Μηνιαίες αστρολογικές προβλέψεις Απριλίου 2019!

ΚΡΙΟΣ
Την περίοδο αυτή περνάς ένα στάδιο αναπρογραμματισμού των επαγγελματικών σου στόχων και προτεραιοτήτων. Μέχρι τις 17 Απριλίου καλό θα ήταν να μην κάνεις γνωστές τις προθέσεις σου. Είναι η ημερομηνία που ο Ερμής, που κυβερνά το σπίτι της εργασίας και της υγείας σου, εισέρχεται στο ζώδιό σου. Με τον Άρη από το 3ο οίκο σου, θα σε βοηθήσει να πλασάρεις με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τον εαυτό σου και να πετύχεις το βέλτιστο αποτέλεσμα. Είναι η περίοδος που μπορείς να βρεις και μια νέα θέση με επιτυχία, εάν είσαι άνεργη ή να αλλάξεις επαγγελματική στέγη! Στις 20/4 ο Ήλιος περνάει στο 2ο οίκο σου και η Αφροδίτη εισέρχεται στον Κριό. Οι πλανητικές αυτές μετακινήσεις υποδηλώνουν ότι τα έσοδά σου εξαρτώνται αποκλειστικά από εσένα, από τις κινήσεις και τις προσπάθειές σου. Μπορείς να αυξήσεις κατά πολύ το εισόδημά σου, εάν το κυνηγήσεις. Στο 2ο οίκο σου όμως ξεκινούν την ανάδρομη πορεία τους ο Πλούτωνας και Κρόνος στις 24 και 30 Απριλίου αντίστοιχα. Είναι η ώρα να αξιολογήσεις τα αποτελέσματα και την πορεία σου στον τομέα της καριέρας και να χαράξεις μελλοντικούς δρόμους και νέες στρατηγικές.
Η Αφροδίτη βρίσκεται στο 12ο οίκο σου, αυτό των συνεργασιών και του γάμου, μέχρι τις 20/4. Η ευάλωτη πλευρά σου θα βγει στην επιφάνεια και η ευαισθησία σου μπορεί να συμβάλει σημαντικά στην προσπάθεια συμφιλίωσης μέσα από την επίλυση σημαντικών διαφορών με το σύντροφό σου. Οι πλανητικές θέσεις και διελεύσεις του μήνα μπορούν να σας βοηθήσουν να βρείτε νέες ισορροπίες στη σχέση ή στον γάμο σας, με την επίλυση μακροχρόνιων προβλημάτων και την αποκατάσταση της ηρεμίας στη σχέση. Για ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί και η σεξουαλική ζωή έχει ατονήσει, ο μήνας αυτός προσφέρεται και για αναθέρμανση του τομέα αυτού. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο ζώδιό σου μέχρι τις 20 του μήνα, και στη συνέχεια τη θέση του παίρνει η Αφροδίτη. Ο Ερμής εισέρχεται επίσης στο ζώδιο σου στις 17/4. Η δύναμη της γοητείας σου είναι μεγάλη και μπορείς να μαγέψεις τους γύρω σου! Με τον Άρη στο 3ο οίκο σου, έχεις πολύ μεγάλες δυνατότητες να συναντήσεις νέα άτομα και να ξεκινήσεις νέες σχέσεις, εάν είσαι single.

ΤΑΥΡΟΣ
Τον Απρίλιο συνιστάται να ενταχθείς ή να μετέχεις σε ομάδες, καθώς αυτές θα σου προσφέρουν μεγαλύτερες ευκαιρίες να εξελιχθείς επαγγελματικά. Ακόμη και αν είσαι άνεργη, η ένταξη σε μια εθελοντική ομάδα θα μπορούσε να σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και να ανοίξεις τους δρόμους για μια νέα θέση εργασίας. Για τους περισσότερους του ζωδίου σου η περίοδος αυτή είναι ιδανική να διευρύνεις τους ορίζοντες σου και να αποκτήσετε νέες εμπειρίες και γνώσεις. Προσοχή στα διαστήματα μεταξύ 9 και 11 Απριλίου, καθώς και μεταξύ 26 και 29/4 που θα σου γίνουν προτάσεις συνεργασίας! Για να βελτιώσεις τις αποδόσεις σου, εάν δραστηριοποιείσαι στον ιδιωτικό τομέα, καλό θα ήταν να βελτιώσεις την παρουσία σου στα κοινωνικά μέσα δικτύωσης, ώστε να αυξήσεις την προβολή σου και αυτή της δουλειά σου. Στον οικονομικό τομέα τα πράγματα ξεκαθαρίζουν και το ένστικτό σου σε βοηθάει να διαχειριστείς σωστά τα χρήματά σου.
Η κοινωνική ζωή σου θα είναι πολύ δραστήρια κατά τον Απρίλιο, κάτι που θα είναι ευεργετικό για όσους από εσάς είναι στην αναζήτηση ενός νέου συντρόφου! Αν ανήκεις στους singles του ζωδιακού, έχεις πολύ καλές πιθανότητες να συναντήσεις άτομα που θα κινήσουν το ενδιαφέρον σου, αλλά δεν θα πρέπει να ανεβάσεις τον πήχη πολύ ψηλά, και ούτε να βιαστείς να περάσεις σε επόμενα στάδια τη σχέση, εάν δεν είναι ώριμη. Φρόντισε να βάλεις σταθερά θεμέλια πριν να χτίσεις πύργους… Όσοι είναι δεσμευμένοι ή παντρεμένοι, φροντίστε να αφιερώνετε λίγο χρόνο στο ταίρι, γιατί έχετε την τάση να χάνεστε στις υποχρεώσεις αυτή την περίοδο. Ο Ερμής, ο πλανήτης που κυβερνά το σπίτι, την αγάπη και τις σχέσεις του ζωδίου σου, περνάει στις 17/4 στο 12ο οίκο σου και ακολουθείται από την Αφροδίτη στις 20/4. Οι διελεύσεις αυτές θα μπορούσαν να σε φέρουν πιο κοντά με το ταίρι σου, περνώντας περισσότερο χρόνο ο ένας με τον άλλο. Θα μπορούσαν όμως να προκαλέσουν και μια παράνομη σχέση που θα περιπλέξει την κατάσταση. Ο Πλούτωνας, ο ηγέτης του οίκου σου των συνεργασιών, ξεκινάει την πολύμηνη ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Αιγόκερου στις 24/4, κάτι που σημαίνει πως ήρθε η ώρα να επαναξιολογήσεις τις αρχές σου, πάνω στις οποίες οικοδομείς τις σχέσεις σου, να ζυγίσεις τις σχέσεις μεγάλων αποστάσεων που πιθανόν έχεις ή ότι θα πρέπει ευθυγραμμιστείς ως προς τις βασικές αρχές συνύπαρξης και συμβίωσης με το ταίρι σου.

ΔΙΔΥΜΟΙ
Με τον Άρη μόλις να έχει περάσει στο ζώδιό σου είσαι γεμάτη ενέργεια, πεινασμένη για καινοτομία και δράση! Προσοχή όμως στην υπερβολική σου ορμή! Έλεγξε την επιθετικότητά σου για να μπορέσεις να ωφεληθείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο από τη δυναμική της περιόδου! Εάν ψάχνεις για δουλειά, ξέρεις πώς να πλασάρεις τα προσόντα σου, ώστε να φανείς ιδανική για τη θέση που σε ενδιαφέρει. Εάν πάλι θέλεις να δραστηριοποιηθείς στον ιδιωτικό τομέα, οι οιωνοί είναι θετικοί! Περιόρισε όμως τις προσδοκίες σου για να μην απογοητευτείς. Με τον Δία ανάδρομο μετά τις 10/4 στο 7ο οίκο σου, δεν ευνοούνται συνεταιρισμοί ή συνεργασίες. Αξιολόγησε εκ νέου τις τρέχουσες συνεργασίες σου και σκέψου μήπως θα έπρεπε κάποιες από αυτές να τελειώσουν. Στον οικονομικό τομέα θα έχουν αντίκτυπο οι δύο ανάδρομες πορείες των Πλούτωνα και Κρόνου από το 8ο οίκο σου, που ξεκινούν στις 24 και 30 Απριλίου αντίστοιχα, καθώς επηρεάζουν τα οικονομικά σου, τους φόρους, τα δάνεια και το εισόδημά σου. Εάν περιμένεις να σου επιστρέψουν χρήματα που έχεις δανείσει, μην ελπίζεις σε κάτι θεαματικό…
Στον αισθηματικό τομέα, ο Δίας, ο πλανήτης που κυβερνά το 7ο οίκο σου των σχέσεων και του γάμου, περνάει σε ανάδρομη πορεία στις 10/4 που θα διαρκέσει μέχρι τις 12/8. Μέσα στο διάστημα αυτό έχεις όλο το χρόνο στην διάθεσή σου να αναθεωρήσεις τις σχέσεις σου. Εάν έχεις μια μόνιμη σχέση ή είσαι παντρεμένη, μπορείς μέσα σε αυτήν τη χρονική περίοδο να βελτιώσεις σημαντικά τα κακώς κείμενα και να κάνεις μια νέα εκκίνηση. Μπορεί επίσης να σε οδηγήσει σε ένα γάμο, εάν είσαι με το ταίρι σου κάποια χρόνια μαζί, ή αντίθετα σε διαζύγιο, εάν κρίνετε ότι δεν μπορεί να σωθεί πια ο γάμος σας. Αν και η κοινωνική σου ζωή είναι εξαιρετικά ενεργή λόγω των πλανητικών διελεύσεων, οι περισσότεροι αδέσμευτοι του ζωδίου σας θα είσαι πολύ προσεκτικοί με τις νέες γνωριμίες και την πιθανότητα έναρξης μιας καινούργιας σχέσης. Στις 19 Απριλίου όμως η Πανσέληνος ενεργοποιεί το 5ο οίκο σου (της αγάπης και του φλερτ) που ενισχύεται από την Αφροδίτη, η οποία εισέρχεται στις 20/4 στο 11ο οίκο σου των κοινωνικών δεσμών, των φίλων και των ομάδων, και μπορεί να υπάρξει μια ξαφνική ερωτική έλξη αν ανήκεις στους singles του ζωδιακού. Αυτή η απρόσμενη γνωριμία μπορεί επίσης να αποτελέσει την αφορμή να τερματιστεί μια συναισθηματική σχέση που χαροπαλεύει.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ
Η Νέα Σελήνη που πραγματοποιείται στις 5 Απριλίου, ενεργοποιεί το σπίτι της σταδιοδρομίας, της επιτυχίας και της κοινωνικής και επαγγελματικής σου φήμης. Σου δίνει την ενέργεια και την ώθηση που είναι απαραίτητη για να ξεκινήσεις ένα νέο επαγγελματικό κύκλο ή μια καινούρια κατεύθυνση στη ζωή σου. Ο Άρης, ο κυβερνήτης της καριέρας και των φιλοδοξιών σου, περνάει από το 12ο οίκο σου, ενώ ο Δίας αρχίζει στις 10/4 την ανάδρομη κίνηση του στο 6ο οίκο σου. Σε επαγγελματικό επίπεδο είναι η καλύτερη χρονική στιγμή να αξιολογήσεις και να αναθεωρήσεις στρατηγικές και μακροχρόνια πλάνα και ενδεχομένως να κυνηγήσετε μια νέα θέση εργασίας σε ένα καινούριο επαγγελματικό περιβάλλον. Ίσως να χρειαστεί κάποια επανεκπαίδευση για να βελτιώσεις το γνωστικό σου πεδίο και να καλύψεις τα κενά που πιθανόν να υπάρχουν αναφορικά με τις τρέχουσες εξελίξεις στον τομέα σου. Η συμμετοχή σου σε ομάδες έργου ή σε φιλανθρωπικές οργανώσεις ίσως σε βοηθήσει να ξεχωρίσεις και να ανοίξουν καινούριες πόρτες από εκεί που δεν το περίμενες.Ο μήνας Απρίλιος θα φέρει ένα ρομαντισμό και μια ονειροπόλα διάθεση, αλλά δεν θα λείψουν και οι επιπλοκές από μια παλαιότερη ερωτική σχέση. Οι δεσμευμένοι θα συνειδητοποιήσουν κατά την διάρκεια του μήνα ότι θα χρειαστεί τεράστια προσπάθεια για να διατηρήσετε τον γάμο ή την σχέση σας. Πρέπει να βάλετε όρια στις απαιτήσεις του συντρόφου σας και να αποφύγετε να δώσετε αφορμές για σκηνές ζηλοτυπίας, καθώς το πλανητικό σκηνικό ευνοεί τις εκρήξεις ζήλιας και τις αντιπαραθέσεις. Αν είσαι single, ίσως να επηρεαστείς από τη μητέρα σου σε πολύ μεγάλο βαθμό σε ζητήματα συναισθηματικής φύσης, κάτι που δεν συνιστάται! Οι πλανητικές διελεύσεις του Απριλίου σε ενθαρρύνουν να απογαλακτιστείς και να στηριχτείς στα δικά σου πόδια, υλοποιώντας τις δίκες σου επιθυμίες. Η ανάδρομες πορείες των Πλούτωνα (από 24/4) και Κρόνου (από 30/4) εφιστούν την προσοχή σου στο γεγονός, ότι θα χρειαστεί πολλή και σοβαρή δουλειά στον τομέα των συναισθηματικών σου σχέσεων και για μεγάλο χρονικό διάστημα, εάν θέλεις να σώσεις τη σχέση ή τον γάμο σου!

ΛΕΩΝ
Στον οικονομικό τομέα φαίνεται να παίρνεις μια βαθιά ανάσα αυτόν το μήνα, τώρα που ο Ερμής έχει επιστρέψει στην ορθή του πορεία! Η επιχείρησή σου μπορεί να αυξήσει την κερδοφορία της, τα εισοδήματά σου να ενισχυθούν από έκτακτες πηγές ή να βρεις νέους τρόπους αποπληρωμής των εκκρεμών υποχρεώσεων σου. Απόφυγε ωστόσο τα κερδοσκοπικά ή τα τυχερά παιχνίδια, καθώς και τις ριψοκίνδυνες επενδύσεις, γιατί δεν θα σου βγουν σε καλό. Στον επαγγελματικό τομέα η τύχη φαίνεται να σου χαμογελάει μετά τις 20/4, όταν ο Ήλιος, ο κυβερνήτης σου, περνάει στον 10ο οίκο, αυτό της σταδιοδρομίας, της επιτυχίας και της φήμης σου. Είσαι πλέον πολύ πιο ορατή στους επαγγελματικούς κύκλους που κινείσαι και θα αναγνωριστούν οι ικανότητες και τα ταλέντα σου, κάτι που θα οδηγήσει σε μια νέα επαγγελματική προσφορά με άμεσο αντίκτυπο στα εισοδήματα σου! Στα τέλη του μήνα οι Πλούτωνας και Κρόνος ξεκινάνε την πολύμηνη ανάδρομη πορεία τους στο 6ο σπίτι σου, αυτό της εργασίας και της υγείας. Παρά λοιπόν την επιτυχία που μπορεί να έχεις στη δουλειά σου, δεν θα λείψουν οι καθυστερήσεις και τα εμπόδια.
Ο Απρίλιος είναι ένας μήνας με έντονη ρομαντική διάθεση και παθιασμένη σεξουαλικότητα! Οι περισσότεροι θα αισθάνεστε την ανάγκη να δώσετε πολύ μεγαλύτερη προσοχή στο ταίρι σας, να του αφιερώσετε χρόνο και να βελτιώσετε την επικοινωνία μεταξύ σου. Όσοι έχετε μακροχρόνιες σχέσεις ή είσαι παντρεμένοι θα αισθανθείτε ειδικά στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα ότι ήρθατε πιο κοντά στον σύντροφό σου και θα κάνετε καινούρια μακροχρόνια σχέδια. Εάν όμως είστε singles και ξεκινήσετε κάτι καινούριο την περίοδο αυτή, ίσως να παραπλανηθείτε από τη γοητεία και την έντονη ερωτική έλξη και να πέσετε θύματα εκμετάλλευσης. Για αυτό θα πρέπει να κάνετε προσεκτικές επιλογές ερωτικών συντρόφων. Ο 11ος οίκος σου ενεργοποιείται από το πέρασμα του Άρη και η κοινωνική σου ζωή είναι εξαιρετικά ενεργή. Έχετε την ευκαιρία να κάνετε καινούριες γνωριμίες και νέες φιλίες. Ο Δίας ξεκινάει στις 10/4 την ανάδρομη πορεία του στο 5ο οίκο σου, αυτό των φλερτ και του έρωτα, τονίζοντας την ανάγκη να αναθεωρήσετε τον τρόπο που βλέπετε το χτίσιμο μιας σχέσης, καθώς και τον τρόπο έκφρασης της αγάπης. Αναλογιστείτε όσα βιώσατε στο συναισθηματικό πεδία από τον Νοέμβριο και μετά, αξιολογήστε περασμένες σου σχέσεις και θα μπορέσετε να καταλήξετε σε ασφαλή συμπεράσματα, ως προς το τι κάνετε λάθος.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ
Με τον 11ο οίκο σου, ενεργοποιημένο από την διέλευση του Άρη, έρχεται στο προσκήνιο η ανάγκη σου για επιτυχία στη ζωή, για καριέρα. Οι μεγάλες φιλοδοξίες σου μπαίνουν σε πρώτο πλάνο. Θα πρέπει όμως να κάνεις και τις κινήσεις που απαιτούνται για να υλοποιήσεις τα φιλόδοξα σχέδιά σου, γιατί δεν θα σου χαριστεί τίποτε! Στη φάση αυτή είσαι έτοιμη να υπερασπιστείς τα συμφέροντά σου και να κυνηγήσεις το όνειρό σου, είσαι όμως και πολύ πιεστική και διεκδικείς με φορτικό τρόπο τον ηγετικό ρόλο! Χρειάζεται προσοχή για να μην προκαλέσεις την αντίδραση των συνεργατών σου. Προσοχή χρειάζεται επίσης και στα λεγόμενά σου, για να μην εκθέσεις εμπιστευτικές πληροφορίες τρίτων. Μια διαμάχη με άτομο ευθύνης στο χώρο εργασίας σου δεν θα πρέπει να αποκλειστεί, εάν δεν είσαι προσεκτική στις κινήσεις σου. Στο μέτωπο των οικονομικών σου, η συνδρομή του συντρόφου σου μπορεί να σε βοηθήσει να απαλλαγείς από ένα χρέος που αλλιώς δεν μπορείς να αποπληρώσεις. Εκμεταλλεύσου επίσης ευκαιρίες για νέα ξεκινήματα και καινούριες συνεργασίες που μπορούν να αυξήσουν το εισόδημά σου. Η Πανσέληνος της 19/4 ενεργοποιεί το σπίτι των οικονομικών σου, με ευεργετικές συνέπειες σε μια παλιά οφειλή. Μετά τις 20 του μήνα θα είναι πολύ πιο εύκολο να προσελκύσεις καινούριους οικονομικούς πόρους καθώς και να σημειώσει μεγαλύτερη πρόοδο η καριέρα σου. Για τα συναισθηματικά σου ο Απρίλιος είναι ένας σημαντικός μήνας! Ο Ερμής, ο κυβερνήτης σου, διέρχεται από το σπίτι των σχέσεων και του γάμου μέχρι τις 17/4, μαζί με την Αφροδίτη (μέχρι τις 20/4) και τον Ποσειδώνα. Είναι η ευκαιρία που περίμενες να βρεις ισορροπίες στη συναισθηματική σου ζωή, αλλά και να γαληνέψεις κι εσύ σαν άτομο! Τα προβλήματα επικοινωνίας εκλείπουν και ο ουσιαστικός και εποικοδομητικός διάλογος παίρνει τη θέση τους. Όσοι διατηρείτε σχέσεις από απόσταση, ίσως βρεθεί ο τρόπος να έρθετε πιο κοντά! Λόγω του Ποσειδώνα όμως θα υπάρχει η τάση εξιδανίκευσης των καταστάσεων, κάτι που θα σας παρασύρει σε ψευδαισθήσεις… Λόγω επίσης του Ποσειδώνα, του πλανήτη των ψευδαισθήσεων, θα επιδιώξεις ένα γάμο, επισπεύδοντας και πιέζοντας τις καταστάσεις, χωρίς όμως να υπάρχουν οι στέρεες βάσεις που απαιτούνται. Αν ανήκεις στους singles του ζωδιακού, υπάρχουν αρκετές πιθανότητες να συναντήσεις ένα άτομο που θα σου κινήσει την προσοχή. Εξ αιτίας όμως των ανάδρομων κινήσεων Πλούτωνα (από τις 24/4) και Κρόνου (από τις 30/4), τα πράγματα δεν θα προχωρούν με τους ρυθμούς που θα επιθυμούσες ή η προσπάθεια για θεμελίωση μια καινούριας σχέσης θα ναυαγήσει στα πρώτα στάδια.

ΖΥΓΟΣ
Κατά τον Απρίλιο το σπίτι της εργασίας σου είναι ενεργοποιημένο με την διέλευση του Ερμή (μέχρι τις 17/4), της Αφροδίτης (μέχρι τις 20/4) και του Ποσειδώνα, που σημαίνει ότι μπορείς να βελτιώσεις τις πιθανότητες σου για μια καλύτερη θέση εργασίας, ενδεχομένως μέσα από την κάλυψη γνωστικών κενών στο αντικείμενο σου. Η Νέα Σελήνη στις 5/4 προσφέρει την δυνατότητα στους αυτοαπασχολούμενους να ξεκινήσουν ένα συνεταιρισμό για να βελτιώσουν την διείσδυση τους στην αγορά και να αυξήσουν τις αποδόσεις τους. Ευνοούνται οι δραστηριότητες που έχουν σχέση με συμβουλευτικές υπηρεσίες και δημόσιες σχέσεις! Μπορείς επίσης να έρθεις σε επαφή με ξένους εταίρους και να αναπτύξεις μακροχρόνια τις δραστηριότητες σου στο εξωτερικό. Στον οικονομικό τομέα θα έχεις την ευκολία να προσελκύσεις επενδύσεις που ενδεχομένως χρειάζεσαι για την επέκταση των δραστηριοτήτων σου ή ακόμη και την οικονομική στήριξη του συντρόφου σου, εάν υπάρχει αυτή η δυνατότητα. Καλό θα ήταν όμως να προσπαθήσεις να τα καταφέρεις με τις δικές σου δυνάμεις και να αποφύγεις τις εξαρτήσεις που θα σε καταστήσουν υπόλογο σε κάθε σου απόφαση. Μετά τις 24 Απριλίου, με τον Πλούτωνα και τον Κρόνο να εισέρχονται σε ανάδρομη πορεία, ίσως να μην είναι τόσο ρόδινα τα πράγματα για τα εισοδήματα σου, καθώς μπορεί να υπάρξει μια συρρίκνωση. Οι αρχικές εκτιμήσεις σου για το κόστος μιας επένδυσης ή μια κατασκευής μπορεί να αποδειχτούν πολύ χαμηλές και να αναγκαστείς να κάνεις τους υπολογισμούς σου από την αρχή. Η Νέα Σελήνη στις 5/4 ενεργοποιεί το 7ο οίκο σου, αυτό του γάμου και των συνεργασιών, με συνέπεια να έχετε μια πολύ καλή ευκαιρία να βελτιώσεις την σχέση με το ταίρι σου. Μέσα από την διαδικασία της αυτοκριτικής θα μπορούσες να εντοπίσεις τα σημεία που η σχέση σου χωλαίνει και να προσπαθήσεις από κοινού να κάνεις σημαντικές αλλαγές, ώστε να μπορέσεις να εξελιχθείς σαν ζευγάρι. Θα ήταν ιδανικό να στηρίξει ο ένας τις προσπάθειες του άλλου, όταν πρόκειται για προσωπικούς στόχους. Είναι κάτι που θα σας φέρει πολύ πιο κοντά. Εάν διατηρεις μια μακροχρόνια σχέση, ίσως να αποφασίσεις να την επισημοποιήσεις με έναν αρραβώνα ή ένα γάμο. Στις 17 Απριλίου περνάει στον 7ο οίκο σου ο Ερμής, και στις 20 του μήνα ο κυβερνήτης σου, η Αφροδίτη, αυξάνοντας την ακτινοβολία και την σαγήνη σου. Η αμοιβαία υποδοχή του Ερμή με τον Άρη από τις 17/4 ευνοεί τους ,singles του ζωδιακού, καθώς υπάρχουν πολλές ευκαιρίες να γνωρίσουν το αντικείμενο του πόθου τους, ιδίως σε ένα χώρο εκπαίδευσης ή κατά την διάρκεια ενός ταξιδιού! Στις 20/4 ο Ήλιος περνάει στο σπίτι της σεξουαλικότητας σου, οπότε η λίμπιντο σου εκτοξεύεται, με ευεργετικά αποτελέσματα για τη σχέση σου!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ
Τον Απρίλιο θα πρέπει να καταβάλλεις μεγάλη προσπάθεια για να φτάσεις, σε επαγγελματικό επίπεδο, εκεί που θέλεις να βρεθείς! Ο Ήλιος, ο κυβερνήτης της σταδιοδρομίας σου, θα βρίσκεται στον 6ο οίκο της εργασίας και της υγείας μέχρι τις 20 Απριλίου και θα αισθάνεσαι ότι υποτιμούν τις ικανότητες, τα προσόντα και τις γνώσεις σου. Εάν διατηρείς τη δική σου επιχείρηση, καλό θα ήταν να αποτελέσεις το πρότυπο για τους υπαλλήλους σου, δίνοντας το παράδειγμα με το πρακτικό και οργανωτικό μυαλό σου. Εάν είσαι υπάλληλος και αισθάνεσαι ότι ο άμεσος προϊστάμενος σου δεν σε αφήνει από το βλέμμα του, αντί να εκνευρίζεσαι και να επαναστατείς θεώρησέ το σαν μια πρώτης τάξης ευκαιρία να συνειδητοποιήσει ότι μπορεί να στηριχτεί επάνω σου, δίνοντας τον καλύτερο εαυτό σου. Στο μέτωπο των οικονομικών, ο μήνας ίσως να αποδειχτεί λίγο πιο περίπλοκος από ότι θα επιθυμούσες. Ο Δίας που βρίσκεται στον 2ο οίκο σου, των εσόδων από δουλειά και των προσωπικών πόρων, εισέρχεται σε ανάδρομη πορεία στις 10/4, με συνέπεια τα εισοδήματα σου να έρχονται με μεγαλύτερη δυσκολία από πριν ή η αγοραστική σου δύναμη να είναι μειωμένη. Αναζήτησε εναλλακτικές πηγές εσόδων και κάνε προσεκτικό χειρισμό των χρημάτων σου!
Στο μέτωπο των αισθηματικών, τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα χαρακτηρίζονται από ρομαντισμό και δίψα για περιπέτεια! Ο σύντροφός σου εισέρχεται και πάλι στο οπτικό σου πεδίο και έχεις μια πρώτης τάξης ευκαιρία να αναθερμάνεις τη σχέση σου. Με τον Άρη στο 8ο σπίτι σου, αυτό των μυστικών και της οικειότητας, ίσως είναι μια καλή χρονική στιγμή να εκμυστηρευτείτε κρυφές πτυχές της σχέσης σας, δίνοντας σου μια δεύτερη ευκαιρία! Εάν είσαι single, αξιοποίησε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις ευνοϊκές διελεύσεις μέχρι τις 20/4 για να βρεις το ταίρι που σου ταιριάζει ή να κάνεις τις πρώτες σου κινήσεις για την διεκδίκηση ενός ατόμου που έχετε ήδη στο μυαλό σου. Μετά τις 20 Απριλίου είναι πολύ καλή η περίοδος να προτείνετε στο ταίρι σας, εάν είστε καιρό μαζί, την επισημοποίηση της σχέσης.

ΤΟΞΟΤΗΣ
Ο κυβερνήτης πλανήτης σου, ο Δίας, ξεκινάει την ανάδρομη πορεία του στις 10 Απριλίου, με αποτέλεσμα να επηρεάζει τόσο την επαγγελματική, όσο και την προσωπική σου ζωή, με παρεξηγήσεις και μια διάχυτη δυσαρέσκεια από μέρους σου. Δεν θα σου αρέσει να σου δίνουν εντολές και οδηγίες αυτή την περίοδο και θα έχεις την τάση να αντιδράς. Εστίασε σε διαφορετικά πράγματα, σε πιο δημιουργικά μονοπάτια, καθώς η δημιουργικότητά σου αποτελεί το ισχυρό σου χαρτί. Ο Ήλιος ξεκινάει την διέλευση του από το σπίτι της εργασίας και της υγείας του ζωδίου σου στις 20/4, ανοίγοντας σου νέους δρόμους για επαγγελματική καταξίωση! Ίσως να έρθουν ευκαιρίες για καριέρα στο εξωτερικό! Από οικονομικής άποψης δεν θα κολυμπάς στα ευρώ, δεν θα στερηθείς όμως κιόλας. Από κοινού με άλλους μπορείς να κάνεις αρκετά επικερδείς επενδύσεις αυτό το διάστημα και να αυξήσεις το εισόδημα σου. Μετά τις 24/4 όμως, με τον Πλούτωνα να περνάει σε ανάδρομη κίνηση και τον Κρόνο να τον ακολουθεί στις 30/4, τα χρήματα θα έρχονται λίγο πιο δύσκολα από ότι συνήθως για το ζώδιό σου. Ο Ήλιος θα βρίσκεται στο 5ο οίκο σου, της αγάπης, του φλερτ και της δημιουργικότητας μέχρι στις 20/4, την ίδια ημερομηνία που θα ξεκινήσει τη διέλευση της η Αφροδίτη από το ίδιο οίκο, συναντώντας τον Ερμή που θα βρίσκεται εκεί από τις 17/4. Έτσι, εάν είσαι δεσμευμένη ή παντρεμένη, έχεις ιδιαίτερη εύνοια στα συναισθηματικά ζητήματα! Οι ισορροπίες στη σχέση μπορούν να αποκατασταθούν, ενώ τα μεγάλα ιδανικά της αγάπης ξυπνούν, καθώς και η επιθυμία σου να κάνεις την σχέση σου να λειτουργεί όσο το δυνατόν πιο αποτελεσματικά. Το ταίρι σου μπορεί να σε εκπλήξει με ρομαντικές χειρονομίες και πολλοί από εσάς ίσως σκεφτείτε να επεκτείνετε την οικογένειά σας, αποκτώντας έναν απόγονο. Όσο για τους singles, το πνεύμα της περιπέτειας ξυπνάει και πάλι και τα φλερτ θα παίρνουν και θα δίνουν. Ίσως όμως να γνωρίσετε το άτομο εκείνο που θα σου ωθήσει να σκεφτείτε να ρίξετε τουλάχιστον για λίγο άγκυρα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ
Ο Απρίλιος είναι ο μήνας που ενδεχομένως θα πρέπει να βάλεις τη δουλειά και την καριέρα σου σε δεύτερη μοίρα και να φέρεις σε πρώτο πλάνο τις υποχρεώσεις σου στην οικογένεια και το ταίρι σου. Ίσως, και ανάλογα με το είδος της απασχόλησής σου, να θελήσεις να εργαστείς από το σπίτι για κάποιο χρονικό διάστημα. Έχεις καλή τύχη και πολλές πιθανότητες να κερδίσεις αρκετά χρήματα αυτό το μήνα από συναλλαγές με ακίνητα, ενώ οι όποιες κερδοσκοπικές σου κινήσεις θα πρέπει να αναπτυχθούν μετά τα μέσα του μήνα, καθώς θα έχουν καλύτερες αποδόσεις. Απόφυγε όμως τα μεγάλα ρίσκα και τις κινήσεις που καθοδηγούνται από απληστία. Όσοι από εσάς είναι ελεύθεροι επαγγελματίες, μπορούν εύκολα να προσελκύσουν επενδυτές με μια νέα επιχειρηματική ιδέα που θα έχουν. Μετά τις 20 Απριλίου μπορείς πολύ πιο αποτελεσματικά να πουλήσεις τις ιδέες σου και να έχεις επιτυχία στο εγχείρημά σου. Εάν δε επενδυτής σου είναι το έτερο σου ήμισυ, τα κέρδη σου θα εκτοξευθούν! Αξιοποίησε στο έπακρο το πέρασμα του Άρη από τον 5ο οίκο σου, της εργασίας και της υγείας, που σου δίνει περισσότερο θάρρος και σθένος να κάνεις τις κινήσεις που είναι απαραίτητες, ώστε να αναδιοργανώσεις την επαγγελματική σου ζωή και να εδραιώσεις την παρουσία σου στο χώρο!
Κατά τον Απρίλιο η συναισθηματική σου ζωή φαίνεται να ανθίζει, καθώς είσαι αρκετά πιο κεφάτη και εκδηλωτική, προσελκύοντας τα βλέμματα των γύρω σου. Εάν είσαι single, μπορεί να βρεις την αγάπη στο πρόσωπο ενός γείτονα, με τον οποίο θα υπάρξει μια ξαφνική έλξη! Μέχρι τις 20 Απριλίου είναι πολύ καλή η περίοδος να εξερευνήσεις τις δυνατότητές σου, να εκφράσεις τα συναισθήματά σου και να κάνεις τις κινήσεις σου. Για τους δεσμευμένους συνιστάται να προσπαθήσουν να βρουν χρόνο και να τον αφιερώσουν στο ταίρι και στην οικογένεια τους. Για τις σχέσεις εξ αποστάσεως συνιστάται να επικοινωνείς όσο πιο συχνά μπορείς και με όλα τα σύγχρονο μέσα που προσφέρει η εποχή μας. Τα ζευγάρια που είναι πολλά χρόνια μαζί, θα πρέπει να ενεργοποιηθούν με νέες δραστηριότητες για να απαλλαγούν από την πλήξη και να αναζωογονήσουν κατά το δυνατόν τη σχέση τους! Η σεξουαλική σου ζωή μπορεί να αναθερμανθεί μετά τις 20 Απριλίου, με τον Ήλιο να περνάει στο σπίτι της αγάπης του ζωδίου σου!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ
Ο Απρίλιος δεν αναμένεται να προσφέρει μεγάλες συγκινήσεις τουλάχιστον στον επαγγελματικό τομέα! Προέχει το να βελτιώσεις τον προγραμματισμό σου και την οργάνωση της δουλειάς σου, να διατηρήσεις και να βελτιώσεις τους δεσμούς σου με πελάτες και εξωτερικούς συνεργάτες, εάν είσαι ελεύθερη επαγγελματίας, ώστε να βελτιώσεις τις πωλήσεις σου. Δεν είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να βγεις στο προσκήνιο και να ξεχωρίσεις, αλλά για να κάνεις δουλειά παρασκηνίου, οργανώνοντας καλύτερα το μέλλον σου. Ίσως να χρειαστεί το μήνα αυτό να κάνεις αρκετά επαγγελματικά ταξίδια ή να έχεις σημαντικές και έντονες διαπραγματεύσεις. Να είσαι υπομονετική, να μην είσαι βιαστική και να είσαι έτοιμη να αναθεωρήσεις τα σχέδιά σου, ανάλογα με την εικόνα που θα αρχίσει να σχηματίζεται αυτό το μήνα. Με τον Δία μετά τις 10/4 σε ανάδρομη πορεία στο 11ο οίκο σου, ίσως είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να επανεξετάσεις κάποιες συνεργασίες. Όσο αφορά στα οικονομικά σου, τα πράγματα φαίνεται να κυλούν ομαλά, ιδιαίτερα μέσα στα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα. Προσοχή χρειάζεται μόνο εάν θελήσεις να προχωρήσεις σε επενδύσεις. Απόφυγε τα δάνεια και μην ρίχνεις πολλά χρήματα σε μια επένδυση. Κάνε διασπορά κινδύνων, για να αποφύγεις τα μεγάλα ρίσκα.
Η συναισθηματική σου ζωή είναι εξαιρετική τον Απρίλιο! Είσαι πνευματώδης, γεμάτη ζωή και ενέργεια και αλληλεπιδράς προκλητικά με εν δυνάμει ερωτικούς συντρόφους. Φρόντισε μόνο να μην γίνεις υπερφίαλη και χάσεις από χέρι. Η λεκτική επιθετικότητα και η ανάγκη σου να επιβάλεις τις απόψεις σου είναι χαρακτηριστικά του ζωδίου σου που μπορούν να διώξουν έναν ερωτικό σύντροφο μακριά σου. Προσοχή λοιπόν εσείς οι αδέσμευτοι στις κινήσεις σας, εάν θέλετε να εκμεταλλευτείτε το ευνοϊκό πλανητικό σκηνικό. Οι singles του ζωδιακού, ενθαρρύνονται αυτό το μήνα να εξερευνήσουν καλύτερους τρόπους μεταξύ τους επικοινωνίας. Η ανταλλαγή ιδεών σε ζητήματα που τους απασχολούν μπορούν να λύσουν πολλά προβλήματα, ιδίως μετά τις 20 Απριλίου, καθώς η ανάγκη σου για οικειότητα, τρυφερότητα και αγάπη γίνεται πιο έντονη. Είναι η χρυσή σας ευκαιρία να αναθερμάνετε τη σχέση σας!

ΙΧΘΕΙΣ
Η καριέρα σου θα βρίσκεται στο κέντρο της σκέψης σου μέχρι τον Αύγουστο, καθώς ο Δίας που βρίσκεται στον 10ο οίκο σου, αυτόν της σταδιοδρομίας και των φιλοδοξιών σου, εισέρχεται μετά τις 10 Απριλίου σε ανάδρομη πορεία. Το διάστημα που θα ακολουθήσει θα αναθεωρήσετε πολλά που έχουν να κάνουν με την παρούσα θέση εργασίας , με την πορεία που θέλετε να ακολουθήσετε στο μέλλον και πως θα υλοποιήσετε τα σχέδια σας. Ίσως να χρειαστεί να ακολουθήσεις επιμορφωτικά προγράμματα για να βελτιώσεις τις γνώσεις σου, ώστε να έχεις καλύτερες ευκαιρίες εξέλιξης στο μέλλον ή πιο αξιόλογες θέσεις εργασίας! Είναι η κατάλληλη χρονική στιγμή να κάνεις τις αλλαγές που θέλεις και να καταστρώσεις τις ανάλογες στρατηγικές. Από άποψη οικονομικών, θα έχεις κάποιες πολύ ευχάριστες εκπλήξεις! Το Νέο Φεγγάρι στις 5 Απριλίου φωτίζει το σπίτι των χρημάτων και των προσωπικών σου πόρων και ενθαρρύνει τις νέες πηγές εισοδημάτων. Η βελτίωση ωστόσο των εισοδημάτων σου δεν μπορεί να έρθει χωρίς προσπάθεια. Σημαντικό ρόλο θα παίξει επίσης η συνετή διαχείριση.
Η συναισθηματική σου ζωή θα είναι το επίκεντρο κατά τον μήνα Απρίλιο. Πολλές αποφάσεις πρέπει να ληφθούν, αλλά θα πρέπει πρώτα από όλα να συνειδητοποιήσεις σε ποιο ακριβώς στάδιο βρίσκεσαι, ώστε να είσαι σε θέση να κάνεις με αξιώσεις τις παρεμβάσεις σου. Τα δύο πρώτα δεκαήμερα του μήνα φαίνεται να εστιάζεις περισσότερο στον εαυτό σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, κάτι που δεν θα αρέσει ιδιαίτερα στο ταίρι σου. Θα πρέπει να έχεις ένα ειλικρινή διάλογο και με ανοιχτό μυαλό να προσπαθήσεις να κατανοήσεις τις θέσεις και τις απόψεις και της άλλης πλευράς. Μόνο από κοινού μπορείτε να κάνετε βήματα προόδου! Η ατμόσφαιρα αρχίζει να ξεκαθαρίζει όσο θα προχωράμε προς τα τέλη του μήνα και αυτή είναι η χρονική στιγμή που πρέπει να ληφθούν αποφάσεις για την κοινή σας πορεία. Οι singles θα είναι κάπως βιαστικοί αυτή την περίοδο να ξεκινήσουν κάτι καινούριο, πιέζοντας καταστάσεις. Προσοχή όμως γιατί η διαίσθησή σου, στην οποία στηρίζεσαι πολύ, αυτό το μήνα θα σου παίξει άσχημα παιχνίδια… Πάντως η διέλευση του Ερμή και της Αφροδίτης από τον Κριό σου ευνοεί και μπορείτε να κάνετε με καλές προοπτικές το πρώτο βήματα σε κάτι καινούριο.

Δειτε Επισης

Η συγκλονιστική εξομολόγηση των φίλων της για τις τελευταίες στιγμές της Ντέμης Γεωργίου
Σάκης Τανιμανίδης: «Έτσι κάνεις περιουσία και γίνεσαι πλούσιος! Xτίζω net worth»
Η Κατερίνα Καινούργιου δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία αγκαλιά με τον σύντροφό της
Στεφανία Γουλιώτη: «Υπήρχαν περίοδοι που με...κατάπιε, πήρα ψυχοφάρμακα»
Ξανά στο νοσοκομείο ο Βασίλειος Κωστέτσος - Δεύτερη φορά μέσα σε μια εβδομάδα
Η Ιλάειρα Ζήση ξέσπασε για τη μηνύματα που δέχεται για την κόρη της: «Τι έχετε μέσα στην ψυχή σας;»
Ραγίζoυν καρδιές τα μηνύματα της πρώην και νυν συντρόφου, της Ντέμη Γεωργίου
Η Μαριάντα Πιερίδη έσφαξε με το γάντι τον πρώην σύζυγό της, μετά την ανάρτηση με τη νέα του σύντροφο
Η αποκάλυψη του Νίνο για τη σχέση του με τις εξαρτήσεις: «Δεν ξέρουν ότι έχω ένα θέμα που είναι trigger point»
Στο χειρουργείο ο Χρήστος Σαντικάι - Το μήνυμα του συνθέτη και τραγουδιστή μετά την επέμβαση