπάρχουν φιλίες και με τους υπόλοιπους, και με τον Γιουσούφ είμαι πάρα πολύ φίλη».

 

Στην πρώτη της συνέντευξη μετά τη μεγάλη νίκη στο Survivor Ελλάδα Τουρκία, η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου για όλα. Οι αγώνες, το έπαθλο, ο Ατακάν… Η Κατερίνα Δαλάκα μίλησε στην εκπομπή Μαζί σου για όλα.

«Είμαι πολύ χαρούμενη, ακόμα δεν το έχω συνειδητοποιήσει. Το ότι δεν κέρδισα την πρώτη φορά, πιστεύω ότι οφείλεται σε ένα μεγάλο ποσοστό ότι είμαι γυναίκα», δήλωσε η Κατερίνα Δαλάκα και σημειώνει για τα χρήματα που πήρε:

«Ισχύει ότι πήρα πάρα πολύ καλή αμοιβή. Οι καιροί είναι δύσκολοι και όταν σου δίνονται κάποιες καλές ευκαιρίες στη ζωή σου, πρέπει να τα ζυγίζεις τα πράγματα και να βλέπεις τι είναι καλό για σένα, για το μέλλον σου και την οικογένειά σου. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή».

Τελικά, ερωτεύτηκε η Κατερίνα Δαλάκα τον Ατακάν στο Survivor; «Όχι. Εγώ στο παιχνίδι μπήκα καθαρά για τον στόχο που είχα. Το ότι αναπτύσσονται σχέσεις, φιλίες και ότι τα συναισθήματα εκεί μέσα είναι έντονα, ο καθένας μπορεί να το μεταφράσει με διαφορετικό τρόπο. Γενικά, είμαι ένα άτομο που αν έχω κάτι το λέω ξεκάθαρα, δεν κρύβομαι. Νομίζω δεν είναι ντροπή να νιώθεις κάποια πράγματα».

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Η Μπρίτνεϊ στα όρια ψυχικής κατάρρευσης-Ξυπόλυτη και τυλιγμένη με κουβέρτα την βγάζουν από ξενοδοχείο
Έπεσε η Ελλάδα στα στοιχήματα της Eurovision-Ξανά πρώτος ο Κροάτης
Ποζάρει στις Σεϋχέλλες και ρωτά τους followers πού θα πάνε το Πάσχα η Τούνη-Στο εξωτικό Αγρίνο, την τρολάρουν
Βίκυ Κάβουρα: Κάνει pilates λίγο καιρό πριν γεννήσει το πρώτο της παιδί
Μαρία Μενούνος: Μου λείπεις μαμά, γράφει τρία χρόνια μετά τον θάνατο της μητέρας της
Αποχώρησε από το Survivor ο Θοδωρής Τουρκογεώργος-Ποιον βλέπει για νικητή
Η ξεκαρδιστική στιγμή που ο Κάρολος «κλέβει» την θέση της Καμίλα στο αυτοκίνητο και η αντίδρασή της
«Φοβάμαι την Αναστασία, αν έρθω αντιμέτωπος μαζί της μπορεί να χάσω»-Τι λέει ο Θοδωρής στο Survivor
Ιωάννα Παλιοσπύρου: Δεν έχω αυτί, το πτερύγιο έχει απανθρακωθεί και ψάχνω λύση στο εξωτερικό
Η Μαρία Μπακοδήμου αποκάλυψε πως δέχθηκε σεξουαλική παρενόχληση όταν ήταν μικρή