Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Ιουνίου 2019!

Το καλοκαίρι έφτασε και ο Ιούνιος μπαίνει με ευχάριστες διαθέσεις! Ο Ερμής περνάει από το ζώδιό του, τους Διδύμους, στον Καρκίνο στις 4 του μήνα, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις 27/6. Καθώς ο Ερμής είναι ο πλανήτης της επικοινωνίας και ο Καρκίνος το ζώδιο εκείνο που σχετίζεται περισσότερο από οποιοδήποτε άλλο του ζωδιακού κύκλου με το συναίσθημα και την οικογένεια, ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας, κατά τον οποίο θα έχουμε τη διάθεση αλλά και την ικανότητα να επικοινωνούμε με άνεση τα συναισθήματά μας! Στις 12 με 15 Ιουνίου οι Ερμής και Άρης σχηματίζουν αρμονικές όψεις με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, ενώ μεταξύ 11 και 16 Ιουνίου συναντούν τον Βόρειο Δεσμό! Εξίσου σημαντικές είναι τον μήνα αυτό και οι όψεις Δίας τετράγωνο Πλούτωνας και Κρόνος εξάγωνο Ποσειδώνας που επανέρχονται και επαναφέρουν γεγονότα του Ιανουαρίου, ώστε να κλείσουν οριστικά. Ο Κρόνος μας δίνει το ρεαλιστικό πνεύμα που χρειαζόμαστε, που αν συνδυαστεί με πίστη, φαντασία και την ανάγκη μας για πρόοδο και επέκταση, θα καταφέρουμε να οικοδομήσουμε σταθερά θεμέλια, πάνω στα οποία θα στηρίξουμε την μελλοντική μας ευημερία.

ΚΡΙΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα θα πρέπει να προβάλεις αυτήν τη χρονική στιγμή με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα προσόντα που διαθέτεις. Εάν αναζητάς εργασία, μην αφήνεις καμία ευκαιρία για προώθηση των επαγγελματικών σου προσόντων να πάει χαμένη, γιατί η ευκαιρία που αναζητάς μπορεί να έρθει από εκεί που δεν το περιμένεις. Κατά τα άλλα, ίσως να ανήκεις και εσύ σε αυτές τις εκπροσώπους του ζωδίου σου που θα έχεις να αντιμετωπίσεις ένα διπλό μέτωπο αυτόν το μήνα, με μακροχρόνια project να τρέχουν από την μία και να απαιτούν την προσοχή σου και οικογενειακά ζητήματα να εμφανίζονται από το πουθενά και να χρειάζονται λύσεις. Θα πρέπει να διαχειριστείς σοφά το χρόνο σου ώστε και η δουλειά σου να μην μείνει πίσω και να ασχοληθείς με τα προσωπικά σου προβλήματα, δίνοντάς τους την προσοχή που πρέπει. Μιας και δεν υπάρχουν ενδείξεις για σημαντικές αλλαγές στον τομέα της καριέρας σου, ίσως θα ήταν προτιμότερο να κλείσεις όσο το δυνατόν πιο γρήγορα τα μέτωπα στην προσωπική σου ζωή, αφιερώνοντας αρκετό χρόνο στα πρόσωπα που αγαπάς. Όσο για τα οικονομικά σου, δεν αναμένονται σημαντικές μεταβολές ούτε στο εισόδημά σου. Ωστόσο αν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας ή εργάζεσαι στο marketing και τις πωλήσεις, ευνοείσαι λίγο περισσότερο!
Με την Αφροδίτη στους Διδύμους από τις 9 Ιουνίου και μετά, μπορείς να αισθάνεσαι αρκετά πιο ασφαλής και να προσεγγίσεις πολύ πιο εύκολα τα άτομα που βρίσκονται δίπλα σου. Εάν είσαι δεσμευμένη, είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αφήσεις παλιές έριδες και διαπληκτισμούς στην άκρη και να προσπαθήσεις να βάλεις την σχέση σου σε μια καινούρια τροχιά! Είσαι ευέλικτη αλλά και προσαρμοστική αυτήν τη χρονική περίοδο, κάτι που βοηθάει σε πολύ μεγάλο βαθμό στην εξομάλυνση των σχέσεών σου. Άνοιξε την καρδιά σου, μοιράσου σκέψεις, απόψεις και επιθυμίες και βρες κοινό βηματισμό! Υποβοηθητικός στο όλο θετικό κλίμα είναι και ο Άρης, ο κυβερνήτης σου, που τον Ιούνιο θα διέρχεται τον 4ο οίκο σου, αυτόν της οικογένειας, των καταβολών σου και της συναισθηματικής σου σφαίρας. Όσο για σένα που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου η εύνοια που σου παρέχει η Αφροδίτη με το πέρασμά της από τους Διδύμους μπορεί να σε βοηθήσει να προσελκύσεις το αντικείμενο του πόθου σου. Εάν αναζητάς μια νέα αγάπη και σταθερότητα στην συναισθηματική σου ζωή, το πέρασμα αυτό είναι πολύ σημαντικό. Ένα γειτονικό πρόσωπο, ένας συνάδελφος ή συνεργάτης ή μια γνωριμία που θα κάνεις σε εκπαιδευτικό πλαίσιο (σεμινάριο, σπουδές, κλπ) μπορεί να κρύβει το νέο σου amore.
Σημαντικοί αριθμοί: 7, 9, 13
Σημαντικές ημερομηνίες: 9, 15, 21, 26, 28
Σημείωση-Συμβουλή:
 Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να αποτραβηχτείς για λίγο από τα πλήθη που συνήθως σε περιβάλουν, αποφεύγοντας τις συναθροίσεις, το θόρυβο και την ακατάσχετη και χωρίς ουσία φλυαρία, ώστε να υπάρξει χώρος για ανάλυση πεπραγμένων και εξαγωγή ασφαλών συμπερασμάτων.

ΤΑΥΡΟΣ
Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί το σπίτι του ωροσκοπίου σου που έχει σχέση με τα οικονομικά σου, φίλη μου Ταυρίνα! Έτσι, κατά το πρώτο μέρος του μήνα έχεις την αναγκαία έμπνευση που απαιτείται για να βρεις νέες πηγές εισοδημάτων, καθώς και πολλές ευκαιρίες να αυξήσεις τα εισοδήματά σου από πηγές που ήδη έχεις στην διάθεσή σου. Καθώς όμως έχεις την τάση να σκορπάς τα χρήματά σου εν αναμονή μελλοντικών εσόδων, πρόσεξε αυτήν τη φορά να κάνεις προσεκτικούς χειρισμούς, ιδίως το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα. Έχεις τη δυνατότητα να καλύψεις με άνεση τις υποχρεώσεις σου και να βάλεις κάποια χρήματα στην άκρη. Το μόνο που έχεις να κάνεις είναι ένας καλός προγραμματισμός εξόδων! Απόφυγε μη αναγκαίες επισκευές και ανακαινίσεις στο σπίτι, αλλά και αγορές από ηλεκτρονικά καταστήματα, γιατί υπάρχει αυξημένος κίνδυνος να χάσεις τα χρήματά σου. Η εργασία σου αναμένεται να είναι αποδοτική και χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα, καθώς θα έχεις πολύ ενέργεια και όρεξη για δουλειά. Προς το τέλος του μήνα όμως τα πλανητικά θα φέρουν μια ένταση και ανησυχία, που καλό θα ήταν να την εκτονώσεις μέσα από πιο πνευματικές ασχολίες, ώστε να αποφύγεις προστριβές με τους συνεργάτες ή τους συναδέλφους σου.
Ο Ιούνιος είναι ένας μήνας που είσαι περισσότερο παρά ποτέ έτοιμη να προσφέρεις συναισθηματική στήριξη, τρυφερότητα και αγάπη στο ταίρι σου! Ίσως να επικρατήσει και ένα αίσθημα μελαγχολίας, καθώς θα έρχονται μνήμες ξέγνοιαστων και ευτυχισμένων στιγμών της σχέσης σας που θα σας φέρει πιο κοντά. Εάν η σχέση σου περνάει από σαράντα κύματα το διάστημα αυτό, με τον Πλούτωνα σε ανάδρομη πορεία έχεις τη δυνατότητα να αποκαταστήσεις τις γραμμές επικοινωνίας και να αρχίσεις να επικοινωνείς επί της ουσίας και πάλι. Χρειάζεται όμως προσπάθεια και διάθεση συμφιλίωσης και από τις δύο πλευρές για να υπάρξει αποτέλεσμα. Αλλά και οι σχέσεις εξ αποστάσεως φαίνεται αυτόν το μήνα να γίνονται πιο σταθερές, εάν επιλέξεις να συμβιβαστείς σε μια κοινή βάση και πορεία. Σε κάποιες περιπτώσεις ωστόσο, που η απόσταση μεταξύ των συντρόφων είναι αγεφύρωτη, ο χωρισμός ίσως να είναι η πιο ευεργετική και για τους δύο λύση, καθώς από τις 20 Ιουνίου και μετά το ήρεμο κλίμα του μήνα μεταστρέφεται και εμφανίζονται εντάσεις και διαπληκτισμοί σε κάθε βήμα. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου εκμεταλλεύσου τη σαγήνη που θα διαθέτεις τα δυο πρώτα δεκαήμερα του μήνα, ώστε να προσελκύσεις το άτομο που σε ενδιαφέρει. Εάν ξεκινήσεις κάτι καινούριο μέσα στον Ιούνιο, απόφυγε πρακτικές χειραγώγησης ή συναισθηματικούς εκβιασμούς, έχε υπομονή και με μικρά και σταθερά βήματα θα ανοικοδομήσεις τη σχέση που επιθυμείς.
Σημαντικοί αριθμοί: 6, 8, 15
Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 11, 13, 19, 28
Σημείωση-Συμβουλή:
 Ένα ταξίδι που προγραμματίζεις θα σου δώσει μεγάλη χαρά και θα φέρει μνήμες του παρελθόντος. Εάν σκοπεύεις να ταξιδέψεις μόνη, θα κάνεις εξαιρετικά ενδιαφέρουσες γνωριμίες με άτομα που θα αλλάξουν την πορεία της ζωής σου!

ΔΙΔΥΜΟΙ
Στον τομέα της καριέρας σου ο Ιούνιος δεν θα κινηθεί με τους ρυθμούς που περίμενες. Ίσως να ανήκεις στις εκπροσώπους του ζωδίου σου που στήριζες εδώ και καιρό τις ελπίδες σου σε μια καινούρια συνεργασία ή ένα συνεταιρισμό, αλλά κάτι θα παρεμβληθεί και θα ακυρωθούν τα πάντα, αφήνοντάς σε στα κρύα του λουτρού. Μπορεί πάλι να αισθάνεσαι έντονα πως η συνεργασία ή ο συνεταιρισμός που έχεις αποτελεί τροχοπέδη στα μελλοντικά σου σχέδια. Μην κάνεις βιαστικές κινήσεις, γιατί θα καταστρέψεις κάτι εν δυνάμει καλό και θα χρειαστείς πολύ καιρό για να σταθείς πάλι στα πόδια σου. Ως προς τα οικονομικά σου ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, θα διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου τον οίκο του ωροσκοπίου σου τον τομέα των χρημάτων από της εργασία σου, ταυτόχρονα με τον Ήλιο! Αυτό συνεπάγεται αυξημένα έσοδα, καθώς το ενδιαφέρον σου θα είναι στραμμένο στο πώς να αυξήσεις τα εισοδήματά σου. Καλό θα ήταν να αποπληρώσεις παλιές οφειλές ή δάνεια, πριν προχωρήσεις σε καταναλωτικές δαπάνες. Ήδη το δεύτερο μισό του μήνα δεν είναι τόσο ευνοϊκό, ιδίως σε ότι αφορά ζητήματα κληρονομικά, επενδύσεις, εξεύρεση νέων πηγών εσόδων, κλπ. Η Αφροδίτη, ο πλανήτης που κυβερνά το σπίτι των συναισθηματικών σου σχέσεων, εισέρχεται στο ζώδιό σου στις 9 Ιουνίου! Όλα δείχνουν ότι θα υπάρχει μια διάχυτη ανάγκη να ερωτευτείς ξανά, θα εκπέμπεις ερωτισμό και γοητεία και θα είσαι η ψυχή της παρέας! Αλλά καλό θα ήταν να αποφύγεις τα πολλά και μεγάλα λόγια το διάστημα αυτό και να ελέγξεις την αλαζονεία σου. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου, απολαμβάνοντας το γενικότερα ευνοϊκό κλίμα και τα βλέμματα που θα προσελκύεις, υπάρχει ο κίνδυνος να χάσεις το σωστό timing και μια καλή ευκαιρία για μια καινούρια συναισθηματική σχέση. Εάν είσαι δεσμευμένη θα αναγκαστείς να ασχοληθείς αυτό το διάστημα με τα φλέγοντα ζητήματα της σχέσης σου καθώς το ταίρι σου θα πιέζει για λύσεις και απαντήσεις! Ενδεχομένως για κάποιες από εσάς ο μήνας αυτός να διαλύσει τις αυταπάτες που έχεις για το ταίρι, τον γάμο ή την σχέση σου. Η Πανσέληνος στις 17 Ιουνίου ενεργοποιεί τον άξονα των σχέσεων των Διδύμων και ίσως υπάρξει ένα σημείο καμπής, μια κρίση ή μια σημαντική στιγμή που θα κληθείς να πάρεις αποφάσεις για τη σχέση ή τον γάμο σου. Αποφάσεις που θα έπρεπε να είχες πάρει εδώ και καιρό! Εάν η απόφαση που θα ληφθεί είναι συναινετική, αυτό θα είναι το καλύτερο δυνατό σενάριο για σένα. Η 18η του μήνα είναι μια ημερομηνία που μπορεί να ξεσπάσουν καυγάδες, διαφωνίες και να υπάρξουν αντεγκλήσεις με αφορμή τη διαχείριση των κοινών χρηματικών σας πόρων ή να πρόκειται απλά για μια κρίση ζηλοτυπίας! Μόνο με ειλικρίνεια και παραδοχή των σφαλμάτων σου θα καταφέρεις να βγεις σχετικά αλώβητη από τη διαμάχη αυτή.
Σημαντικοί αριθμοί: 1, 4, 12
Σημαντικές ημερομηνίες: 17, 19, 21, 26, 27
Σημείωση-Συμβουλή:
 Απόφυγε αυθόρμητες και παρορμητικές εξομολογήσεις συναισθηματικής φύσης, γιατί υπάρχει ο κίνδυνος να καταστρέψεις σχέσεις! Βεβαιώσου πρώτα ότι το αντικείμενο του πόθου σου ενδιαφέρεται και αυτό, γιατί αλλιώς θα πληγωθείς άσκοπα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Στα επαγγελματικά σου ο Ιούνιος θα φέρει καινούρια έμπνευση αλλά και ένα άτομο που θα σε καθοδηγήσει προς την επιτυχία. Δεν θα είναι όμως όλα τόσο απλά και εύκολα όσο ακούγονται. Με τον Δία σε ανάδρομη κίνηση μέσα από τον οίκο του ζωδίου σου που συνδέεται με την εργασία και με τον Άρη σε δυσαρμονικές όψεις, θα υπάρξουν δυσκολίες ή καθυστερήσεις που θα σε αποκαρδιώσουν κάποια στιγμή. Είναι μια καλή χρονική στιγμή να επανεξετάσεις τις στρατηγικές σου, να αξιολογήσεις την μέχρι στιγμής πορεία σου αλλά και τους διαθέσιμους πόρους σου και να πάρεις δύναμη για την καινούρια εξόρμηση. Χρειάζεται μεγάλη προσοχή όμως, γιατί η δυσαρμονική όψη μεταξύ Δία – Ποσειδώνα, που θα έχει επιρροή σχεδόν όλον τον Ιούνιο, μπορεί να σε οδηγήσει σε λανθασμένες επιλογές, καθώς οι ψευδαισθήσεις θα είναι έντονες! Αποφάσεις που ελήφθησαν σε επαγγελματικής φύσης ζητήματα κατά τον Ιανουάριο του 2019 ίσως είναι μια καλή χρονική στιγμή να επανεξεταστούν και να διαφοροποιηθούν, βάσει των νέων δεδομένων. Προς το τέλος του μήνα πρόσεξε να μην οπλίσεις το χέρι των προϊσταμένων σου ή των ανταγωνιστών σου, γιατί θα έχεις μια αυτοκαταστροφική τάση. Όσο για τα οικονομικά σου, το διάστημα μετά τις 21 Ιουνίου θα είναι αρκετά πιο ευνοϊκό, με τον Ήλιο, άρχοντα και κυβερνήτη των οικονομικών σου να περνάει στο ζώδιό σου και να φέρνει νέες ευκαιρίες για αύξηση του εισοδήματός σου.
Ο Άρης είναι ήδη στο ζώδιό σου, αγαπητή μου Καρκίνε, και θα τον συνοδεύσει ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Αυτή η συγκέντρωση πλανητών στο ζώδιο σου θα σου χαρίσει λάμψη και αποπλανητική δύναμη, κάτι που θα είναι εξαιρετικά ευεργετικό για τη συναισθηματική σου ζωή, αλλά θα σε φέρει και στο πρώτο πλάνο, κάτι που δεν είναι πάντοτε θετικό! Εσύ που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου θα έχεις αυτόν το μήνα πολλές ευκαιρίες να βρεις ένα καινούριο ταίρι, δεν σημαίνει όμως ότι θα είσαι έτοιμη για κάτι τέτοιο ή ότι θα το επιδιώξεις. Τα επαγγελματικά σου είναι αυτά που σε απορροφούν το διάστημα αυτό, με συνέπεια η προσωπική σου ζωή να μπαίνει σε δεύτερη μοίρα. Εάν είσαι σε σταθερή σχέση θα αντιμετωπίσεις αρκετές γκρίνιες το πρώτο μισό του μήνα από το ταίρι σου, γιατί δεν θα του αφιερώνεις όσο χρόνο θέλει. Προσπάθησε μέσα από μια ειλικρινή και ήρεμη συζήτηση να του δώσεις να καταλάβει ότι αυτή τη χρονική στιγμή η δουλειά σου έχει περισσότερες απαιτήσεις και ότι χρειάζεσαι την στήριξή του. Το δεύτερο μισό του μήνα δεν θα είναι τόσο εύκολα διαχειρήσιμο, καθώς θα έρθουν στην επιφάνεια δεδομένα που δεν θα μπορέσεις να αποκρύψεις, ούτε και να αρνηθείς. Θα πρέπει απλά να τα αντιμετωπίσεις κατά πρόσωπο. Το δύσκολο θα είναι, ότι είσαι αυτό το χρονικό διάστημα αρκετά μπερδεμένη, καθώς δεν ξέρεις ακριβώς τι θέλεις από την προσωπική σου ζωή και χρειάζεσαι περισσότερο χρόνο να σκεφτείς. Και χρόνος δεν θα υπάρχει…
Σημαντικοί αριθμοί: 3, 7, 12
Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 9, 10, 12, 22
Σημείωση-Συμβουλή: 
Πρόσεξε τον εαυτό σου και φρόντισε για την ξεκούρασή σου! Δεν είναι καλή εποχή για υπερβολές, καθώς στο άμεσο μέλλον σε περιμένουν σημαντικές προκλήσεις. Για να τις αντιμετωπίσεις με επιτυχία θα πρέπει να είσαι ξεκούραστη και με καθαρό μυαλό. Η υπερπροσπάθεια αυτόν το μήνα δεν οδηγεί πουθενά!

ΛΕΩΝ
Ο Ιούνιος προδιαγράφει επιτυχίες στον επαγγελματικό τομέα σου, ειδικά εάν δραστηριοποιηθείς σε ομαδικές προσπάθειες, λόγω της διέλευσης του Ήλιου και της Αφροδίτης από τον 11ο οίκο σου, αυτόν των ομάδων και των φίλων. Το διάστημα από τις 4 μέχρι και τις 27 Ιουνίου καλό θα ήταν να κινηθείς προσεκτικά, με αρκετή μετριοφροσύνη, διακριτικά, κινώντας ενδεχομένως τα νήματα από τα παρασκήνια. Πρόκειται για το χρονικό διάστημα που ο Ερμής διέρχεται τον 12ο οίκο σου, αυτόν των μυστικών και των απόκρυφων. Κρυφοί εχθροί μπορούν να σε βλάψουν και χρειάζεται μεγάλη προσοχή στην επιλογή των συνεργατών σου ή των ανθρώπων που εμπιστεύεσαι τα σχέδιά σου. Εάν αναζητάς εργασία, θα υπάρξουν ευκαιρίες, δεν θα είναι όμως αυτό που ελπίζεις, καθώς η προσφερόμενες θέσεις εργασίας θα απαιτούν πολύ μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις στο επιθυμητό επίπεδο. Ίσως να ήταν ευκαιρία να βελτιώσεις μέσα από σεμινάρια ή μαθήματα κάποια ταλέντα ή δεξιότητές σου, για να έχεις καλύτερη αποδοχή στην αγορά εργασίας. Βέβαια θα απαιτηθεί χρόνος, ίσως και χρήμα, αλλά θα αποδώσει στο άμεσο μέλλον. Αναφορικά με τα οικονομικά σου θα έχεις αυξημένα έσοδα την περίοδο αυτή, καθώς οι προσπάθειες του προηγούμενου χρονικού διαστήματος καρποφορούν. Απόφυγε ριψοκίνδυνες ενέργειες και τοποθετήσεις, μην πάρεις δάνεια και άφησε το ένστικτό σου να σε καθοδηγήσει. Τυχόν επενδύσεις που έκανες μέσα στον Ιανουάριο μπορούν να ρευστοποιηθούν μέσα στον Ιούνιο με αρκετό κέρδος. Μην αφήνεις επίσης να σε παρασύρουν φίλοι με τις απόψεις τους, όσο αφορά στη διαχείριση των χρημάτων σου. Μπορούν άθελά τους να σε οδηγήσουν σε παγίδες.
Ο Ιούνιος θα είναι ένας μήνας που θα φέρει στα συναισθηματικά σου μια μελαγχολία. Θα είσαι επιρρεπής σε ονειροπολήσεις και θα κυνηγάς ψευδαισθήσεις που μπορούν να σου στοιχίσουν ακριβά! Είναι ωστόσο μια καλή χρονική στιγμή να επανεξετάσεις αποφάσεις που έχεις πάρει τον Ιανουάριο ή να αξιολογήσεις μια συναισθηματική σχέση που ξεκίνησε τότε. Ο Ιούνιος ίσως φέρει πολύ ζήλια, δυσπιστία για το ταίρι σου και αρκετές απογοητεύσεις! Εάν ωστόσο μεταξύ σας έχετε μια αρμονική και σταθερή σχέση, θα απολαύσεις το ρομαντισμό και μια ποιητική διάθεση στα άκρα! Ίσως έχεις έντονη την επιθυμία να αποκτήσεις έναν απόγονο, κάτι που δεν θα καρποφορήσει άμεσα, τουλάχιστον την περίοδο αυτή! Όσο για τις singles, ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σου, θα διασχίζει τον 11ο οίκο σου, των φίλων, των ομάδων και των κοινωνικών σχέσεων, μέχρι τις 21/6. Θα τον συναντήσει και η Αφροδίτη μετά τις 9 Ιουνίου, με αποτέλεσμα να έχεις αυξημένη διάθεση για φλερτ και τη δυνατότητα να συναντήσεις πολύ ενδιαφέρουσες προσωπικότητες. Πρόσεξε όμως, γιατί οι καταστάσεις θα έχουν την τάση να γίνουν πολύπλοκες, ειδικά εάν εμπλακείς συναισθηματικά με άτομο που είναι ήδη δεσμευμένο! Επίσης δεν θα ήταν καλή ιδέα να εμπλέξεις φιλία με έρωτα. Την περίοδο της Πανσελήνου, που είναι στις 17/6, ίσως να έχεις την παρόρμηση να επιστρέψεις σε μια παλαιότερη σου σχέση, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις γιατί θα αποδειχθεί ολέθριο λάθος σου.
Σημαντικοί αριθμοί: 1, 4, 9
Σημαντικές ημερομηνίες: 11, 13, 18, 19, 21
Σημείωση-Συμβουλή: 
Κράτησε τα κρυφά κρυμμένα είναι η συμβουλή του μήνα! Κανείς δεν χρειάζεται να μάθει την κάθε λεπτομέρεια για την προσωπική σου ζωή. Λίγο μυστήριο άλλωστε δεν θα έβλαπτε…

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 10ο οίκο του ωροσκοπίου σου, φίλη Παρθένε, αυτόν της καριέρας και του δημόσιου βίου! Με την όψη αυτή ανοίγει ένας νέος κύκλος στην επαγγελματική σου ζωή ή ξεκινάς ένα καινούριο project. Θα βρεθείς ξαφνικά κάτω από τα φώτα της δημοσιότητας και καλά θα κάνεις να παρουσιάσεις τον καλύτερό σου εαυτό! Και ο Ήλιος διασχίζει μέχρι τις 21 Ιουνίου τον 10ο οίκο σου, στηρίζοντας παλιά σου σχέδια και βοηθώντας σε να τα πραγματοποιήσεις. Στις 9 του μήνα προστίθεται και η Αφροδίτη, που κυβερνά τα έσοδά σου από την εργασία, με αποτέλεσμα να έχεις μια αύξηση μισθού, να πάρεις ένα χρηματικό μπόνους από τη δουλειά σου ή να σε προτείνουν για μια προαγωγή που θα βελτιώσει το εισόδημά σου. Είναι η περίοδος της μεγάλης δημοφιλίας σου, συνεργάτες θα σε εκτιμούν και προϊστάμενοι θα σε επαινούν. Οι ικανότητες αλλά και η γοητεία σου θα λάμψουν και η επικοινωνιακή σου ικανότητα θα αναδειχθεί. Αλλά όλα αυτά τα θετικά θα έρθουν μόνο εάν έχεις εργαστεί σκληρά και συνετά για μεγάλο διάστημα. Τα καθήκοντά σου θα είναι πολλά και θα σε κρατούν μακριά από τα αγαπημένα σου πρόσωπα. Για αυτό θα πρέπει να κάνεις ένα καλό προγραμματισμό, εκμεταλλευόμενη σωστά το χρόνο σου. Εάν δραστηριοποιείσαι επαγγελματικά με συνεταίρο, θα διαπιστώσεις μέσα στον Ιούνιο ότι κάτι δεν πάει καλά. Για καιρό τώρα αγνοούσες κάποια σημάδια και τώρα έφτασε η χρονική στιγμή να βγεις από την πλάνη σου και να πάρεις τα μέτρα σου. Καθώς ο Ερμής διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου το σπίτι των φίλων, των ομαδικών δραστηριοτήτων και της κοινωνικής σου ζωής, έχεις μια πολύ χαλαρή και φιλική διάθεση! Σε χαρακτηρίζει το διάστημα αυτό αλτρουισμός, η διάθεση να βοηθήσεις τους γύρω σου με όποιο τρόπο μπορείς και δεσμεύεσαι στο κάθε τι που θα εμπλακείς. Εάν είσαι αδέσμευτη, η έξοδος με φίλους και η συμμετοχή σου σε εκδηλώσεις σε φέρνει σε επαφή με άτομα που θα σου τραβήξουν την προσοχή, και ίσως το ενδιαφέρον να είναι αμοιβαίο. Αλλά μην περιμένεις να ξεκινήσει μια καινούρια σχέση άμεσα και να τρέξει με γρήγορους ρυθμούς. Θα χρειαστεί υπομονή, καθώς η περίοδος της γνωριμίας θα διαρκέσει αρκετά, πριν ξεκινήσει κάτι σε σταθερή βάση. Προς το τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ίσως να σε προσεγγίσουν και να σε πολιορκήσουν άτομα που είναι δεσμευμένα. Απόφυγε κάθε ανάμειξη και θέσε σαφή όρια στους υποψήφιους μνηστήρες αυτής της κατηγορίας. Αν είσαι δεσμευμένη, ίσως να έχεις την τάση να αγνοείς κάποια σημάδια που αφορούν στο ταίρι σου, και που δείχνουν ότι τα πράγματα δεν είναι όπως θα ήθελες να πιστεύεις. Οι πλανητικές διελεύσεις όμως του μήνα θα σε αναγκάσουν να δεις ρεαλιστικά την κατάσταση, ώστε να κάνεις τις αλλαγές που απαιτούνται στη σχέση σου. Στις περιπτώσεις που θεωρείς ότι δεν μπορεί να γίνει τίποτε πια, είναι καλύτερα να το πάρεις απόφαση και να το τερματίσεις. Εάν στη διάρκεια του μήνα ξεκινήσεις εργασίες που αφορούν στο σπίτι, ίσως να πράγματα να μην εξελιχθούν όπως τα προγραμμάτιζες.
Σημαντικοί αριθμοί: 2, 8, 15
Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 3, 9, 19, 25
Σημείωση-Συμβουλή:
 Ίσως να αισθάνεσαι ανήσυχη την περίοδο αυτή και τα προβλήματα να σε πνίγουν! Θα έχεις μεγάλες διακυμάνσεις ψυχολογικές, αλλά να έχεις κατά νου, ότι αυτά που θα λες σε στιγμές έντασης, μπορούν να πληγώσουν άτομα που σε αγαπάνε.

ΖΥΓΟΣ
Στον επαγγελματικό τομέα αναμένεται να υποστείς μεγάλη πίεση από τους γύρω σου αγαπητή Ζυγίνα, καθώς οι προσδοκίες θα είναι μεγάλες. Βρες τρόπο να χαλαρώσεις, αλλά και να επικοινωνήσεις στο εργασιακό σου περιβάλλον, τι είσαι διατεθειμένη να κάνεις και τι δεν προτίθεσαι ή δεν μπορείς. Ένα άλλο ενδεχόμενο είναι να πάρεις μια μεγάλη απογοήτευση στην επαγγελματική σου ζωή, που μπορεί να αφορά υποσχέσεις που δεν τηρούνται, ένα όνειρο που γκρεμίζεται ή αποκάλυψη πραγμάτων που θα σε εκπλήξουν. Εάν είσαι σπουδάστρια ή φοιτήτρια, ο Ιούνιος κρύβει μεγάλες παγίδες! Προσέξε μην δεσμευτείς με εγγραφή σε Ιδρύματα που δεν δίνουν αναγνωρισμένα πτυχία. Επίσης, προσοχή θα χρειαστεί να επιδείξεις εάν προτίθεσαι να εκδώσεις ένα συγγραφικό σου έργο, γιατί μπορεί να σε εκμεταλλευτούν ή να σε εξαπατήσουν. Αναφορικά με τα οικονομικά σου ίσως θα χρειαστεί να αναζητήσεις πρόσθετες πηγές εσόδων για να καλύψεις τις δαπάνες σου, ειδικά εάν έχεις ξεκινήσει εργασίες ανακαίνισης ή ανέγερσης. Στις περιπτώσεις αυτές η πρόοδος των εργασιών θα είναι πολύ αργή, το αποτέλεσμα όχι το αναμενόμενο και τα έξοδα θα εκτοξευτούν πολύ πιο πάνω από τον αρχικό προϋπολογισμό!
Η αισθηματική σου ζωή ίσως γίνει το επίκεντρο συζητήσεων μεταξύ φίλων, συναδέλφων αλλά και της οικογένειας σου, μια κατάσταση καθόλου ευχάριστη. Η οικογένειά σου ίσως να αντιδράσει άσχημα στην επιλογή του συντρόφου σου ή στην απόφαση σου να παντρευτείς το συγκεκριμένο άτομο που έχεις επιλέξει. Το γεγονός αυτό όμως θα σε φέρει πιο κοντά στο ταίρι σου και θα εδραιώσει τη σχέση σου. Η επικοινωνία μεταξύ σας βελτιώνεται θεαματικά και είστε πολύ πιο ανοιχτοί και πρόθυμοι να ικανοποιήσετε ο ένας τις ανάγκες του άλλου. Αναφορικά με σένα που είσαι αδέσμευτη και αναζητάς το άλλο σου μισό, ο Ιούνιος δεν αναμένεται να φέρει σημαντικές εξελίξεις. Θα υπάρξουν αξιόλογες γνωριμίες, που θα ανάψουν μια σπίθα μέσα σου, αλλά η επαφή αναμένεται να διατηρηθεί περισσότερο σε ψυχικό-πνευματικό επίπεδο, παρά να εμβαθύνει σε συναισθηματικό. Ίσως θα πρέπει να αναζητήσεις το ταίρι σου σε τελείως διαφορετικά περιβάλλοντα ή να αλλάξεις τον τρόπο προσέγγισης των υποψήφιων συντρόφων σου. Πάντως, κάτι δεν κάνεις όπως πρέπει ή κυνηγάς τα λάθος άτομα και θα πρέπει να το εντοπίσεις και να κάνεις τις απαραίτητες αλλαγές. Και για τις αλλαγές αυτές, η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου σου δίνει μια σημαντική ώθηση! Κινήσου σε νέους κοινωνικούς κύκλους και γνώρισε άτομα που να σου κινούν το ενδιαφέρον και να σε έλκουν ερωτικά!
Σημαντικοί αριθμοί: 1, 7, 8
Σημαντικές ημερομηνίες: 4, 21, 25, 29, 30
Σημείωση-Συμβουλή: 
Στο διάστημα αυτό επικέντρωσε την προσοχή σου στα βήματα που θα πρέπει να κάνεις στην καριέρα σου και στην υλοποίηση των στόχων σου. Θα απαιτηθεί μεγάλη προσπάθεια και υπομονή, αλλά στο τέλος θα δικαιωθείς!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τόσο η νέα Σελήνη, όσο και η Πανσέληνος του μήνα, ενεργοποιούν αγαπητή Σκορπίνα οίκους του ωροσκοπίου σου που έχουν σχέση με το χρήμα! Έλεγξε τα υπόλοιπα των λογαριασμών σου, επαναξιολόγησε στρατηγικές και επενδύσεις, ξεπλήρωσε δάνεια ή επαναδιαπραγματεύσου αποπληρωμή δανείων σου. Εξέτασε επίσης στρατηγικές για δημιουργία αποθεμάτων για τις δύσκολες μέρες. Εκτός αυτού, ο 2ος οίκος του ωροσκοπίου σου, που αφορά στα χρήματα και τα αγαθά σου, είναι ενεργοποιημένος με τον Δία σε ανάδρομη κίνηση. Οι όψεις του Δία με την Αφροδίτη και τον Ήλιο μπορούν να σε οδηγήσουν σε μια ροπή στην υπερβολή και στα αδικαιολόγητα έξοδα! Χειρίσου τους προσωπικούς σου πόρους με προσοχή και μην απατάσαι! Η προσωπική σου αξία σαν άτομο δεν εξαρτάται από το πορτοφόλι σου! Από επαγγελματικής άποψης, ο Ιούνιος είναι ο μήνας εκείνος που εστιάζει με έμφαση στις σχέσεις σου με το εξωτερικό. Συνεργασίες με ξένους ξεκινούν ή εδραιώνονται, ένα ταξίδι στο εξωτερικό ίσως φέρει θεαματικά αποτελέσματα, υπάρχει η πιθανότητα να σου γίνει πρόταση να εργαστείς στο εξωτερικό, ενώ εάν είσαι φοιτήτρια, θα έχεις τη δυνατότητα να πιστοποιήσεις με ένα διεθνές πτυχίο τις γνώσεις ή δεξιότητές σου. Έχεις εξαιρετική έμπνευση μέσα στον Ιούνιο, εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις μόνο είναι η έλλειψη αντικειμενικότητας, όταν θα κληθείς να αξιολογήσεις πεπραγμένα και να πάρετε σημαντικές αποφάσεις.
Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης πλανήτης των συναισθηματικών σχέσεων και του γάμου, εισέρχεται στις 9 Ιουνίου στον 8ο οίκο σου, του σεξ και του πάθους, όπου θα την συνοδεύει και ο Ήλιος μέχρι τις 21 του μήνα! Είναι μια πρώτης τάξεως ευκαιρία να εμβαθύνεις τη συναισθηματική σου σχέση! Μπορείς να αποκαταστήσεις την αμοιβαία εμπιστοσύνη, να επιβεβαιώσεις και να επισφραγίσεις την αποκλειστικότητα στη σχέση σου και να ανανεώσεις τη σεξουαλική σου ζωή. Εάν κάνεις τα πρώτα βήματα σε μια καινούρια σχέση, το μήνα αυτό θα έχεις τη δυνατότητα να περάσεις σε ένα βαθύτερο επίπεδο. Θα βιώσεις τον μεταμορφωτικό ρόλο της αγάπης μέσα από μια σχέση που έχει συναισθηματική, φυσική και υλική διάσταση! Οι πλανητικές διελεύσεις του μήνα ευνοούν την τρυφερότητα, την εγγύτητα, τον ερωτισμό και το άνοιγμα της ψυχής σου με τρόπους που δεν έχεις ίσως ποτέ μέχρι στιγμής. Η τελευταία βδομάδα του μήνα ίσως σε οδηγήσει σε υπερβολική σεξουαλική δραστηριότητα ή σε περίπλοκες και μυστικές σχέσεις. Πρόσεξε όμως να μην εκτεθείς! Εάν είσαι αδέσμευτη, θα έχεις πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να έχεις μια ενδιαφέρουσα σεξουαλική ζωή μέσα στο πρώτο μισό του μήνα. Κατά το τρίτο δεκαήμερο, ο κυβερνήτης του σπιτιού των ερωτικών σου σχέσεων, ο Ποσειδώνας, ξεκινάει την ανάδρομη κίνησή του, με αποτέλεσμα οι σχέσεις να γίνονται πιο μπερδεμένες και η ατμόσφαιρα πιο απατηλή.
Σημαντικοί αριθμοί: 2, 3, 14
Σημαντικές ημερομηνίες: 12, 17, 22, 25, 29
Σημείωση-Συμβουλή:
 Στα μέσα του μήνα είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνεις αλλαγές και αναπροσαρμογές στο τρόπο ζωής σου! Άλλαξε τη διατροφή σου ή ένταξε μια φυσική δραστηριότητα στην καθημερινή σου ρουτίνα. Δούλεψε με πειθαρχία και επιμονή για να φέρεις μακροχρόνια ευεργετικά αποτελέσματα στη ζωή σου.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Η Αφροδίτη, ο κυβερνήτης του οίκου σου που αφορά στην εργασία και την υγεία, διέρχεται από τις 9 Ιουνίου και μετά τον οίκο των συνεργασιών και του γάμου σου. Η διέλευση αυτή μπορεί να είναι εξαιρετικά ευεργετική για την επαγγελματική ζωή και την καριέρα σου. Εάν αναζητάς εργασία, θα υπάρξει στήριξη από κάποιους προκειμένου να βρεις μια θέση. Ίσως όμως και να μεταπηδήσεις σε μια επιχείρηση που προσφέρει καλύτερες συνθήκες εργασίας, να ξεκινήσεις μια δική σου επιχειρηματική δραστηριότητα ή απλά να κάνεις πολύ καλή εντύπωση στους ανωτέρους σου και να σου δώσουν μια ευκαιρία για επαγγελματική άνοδο. Από την άλλη, ο Ερμής, κυβερνήτης του 10ου οίκου σου (καριέρα και δημόσιος βίος), θα διέρχεται μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου τον 8ο οίκο σου (σεξ και πάθη). Η διέλευση αυτή συνιστά να κάνεις ριζικές αλλαγές στις επαγγελματικές σου στρατηγικές και σε μακροχρόνια projects που έχεις σε εξέλιξη. Ενδεχομένως όμως να σε ωθεί στο να ξεπεράσεις βαθιά ριζωμένες φοβίες για να πάρεις τα επάνω σου. Όσο αφορά στα οικονομικά σου, τα πράγματα δεν είναι τόσο απλά. Θα υπάρξουν καθυστερήσεις και ίσως προκληθούν διαπληκτισμοί και ένα αίσθημα έντονης δυσαρέσκειας. Η διαχείριση ειδικά κοινών εσόδων θα πυροδοτήσει πολλές συζητήσεις και αντιπαραθέσεις ανάμεσα σε σένα και το ταίρι σου. Εξίσου δύσκολη θα αποδειχτεί η διαδικασία που αφορά κληρονομικά ζητήματα, μια δικαστική διαμάχη για οικονομικά θέματα ή την αποπληρωμή ενός χρέους. Σε ότι αφορά φόρους και υποχρεώσεις σου στο δημόσιο, συνιστάται ιδιαίτερη προσοχή, ειδικά εάν το όφελος είναι παλιό. Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 7ο οίκο του ωροσκοπίου σου, αυτόν που αφορά στο γάμο και τις συνεργασίες, με αποτέλεσμα να ελαχιστοποιηθούν οι συγκρούσεις με το ταίρι σου που αφορούν ιδεολογικές διαφορές μεταξύ σας. Και η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να ανθίσει ξανά, εάν θελήσεις να δώσεις λίγο περισσότερη προσοχή στις επιθυμίες του συντρόφου σου. Αν ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου θα αισθανθείς το διάστημα αυτό να ανάβει μια σπίθα και μια πολύ βαθιά έλξη για ένα άτομο που θα γνωρίσεις. Ωστόσο, ευεργετικές ημερομηνίες για την εμπέδωση μιας σχέσης με μέλλον εντοπίζονται στο πρώτο μισό του μήνα. Εάν συμπέσουν οι συγκυρίες και πραγματοποιηθεί η γνωριμία μετά τα μέσα Ιουνίου, η σχέση αυτή δεν θα μπορέσει να ξεπεράσει ποτέ το επίπεδο της σεξουαλικής έλξης! Από τις 9 Ιουνίου και μετά η Αφροδίτη εισέρχεται στον 7ο οίκο σου και μπορείς να περιμένεις αισθητή βελτίωση στη σχέση σου, εάν είσαι δεσμευμένη. Εάν συνδέεσαι συναισθηματικά με ένα συνεργάτη σου, η σχέση αυτή μπορεί να εμβαθύνει σημαντικά την περίοδο αυτή και να θελήσεις να προχωρήσεις σε γάμο. Μια άλλη σημαντική διέλευση για τα συναισθηματικά σου είναι το πέρασμα του Ερμή μεταξύ 4 και 27 του μήνα από τον οίκο των συναισθηματικών σου σχέσεων, όπου θα συναντήσει τον Ήλιο και τον Άρη (κυβερνήτη της αγάπης σου). Οι συνδυασμένες αυτές διελεύσεις ενθαρρύνουν την συναισθηματική εμβάθυνση! Με την επιρροή τους θα αναζητήσεις τρόπους να περνάς περισσότερο χρόνο με το ταίρι σου ή ακόμη και να μοιραστείς υλικούς-οικονομικούς πόρους που μέχρι στιγμής δεν μοιραζόσασταν.
Σημαντικοί αριθμοί: 4, 5, 14
Σημαντικές ημερομηνίες: 3, 12, 15, 20, 24
Σημείωση-Συμβουλή: 
Θα αισθανθείς μια συναισθηματική αναστάτωση κάπου στα μέσα του μήνα! Θλίψη θα συνυπάρξει με χαρά και νευρικότητα. Πηγή των συναισθημάτων σου θα αποτελεί ένα πρόσωπο που μπορεί να είναι ένας γονέας, ένας δάσκαλος ή ένας προϊστάμενος σου στη δουλειά. Πριν αντιδράσεις αψυχολόγητα, προσπάθησε να καταλάβεις την οπτική τους γωνία και αναλογήσου μήπως έχουν δίκιο. Μήπως έφτασε η χρονική στιγμή να κάνεις σημαντικές αλλαγές στη ζωή σου.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Τον Ιούνιο θα εργάζεσαι με πολύ μεγαλύτερη όρεξη από ότι συνήθως, λόγω της ευεργετικής επιρροής της Αφροδίτης και του Ήλιου! Για σένα στο μεταξύ που διαθέτεις τη δική σου επιχείρηση, δουλεύεις αυτόνομα ή θέλεις να εκμεταλλευτείς ένα χόμπι σου για πρόσθετα έσοδα, θα έχεις καλύτερη τύχη μέσα στο μήνα. Θα πρέπει όμως να προσπαθήσεις πραγματικά πολύ σκληρά για να τα καταφέρεις. Ειδικά εάν απασχολείς στην επιχείρησή σου προσωπικό, θα πρέπει να συνεργαστείς στενά με τους υφισταμένους σου για να φέρεις τα επιθυμητά αποτελέσματα. Αν πάλι αναζητάς την τύχη σου στην αγορά εργασίας, μην περιμένεις θέσεις γενικού διευθυντή με το «καλημέρα σας», ακόμη και αν έχεις τα τυπικά και ουσιαστικά προσόντα να κατακτήσεις μια τέτοια θέση. Θα πρέπει να ξεκινήσεις πολύ πιο χαμηλά και να δουλέψεις για να ανεβείς. Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 6ο οίκο σου (εργασία, υγεία, υπηρεσίες), προσφέροντας νέες ευκαιρίες απασχόλησης. Πρόσεξε όμως να μην έχεις υπέρμετρες προσδοκίες και απογοητευθείς. Ως προς τα οικονομικά σου, δεν θα υπάρξουν αξιόλογες μεταβολές κατά τη διάρκεια του μήνα. Ίσως όμως να έχεις μεγαλύτερη στήριξη από το ταίρι σου. Ο 7ος οίκος σου, που αφορά συνεταιρισμούς, συνεργασίες αλλά και τον γάμο σου, είναι εξαιρετικά ενεργοποιημένος κατά τον Ιούνιο. Κοντά στον Άρη που πραγματοποιεί ήδη τη διέλευση του, θα προστεθεί ο Ερμής μεταξύ 4 και 27/6, καθώς και ο Ήλιος μετά τις 21/6! Οι πλανητικές αυτές διελεύσεις σε κάνουν περισσότερο δεκτική να εμπλακείς σαν ζευγάρι στις συναισθηματικές υποθέσεις σου ή να καταβάλεις σημαντική προσπάθεια να κερδίσεις και πάλι την καρδιά κάποιου. Θα δείξεις με τον τρόπο αυτό ότι το ταίρι σου μπορεί να βασιστεί επάνω σου, όταν θα σε χρειαστεί. Πέρα από το πρακτικό κομμάτι όμως, οι διελεύσεις θα σου βγάλουν πάθος και την ικανότητα να σαγηνεύσεις το ταίρι σου για να κερδίσεις και πάλι την καρδιά του. Εάν σκέφτεσαι να τελέσεις τον γάμο σου μέσα στον Ιούνιο ή να το συζητήσεις και να αρχίσεις να οργανώνεις τον γάμο σου σε μια μελλοντική χρονική στιγμή, θα έχει τόσο μεγάλη επιτυχία, που θα αποτελέσει ένα κοινωνικό γεγονός που θα το θυμούνται όλοι! Εσύ πάλι που ανήκεις στις αδέσμευτες του ζωδίου σου ίσως να συναντήσεις κάποιον που να σου κινήσει το ενδιαφέρον κάτω από περίεργες και ανέλπιστες συνθήκες και σε χώρο ουδέτερο, όπως στο σούπερ μάρκετ ή σε μια ουρά που θα πας να πληρώσεις ένα λογαριασμό. Η κοινωνική σου ζωή θα είναι αρκετά δραστήρια, κάτι που θα αποδειχτεί επωφελές για την ψυχική σου υγεία αλλά και για την συναισθηματική σου ζωή!
Σημαντικοί αριθμοί: 3, 13, 15
Σημαντικές ημερομηνίες: 7, 12, 18, 2, 21
Σημείωση-Συμβουλή:
 Μπορείς να καυχηθείς για ένα ταλέντο που δεν υποψιαζόσουν καν ότι διέθετες. Η επίδειξη της δύναμής σου θα κάνει το περιβάλλον σου να σε δει με ένα άλλο μάτι και θα κερδίσεις την συμπάθεια, ίσως και τον θαυμασμό τους.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Η επαγγελματική σου ζωή, φίλη μου Υδροχόε θα παρουσιάσει έντονη δραστηριότητα μέσα στον Ιούνιο! Θα είσαι πολύ απασχολημένη, θα έχεις αυξημένη ζήτηση και θα εκπληρώνεις τα καθήκοντά σου με μεγάλο επαγγελματισμό! Με τον Άρη στον 6ο οίκο σου (υγεία, εργασία και υπηρεσίες), συνοδευόμενο από τον Ερμή μεταξύ 4 και 27/6 και τον Ήλιο μετά τις 21/6, θα είσαι ιδιαίτερα ανταγωνιστική και θα έχεις την τάση να αναλαμβάνεις πολλές αρμοδιότητες και υποχρεώσεις, παρά την εμφανή σου κούραση. Παρά τον ενθουσιασμό σου, την έκρηξη δημιουργικότητας και το πάθος σου, ίσως θα έπρεπε να εξοικονομήσεις λίγο χρόνο για τον εαυτό σου και την ψυχική και σωματική σου ανανέωση! Εάν αναζητάς την τύχη σου στην αγορά εργασίας, οι πιθανότητες να βρεις μια θέση εργασίας που να σε ικανοποιεί είναι πολύ μεγάλη! Μια θέση εργασίας που θα αισθάνεσαι ότι μπορείς να εκφραστείς χωρίς φόβο και σου επιτρέπει να ανθίσουν τα ταλέντα και να φανούν οι ικανότητες σου. Έχε όμως και κατά νου ότι την περίοδο αυτή μπορείς να μετατρέψεις ένα χόμπι ή μια δεξιότητα σου σε απασχόληση, που θα σου επιτρέψει να κάνεις μια καινούρια αρχή. Αναφορικά με τα οικονομικά σου, το τοπίο δεν είναι τόσο ξεκάθαρο! Εάν περιμένεις να κερδίσεις ή να εισπράξεις χρήματα μέσα από ομαδικές δραστηριότητες ή το διαδίκτυο, η απογοήτευση σε περιμένει στην γωνία… Ίσως θα πρέπει να αναπροσαρμόσεις τον προϋπολογισμό σου και να είσαι πολύ πιο προσεκτική στην εξυπηρέτηση ενός δανείου σου, ειδικά εάν είναι στεγαστικό! Η Νέα Σελήνη στις 3 Ιουνίου ενεργοποιεί τον 5ο οίκο του ωροσκοπίου σου (δημιουργικότητα, έρωτας και παιδιά), που σημαίνει ότι θα έχεις την ευκαιρία και το δυναμισμό να αναγεννήσεις την ερωτική και συναισθηματική σου ζωή! Κάνε έκπληξη στο ταίρι σου με ρομαντικά δείπνα ή χειρονομίες που ξέρεις ότι θα του αρέσουν, ώστε να έρθετε πιο κοντά. Εάν είσαι αδέσμευτη αλλά σε ενδιαφέρει κάποιο πρόσωπο, επωφελήσου από τη θετική ενέργεια των ημερών και κάνε τα συναισθήματά σου γνωστά.
Ο Ήλιος, κυβερνήτης του 7ου οίκου σου (συνεταιρισμοί και γάμος) διέρχεται επίσης τον 5ο οίκο σου μέχρι τις 21 Ιουνίου, όπου και θα συναντηθεί με την Αφροδίτη μετά τις 9 Ιουνίου! Όπως καταλαβαίνεις, πρόκειται για μια πραγματικά ρομαντική περίοδο, γεμάτη απόλαυση, χαρά και τρυφερά συναισθήματα. Είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να ανακαλύψεις ή να ασκήσεις τη δύναμη της αποπλάνησης! Για σένα που ανήκεις στις δεσμευμένες του ζωδίου σου θα φέρει έναν αέρα ανανέωσης στη σχέση και θα σε βοηθήσει να έρθεις πολύ πιο κοντά με το σύντροφό σου ξεπερνώντας προβλήματα του παρελθόντος. Και εσύ όμως που είσαι single δεν θα μείνεις παραπονεμένη! Οι πλανητικές διελεύσεις θα φέρουν πολλές και καλές ευκαιρίες γνωριμιών στο δρόμο σου. Θα πρέπει όμως να έχεις κατά νου, ότι οι διελεύσεις αυτές ευνοούν κυρίως τις σύντομες και βραχύβιες σχέσεις και όχι μακροχρόνιες δεσμεύσεις.
Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13
Σημαντικές ημερομηνίες: 1, 9, 16, 22, 30
Σημείωση-Συμβουλή: 
Θα έχεις την αίσθηση ότι έχεις βουλιάξει στα προβλήματα! Θα είναι όμως μια απατηλή αίσθηση. Η ζωή θα σου δείξει άμεσα ότι έφτασε η ώρα να πάρεις τη ζωή στα χέρια σου και να κάνεις τις αλλαγές που είναι απαραίτητες.

ΙΧΘΕΙΣ
Για πολλές εκπροσώπους του ζωδίου σου φαίνεται ότι τα επαγγελματικά θέματα καλύπτονται αυτήν την περίοδο από ένα παχύ πέπλο και υπάρχει μεγάλη ανασφάλεια. Ίσως κάποιες καταφέρετε να βγείτε από το λήθαργό σας ξαφνικά και εξαναγκαστείτε σε δράση! Απόφυγε ωστόσο βιαστικές κινήσεις και πρόχειρα συμπεράσματα. Συμβουλεύσου άτομα που εμπιστεύεσαι, δες τα γεγονότα από όλες τις πιθανές οπτικές γωνίες και κάνε μετά τις κινήσεις σου. Είναι μια περίοδος που οι πλανητικές διελεύσεις θα σε βοηθήσουν να δεις πιο καθαρά τη συνολική εικόνα και να κατανοήσεις τι ακριβώς συμβαίνει πίσω από κλειστές πόρτες. Θα πρέπει επίσης να είσαι πολύ προσεκτική στην επικοινωνία σου με αφεντικά ή προϊσταμένους, αλλά και με το νόμο! Ίσως να χρειαστείς τις συμβουλές και την καθοδήγηση ενός νομικού συμβούλου. Από το μέτωπο των οικονομικών σου, εκείνο που είναι εμφανές, είναι ότι ξοδεύεις ανεξέλεγκτα για τη διασκέδαση και την καλοπέραση σου. Δεν είναι καλό να σε κακομαθαίνεις που και που, αλλά κάνε το με κάποια αίσθηση του μέτρου, που αυτήν την περίοδο φαίνεται να έχεις χάσει τελείως! Και επειδή όπως πας θα βρεθείς σε οικονομική στενότητα, ίσως είναι μια πολύ καλή ευκαιρία να εκμεταλλευτείς οικονομικά μια δεξιότητα ή ένα χόμπι σου, κάτι που μπορεί να σου ανοίξει νέες πόρτες για το μέλλον. Ο 5ος οίκος σου, της δημιουργικότητας και του έρωτα, είναι ήδη ενεργοποιημένος με την διέλευση του Άρη! Θα τον συνοδεύσουν ο Ερμής μεταξύ 4 και 27 Ιουνίου και ο Ήλιος μετά τις 21, απομακρύνοντας πολλές από τις ανασφάλειές σου. Η ικανότητά σου να γοητεύσεις τα άτομα γύρω σου θα είναι έντονη, κάτι που θα σου δώσει την ευκαιρία να προσεγγίσεις ένα άτομο που ούτε στα πιο τρελά σου όνειρα δεν θα τολμούσες να ονειρευτείς. Σε ένα εναλλακτικό σενάριο, οι διελεύσεις αυτές μπορεί να σε οπλίσουν με το κουράγιο να εκμυστηρευτείς τα αισθήματά σου σε ένα άτομο που σε ενδιαφέρει διακαώς ή που μόλις έχεις ξεκινήσει μια συναισθηματική σχέση μαζί του. Και για σένα που είσαι δεσμευμένη είναι μια πολύ ρομαντική περίοδος, με τρυφερά συναισθήματα και ποιητική διάθεση! Εκείνο που θα πρέπει να προσέξεις, είναι τις μακροχρόνιες υποσχέσεις που δίνεις, καθώς ο κυβερνήτης σου, ο Ποσειδώνας, εισέρχεται σε ανάδρομη κίνηση στις 21 Ιουνίου και θα σε κάνει υπεραισιόδοξη στην καλύτερη των περιπτώσεων… Η ανάδρομη πορεία του Ποσειδώνα θα φέρει κάποια χρονική στιγμή σύγχυση αναφορικά με τα θέλω σου, με την πορεία που θέλεις να πάρει η ζωή σου, κάτι που θα επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό τους γύρω σου. Να είσαι ειλικρινής με τους ανθρώπους που αγαπάς και απόφυγε κατά το δυνατόν να τους μπερδέψεις ή να τους πληγώσεις με την αλλοπρόσαλλη συμπεριφορά σου.
Σημαντικοί αριθμοί: 1, 6, 13
Σημαντικές ημερομηνίες: 2, 19, 21, 25, 26
Σημείωση-Συμβουλή:
 Προς τα τέλη του μήνα θα έχεις την τύχη να πραγματοποιήσεις ένα όνειρό σου, που για πολύ καιρό θεωρούσες άπιαστο! Μην φοβάσαι τον κίνδυνο και μην διστάζεις να επενδύσεις σε κάποιο εγχείρημα, γιατί μπορείς να αποκομίσεις σημαντικά κέρδη!

Δειτε Επισης

Μάρτιος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Φεβρουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιανουάριος 2024: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Δεκέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Νοέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Οκτώβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Σεπτέμβριος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Αύγουστος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Ιούλιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;
Μάιος 2023: Τι προβλέπει το ζώδιο και ο ωροσκόπος σου;