Η μπλέ ομάδα του #MasterChefGR άφησε καλεσμένους χωρίς... φαγητό!

Απογοήτευση στην μπλε ομάδα! Δεν πρόλαβαν να κάνουν όλες τις μερίδες για τους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Το ζευγάρι των νικητών του Τεστ Δημιουργικότητας έβγαλε τον Χρήστο και τον Πάνο ως τους δύο αρχηγούς της 4ης ομαδικής εξωτερικής δοκιμασίας.

Οι διαγωνιζόμενοι βρέθηκαν στο Ζάππειο Μέγαρο και φιλοξενούνται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή. Εκεί έπρεπε να βγάλουν τα καλύτερα finger food, που θα κάνουν τους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ να τους ψηφίσουν ως την καλύτερη ομάδα!

Με σύμμαχό τους τα αντιπροσωπευτικά προϊόντα από τις χώρες της ΕΕ, οι δύο ομάδες έβαλαν ό,τι καλύτερο μπόρεσαν να σκεφτούν από τα ταξίδια τους πριν μπουν στον διαγωνισμό και τη μαγειρική εμπειρία τους, για τους πιο δυνατούς γαστρονομικούς συνδυασμούς.

Ο Χρήστος, γνωστός και ως «Κρατς» μετά το απίθανο στιγμιότυπο με τον Πάνο Ιωαννίδη στην αρχή του Master Chef, επέστρεψε στο… προσκήνιο με μία απίθανη γκάφα που θα τον κάνει να είναι και πάλι στο διαδίκτυο ο βασιλιάς του τρολ!

Οι παίκτες σήμερα κλήθηκαν να χωριστούν σε δύο ομάδα, μπλε και κόκκινη με αρχηγούς τον Χρήστο και τον Πάνο της 4ης ομαδικής εξωτερικής δοκιμασίας.

Ο Χρήστος λοιπόν, ήταν ο πρώτος που αποκάλυψε μέσα από τις «καμπάνες» τα υλικά που είχε επιλέξει και αυτά ήταν ρεβίθια από την Ελλάδα και πιπεριές από την Ισπανία αφού αυτές ήταν οι δύο σημαίες που είχε επιλέξει, χωρίς να γνωρίζει τι θα ακολουθούσε. Όταν λοιπόν αποκαλύφθηκαν τα υλικά, πραγματικά έκανε κάτι που θα σας κάνει να γελάσετε πολύ. 

Η δοκιμασία των παικτών του Master Chef απόψε, ήταν απαιτητική όπως όλες όμως μία από τις δύο ομάδες και συγκεκριμένα η μπλε δεν κατάφερε να ολοκληρώσει όλες τις μερίδες!

Η μπλε ομάδα είχε για αρχηγό τον Πάνο ο οποίος καθοδήγησε σωστά τους συμπαίκτες του. Η Μαρία όμως δεν μέτρησε σωστά τις γαρίδες που θα έβαζε σε κάθε καλεσμένο στο Ζάππειο Μέγαρο, φιλοξενούμενοι από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή.

Εκεί έπρεπε να βγάλουν τα καλύτερα finger food, που θα έκαναν τους πρέσβεις των χωρών της ΕΕ να τους ψηφίσουν ως την καλύτερη ομάδα! Και μόνο το γεγονός ότι η Μαρία δεν κατάφερε να ταΐσει όλους τους παρευρισκόμενους ενόχλησε ιδιαίτερα τον Πάνο ο οποίος στενοχωρήθηκε επίσης για αυτή την εξέλιξη.

To βράδυ της Τρίτης αποχώρησε από το MasterChef η Ελίζαμπεθ και στην πρώτη της τηλεοπτική συνέντευξη αποκάλυψε κατά λάθος ποια παίκτρια έχει ήδη αποχωρήσει.

Η πρώην παίκτρια του μαγειρικού ριάλιτι το πρωί της Πέμπτης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Στην φωλιά των Κου Κου» και μεταξύ άλλων ανάφερθηκε στο λάθος που της κόστισε την παραμονή της στο ριάλιτι ενώ χωρίς να το καταλάβει είπε πως έχει συναντηθεί ήδη εκτός σπιτιού με την Άλκηστις.

«Πολλά πήγαν στραβά εκείνη την ημέρα, τριγύριζε πολλή αρνητική ενέργεια την ημέρα της αποχώρησή μου. Ξεκίνησε λάθος η ημέρα μου, δεν είχα κοιμηθεί καλά, είχα αρνητική ενέργεια και αυτό βγήκε και στο πιάτο μου», είπε για την ημέρα της αποχώρηση της και όταν ήρθε η κουβέντα στη δυναμική Κρητικιά αποκάλυψε:

«Δεν την γνώρισα και πολύ καλά, είναι πολύ έντονος χαρακτήρας και το βγάζει. Έχουμε βγει και μια δυο φορές έπειτα…», αφήνοντας άφωνη την Κατερίνα Καραβάτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

 

 

 

 

 

 

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Έβαλε τα κλάματα on camera η Εύη Βατίδου για το «τίποτα» που την αποκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Δήμητρα Παπαδοπούλου & Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»