H ειρωνία της Τουρκάλας στην Ελπίδα, η αποχώρηση και η έκπληξη στο #SurvivorGR!

Η Αφροδίτη, ο Βασίλης Βασιλικός και ο Σπύρος μίλησαν στην κάμερα και ήταν επικριτικοί προς τους παίκτες, που επιμένουν να αγωνίζονται, αλλά δεν αποδίδουν.

Μάθε όλα τα νέα των celebrities με ένα κλικ στο Celebrity News  

Και οι τρεις δεν μπορούν να καταλάβουν τη στάση τους, όσον αφορά στα αγωνίσματα.

Η Αφροδίτη τόνισε:«Έχουν αδυναμία στον στόχο ο Τόνι και ο Σίμος»

Ο Βασίλης Βασιλικός, με τη σειρά του, είπε:

«Δε γίνεται να θες να παίξεις για τον εγωισμό σου και να βάλεις πίσω την ομάδα».

Ο Σπύρος δήλωσε με επίσης επικριτική διάθεση:

«Φαντάσου για κάτι τόσο μικρό ο Τόνι παρεξηγήθηκε, φαντάσου να πεις να μην παίξει, θα γίνει στην ομάδα…».

Ο Τόνι είπε τα εξής: «Πλέον δεν θα ξαναμιλήσω για κανέναν, βγαίνω ο κακός πάντα. Δεν θα ξανασκάσω για τίποτα και για κανέναν, έχω σκάσει αρκετά…».

 

Οι Έλληνες αναμετρήθηκαν σε ένα δύσκολο αγώνισμα ισορροπίας.

Ο Γιώργος Λιανός, αφού καλωσόρισε τους παίκτες του Survivor, τους είπε ότι πρόκειται να αναμετρηθούν, ώστε να κερδίσουν το έπαθλο επικοινωνίας. Το συγκεκριμένο έπαθλο θα τους δώσει τη δυνατότητα να επικοινωνήσουν σε πραγματικό χρόνο με φίλους και φίλες τους, όχι όμως με οικογενειακά πρόσωπα, όπως κάποιοι επιθυμούσαν.

Νικητές από τα αγόρια ήταν ο Τόνι, ο οποίος πήρε τον Παναγιώτη και τον Βασίλη Βασιλικό μαζί και από τα κορίτσια η Αφροδίτη, η οποία επέλεξε τη Δήμητρα και την Κατερίνα Δαλάκα.

Ο Τόνι, διάβασε αυτά που του έστειλε η σύντροφός του και ένας καλός του φίλος και τα λόγια τους τον έκαναν να κλάψει σε πολύ μεγάλο βαθμό.

Επίσης, και ο Παναγιώτης δεν μπόρεσε να κρατήσει τα δάκρυά του, αφού επικοινώνησε με την κοπέλα του μετά από τόσο καιρό, κάτι που επιθυμούσε διακαώς και είχε εκφράσει έντονα ως επιθυμία.

 

Eν τω μεταξύ, η τουρκική ομάδα κατηγορεί μέλος της τρώει παραπάνω φαγητό

Η Ετζέμ φαίνεται πως τρώει παραπάνω προμήθειες και κρυφά, κάτι που αντιλήφθηκαν οι συμπαίκτες της και το επισήμαναν. Καθώς εκείνη μοίραζε στα πιάτα τις μερίδες του ρυζιού, έτρωγε παράλληλα, γεγονός που δεν έμεινε ασχολίαστο από τους υπόλοιπους παίκτες του Survivor.

Ο Χικμέκ , η Σουντέ, η Σεντά και η Μπουσρά μίλησαν γι’ αυτό, με τον Χικμέτ να λέει: «Αν η Ετζέμ μου ζητούσε θα μπορούσα να της δώσω όλο μου το φαγητό. Με σόκαρε, δεν το περίμενα από αυτή.».

 

Λίγο πριν την έναρξη του αγωνίσματος, με έπαθλο μια μερίδα κοτόπουλο συνοδευόμενο από ρύζι, ο παρουσιαστής του Survivor ανακοίνωσε κάτι απόλυτα απρόσμενο και ευχάριστο. Καθώς πλησιάζει η γιορτή της γυναίκας, στις 8 Μαρτίου, ο Σάκης ανακοίνωσε ότι όλες οι γυναίκες του φετινού παιχνιδιού θα απολαύσουν 7 ημέρες στο Μαϊάμι, μετά την ολοκλήρωση του κύκλου.

Όλες οι γυναίκες ενθουσιάστηκαν στην εν λόγω ανακοίνωση και δεν μπορούσαν να πιστέψουν στα αυτιά τους. Ήταν κάτι πραγματικά απρόσμενο και ευχάριστο για εκείνες, το οποίο σαφώς θα προσμένουν με μεγάλη ανυπομονησία.

Ο Σάκης Τανιμανίδης ολοκλήρωσε την ανακοίνωση ευχαριστώντας τις γυναίκες όλου του κόσμου, που ανέχονται και φροντίζουν τους άντρες.

 

Εν τω μεταξύ η Σαμπριγιέ ειρωνεύτηκε την Ελληνίδα παίκτρια.

Οι δυο διαγωνιζόμενες του Survivor ήρθαν αντιμέτωπες στον αγωνιστικό χώρο, με την Ελπίδα να κατορθώνει να παίρνει τη νίκη από την Τουρκάλα. Οι Τούρκοι δεν ήταν εύστοχοι στο καλάθι της Ελπίδας κι έτσι έχασαν, με αποτέλεσμα η Σαμπριγιέ να εκνευρίζεται πολύ.

Όταν η Ελπίδα πήγε να δώσει το χέρι στην Σαμπριγιέ, η τελευταία την αγνόησε και την ειρωνεύτηκε, κάνοντας άλλη κίνηση με το χέρι.

Μάλιστα, όταν πήγε στην ομάδα της έβαλε τις φωνές και ανέφερε: «Με πείραξε που έχασα από την “Lady Gaga”».

 

Το αγώνισμα του Survivor είχε ως έπαθλο ένα πιάτο με κοτόπουλο και ρύζι, γεύμα που και οι δυο ομάδες επιθυμούσαν διακαώς. Το αγώνισμα ήταν αρκετά απαιτητικό, αφού ήθελε ταχύτητα, αντοχή, σωματική δύναμη και στόχο, ενώ ήταν αγώνισμα συνεργασίας.

Έλληνες και Τούρκοι παίκτες έβαλαν τα δυνατά τους, ενώ το αγώνισμα ήταν πραγματικό ντέρμπι, καθώς η μάχη πήγαινε πόντο-πόντο. Η αδρεναλίνη εκτοξεύτηκε, λόγω της ισοπαλίας στο 7-7, και η αγωνία όλων επίσης.

Οι Τούρκοι είναι αυτοί που τελικά κατάφεραν να κερδίσουν, κάνοντας το 10-8, αφού ο Κυριάκος Πλεκάνος δεν κατάφερε να κρατήσει το βάρος των 55 κιλών, που είχε μαζευτεί στο δίχτυ του.

Έτσι, η νίκη και το πολυπόθητο έπαθλο φαγητού πέρασε στην τουρκική ομάδα.

 

Το συμβούλιο του νησιού πραγματοποιήθηκε με τους Έλληνες παίκτες ως απλούς παρατηρητές. Η Τουρκική ομάδα, εφόσον έχασε την ασυλία, απόψε αποχωρίστηκε ένα μέλος της ομάδας της.

Λίγο πριν την ανακοίνωση του αποτελέσματος οι τρεις υποψήφιοι έκαναν κάποιες τοποθετήσεις.

Η Ετζέμ δήλωσε ότι είναι πολύ νωρίς για εκείνη να αποχωρήσει και είναι κάτι που θα τη στενοχωρήσει αν συμβεί. Αν μείνει, θα δώσει τον καλύτερό της εαυτό. Ο Οκάι είπε ότι θέλει να παραμείνει, αλλά ας γίνει το καλύτερο για όλους, ενώ ο Χασάν, με τη σειρά του, είπε ότι η συμμετοχή του πραγματοποιεί ένα μεγάλο του όνειρο και θέλει να κερδίσει, ακόμη κι αν κάποιοι πίστευαν ότι λόγω του ότι είναι μάγειρας δεν μπορεί.

Η παίκτρια που εγκατέλειψε το Survivor είναι η Ετζέμ.

Η ίδια με δάκρυα στα μάτια είπε ότι στεναχωρήθηκε επειδή δεν μπόρεσε να δείξει τις ικανότητές της, ήθελε να παραμείνει κι άλλο, ενώ ευχαρίστησε όλους.

 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

Δειτε Επισης

Συνεχίζονται οι on air αντιδράσεις Καρυστιανού - Πλακιά για το αντίτιμο της συναυλίας για τα Τέμπη
Κωνσταντίνος Αργυρός & Αλεξάνδρα Νίκα υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης λίγο πριν γίνουν γονείς
Βeef Κυριάκου Βελόπουλου με Light και Thug Slime - Τράπαρε στη Βουλή και ζήτησε τη σύλληψή τους
Κατερίνα Καραβάτου: «Είναι μία ντροπιαστική σκηνή που δεν θα ξεπεράσω ποτέ στη ζωή μου»
Ετεοκλής Παύλου: «Θυμάμαι την κάννη από το όπλο, ένιωθα την ψυχή μου να αδειάζει»
Μαγευτική βραδιά κλασικής μουσικής με τους Yury Revich & Matea Leko στο Αρχαίο Θέατρο Κουρίου
Έβαλε τα κλάματα on camera η Εύη Βατίδου για το «τίποτα» που την αποκάλεσε ο Ανδρέας Μικρούτσικος
Δήμητρα Παπαδοπούλου & Γιάννης Μπέζος αναβίωσαν τους «Απαράδεκτους» μετά από 31 χρόνια
Η απάντηση της Τάνιας Τσανακλίδου και του Φοίβου Δεληβοριά για τη συναυλία για τα Τέμπη
Ενοχλημένη η Βάσω Καζαντζίδη: «Ποτέ δεν άκουσα τον Στέλιο να λέει να τον υποδυθεί ο Απόστολος Γκλέτσος»